Ben bazen gece hareketler durmadan uyuyamıyorum gıdıklıyor sıpaevet ben :) bende aşağıda hissediyorum
benimkide kasiklarda resmen asagida hissediyorum bide hep sag tarfta yatarken daha cok hissedyorum yilan gibi kivriiyor :)Kızlar muayeneden çıktım bebeğin ayakları mesaneme vuruyormuş sürekli tuvaletim varmış gibi ama yok.Bir de hareketleri taa aşağıda hissediyordum korkuyordum normalmiş. Var mı aranızda böyle olan?
Benim doktorum da hareketli bebekler çok yaramaz oluyor dedi. Sevin sevinİyi bari ama bu benim ikinci gebeliğimDoktorum bile erken hissedersin dedi ama tık yok
Sizinki de benimki gibi demek ki ayaklar aşağıda olunca böyle oluyormuş :)benimkide kasiklarda resmen asagida hissediyorum bide hep sag tarfta yatarken daha cok hissedyorum yilan gibi kivriiyor :)
Zaten farkettiyseniz gece dalıp yattıysak eğer bi nefes darlığıyla uyanıveriyoruz yani ben öyle oluyorum gemen yan yatıyorumKızlar bu haftalar itibariyle sırt üstü yamamaya çalışın. Sola yatmak tavsiye ediliyor. Sırt üstü yatınca bize ve bebeğe kan zor ulaşıyormuş.
zaten ultrasonda oturur pozisyondaydi :) keyifleri yerinde icerdeSizinki de benimki gibi demek ki ayaklar aşağıda olunca böyle oluyormuş :)
benim bebegim surekli kasiklara vuruyor canim tuvaletten ciksam bile sanki tuvaletim varmis gibi hissediyorumKızlar muayeneden çıktım bebeğin ayakları mesaneme vuruyormuş sürekli tuvaletim varmış gibi ama yok.Bir de hareketleri taa aşağıda hissediyordum korkuyordum normalmiş. Var mı aranızda böyle olan?
Şimdilik bende normal yastıkla uyuyorum bide bacak arama tamam rahatım..ama tecrubeliler der ki son 2 ayda belinin altina hertarafına koyosun diyolar.o yuzden bu yastıklar cok mantıkli gibi ama doğumdan sonra kullanılmazBen normal yastıkla uyuyabiliyorum sadece ya, hamile yastığı daha mı iyidir acaba
Yerim o vuran tepiklerini...Ayyy hadi bende sabırsızlanıyorummmmcanim ilk baslarda arada hissediyorsunsonra rutine bagliyor benimki artik otururken bile vuruyor hele yatmiyim iyice kuduruyir :)
Aynen canım ben de normal yastığı koyuyorum işte bacağıma. O yastığı alsak sonra nereye kaldıracağım diye bir de onun derdine düşerim dedim, ev zaten küçükŞimdilik bende normal yastıkla uyuyorum bide bacak arama tamam rahatım..ama tecrubeliler der ki son 2 ayda belinin altina hertarafına koyosun diyolar.o yuzden bu yastıklar cok mantıkli gibi ama doğumdan sonra kullanılmaz
Hey maşallah tosuncuk olcak desenebende doktordan ciktim kizlarr benim miniss 350 gram olmuss :)
ayyy banada az geldi kilosuu :)) kendum koplamda 5 kilo almis olunca 1 kilosu bari bebek olaydi :)Hey maşallah tosuncuk olcak desene
duyarsin canim acele etmee sonra difeksin dursada uyisam diye :)Yerim o vuran tepiklerini...Ayyy hadi bende sabırsızlanıyorummmm
Hele ben bu hafta bu yastik koyarak yatmaya cok alistim..Bu hafta memlekete anneme geldim..Bana koskoca yatagını verdi, bi oraya donüyom bi buraya galiba eve gidince kocayi almıycam yataga cok alistımAynen canım ben de normal yastığı koyuyorum işte bacağıma. O yastığı alsak sonra nereye kaldıracağım diye bir de onun derdine düşerim dedim, ev zaten küçükson zamanlarda havalar soğuyacak zaten. Koyarız her bir tarafımıza yastıkları, kuş yuvası gibi rahat rahat yatarız
Uyurken dönüyormuşum ama bazen yastığı da kendimle birlikte döndürüyormuşumeşim dün çok dalga geçti. Döndün getirdin yastığı aramıza koydun, canım yastığı diğer tarafına koy niye bu tarafa koydun diye sordum, uykunda tatlı tatlı aşkım haberim yok ki neyi nereye koydum dedin diyor
Ben hala donuyorum terlediğim çok nadir((((
Ha önerdim ama ben daha almadımgercekten öyle dimi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?