2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar muayeneden çıktım bebeğin ayakları mesaneme vuruyormuş sürekli tuvaletim varmış gibi ama yok. Bir de hareketleri taa aşağıda hissediyordum korkuyordum normalmiş. Var mı aranızda böyle olan?
benimkide kasiklarda resmen asagida hissediyorum bide hep sag tarfta yatarken daha cok hissedyorum yilan gibi kivriiyor :)

Günaydın güzellikler

Yolculuğa çıkanlara hayırlı yolculuklar kazasız belasız gidin gelin inşallah

Ben iki haftadır baya baya hissediyorum benim ufaklığı hatta dün babasına dedim bu oğlunun maşallahı var şindiden böyleyse dedim
Yaaaa dedi kızlara rahat durun diye diye Allah sana yaramaz oğlan veriyoki kızlarınınkide neymiş dedirttecek sana

Kızlar bu haftalar itibariyle sırt üstü yamamaya çalışın. Sola yatmak tavsiye ediliyor. Sırt üstü yatınca bize ve bebeğe kan zor ulaşıyormuş.
Zaten farkettiyseniz gece dalıp yattıysak eğer bi nefes darlığıyla uyanıveriyoruz yani ben öyle oluyorum gemen yan yatıyorum

Kızlar muayeneden çıktım bebeğin ayakları mesaneme vuruyormuş sürekli tuvaletim varmış gibi ama yok. Bir de hareketleri taa aşağıda hissediyordum korkuyordum normalmiş. Var mı aranızda böyle olan?
benim bebegim surekli kasiklara vuruyor canim tuvaletten ciksam bile sanki tuvaletim varmis gibi hissediyorum

Ben normal yastıkla uyuyabiliyorum sadece ya, hamile yastığı daha mı iyidir acaba
Şimdilik bende normal yastıkla uyuyorum bide bacak arama tamam rahatım..ama tecrubeliler der ki son 2 ayda belinin altina hertarafına koyosun diyolar.o yuzden bu yastıklar cok mantıkli gibi ama doğumdan sonra kullanılmaz

Merhaba hanimlar bizimde sali gunu kontrolumuz vardi.bir oglum ve kizim vardi bir oglum daha geliyormus.kizim 9 yasinda hamile oldugumdan beri kiz istiyordu biraz uzuldu ama...
Bugun ilk kez oruca niyetlendim.bakalim nasil gececek.bulantilar yuzunden zor zamanlar gecirdim ama sukur iyi olduk su an.
Benimde kafama hareketleri takilmisti.ucuncu gebeligim ama hala pek hissedemiyorum.iki uc gune bir hafif kipirti halinde.insallah normaldir.ikinci bebegimde 13.haftada hissetmistim ve sonrasinda rutin hissediyordum.ve oglum hala cok hareketli.her bebek farkli demekki.kisiligi ta anne karnindan basliyor :)

Şimdilik bende normal yastıkla uyuyorum bide bacak arama tamam rahatım..ama tecrubeliler der ki son 2 ayda belinin altina hertarafına koyosun diyolar.o yuzden bu yastıklar cok mantıkli gibi ama doğumdan sonra kullanılmaz
Aynen canım ben de normal yastığı koyuyorum işte bacağıma. O yastığı alsak sonra nereye kaldıracağım diye bir de onun derdine düşerim dedim, ev zaten küçük son zamanlarda havalar soğuyacak zaten. Koyarız her bir tarafımıza yastıkları, kuş yuvası gibi rahat rahat yatarız

Uyurken dönüyormuşum ama bazen yastığı da kendimle birlikte döndürüyormuşum eşim dün çok dalga geçti. Döndün getirdin yastığı aramıza koydun, canım yastığı diğer tarafına koy niye bu tarafa koydun diye sordum, uykunda tatlı tatlı aşkım haberim yok ki neyi nereye koydum dedin diyor

Hele ben bu hafta bu yastik koyarak yatmaya cok alistim..Bu hafta memlekete anneme geldim..Bana koskoca yatagını verdi, bi oraya donüyom bi buraya galiba eve gidince kocayi almıycam yataga cok alistım

Ha önerdim ama ben daha almadım gercekten öyle dimi ya

Cok rahat valla. Bel agrin varsa ve gercekten sagdan sola donmek zorlasinca cok iyi dengeliyor. Ama soyliim cift kisilik yatakta guzel yer kapliyorsun. Esinde oyle elimi uzatim ayagimi uzatayim yapamiyor. Yastik cevreliyo insani. Bayildim valla annem sen dogur sonra bana ver ben kullancam diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…