Ayy valla ben sicagi cok severdim ama bu yaz cok zor olucak gibi simdiden ayak alti yanmalari sıcaktan uyuyamamalar basladi. Evin tum pencerelerini yatarken aciyorum esim arkamdan kapatiyo cereyanda birakma oglumu diyedaha karnimdakini düşüncegine beni dusunmuyo neyseki annecigim yer yatagi yapmisti her ne kadar yapma gerek yok desemde iyi ki yapmış simdi ya ben orda yatıyorum ya esim bu sekilde idare etmeye calisiyoruz ama bi ay sonra sanirim odanin her yerine klima ve vantilatör istiycem
Cok serin oluyo kesinlikle tafsiye ederimHaha sicak zor valla hele de gobosle. Dun doktor en guzel donemlere girdin simdi dedi ama sicak yanii. Ben normalde bile sicagi seven biri degilim. Buyuyen gobekle is zorlascak.Bende su nem veren klima dusunuyorum ama bakalim. Salon bizim yayla gibi orada da idare edebilirim. 3 ay yaz dedigin ne ki cabuk gecer insallah. yer yatagi guzel fikir yuksek yataktan bi tik daha serin olur
Ay ben yay burcuyum annem ben küçükken inşalla h cocugun senin gibi inatci harketli yerinde durmayan olurda ne çektiğimi anlarsin diyodu ne kadar temiz kalpliyse duasi kabul oluyo Allah in izniyle cocugumda yay burcu oluyo buda beni korkutmuyo degil
Yastığın markasini öğrenebilir miyim sakincasi yoksa bide onlar da cesit cesit bildigim kadariyla siz hangisini kullanıyosunuz valla en buyuk eksigim buymus gibi hisettim yorumlarinizi okuyuncaCok rahat valla. Bel agrin varsa ve gercekten sagdan sola donmek zorlasinca cok iyi dengeliyor. Ama soyliim cift kisilik yatakta guzel yer kapliyorsun. Esinde oyle elimi uzatim ayagimi uzatayim yapamiyor.Yastik cevreliyo insani. Bayildim valla annem sen dogur sonra bana ver ben kullancam diyo
Merhaba hanimlar bizimde sali gunu kontrolumuz vardi.bir oglum ve kizim vardi bir oglum daha geliyormus.kizim 9 yasinda hamile oldugumdan beri kiz istiyordu biraz uzuldu ama...
Bugun ilk kez oruca niyetlendim.bakalim nasil gececek.bulantilar yuzunden zor zamanlar gecirdim ama sukur iyi olduk su an.
Benimde kafama hareketleri takilmisti.ucuncu gebeligim ama hala pek hissedemiyorum.iki uc gune bir hafif kipirti halinde.insallah normaldir.ikinci bebegimde 13.haftada hissetmistim ve sonrasinda rutin hissediyordum.ve oglum hala cok hareketli.her bebek farkli demekki.kisiligi ta anne karnindan basliyor :)
Ay masallah ne tatliymis oğlunuz simdiden sorumluluk almayi goze almishayirli olsun 3. bebegin. bende 3. bekliyorum 3. bebeklerde daha mi cok bulanti oluyor acaba kisiden kisiye farkeder gerci ama bir umut belki benimde bulanti gecer diye kimin kacinci haftada bulantilari bitmis diye merak ediyorum.
benim buyuk oglumda niye 3. yaptiniz diye cikisiyordu bize :) 7 yasinda ve kardesine hep goz kulak olur biz istemedigimiz halde, simdi 3.cuyedemi ben bakacam diyor :)
ayyy banada az geldi kilosuu :)) kendum koplamda 5 kilo almis olunca 1 kilosu bari bebek olaydi :)
Bende teraziyim. Cok kavga edecez bence simdiden hissediyorum. Ama erkek cocuklarinda yay burcu cok iyi oglu olanlar uzulmesin
Daha yatarken rahatsız olmaya başlamadım. Ama yüzüstü yatmamak için uğraşıyorum ki normalde yüzüstü uyurdum genelde.
Geçen gece soluma yatık uyurken devrilmişim biraz, yüzüstü gibi olmuş. Eşim uyandırdı gece “çocuğun üstüne yattın kalk” diye
Ay insallah anlasabiliriz oglumlaBende teraziyim. Cok kavga edecez bence simdiden hissediyorum. Ama erkek cocuklarinda yay burcu cok iyi oglu olanlar uzulmesin
cok sagol, ama bu onu yoruyor kalabalik ortamda surekli pesinde 2. cide masaALLAHi var maratona katilmis gibi kosar durur disarda. biz bakiyoruz ona sen ilglenme diyoruz ama yine pesinden kosar.Ay masallah ne tatliymis oğlunuz simdiden sorumluluk almayi goze almisBenim ilk cocuk ve 14 ün sonlarinda bitti bulantilarim tabi hala ara ara oluyo ama cok şiddetli degil eskisi gibi
Yay burcu bebekleri cok hareketli olur eğlenmeyi oynamayi surekli bi yerlere gidip biseyleri kesfetmeyi cok sever buyuzden cok dagitirlarmis hatta huysuzlaninca arabaya bindirip bi iki tur atinca hemen susarmis arkadasim anlatmisti banada ne kadar dogru dogunca gorcez insallahyay burclarinin kilarida ayni mi acaba? benim cinsiyet elli degil ama yay burcu olacak o kesin :)
2 oglumda akrep burcu dedikleri dedik ikisininde. onlar beni dinleyecegine ben onlari dinliyorum.
bizde subat ve martta nasil cosuyorsak artik cocuklar hep kasim ayina denk geliyor
yay burcu insallah uslu olur
Soyle bisey canimYastığın markasini öğrenebilir miyim sakincasi yoksa bide onlar da cesit cesit bildigim kadariyla siz hangisini kullanıyosunuz valla en buyuk eksigim buymus gibi hisettim yorumlarinizi okuyunca
Ay kiyamam ya ne güzel evlat ne guzel abi olmus simdidencok sagol, ama bu onu yoruyor kalabalik ortamda surekli pesinde 2. cide masaALLAHi var maratona katilmis gibi kosar durur disarda. biz bakiyoruz ona sen ilglenme diyoruz ama yine pesinden kosar.
insaALLAH darisi basima.
Ay insallah anlasabiliriz oglumlaanne yay baba balik cocuk yay olan bi ailede balığın halini düşünemiyorum
Yay burcu bebekleri cok hareketli olur eğlenmeyi oynamayi surekli bi yerlere gidip biseyleri kesfetmeyi cok sever buyuzden cok dagitirlarmis hatta huysuzlaninca arabaya bindirip bi iki tur atinca hemen susarmis arkadasim anlatmisti banada ne kadar dogru dogunca gorcez insallah
Ay insallah anlasabiliriz oglumlaanne yay baba balik cocuk yay olan bi ailede balığın halini düşünemiyorum
Ayy her zamanki gibi icimi rahatlattiniz@Elam26 benim kizim yay burcu.inanilmaz guler yuzlu ve uyumlu bir bebek aksam 9 oldumu yatagina yatirip iyi geceler opucugu verip cikiyoruz odasindan yatip uyuyo bu arada 18 aylik :) dogdugundan beri aglama bilmiyorum uyaninca gulucukler sacar...ne bir diş huysuzlugu ne baska birsey bilmiyoruz....kaynim olcak embesilin onde giden bayrak tasiyani surekli ilki boyle uslu diye ikincidemi boyle olcak saniyosunuz ilki yemek yiyo diye ikincidemi yiycek saniyosunuz der durur.2 tane pirlanta gibi cocugu manyak olarak yetistirdikleri icin kiskancliktan sacma sapan konusup duruyo. Ikincide yay olsun diye subat adetimin bitmesini bekledim gebelik icin :) hic oyle kendi kendinin gozunu korkutma lutfen :) insallah erken dogum olmaz yay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?