2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Daha yatarken rahatsız olmaya başlamadım. Ama yüzüstü yatmamak için uğraşıyorum ki normalde yüzüstü uyurdum genelde.
Geçen gece soluma yatık uyurken devrilmişim biraz, yüzüstü gibi olmuş. Eşim uyandırdı gece “çocuğun üstüne yattın kalk” diye

Haha sicak zor valla hele de gobosle. Dun doktor en guzel donemlere girdin simdi dedi ama sicak yanii. Ben normalde bile sicagi seven biri degilim. Buyuyen gobekle is zorlascak. Bende su nem veren klima dusunuyorum ama bakalim. Salon bizim yayla gibi orada da idare edebilirim. 3 ay yaz dedigin ne ki cabuk gecer insallah. yer yatagi guzel fikir yuksek yataktan bi tik daha serin olur

Cok serin oluyo kesinlikle tafsiye ederim bizim evde bildiginiz sauna gibi iki balkon kapısı camlar komple açılınca biraz serinliyo ama oylede kapatir kapatmaz ful temizlik istiyo temizlik yapmaya usendigim zaman tek camla idare etmeye calisiyorum ama terlemekten göbek falan kalmiyo

Bende teraziyim. Cok kavga edecez bence simdiden hissediyorum. Ama erkek cocuklarinda yay burcu cok iyi oglu olanlar uzulmesin

Yastığın markasini öğrenebilir miyim sakincasi yoksa bide onlar da cesit cesit bildigim kadariyla siz hangisini kullanıyosunuz valla en buyuk eksigim buymus gibi hisettim yorumlarinizi okuyunca

hayirli olsun 3. bebegin. bende 3. bekliyorum 3. bebeklerde daha mi cok bulanti oluyor acaba kisiden kisiye farkeder gerci ama bir umut belki benimde bulanti gecer diye kimin kacinci haftada bulantilari bitmis diye merak ediyorum.
benim buyuk oglumda niye 3. yaptiniz diye cikisiyordu bize :) 7 yasinda ve kardesine hep goz kulak olur biz istemedigimiz halde, simdi 3.cuyedemi ben bakacam diyor :)

Ay masallah ne tatliymis oğlunuz simdiden sorumluluk almayi goze almis Benim ilk cocuk ve 14 ün sonlarinda bitti bulantilarim tabi hala ara ara oluyo ama cok şiddetli degil eskisi gibi

Bende teraziyim. Cok kavga edecez bence simdiden hissediyorum. Ama erkek cocuklarinda yay burcu cok iyi oglu olanlar uzulmesin

yay burclarinin kizlarida ayni mi acaba? benim cinsiyet belli degil ama yay burcu olacak o kesin :)
2 oglumda akrep burcu dedikleri dedik ikisininde. onlar beni dinleyecegine ben onlari dinliyorum.
bizde subat ve martta nasil cosuyorsak artik cocuklar hep kasim ayina denk geliyor
yay burcu insallah uslu olur

Bende yuzustu uyuyorum canim. Ama simdi hamile yastigini bacak arama sikistirinca gobek biraz yuksekte kaliyo. Yari sol yari yuz ustu seklinde yatiyorum gobegim cikmadi normalde yatabiliyorum ama korkuyorum artik ilk 3 ay neyse de simdi cesaretim yok. Rahat etsin sipa

Son düzenleme:
Ay masallah ne tatliymis oğlunuz simdiden sorumluluk almayi goze almis Benim ilk cocuk ve 14 ün sonlarinda bitti bulantilarim tabi hala ara ara oluyo ama cok şiddetli degil eskisi gibi
cok sagol, ama bu onu yoruyor kalabalik ortamda surekli pesinde 2. cide masaALLAHi var maratona katilmis gibi kosar durur disarda. biz bakiyoruz ona sen ilglenme diyoruz ama yine pesinden kosar.
insaALLAH darisi basima.

Yay burcu bebekleri cok hareketli olur eğlenmeyi oynamayi surekli bi yerlere gidip biseyleri kesfetmeyi cok sever buyuzden cok dagitirlarmis hatta huysuzlaninca arabaya bindirip bi iki tur atinca hemen susarmis arkadasim anlatmisti banada ne kadar dogru dogunca gorcez insallah

Yastığın markasini öğrenebilir miyim sakincasi yoksa bide onlar da cesit cesit bildigim kadariyla siz hangisini kullanıyosunuz valla en buyuk eksigim buymus gibi hisettim yorumlarinizi okuyunca
Soyle bisey canim
Google amcaya yazinca hemen cikiyor zaten. Bicok sitede var.
Genel olarak urunler klasik aslinda ekstra ozelligi yok. Ama yastik bayagi uzun bebegiin oturma surunme doneminde de cevresinde kullanilir bence. Cunku iki ucuni birbirine degdirince bebekleri kontrol edebilirsin. Ama annem istiyo yastigimi. Esimde gecen test etti rahatmis diyo

Eklentiler

• Screenshot_20180614-122718.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 61
cok sagol, ama bu onu yoruyor kalabalik ortamda surekli pesinde 2. cide masaALLAHi var maratona katilmis gibi kosar durur disarda. biz bakiyoruz ona sen ilglenme diyoruz ama yine pesinden kosar.
insaALLAH darisi basima.
Ay kiyamam ya ne güzel evlat ne guzel abi olmus simdiden ama üçüncü gelince ikinciyle ilgilenmesi sizin icin cok büyük rahatlik olur.

akrep burclarinda farki arabayi sevmeleri demek ki, bizim arabada surekli poset bulunduruz kustuklari icin ve hic sevmezler yolculugu. neyse buna bakip biraz severler insaALLAH.

@Elam26 benim kizim yay burcu.inanilmaz guler yuzlu ve uyumlu bir bebek aksam 9 oldumu yatagina yatirip iyi geceler opucugu verip cikiyoruz odasindan yatip uyuyo bu arada 18 aylik :) dogdugundan beri aglama bilmiyorum uyaninca gulucukler sacar...ne bir diş huysuzlugu ne baska birsey bilmiyoruz....kaynim olcak embesilin onde giden bayrak tasiyani surekli ilki boyle uslu diye ikincidemi boyle olcak saniyosunuz ilki yemek yiyo diye ikincidemi yiycek saniyosunuz der durur.2 tane pirlanta gibi cocugu manyak olarak yetistirdikleri icin kiskancliktan sacma sapan konusup duruyo. Ikincide yay olsun diye subat adetimin bitmesini bekledim gebelik icin :) hic oyle kendi kendinin gozunu korkutma lutfen :) insallah erken dogum olmaz yay olur

Ay insallah anlasabiliriz oglumla anne yay baba balik cocuk yay olan bi ailede balığın halini düşünemiyorum

Aa bizde anne terazi baba yay cocukta ya yay ya akrep olcak. Insallah aksi bi cocuk olmaz. Ha bide kusen bi cocuk olmaz ha bide aglayan cocuk olmaz. amin

Ayy her zamanki gibi icimi rahatlattiniz insallah benim oglumda kiziniz kadar güler yüzlü anlayisli ve uslu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…