2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ay kiyamam ya ne güzel evlat ne guzel abi olmus simdiden ama üçüncü gelince ikinciyle ilgilenmesi sizin icin cok büyük rahatlik olur.

ben o zaman kiyamam ki cok yoruluyor cunku, hafta ici krese gidiyor zaten 2.si haftasonalrida idare decez artik.
buyugu babasiyla takilsin kucugu kayinvalideye 3. su bana :)

Hahaha bana da dun 156 gram dedi. Neyse ki kilo almadigimi dusununce uzulmedim grama
aslinda 5 kilomuun kilo oldugunu dusunmuyorum cunku gecen sene giydigim hersey oluyor bi tek gobek buyuk sadece o yuzden sislikten boyfafazla ciktigini dusunuyirhn :)

Masallah fistiga bogalarda akilli oluyo yaa kardesimde oyleydi kuzenimde. Akilli bebekler ve ne istedigini bilen bebekler favorim

Ayy her zamanki gibi icimi rahatlattiniz insallah benim oglumda kiziniz kadar güler yüzlü anlayisli ve uslu olur
Olur olur merak etme :) yeterki kendini sartlama huysuz olcak agliycak uyumiycak...karnimdayken hep dunyanin en guler yuzlu en uyumlu bebegi geliyor derdim...bazilarida tabi tabi derdi :) hatta 2018 panomun fotografini ekliym hemen 2. Bebegimizide oyle bekliyoruz cunku

ben o zaman kiyamam ki cok yoruluyor cunku, hafta ici krese gidiyor zaten 2.si haftasonalrida idare decez artik.
buyugu babasiyla takilsin kucugu kayinvalideye 3. su bana :)
Yani onunda okulu vardır okulunuda dusununce haklisiniz kiyilmaz ki neyseki kv yakinmisda siz cok zorlanmayacaksınız cunku dusununce iki tane okula giden cocuk bi bebek cok zor bi tablo gibi

Ay ne güzel olmus bu demekki evrene olumlu mesaj gondermek her zaman etkili oluyormus

bayagi zorlnca ama canlari sagolsun :) buyuyup beraber anlastiklari gunleri dusununce insan umutlu oluyor :)
Ay tabiki universite yillari lise yillari hep arkadas gibi gececek yakin arkadasa ihtiyaclari bile olmucak Allahin izniyle ne kadar güzel yillar olucak onlar icin tatli tatli kavgalari olcak dusununce cok guzel görünüyo insallah kolaylikla o güzel yillara gelirsiniz

amin insaALLAH. sizlerde goruruunu evlatlarinizi o sekilde.

Ay canim ne kadar sorumluluk sahibiymis masallah.kizim kardesiyle anlasir ama cokta kiskaniyor hala malesef.bu olmamis bi daha dogur ama kiz olsun diyordubi erkek kardesi daha geliyor.nasip artik.saglikli olsunlarda..
Benim bulantilarim 14 haftalikken bitti canim.insallah seninkide fazla surmez.doktorlar en gec 5. Aya kadar diyor.

Ayy masallah. Bebiste tatli.

aslinda sorumluluk sahibi olmasindan ziyade biraz kaygili kardesinin basina bisey gelir mi diye endiseli. cok sukur eskiye nazaran daha iyi.
ben 4. ayin icindeyim diger ikiside bulantiliydi ama bu bambaska gercekten, hayirlisi ile benimde bulantilar gececek insaALLAH

Ya bende yay burcuyum.bir yay daha geliyor tam belli degil tabi.sezeryan tarihine gore degisecek.kucukken sakin biriydim.cok arkadasim vardi herkesle anlasirdim.abimde yay ama cok yaramazdi duz duvara tirmanirdi.herkesle anlasirdi cok sevilirdi.belki kiz erkek farkediyor olabilir.

bizim bebişten tık yok daha sadece geceleri dondugumde sanki oda donuyor gibi uyanıyorum sırt ustu donduğumu hıssettgım an hemen soluma yatıyorum baya alıştırmaya çalışıyorum kendımı haftaya crsamba sağlık ocağında randevum var ası ıcın obur haftaya da detaylı ark arkaya..alısverısı ne yapıyorsunuz kızlar ? ben kıyafetlerine başladım zıbın tulum .
bayramdan sonra yatağını alıcaz park yatak mı normal beişk mı alıcaz kararsızız?

Ne guzel hep usuyen biri olmak isterdim. Sicaktan ve yazin yumurtadan alerji olan bir yapim var maalesef o yuzden sicaklardan genellikle kacarim
Yani herkesin hava iyi ya da terledim dediği yerlerde üşüyorum genelde ama bugun dışardayız arabayı sanayiye getirdik şuan sıcaktan ağlıcam nefes alınmıyor İstanbulda nem çok fazla ://

Biz anne yanı beşik aldık canım. Prego Santa Maria diye bir model. Hepsiburadadan indirimdeyken aldım, elime de ulaştı (henüz bebekle nasıl olacak bilmiyorum ama) çok beğendim genel olarak. Tabi 6-7ay gibi bir süre kullanabileceğiz diye sanıyorum. Hareketli bir bebek olursa çok uzun süre kullanılmaz...

Son düzenleme:
anne yanı beşiğimiz var ama ona 3 4 ay anca yatar ondan sonrası ıcın dedım ama karar veremiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…