2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet cok arkadas canlısı kendini sevdiren her ortama ayak uydurabilen cocuklar oluyo ama bende yay burcuyum hic yerimde durmazmisim küçükken

anne yanı beşiğimiz var ama ona 3 4 ay anca yatar ondan sonrası ıcın dedım ama karar veremiyoruz
ben sonrasi icin int bi besik gordum canim onu alicam fiyatida cok uygundu organik diyede geciyor besim yatak ve icine set oluyor yaa 660 liraydi sanirim

Kızlar ya bugün sırt ve bacak ağrısu çekiyorum sanki kemiklerim sızlıyor magnezyum içtim şimdi napıcaz böyle
her gun 1 maden suyu ic canim benim allaha sukur hic bacak agrim falan olmadi daha ona bagliyorum gunde 2 tane iciyorum ama ben magnezyym kaynagi zaten kendisid e

Şimdilik bende normal yastıkla uyuyorum bide bacak arama tamam rahatım..ama tecrubeliler der ki son 2 ayda belinin altina hertarafına koyosun diyolar.o yuzden bu yastıklar cok mantıkli gibi ama doğumdan sonra kullanılmaz
Canım doğumdan sonrada emzirme yastığı olarak kullanıyosun. Bebek oturacak kıvama gelince içine koyar otutturursun, düşerse kendini sağa sola vurmasın diye. Kullanırsın yani:)

Kardeşlerden konu açılmış. Benim kızlar dün balkona taşıdılar oyuncaklarını, akşama kadar evcilik oynadılar. Arada kavga ediyolar tabi. Büyük kızım sinirlendiğinde diyoki “ ne kadar safmışım, Allahım bi kardeşim olsun diye hep dua ediyodum. Böyle olacağını bilseydim etmezdim” gülermisin ağlarmısın:) ama hep birbirlerinin destekçisi oluyolar. Kardeşlik başka bişey gerçekten.

Ayy ne guzel. Ben daha diger randevulari almadim. Kiyafet ise suan erken gibi geliyo. Son aylara dogru kilosu da belli olur ona gore alirim sanirim. Bide kisin dogacak ya suan hersey yazlik sadece yatak besik araba gibi seylere bakiyorum

Ayy ne guzel. Ben daha diger randevulari almadim. Kiyafet ise suan erken gibi geliyo. Son aylara dogru kilosu da belli olur ona gore alirim sanirim. Bide kisin dogacak ya suan hersey yazlik sadece yatak besik araba gibi seylere bakiyorum
bence simdi kiyafette alabilirsin canim kisliklarda indirim var cok bende mesela yenidogan almiyirum indirimde gordugumu 3 ay 6 ay gibi aliyorum kiloluda olsa 3 ayliklar olur zaten son ayda yenidogan alicam kiyafetleri :) 5 aydir bebek arabasi bakiyorum hala karar vermis degilim yaa

Nerede indirimler var bakayim o zaman. Hic sorma diger seylere bende karar veremiyorum.

Nerede indirimler var bakayim o zaman. Hic sorma diger seylere bende karar veremiyorum.
e bebek joker hm ben buralardan aliyorjm canim simdide hepsi indirimde icine giydirmek icin citcitli badi faln aldim ben hem buyuk aldim hem kucuk hangisi olursa artik :) aslinda ben arabaya karar vermistim sonra baska model gordum kafam karisti :)

ayyy banada az geldi kilosuu :)) kendum koplamda 5 kilo almis olunca 1 kilosu bari bebek olaydi :)
Cnm benimkide 320 gr olmus bende toplamda 4 kilo aldim ayni seyi bende dedim bebegin kilosu az degilmi diye :) ama söyle düsün gogusler sisti bu bebegin esi var oyu var buyu var 1 kiloyu karsiliyodur yani insallah:)))

e bebek joker hm ben buralardan aliyorjm canim simdide hepsi indirimde icine giydirmek icin citcitli badi faln aldim ben hem buyuk aldim hem kucuk hangisi olursa artik :) aslinda ben arabaya karar vermistim sonra baska model gordum kafam karisti :)

Bakayim o zaman kiyafetlere. Arabayi canli gorme sansin varsa oyle derim pahali bisry dusunuyosan ozellikle

Cnm benimkide 320 gr olmus bende toplamda 4 kilo aldim ayni seyi bende dedim bebegin kilosu az degilmi diye :) ama söyle düsün gogusler sisti bu bebegin esi var oyu var buyu var 1 kiloyu karsiliyodur yani insallah:)))
yaa benim doktorum kiloda takintili bana diyorki 7.5 kiloyu gecme yoksa kiloma takmiyorum brn verilir yani ee benin b zaman geriye 2.5 kilo alma hakkim kaldi okaldi oda mumkun degil zazaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…