Ama oğlum hareketliydi karnımda ama maşallah 15 aylık çok akıllı bi bebek en azından laf dinliyorBenim doktorum da hareketli bebekler çok yaramaz oluyor dedi. Sevin sevin
Evet cok arkadas canlısı kendini sevdiren her ortama ayak uydurabilen cocuklar oluyo ama bende yay burcuyum hic yerimde durmazmisim küçükkenYa bende yay burcuyum.bir yay daha geliyor tam belli degil tabi.sezeryan tarihine gore degisecek.kucukken sakin biriydim.cok arkadasim vardi herkesle anlasirdim.abimde yay ama cok yaramazdi duz duvara tirmanirdi.herkesle anlasirdi cok sevilirdi.belki kiz erkek farkediyor olabilir.
ben sonrasi icin int bi besik gordum canim onu alicam fiyatida cok uygundu organik diyede geciyor besim yatak ve icine set oluyor yaa 660 liraydi sanirimanne yanı beşiğimiz var ama ona 3 4 ay anca yatar ondan sonrası ıcın dedım ama karar veremiyoruz
her gun 1 maden suyu ic canim benim allaha sukur hic bacak agrim falan olmadi daha ona bagliyorum gunde 2 tane iciyorum ama ben magnezyym kaynagi zaten kendisid eKızlar ya bugün sırt ve bacak ağrısu çekiyorum sanki kemiklerim sızlıyor magnezyum içtim şimdi napıcaz böyle
içerim yeter ki geçsin sanki dayak yemiş gibiyim teşekkür ederim canımher gun 1 maden suyu ic canim benim allaha sukur hic bacak agrim falan olmadi daha ona bagliyorum gunde 2 tane iciyorum ama ben magnezyym kaynagi zaten kendisid e
rica ederim canim bi dene :)içerim yeter ki geçsin sanki dayak yemiş gibiyim teşekkür ederim canım
Canım doğumdan sonrada emzirme yastığı olarak kullanıyosun. Bebek oturacak kıvama gelince içine koyar otutturursun, düşerse kendini sağa sola vurmasın diye. Kullanırsın yani:)Şimdilik bende normal yastıkla uyuyorum bide bacak arama tamam rahatım..ama tecrubeliler der ki son 2 ayda belinin altina hertarafına koyosun diyolar.o yuzden bu yastıklar cok mantıkli gibi ama doğumdan sonra kullanılmaz
anne yanı beşiğimiz var ama ona 3 4 ay anca yatar ondan sonrası ıcın dedım ama karar veremiyoruz
bizim bebişten tık yok daha sadece geceleri dondugumde sanki oda donuyor gibi uyanıyorum sırt ustu donduğumu hıssettgım an hemen soluma yatıyorum baya alıştırmaya çalışıyorum kendımı haftaya crsamba sağlık ocağında randevum var ası ıcın obur haftaya da detaylı ark arkaya..alısverısı ne yapıyorsunuz kızlar ? ben kıyafetlerine başladım zıbın tulum .
bayramdan sonra yatağını alıcaz park yatak mı normal beişk mı alıcaz kararsızız?
bence simdi kiyafette alabilirsin canim kisliklarda indirim var cok bende mesela yenidogan almiyirum indirimde gordugumu 3 ay 6 ay gibi aliyorum kiloluda olsa 3 ayliklar olur zaten son ayda yenidogan alicam kiyafetleri :) 5 aydir bebek arabasi bakiyorum hala karar vermis degilim yaaAyy ne guzel. Ben daha diger randevulari almadim. Kiyafet ise suan erken gibi geliyo. Son aylara dogru kilosu da belli olur ona gore alirim sanirim. Bide kisin dogacak ya suan hersey yazliksadece yatak besik araba gibi seylere bakiyorum
bence simdi kiyafette alabilirsin canim kisliklarda indirim var cok bende mesela yenidogan almiyirum indirimde gordugumu 3 ay 6 ay gibi aliyorum kiloluda olsa 3 ayliklar olur zaten son ayda yenidogan alicam kiyafetleri :) 5 aydir bebek arabasi bakiyorum hala karar vermis degilim yaa
e bebek joker hm ben buralardan aliyorjm canim simdide hepsi indirimde icine giydirmek icin citcitli badi faln aldim ben hem buyuk aldim hem kucuk hangisi olursa artik :) aslinda ben arabaya karar vermistim sonra baska model gordum kafam karisti :)Nerede indirimler var bakayim o zaman. Hic sorma diger seylere bende karar veremiyorum.
Cnm benimkide 320 gr olmus bende toplamda 4 kilo aldim ayni seyi bende dedim bebegin kilosu az degilmi diye :) ama söyle düsün gogusler sisti bu bebegin esi var oyu var buyu var 1 kiloyu karsiliyodur yani insallah:)))ayyy banada az geldi kilosuu :)) kendum koplamda 5 kilo almis olunca 1 kilosu bari bebek olaydi :)
e bebek joker hm ben buralardan aliyorjm canim simdide hepsi indirimde icine giydirmek icin citcitli badi faln aldim ben hem buyuk aldim hem kucuk hangisi olursa artik :) aslinda ben arabaya karar vermistim sonra baska model gordum kafam karisti :)
canli gorup alicam canim zaten ben gormeden alamiyorjm pek :) icime sinmez ynajBakayim o zaman kiyafetlere. Arabayi canli gorme sansin varsa oyle derim pahali bisry dusunuyosan ozellikle
yaa benim doktorum kiloda takintili bana diyorki 7.5 kiloyu gecme yoksa kiloma takmiyorum brn verilir yani ee benin b zaman geriye 2.5 kilo alma hakkim kaldi okaldi oda mumkun degil zazaten :)Cnm benimkide 320 gr olmus bende toplamda 4 kilo aldim ayni seyi bende dedim bebegin kilosu az degilmi diye :) ama söyle düsün gogusler sisti bu bebegin esi var oyu var buyu var 1 kiloyu karsiliyodur yani insallah:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?