2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
canli gorup alicam canim zaten ben gormeden alamiyorjm pek :) icime sinmez ynaj

Iyi bari. Bende orgu modellerine taktim valla. Hic yapmadim ama ogrenmeyi dusunuyorum cok guzeller
yaa benim doktorum kiloda takintili bana diyorki 7.5 kiloyu gecme yoksa kiloma takmiyorum brn verilir yani ee benin b zaman geriye 2.5 kilo alma hakkim kaldi okaldi oda mumkun degil zazaten :)

Ben daha almadim. Ustelik 6 kilo verdim suana kadar. Hedefimde ise almamak var. Cok zayif degilim cunku suan 71kusurlerdeyim. En fazla 75 olsun istiyorum. Cok abarti mi yiyosun acaba aslinda 5 kilo normal cunku kilodan ziyade yemene mi laf ediyo doktor

yok canim yememe degilde cokta yemiyorum zaten mide yanmam var cok cma meyveyi cok karisiyor iftara hergun bi yere davetliyim ee ordada gorunce 1 2 ondan bundna derken artik almisjm :) benim babamin seker hastalgi var ondan dikkat et diyor bana bide takintili benim doktorum ona gore hic kilo almicaksin :)

yaa benim doktorum kiloda takintili bana diyorki 7.5 kiloyu gecme yoksa kiloma takmiyorum brn verilir yani ee benin b zaman geriye 2.5 kilo alma hakkim kaldi okaldi oda mumkun degil zazaten :)
Neden öyle dediki 12-18 kiloya kadar normal dedi benim doktorumda. Normalde kac kiloyla hamile kaldin ki sen

O zaman dikkat et canim. Bizde de var seker hastaligi. Bide bana doktor yemekten sonra iki saat uzanmicaksin dedi. Simdi ona dikkat ediyorum bakalim yanma azalcak mi

O zaman dikkat et canim. Bizde de var seker hastaligi. Bide bana doktor yemekten sonra iki saat uzanmicaksin dedi. Simdi ona dikkat ediyorum bakalim yanma azalcak mi
ayy ben uzaniyorum yaaa uzanmazsam basim agriyor benim gerci tam uzanma dehilde arkama yastik koyup ayaklarimi uzatiyorum oylee

Canım doğumdan sonrada emzirme yastığı olarak kullanıyosun. Bebek oturacak kıvama gelince içine koyar otutturursun, düşerse kendini sağa sola vurmasın diye. Kullanırsın yani:)
Eee tecrubesiz olunca nerde kullanicam demiştim..bende alayım o halde

Son düzenleme:
Bana ufak ufak hediyelerde gelmeye başladı..ben oda yapmayı düşünmediğim icin park yatak alacağim..Ama daha arastirmadım

ayy ben uzaniyorum yaaa uzanmazsam basim agriyor benim gerci tam uzanma dehilde arkama yastik koyup ayaklarimi uzatiyorum oylee

Bana uzanma oturcaksin dedi. Benimde agzima kadar gelir gibi yanginlar yasiyorum valla. Ilac vermeme nedeni de mide ilaclari erken alindiginda bebekte astima neden olabiliyomus yeni makaleler yayinlandi dedi. Cok yeme 8den sonra bisey yeme ve uzanma dedi. 8den sonra bisey yemiyorum ama yani uzanmazsam karnim patlicak gibi oluyo. Iki gundur de dikkat ediyorum mide yanginim cok azaldi. Bi dene istersen yuruyus filan da yapabilirsin. Ileri ki zamanlarda daha da aratacak cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…