2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
yuruyus yapiyorum canim zaten aksmalari bana rennie verdi doktorum surup slarak ondan iciyorjm arada her gun degil ama o bide maden suyu azicikta olsa rahatlatiyor

68 le kaldim canim bi doktorum nornal diyor alicaksin diyor bu doktorumda takintili alma diyorr :)
kilonda normalmis halbuki doktorun kendi takintilidir belki. Bende kendim icin dikkat etmekten yanayim ama olmuyo hamileyken istahim cok acik. Aciknca badem ceviz yiyin diyolar ya beni hic kesmiyo mesela onlar. Yemek yemeden doyamiyorum. Tatli hamur isi abur cubur ve fast food yememeye dikkat ediyorum. Sebze agirlikli beslenmeye dikkat ediyorum ama sabahtan aksama agzim bos kalmiyo ozellkle bu 20. Haftaya girdigmden beri

ben cok ac kalamiyorjm aslinda butun mesele bu sonrasinda kusma oluyorndedigin gibi badem ceviz falan fayda etmiyor bana tutmuyornmidemi benimde 18 den sonra acildi istahim ama bayramdan sonra bi duzene oturtucam yeme isini simdi iftardi davetlerdi baya gittik eee goruncedde ondan bundan yedim artik kilo alinmayan gunlere diyorum :)

@ysmnfth @Kozmogirl17 kızlar ya keşke bu kafar yormasaydınız kendinizi.. En azından bugün elinizden geldiğince dinlenin..

S Sevdeeee1 canım hayırlı yolculuklar olsun. Güzellikle gidin gelin inşallah

Amin insaAllah canım teşekkürler :) hayırlısıyla vardık

Ben normal yastıkla uyuyabiliyorum sadece ya, hamile yastığı daha mı iyidir acaba

Ben alalı baya oldu çok memnunum canım şuan tabi havalar ısındı sarilip yattigim için biraz terliyorum :)

Biraz gec olmus bi yorum olabilir ama eger hala yoldaysan hayirli yolculuklar. Masallah kızınada saglikla gelsin dünyaya

Çok tesekkur ederim

Kızlar bu haftalar itibariyle sırt üstü yamamaya çalışın. Sola yatmak tavsiye ediliyor. Sırt üstü yatınca bize ve bebeğe kan zor ulaşıyormuş.

Bende surekli sola yatiyorum sağa da dönüyorum bacagim agriyinca.dun doktoruma sordum sırt üstü olayını 6 aya kadar bir şey olmaz dedi canım. En azından bazen sırt üstü ister istemez oluyorum yüreğine su serpti

Şimdilik bende normal yastıkla uyuyorum bide bacak arama tamam rahatım..ama tecrubeliler der ki son 2 ayda belinin altina hertarafına koyosun diyolar.o yuzden bu yastıklar cok mantıkli gibi ama doğumdan sonra kullanılmaz

Kullanılıyor canım bebek emzirirken etrafına destek olsun diye falan da kullanılıyor.ben n11 den sipariş vermiştim

Kızlar cinsiyet orani yine yakalamış birbirini hayırlısıyla vardık biz ama ayaklarım davul gibi. Gün içerisinde yastıkla uyudum ama geçmedi.simdi 2 yastık var ayak altimda sabah umarım inmiş olur.

Mide yanmasından bahseden olmuş.sonunda doktora unutmadan söyledim. Rennie şurup verdi efsane bsy boşuna çekmişim kaç aydır o yanmayı

Herkesin şimdiden bayramı mübarek olsun.seneye insaAllah bebişler kucakta bayrami karşılamayı nasip etsin Rabbim

Ayy ne guzel. Ben daha diger randevulari almadim. Kiyafet ise suan erken gibi geliyo. Son aylara dogru kilosu da belli olur ona gore alirim sanirim. Bide kisin dogacak ya suan hersey yazlik sadece yatak besik araba gibi seylere bakiyorum
Wakinin sitesine bakmamı tavsiye ederim orda uzun kollu kıyafetler tulumlar var ben ordan almaya basladim cunku hepsi bir arada zor masraf cok

Bende onu dicektim 3 6 ay alıyorum bende

Bende bayramdan sonra ailemin yanina kalmaya gidicem 10 gunlugune annem cok dikkat eder yemege orda biraz düzene girerim diye umut ediyorum ordayken yürüyüse falanda duzenli cikarim. Burda bi duzen oturtamadim yalnizim

O bende de oluyor canım malesef eskiden yatmazdım böyle şimdi sanki inadına uyanıyorum ki sırt üstü

Herkese iyi bayramlar kızlaarr:)

Bugün ben boş ağzımı tutamadım, ayakkabı alırken minik siyah spor bi ayakkabı gördüm eşimde de ondan vardı. Ay aşkım bundan bebişede alırız ikiniz takım giyersiniz dedim ve erkek olduğunu anladı. Sürpriz falan yalan oldu. Moralim bozuldu ama yapacak bişey yok 2 gün daha dayanamadım

Ben de oyleyim ya. Istahim acik. Surekli bi seyler yiyorum. 7 kilo filan aldim daha simdiden

Sen gene iyi dayandın, ben şimdiye kadar bin kez söylemiştim ki zaten eşim söylettirmek için bin takla atardı kıyamazdım da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…