Son bi kaç gündür bende de şislik vardı..Tuzu kestim hemen farketti yaa..Ödem toplamaya basladi vücutKızlar cinsiyet orani yine yakalamış birbirinihayırlısıyla vardık biz ama ayaklarım davul gibi. Gün içerisinde yastıkla uyudum ama geçmedi.simdi 2 yastık var ayak altimda sabah umarım inmiş olur.
Mide yanmasından bahseden olmuş.sonunda doktora unutmadan söyledim. Rennie şurup verdi efsane bsyboşuna çekmişim kaç aydır o yanmayı
Herkesin şimdiden bayramı mübarek olsun.seneye insaAllah bebişler kucakta bayrami karşılamayı nasip etsin Rabbim
Son bi kaç gündür bende de şislik vardı..Tuzu kestim hemen farketti yaa..Ödem toplamaya basladi vücut
Kuşum trendyola bak butun markalarin kisliklari indirimde orda...gerci cartersin pelus tulumlarinin indirimli hali bile 90 liraNerede indirimler var bakayim o zaman. Hic sorma diger seylere bende karar veremiyorum.
Sen yine iyi bile dayanmissin ben hamileligimi sinirlenip direk telefonda soylemistim bide kizarak soyledimHerkese iyi bayramlar kızlaarr:)
Bugün ben boş ağzımı tutamadım, ayakkabı alırken minik siyah spor bi ayakkabı gördüm eşimde de ondan vardı. Ay aşkım bundan bebişede alırız ikiniz takım giyersiniz dedim ve erkek olduğunu anladı. Sürpriz falan yalan oldu. Moralim bozuldu ama yapacak bişey yok 2 gün daha dayanamadım
Aynısını bende yaşadım burnumdan getirmişti. Bi sinirle söyledim hiç de pişman değilim haketmedi süprizi hazırlığı çünküSen yine iyi bile dayanmissin ben hamileligimi sinirlenip direk telefonda soylemistim bide kizarak soyledimoysaki bi suru hazirlik yapmis kutu falan almistim iki saat dayanamadim mahvettim suprizimi bi anlik sinirle hala içime oturuyo
Herkese iyi bayramlar kızlaarr:)
Bugün ben boş ağzımı tutamadım, ayakkabı alırken minik siyah spor bi ayakkabı gördüm eşimde de ondan vardı. Ay aşkım bundan bebişede alırız ikiniz takım giyersiniz dedim ve erkek olduğunu anladı. Sürpriz falan yalan oldu. Moralim bozuldu ama yapacak bişey yok 2 gün daha dayanamadım
İyi Bayramlar kuzuşlar,
Nasılsınız. Geçen akşam tansiyonum bi düştü 8-4 arife günüde öyleydi. Ahh esra dedim çok saldın kendini. Vucutta tabi vitamin depoları sıfırlanmaya başladı takviyede yok. Tıpış tıpış doktorun verdiği demir ve vitamin hapını kullanmaya başladım. Çok şükür iyi geldi. He bide 2 haftadır denize girmeye başladım. Nettede okumuştum hamilelere faydalı diye. Hem de bol bol D vitamini depoluyorum :) sizlere de tavsiye ederim. Çok şükür şuana kadar bi maraz çıkmadı daha.
İyi geceler kızlar
Biraz içimi dökmek istiyorum. Aranızda benim gibi çok duygusal ve alıngan olan var mı ya. 22 aylık kızım var. Ailemden uzakta yaşıyoruz eşimin işi dolayısıyla. Burda pek bir çevrem Yok. Şu an 4 aylık hamileyim hormonlardan mı bilmiyorum en ufak birşeye ağlıyorum. Bugün bayram eşim çalışıyor tek başımıza geçirdik bayramı. Gidemedik ailelerimizin yanına. Gün boyu duygusaldım en ufak şeyde ağlayasım geliyor. Ne zaman geçer acaba bu ağlak durumun moral verin bana kızlar((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?