2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Lohusalık bitince bitecek inşallah :)

Akşam dışarı çıktık yağmur yağdı gezemedi
Lohusalık bitince bitecek inşallah :)

Kızım da böyle olmamıştım diye hatırlıyorum .
5 ay daha çekilmez bir insan olmaya devam Edicem yani :)

Tam geçiyor düzeliyorum pat bişey oluyor ağlayasım geliyor. Umarım geçici bir durumdur yoksa hiç çekilecek gibi değil :)

Her hamilelik ayni gecmiyor maalesef canim. E cocuk tasimak kolay degil. Allah eslere sabir versin

Her hamilelik ayni gecmiyor maalesef canim. E cocuk tasimak kolay degil. Allah eslere sabir versin

Ya aslında biraz da yorgunluktan olduğunu düşünüyorum. İlkinde istediğim saatte uyurdum uyanırdım şimdi uyku düzenimiz de Yok onun da etkisi var sanırım . Eşler valla Allah yardım etsin onlara az önce ağlayarak gönderdim eşimi işe dayanamadı aradı iyi misin diyor :)

İyi tarafından bak, hormonlarının etkisi altındasın ve bir süre sonra kurtulacaksın :)

Sen yine iyi bile dayanmissin ben hamileligimi sinirlenip direk telefonda soylemistim bide kizarak soyledim oysaki bi suru hazirlik yapmis kutu falan almistim iki saat dayanamadim mahvettim suprizimi bi anlik sinirle hala içime oturuyo
Valla bu da benim içime oturdu ama kıvıramadım napıyım, hamile olduğumu sürpriz yapmıştım Allahtan.. öyle avutuyorum kendimi
Haha e kizlarda giyer ayakkabi diye kivirsaydin
Kıvırdım ama ben pot kırdığımda yüzümün kızarmasından anlıyo. Sonra anlamadım vs. Dedi ama anladı yani. Aman napıyım sürpriz yapmaya son anda karar vermiştim, doktora cinsiyeti yazın deyince herşeye sürprizmi olur ya vs deyip hevesimi kırmıştı iyi oldu bi yandan.. bi yandanda üzgünüm ama yapacak bişey yok

Tatlım bende yalnizim hem bnm başka cocugumda yok arkadasimda yok burda herkese uzagiz.bugün bende böle bi duygulanır gibi oldum hemen geçti niye çünkü çok şükür çekirdek aile olduk anne oluyom lan ben dedim kızımı sevdim geçti.olumlu dusun baktın olmuyo sal gitsin ağlamanın da keyfini cikar.

Bugün ben aynı böleyim.sabah kalktım ağlıyorum devamlı.eşime çaktırmamaya çalışıyorum.ama nasıl ağlıyorum hüngür hüngür.annemi düşünüp düşünüp ağlıyorum.annem ya ölürse onauz kalırsam ne yaparım diye.bak yine ağlıyorum.ya bi de bayram ziyaretlerine gidicez daha.yüzüm gözüm şiş.gözüm hiç birşeyi görmüyo.kendimi sakinleştiremiyorum.ne yapıcam bilmiyorum.yani şimdi misafirlikte annenler nasıl dicekler ve ben böğüre böğüre ağlıcam diye çok korkuyorum.gözümde ne eşim ne kendim ne çocuğum var.annemi düşünüyorum sadece.

Hormonlardan tabi ki de canım ama şöyle de bir şey var ki bayramdayken uzakta olmak, çalışmak çok zordur. Bunu yıllarca bayramı uzakta ve çalışarak geçiren biri olarak söylüyorum. Hamile değildim ama bayramda bi duygusal olurdum. Şimdi yine nöbete gidiyorum çalışıyorum ama uzakta değilim artık. O yüzden Allah tez zamanda kavuştursun seni de.

Bizim bebek her türlü süpriz oldu adama baya bi şoka girdi kanda çıkınca, ultrasonda görene kadar inanamadı ovulasyondan önce dıt dıt olmuştu meğer erken döllenme olmuş tutmuş

İnan ailemi göremediğim evli olduğum her bayram öyleyim. Bence sadece hamilelik kaynaklı değil. İnsan eski günleri arıyor özlüyor. Bi bayram cocuğa ninni açmıştım çok acıklı geldi. Çok kötü oldum hüngür hüngür ağladım ama içli içli. Çünkü ölen annanem gelmişti aklıma. Eş olacak saygıdeğer beyefendi de arabamız yok dışarı çıkamadık diyemi ağlıyorsun dedi :S

(( bazen anlayışsız olabiliyorlar
Çok özlüyorum gerçekten hele bu aralar özlemim iyice arttı.

Teşekkür ederim canım amin inşallah.
Alışamadım bir türlü gurbete hele bu aralar özlemim çok arttı

Yanlız değilmişim
Sanırım hormonlardan canım annelerimize olan düşkünlüğümüz. Onların hakkını ne yapsak ödeyemeyiz Rabbim başımızdan eksik etmesin. Annesini kaybetmiş arkadaşlarımıza da Allah sabır versin. Cennette kavuştursun inşallah

(( bazen anlayışsız olabiliyorlar
Çok özlüyorum gerçekten hele bu aralar özlemim iyice arttı.
Ben ailemi gördüğüm halde gece uyumadan önce bi gün doğanın kanunu olarak öleceler diye ağladım. Ölüme hiçbirimiz engel olamayız maalesef. Önemli olan geç kalmadan mutlu güzel anları paylaşmak illa gidip görmek değil özledikçe aramak vs :)

Biraz ağlayınca rahatlıyorum aslında ama sonra başım ağrıyor
Çok şükür kızım yanımda eşim yanımda oğlum da sürekli teklemedi bugün oda anladı herhalde benim üzüldüğümü. Biraz pozitif düşünmem gerek haklısın canım

Gün içinde kaç defa arıyorum :))
Zaten görüntülü konuşma olmasa naparız bilmiyorum teknoloji sağolsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…