- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
Amin inşallah.annemle bide iyi anlaşıyoruz çok şükür.benim tek arkadaşım,dostum o yüzden aklıma geldikçe ağlıyorum.Allah Allah.Yanlız değilmişim
Sanırım hormonlardan canım annelerimize olan düşkünlüğümüz. Onların hakkını ne yapsak ödeyemeyiz Rabbim başımızdan eksik etmesin. Annesini kaybetmiş arkadaşlarımıza da Allah sabır versin. Cennette kavuştursun inşallah
Biz etrafımızdakilerin birçok şeyini tolere ediyoruz onlarda etsin bir zahmet. Hiç takılma böyle şeylere, senlik birşey yok doğal süreç bu.
Ben de çok özlüyorum tek değilsin onlar bizim kanımız canımız :) sadece kendini çok yıpratma.Gün içinde kaç defa arıyorum :))
Zaten görüntülü konuşma olmasa naparız bilmiyorum teknoloji sağolsun :)
Amin inşallah.annemle bide iyi anlaşıyoruz çok şükür.benim tek arkadaşım,dostum o yüzden aklıma geldikçe ağlıyorum.Allah Allah.inşallah bu durum geçer.yoksa sıkıntı yani.
Ben de çok özlüyorum tek değilsin onlar bizim kanımız canımız :) sadece kendini çok yıpratma.
Bu arada bayanlar benim acayip kasık agrım ve bel agrım oluyor. Rahim büyüyormuş diye oluyormuş tamam da çok agrı hissediyorum. Adet agrısı gibi oluyor bazen. Niye böyle oluyor ki? Agrı eşiğim yüksek sanıyordum çünkü bi çok ameliyat ve işlem geçirmiş biriyim. Ya ağrı çok fazla ben böyle hissediyorum ya da agrı eşiğim düşmüş ayvayı yedim. Kusmalı agrılı bir hamilelik geçiriyorum aksine cevremde kimse böyle geçirmemiş sanki nazlı gibi bi imaja sebebiyet veriyorbu arada 20. Haftamdayım.
Bende ailemden uzaktayim canim. Ayni duygusallik bendede var. Aglamam icin sebebe gerek yok kendiliginden akiyo zaten. Doktor bana duygusallik ani inis cikislar progesteron hormonuyla ilgili dedi yorgunluk aglama sinir yaparmis. Doktor öyle dediginden beri aglamam gelince saliyorum kendimi rahatliyorum :) senin yine bi kizin varmis yaninda ses olur benim daha ilk gebeligim o bile yok karnimdakide hissetti heralde oda hareketi kesti dünden beri.İyi geceler kızlar
Biraz içimi dökmek istiyorum. Aranızda benim gibi çok duygusal ve alıngan olan var mı ya. 22 aylık kızım var. Ailemden uzakta yaşıyoruz eşimin işi dolayısıyla. Burda pek bir çevrem Yok. Şu an 4 aylık hamileyim hormonlardan mı bilmiyorum en ufak birşeye ağlıyorum. Bugün bayram eşim çalışıyor tek başımıza geçirdik bayramı. Gidemedik ailelerimizin yanına. Gün boyu duygusaldım en ufak şeyde ağlayasım geliyor. Ne zaman geçer acaba bu ağlak durumun moral verin bana kızlar((
Evet benim esimde o zaman haketmemisti ama işte benim icimde kaldi. Guzel bi anı olrak kalcakti ama gerci tepkisizliği daha da sinirimi bozmustu supriz yaptığım halde tepki vermeseydi sanirim o zaman daha beter sinirlenirdim iyiki yapmamisim diyorum bi yandan daAynısını bende yaşadım burnumdan getirmişti. Bi sinirle söyledim hiç de pişman değilim haketmedi süprizi hazırlığı çünkü
Ay o bende de var gecmiyo dilimi isiriyorum derin nefes almaya çalışıyorum gözlerim dolunca ama yok gidiyo yaslar en küçük tartismalarda bile. Bende cok sinir oluyorum ama gecmiyo bide bende sinir oldu herseye sinirleniyorum istemsizceİyi geceler kızlar
Biraz içimi dökmek istiyorum. Aranızda benim gibi çok duygusal ve alıngan olan var mı ya. 22 aylık kızım var. Ailemden uzakta yaşıyoruz eşimin işi dolayısıyla. Burda pek bir çevrem Yok. Şu an 4 aylık hamileyim hormonlardan mı bilmiyorum en ufak birşeye ağlıyorum. Bugün bayram eşim çalışıyor tek başımıza geçirdik bayramı. Gidemedik ailelerimizin yanına. Gün boyu duygusaldım en ufak şeyde ağlayasım geliyor. Ne zaman geçer acaba bu ağlak durumun moral verin bana kızlar((
Kuzum inan hemen hemen her evde sorunlar var..Benim eşimde abimle küs( haklı sebepleri var) dolayısıyla hic bir ortama birliktw girmek istemiyor..Memlekete gelince o babasında ben annemde kalıyoruz yani bizim bayramlar böyle ayrı geciyor..Abim bi inat esim ayri inat inanın arada kalmaktan çatlayacagım..ve daha bi sürü ayrintıda var tabi..kimse bizi düşünmüyor anlayacağınİyi geceler kızlar
Ay bende de o var gecenler de bi cenaze oldu adam aniden hayatini kaybetti o gunden beri ya annemle babamla da öyle olursa diye aglayip duruyorum arefe günü temizlik yaptim mutfak dolaplarini i dis camlari falan sildim halilari havalandirdim fayanslara kadar sildim gece bir bucukta camasir asiyodum bu ev nie annemin evi gibi temiz olmadi diye ağladim sacma sapan hallere girdimBugün ben aynı böleyim.sabah kalktım ağlıyorum devamlı.eşime çaktırmamaya çalışıyorum.ama nasıl ağlıyorum hüngür hüngür.annemi düşünüp düşünüp ağlıyorum.annem ya ölürse onauz kalırsam ne yaparım diye.bak yine ağlıyorum.ya bi de bayram ziyaretlerine gidicez daha.yüzüm gözüm şiş.gözüm hiç birşeyi görmüyo.kendimi sakinleştiremiyorum.ne yapıcam bilmiyorum.yani şimdi misafirlikte annenler nasıl dicekler ve ben böğüre böğüre ağlıcam diye çok korkuyorum.gözümde ne eşim ne kendim ne çocuğum var.annemi düşünüyorum sadece.
ayyy canim biz seninle hep ayni aeylerimi yasiycaz galiba yaa :) bende memeleketten uzaktayim kvler burda ama evlendigimden beri esimin isinden dolayi sadece bi bi bay memlekette gecirdim ve her bayram istinasiz onlarla konusurken agliyorum :) dun gene goruntulu ara dediler arabadaydim arayamam dedim bastan sonra aradim herkes toplanmis kahvalti kahvalti ediyorlardi hatta banam dayanamadin gene demi diyordu :) halam sarmalari yapmis patatesleri kizartmis falan orda toplanmislar yazik babamda hamileyim diye sofrayi gostermeyin diyor :) bu bayramda oyle aglamayla gecti ne gittifim yerlerden keyif aldim ne bisey bide esime kizdim nolurdu 2 gunlugund gitsek diyee :) adamla hakli 18 saat yol iki gunlugune gidilirmi bide o stresle hareketlilikte bebegi hissetmedim bide ona taktim dun geceden beri hareket bekliyorum kafaya taktik diye hissetmiyorjz sanirim yoksa o harekey ediyordudBende ailemden uzaktayim canim. Ayni duygusallik bendede var. Aglamam icin sebebe gerek yok kendiliginden akiyo zaten. Doktor bana duygusallik ani inis cikislar progesteron hormonuyla ilgili dedi yorgunluk aglama sinir yaparmis. Doktor öyle dediginden beri aglamam gelince saliyorum kendimi rahatliyorum :) senin yine bi kizin varmis yaninda ses olur benim daha ilk gebeligim o bile yok karnimdakide hissetti heralde oda hareketi kesti dünden beri.
Canım kontrol yaptırdım 1,5 hafta önce ilaç kullandım hatta. Diğer kontrolüm 10 gün sonra ayrıntılı ultrasona gireceğim :) kendi doktorum çok sallamıyor bu durumları çok iyi doktor olmasına rağmen. Özeldeki doktor hafif enfeksiyon var dedi ve agrın genişlemeden dolayı dedi bazıları şiddetli hisseder dedi. Kendi doktoruma sonucu gösterdim şikayetin devamsa kullan dedi. Yani ancak öldüm bittim dersem doktorum endişelenip idrar testi yapıyor :)Canım kontrolün ne zaman? Kontrole gittiğinde idrar tahlili yaptır. İdrar yolu enfeksiyonu bel ve kasık ağrısı yapıyor. Bol bol su iç zaten çok içmemiz gerekiyor normalde de. Geçer inşallah
ayrintilida bi bi arkaiminda onde cikmis canim zamanla yukari cikabilir demisler cikmazsada sezeryan olursun normal olmaz demisler yani korkulacak bisry degil sanirimKızlar ya geçen hafta yoğun kırmızı kanamam olmuştu hastaneye gitmiştim, doktor acilde sebeple ilgili bir şey dememişti. Birkaç ölçüm yapıp "kendi doktorunun verdiği dozda progestanı kullan ve bol bol istirahat et" demişti. Neyse, bu doktorun muayene raporu geçen gün gelmiş telefonuma (Acıbademde doktorların muayenede aldıkları notlar geliyor hastaya) orada doktor plasenta ön duvara yerleşimli, rahim ağzı 32mm kapalı yazmış. Bilginiz veya yaşayanız var mı, plasenta önde olunca bir şey olur mu? İnternette yukarı çıkabilir, çıkmazsa sezeryan olur, kırmızı renkli kanama yapar vs yazmışlar, bilemedim doğru mu. Rahim ağzı için de 32mm iyi midir acaba? 15+1 haftalığız.
Benimde dün öyleydi canım. Çok kötü yaGünaydın bayram nasıl geçiyor bakalım benim yine mide ağrısıyla geçiyor
canim bunda degil domuz jelatini elevit diye bir ilac var onda var demistim ben evet demir ilacalri mide yanmasi agrimasj yapiyor gunde 1 tane maden suyu ic rahatlatiyor yada ilaca ac karna degilde aksam icGünaydın kızlar nasılsınız? Ben dün doktorun verdiği demir ilacına başladım gyno ferro sanol yazmış. Bunun içinde domuz jelatini falan varmıydı? Sizler konuşmuştunuz ama geçmişe bakamadım telefondan.
Dün de kahvaltı ettikten sonra felaket midem ağrıdı. Ağlıycaktım okadar kötüydüm. Biraz önce internetten bakıyım ilacın içinde öyle jelatin varmıymış diye orada mide ağrısına sebep olduğunu okudum. Kullanıp böyle olan varmı
Benimde dün öyleydi canım. Çok kötü ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?