2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben varım canım benim mesajını okurken bile agladım yani

ayrintilida bi bi arkaiminda onde cikmis canim zamanla yukari cikabilir demisler cikmazsada sezeryan olursun normal olmaz demisler yani korkulacak bisry degil sanirim
Teşekkür ederim canım yukarı çıkma ihtimali varsa bekleyeceğiz artık, zaten daha çok vakit var. İnşallah kendi kendine çıkacaktır yukarıya... Yaşayan varsa diye bir sormak istedim, dikkat etmek gereken bir şey var mı, yukarı çıkması için ekstra yapılabilecek bir şey var mı filan diye düşündüm ama zamanla göreceğiz galiba.

Cancazim bende seninle ayni kaderi paylasiyorum esimle ikimiz yalniz bir bayram geciriyorum ailem benimde uzakta .benim hormonlar bayagidir tavan yapti.hem uzaklik hem hormonlar bizi aglatmaya devam ediyor insallah tez vakitte bizde kavusuruz ailemize iyi bayramlar cnm

canim valla ekstra bisey yapicam falan demedi yani kendisi geziyorda ediyroda oyle hareketelrine dikkat etmiyor ama tabi tedbifli olmakta fayda var simdi doktorla konsumadigin icinde bilemeyiz belki seninki onemsiz birseydir

canim bunda degil domuz jelatini elevit diye bir ilac var onda var demistim ben evet demir ilacalri mide yanmasi agrimasj yapiyor gunde 1 tane maden suyu ic rahatlatiyor yada ilaca ac karna degilde aksam ic
Ya çok sağol canım çok teşekkür ederim. Yanmayı demek bu ilaç yapıyo dün ağrıdan sonra sürekli yandı. Eşimde çok karıştırdın mideni ondan diye kızdı bana. Maden suyu içtim dün kahvaltıdan sonra kramplar girdi mideme bende acı biber yemiştim o yaptı sodayı üstüne içince sandım. Gece yatmadan içerim ozaman çok teşekkürler iyi Bayramlar

A
Bizde de anne yay baba oğlak bebek insallah yay olur erken gelir ise akrep olacak
Ay insallah dogru zamanda hayirlisiyla gelir bebeginiz. Yay bebekleri cok güler yüzlü zeki ve anlayışlı olurmus yengemin cocuklarida yay burcu ikizler iki yaşındalar gorseniz bicir bıcır oynayip guluyorlar masallah. Onlari görünce iyiki oğlumda Allahin izniyle yay olacak dedim. Tabi bide pullubiber sagolsun onun kiziyla diyalogunu da görünce anne olmak cok guzel tabiki ama yay annesi olmak daha güzel gibi geldi

Ben cok yaramazmışım annem benden çok cekmis1hep der düz duvara tirmanirdin erkek cocuk gibi die benim annemde yay burcu bu arada bnmde kizim oluyor insallah oda yay olur saglikla sihatle gelir yavrularimiz

Kizlar bu arada benim aşırı sirt agrilarim oluyor birde sabahlari uyandigimda ayaklarimin uzerine basamiyorum fazla acim oluyor şişlik yok bakiyorum ama aci var bi sure sonra geciyor ama neden bileniniz varsa bni bilgilendirir misiniz?

Kizlar bu arada benim aşırı sirt agrilarim oluyor birde sabahlari uyandigimda ayaklarimin uzerine basamiyorum fazla acim oluyor şişlik yok bakiyorum ama aci var bi sure sonra geciyor ama neden bileniniz varsa bni bilgilendirir misiniz?
Benimde diz ve bel agrilarim cok fazla oluyo hele arabayla dun bi saatlik mesafeye gittik Allahım arka koltukta ölücem sandim resmen diz agrilarim bi yandan bel agrum bi yandan koltuga sigamadim dizlerimi hep uzatmam gerekiyo belimin arkasina da hep destek doktora sordum normal bu aylarda bide sen zayifsin rahim buyudukce beline daha cok agri yapar dedi ama dizimi sormadım daha şimdiden boyle oldu bes ay napcam hic bilmiyorum

Ben cok yaramazmışım annem benden çok cekmis1hep der düz duvara tirmanirdin erkek cocuk gibi die benim annemde yay burcu bu arada bnmde kizim oluyor insallah oda yay olur saglikla sihatle gelir yavrularimiz
Amin inşallah. Bende cok gezginci meraklıymışım yaramazliklarimin muabbeti zaten her toplumda mutlaka karsima çıkar

rica ederim canim ilaclar yapiyor evet ama aci biberde yeme oda yapar :) sanada iyi bayramlar

Bizim bebek her türlü süpriz oldu adama baya bi şoka girdi kanda çıkınca, ultrasonda görene kadar inanamadı ovulasyondan önce dıt dıt olmuştu meğer erken döllenme olmuş tutmuş

Ayni seyi yasadim bende. Keseyi kalp atisini gorene kadar inanamadim ki esimde inanamadi. hatta ilk hamileyim sanirim dedigimde bile adam dur kalpten goturme beni demisti cinsiyeti gizlemem ise mumkun degildi. Resmen iki kez ultrasona girdim orduyla. Doktora kagida yaz ver desem beni vururlar hos cinsiyetini soylediginde bile simdiye kadar erkek dedigim icin kiz dediginde ben inanamadim ki kocami kandiram amaaan hepsi tatli heyecan iste

Canim bana da onu verdi bende cok kotu oldum degistirdim. Oreferon kullaniyorum. O bagirsakta cozuluyo hic agri yapmiyor dene istersen

Bnm kontrole iki hafta var daha gidince mutlaka sorcam sirtim normal zaman da da agrirdi benim ama ayaklarim cok agrio allah yardimcimiz olsun

Kızıma belli etmeden ağlamaya çalışıyorum bazen yakalanıyorum geliyor gözyaşımı siliyor o zaman onun o merhametine daha çok ağlıyorum :)

Canımmm çok teşekkür ederim. Birbirimizi o kadar iyi anlıyoruz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…