Ben varım canım benim mesajını okurken bile agladım yaniİyi geceler kızlar
Biraz içimi dökmek istiyorum. Aranızda benim gibi çok duygusal ve alıngan olan var mı ya. 22 aylık kızım var. Ailemden uzakta yaşıyoruz eşimin işi dolayısıyla. Burda pek bir çevrem Yok. Şu an 4 aylık hamileyim hormonlardan mı bilmiyorum en ufak birşeye ağlıyorum. Bugün bayram eşim çalışıyor tek başımıza geçirdik bayramı. Gidemedik ailelerimizin yanına. Gün boyu duygusaldım en ufak şeyde ağlayasım geliyor. Ne zaman geçer acaba bu ağlak durumun moral verin bana kızlar((
Teşekkür ederim canımayrintilida bi bi arkaiminda onde cikmis canim zamanla yukari cikabilir demisler cikmazsada sezeryan olursun normal olmaz demisler yani korkulacak bisry degil sanirim
Bizde de anne yay baba oğlak bebek insallah yay olur erken gelir ise akrep olacakAy insallah anlasabiliriz oglumlaanne yay baba balik cocuk yay olan bi ailede balığın halini düşünemiyorum
Cancazim bende seninle ayni kaderi paylasiyorum esimle ikimiz yalniz bir bayram geciriyorum ailem benimde uzakta .benim hormonlar bayagidir tavan yapti.hem uzaklik hem hormonlar bizi aglatmaya devam ediyor insallah tez vakitte bizde kavusuruz ailemize iyi bayramlar cnmİyi geceler kızlar
Biraz içimi dökmek istiyorum. Aranızda benim gibi çok duygusal ve alıngan olan var mı ya. 22 aylık kızım var. Ailemden uzakta yaşıyoruz eşimin işi dolayısıyla. Burda pek bir çevrem Yok. Şu an 4 aylık hamileyim hormonlardan mı bilmiyorum en ufak birşeye ağlıyorum. Bugün bayram eşim çalışıyor tek başımıza geçirdik bayramı. Gidemedik ailelerimizin yanına. Gün boyu duygusaldım en ufak şeyde ağlayasım geliyor. Ne zaman geçer acaba bu ağlak durumun moral verin bana kızlar((
canim valla ekstra bisey yapicam falan demedi yani kendisi geziyorda ediyroda oyle hareketelrine dikkat etmiyor ama tabi tedbifli olmakta fayda var simdi doktorla konsumadigin icinde bilemeyiz belki seninki onemsiz birseydirTeşekkür ederim canımyukarı çıkma ihtimali varsa bekleyeceğiz artık, zaten daha çok vakit var. İnşallah kendi kendine çıkacaktır yukarıya... Yaşayan varsa diye bir sormak istedim, dikkat etmek gereken bir şey var mı, yukarı çıkması için ekstra yapılabilecek bir şey var mı filan diye düşündüm ama zamanla göreceğiz galiba.
Ya çok sağol canım çok teşekkür ederim. Yanmayı demek bu ilaç yapıyo dün ağrıdan sonra sürekli yandı. Eşimde çok karıştırdın mideni ondan diye kızdı bana. Maden suyu içtim dün kahvaltıdan sonra kramplar girdi mideme bende acı biber yemiştim o yaptı sodayı üstüne içince sandım. Gece yatmadan içerim ozaman çok teşekkürler iyi Bayramlarcanim bunda degil domuz jelatini elevit diye bir ilac var onda var demistim ben evet demir ilacalri mide yanmasi agrimasj yapiyor gunde 1 tane maden suyu ic rahatlatiyor yada ilaca ac karna degilde aksam ic
Ay insallah dogru zamanda hayirlisiyla gelir bebeginiz. Yay bebekleri cok güler yüzlü zeki ve anlayışlı olurmus yengemin cocuklarida yay burcu ikizler iki yaşındalar gorseniz bicir bıcır oynayip guluyorlar masallah. Onlari görünce iyiki oğlumda Allahin izniyle yay olacak dedim. Tabi bideBizde de anne yay baba oğlak bebek insallah yay olur erken gelir ise akrep olacak
Ben cok yaramazmışım annem benden çok cekmis1hep der düz duvara tirmanirdin erkek cocuk gibi die benim annemde yay burcu bu arada bnmde kizim oluyor insallah oda yay olur saglikla sihatle gelir yavrularimizA
Ay insallah dogru zamanda hayirlisiyla gelir bebeginiz. Yay bebekleri cok güler yüzlü zeki ve anlayışlı olurmus yengemin cocuklarida yay burcu ikizler iki yaşındalar gorseniz bicir bıcır oynayip guluyorlar masallah. Onlari görünce iyiki oğlumda Allahin izniyle yay olacak dedim. Tabi bidepullubiber sagolsun onun kiziyla diyalogunu da görünce anne olmak cok guzel tabiki ama yay annesi olmak daha güzel gibi geldi
Benimde diz ve bel agrilarim cok fazla oluyo hele arabayla dun bi saatlik mesafeye gittik Allahım arka koltukta ölücem sandim resmen diz agrilarim bi yandan bel agrum bi yandan koltuga sigamadim dizlerimi hep uzatmam gerekiyo belimin arkasina da hep destek doktora sordum normal bu aylarda bide sen zayifsin rahim buyudukce beline daha cok agri yapar dedi ama dizimi sormadım daha şimdiden boyle oldu bes ay napcam hic bilmiyorumKizlar bu arada benim aşırı sirt agrilarim oluyor birde sabahlari uyandigimda ayaklarimin uzerine basamiyorum fazla acim oluyor şişlik yok bakiyorum ama aci var bi sure sonra geciyor ama neden bileniniz varsa bni bilgilendirir misiniz?
Amin inşallah. Bende cok gezginci meraklıymışım yaramazliklarimin muabbeti zaten her toplumda mutlaka karsima çıkarBen cok yaramazmışım annem benden çok cekmis1hep der düz duvara tirmanirdin erkek cocuk gibi die benim annemde yay burcu bu arada bnmde kizim oluyor insallah oda yay olur saglikla sihatle gelir yavrularimiz
rica ederim canim ilaclar yapiyor evet ama aci biberde yeme oda yapar :) sanada iyi bayramlarYa çok sağol canım çok teşekkür ederim. Yanmayı demek bu ilaç yapıyo dün ağrıdan sonra sürekli yandı. Eşimde çok karıştırdın mideni ondan diye kızdı bana. Maden suyu içtim dün kahvaltıdan sonra kramplar girdi mideme bende acı biber yemiştim o yaptı sodayı üstüne içince sandım. Gece yatmadan içerim ozaman çok teşekkürler iyi Bayramlar
Bizim bebek her türlü süpriz oldu adama baya bi şoka girdi kanda çıkınca, ultrasonda görene kadar inanamadıovulasyondan önce dıt dıt olmuştu meğer erken döllenme olmuş tutmuş
Günaydın kızlar nasılsınız? Ben dün doktorun verdiği demir ilacına başladım gyno ferro sanol yazmış. Bunun içinde domuz jelatini falan varmıydı? Sizler konuşmuştunuz ama geçmişe bakamadım telefondan.
Dün de kahvaltı ettikten sonra felaket midem ağrıdı. Ağlıycaktım okadar kötüydüm. Biraz önce internetten bakıyım ilacın içinde öyle jelatin varmıymış diye orada mide ağrısına sebep olduğunu okudum. Kullanıp böyle olan varmı
Benimde dün öyleydi canım. Çok kötü ya
Bizde de anne yay baba oğlak bebek insallah yay olur erken gelir ise akrep olacak
Bnm kontrole iki hafta var daha gidince mutlaka sorcam sirtim normal zaman da da agrirdi benim ama ayaklarim cok agrio allah yardimcimiz olsunBenimde diz ve bel agrilarim cok fazla oluyo hele arabayla dun bi saatlik mesafeye gittik Allahım arka koltukta ölücem sandim resmen diz agrilarim bi yandan bel agrum bi yandan koltuga sigamadim dizlerimi hep uzatmam gerekiyo belimin arkasina da hep destek doktora sordum normal bu aylarda bide sen zayifsin rahim buyudukce beline daha cok agri yapar dedi ama dizimi sormadım daha şimdiden boyle oldu bes ay napcam hic bilmiyorum
Genelde nasil oluyor acaba muhtemel dogum tarihi her zaman tutar mi ileri mi olur gerimi biliomusun bunuTutariz icimizde yay yapariz biz onuben 28 kasima denk getirmek istiyorum esimin dogumgunu o zaman cunku bakalim nasip
Bende ailemden uzaktayim canim. Ayni duygusallik bendede var. Aglamam icin sebebe gerek yok kendiliginden akiyo zaten. Doktor bana duygusallik ani inis cikislar progesteron hormonuyla ilgili dedi yorgunluk aglama sinir yaparmis. Doktor öyle dediginden beri aglamam gelince saliyorum kendimi rahatliyorum :) senin yine bi kizin varmis yaninda ses olur benim daha ilk gebeligim o bile yok karnimdakide hissetti heralde oda hareketi kesti dünden beri.
Cancazim bende seninle ayni kaderi paylasiyorum esimle ikimiz yalniz bir bayram geciriyorum ailem benimde uzakta .benim hormonlar bayagidir tavan yapti.hem uzaklik hem hormonlar bizi aglatmaya devam ediyor insallah tez vakitte bizde kavusuruz ailemize iyi bayramlar cnm
Ben varım canım benim mesajını okurken bile agladım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?