2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canim bana da onu verdi bende cok kotu oldum degistirdim. Oreferon kullaniyorum. O bagirsakta cozuluyo hic agri yapmiyor dene istersen
Valla 10buçuk gibi aç karnıma içtim ilacı. Daha yeni kalkabildik kahvaltıdan, kalkar kalkmaz boğazım yanmaya midem hafiften kasılmaya başladı. Bikaç gün gece içicem eğer kötü olursam değiştiririm canım bakıyım bugün nasıl olcak

Yanlız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Hormonlar bizi ele geçirdi

İnşallah sorunlarınız hallolur canım arada kalmak çok zor olur. Zaten tahammülsüz oluyoruz arada kalınca olan sana oluyordur. Allah yardımcın olsun canım benim

Hamilelerin çoğunda oluyor malesef ya idrar yolu enfeksiyonu. Pek önemsemiyorlar açıkçası doktorlar. Bende de çıkmıştı ilaç vermedi su iç bol bol dedi. Çarşamba günü randevumuz var isticem tekrar geçmiş mi bilmiyorum ama geçmedi sanmıyorum

Genelde nasil oluyor acaba muhtemel dogum tarihi her zaman tutar mi ileri mi olur gerimi biliomusun bunu

Bilmiyorum hic canim. Yani duydugum kadariyla hersey normalse 40.haftaya kadar bekleniyo normal dogum olursa diye hala olmazsa sanci veriliyo oda olmazsa sezeryana aliyolar genelde. Ama herkeste durum farkli. Sadece icerde ne kadar kalirsa bebis o kadar iyi sanirim. Tabi Rabbim bilir aksilikler yasamayiz insallah

Aynen dene bakalim yediklerine dikkat etmene ragmen yaniyosa ilaci soylersin degistirir. Resmen benim icime okuz oturmustu bi daha da icemedim.

Kızlar sezeryan Doğum da kaçıncı haftada Doğuma alıyorlar? Muhtemel Doğum tarihi 14 kasım ama sanırım 40. Haftaya kadar beklemiyorlar

Kuyruk sokumum da çok agrıyor.

Bu konuda hiç bilgim yok canım maalesef. Rabbim şifa versin, inşallah önemli bişey olmaz da miniğin sağlıkla dünyaya gelir

Kızlar sezeryan Doğum da kaçıncı haftada Doğuma alıyorlar? Muhtemel Doğum tarihi 14 kasım ama sanırım 40. Haftaya kadar beklemiyorlar
Eger 2. Sezeryaninsa 38 de aliniyor eger bebegin kilosuda muasitse..degilse yatis yapiliyor bebegin kilosu icin 40 a kadar bekleniyor tabi eski dikis yerlerinde sorun olmamasi icin gozlem altinda oluyorsun. Ilk sezeryansa 40 tan once dogum ne zaman baslarsa o zaman 40 i gecerse dogum baslamazsa 40 +3 te sezeryana aliniyorsun tabi normal dogum ihtimali yoksa.

İkinci sezeryan olacak. İlk doğumumu normal Doğum çok istemiştim ama nasip olmadı malesef. Ssvd çok araştırdım ama arası biraz kısa 2 yıl var doktorum 5 yıl olmadan yapmıyorum diyince cesaret edemiyorum açıkçası.

Yaaa ağlama canım ((
Geçecek bugünler de inşallah
Sanki hersey ustume geliyo herkes bana zıt dinir oluyorum onsanlardam nefret ediyorum diye bagırasim geliyo sanirim psikolojim bozuldu kocamın biran once ise baslaması lazim adamada yazık dun bayram bayram bana araba aldı hemde benim uzerime yapicak mıs hala yaranamadı dusunun yani sevinmedinmi diyo sen zorlanma diye aldim diyo yooo diyorum yazık valla gecende babam arabayi gizli kullaniyo diye kavga ettim adamcagix 80 le gidiyorum dedi oda bana bagirdi oturdum agladum onada herseye yani sebebli sebepsiz yere cok zor valla cevremdeki insanlara aciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…