- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Valla 10buçuk gibi aç karnıma içtim ilacı. Daha yeni kalkabildik kahvaltıdan, kalkar kalkmaz boğazım yanmaya midem hafiften kasılmaya başladı. Bikaç gün gece içicem eğer kötü olursam değiştiririm canım bakıyım bugün nasıl olcakCanim bana da onu verdi bende cok kotu oldum degistirdim. Oreferon kullaniyorum. O bagirsakta cozuluyo hic agri yapmiyor dene istersen
Ay o bende de var gecmiyo dilimi isiriyorum derin nefes almaya çalışıyorum gözlerim dolunca ama yok gidiyo yaslar en küçük tartismalarda bile. Bende cok sinir oluyorum ama gecmiyo bide bende sinir oldu herseye sinirleniyorum istemsizce
Kuzum inan hemen hemen her evde sorunlar var..Benim eşimde abimle küs( haklı sebepleri var) dolayısıyla hic bir ortama birliktw girmek istemiyor..Memlekete gelince o babasında ben annemde kalıyoruz yani bizim bayramlar böyle ayrı geciyor..Abim bi inat esim ayri inat inanın arada kalmaktan çatlayacagım..ve daha bi sürü ayrintıda var tabi..kimse bizi düşünmüyor anlayacağın
Canım kontrol yaptırdım 1,5 hafta önce ilaç kullandım hatta. Diğer kontrolüm 10 gün sonra ayrıntılı ultrasona gireceğim :) kendi doktorum çok sallamıyor bu durumları çok iyi doktor olmasına rağmen. Özeldeki doktor hafif enfeksiyon var dedi ve agrın genişlemeden dolayı dedi bazıları şiddetli hisseder dedi. Kendi doktoruma sonucu gösterdim şikayetin devamsa kullan dedi. Yani ancak öldüm bittim dersem doktorum endişelenip idrar testi yapıyor :)
Genelde nasil oluyor acaba muhtemel dogum tarihi her zaman tutar mi ileri mi olur gerimi biliomusun bunu
Valla 10buçuk gibi aç karnıma içtim ilacı. Daha yeni kalkabildik kahvaltıdan, kalkar kalkmaz boğazım yanmaya midem hafiften kasılmaya başladı. Bikaç gün gece içicem eğer kötü olursam değiştiririm canım bakıyım bugün nasıl olcak
Kuyruk sokumum da çok agrıyor.Hamilelerin çoğunda oluyor malesef ya idrar yolu enfeksiyonu. Pek önemsemiyorlar açıkçası doktorlar. Bende de çıkmıştı ilaç vermedi su iç bol bol dedi. Çarşamba günü randevumuz var isticem tekrar geçmiş mi bilmiyorum ama geçmedi sanmıyorum
Kuyruk sokumum da çok agrıyor.
Valla her sey kararınca ama oldu mu oluyor sanırım :/O konuda fikrim Yok valla canım çok ayakta kalmamaya çalışsan belki dinlenmek iyi gelir
Tek dileğim kırgınlıkların bitmesi ama zaman tanımak lazım biraz..Amin inşallahh canımİnşallah sorunlarınız hallolur canım arada kalmak çok zor olur. Zaten tahammülsüz oluyoruz arada kalınca olan sana oluyordur. Allah yardımcın olsun canım benim
Aynen insallah bi an önce normale döneriz. Eskiden aglamak nedir bilmeyen ben simdi susamiyorumYanlız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Hormonlar bizi ele geçirdi
Amin bende dizlerim icin ortapediye gitsem mi diye düşünüyorum yada normal midir bilmiyorumBnm kontrole iki hafta var daha gidince mutlaka sorcam sirtim normal zaman da da agrirdi benim ama ayaklarim cok agrio allah yardimcimiz olsun
Kızlar ya geçen hafta yoğun kırmızı kanamam olmuştu hastaneye gitmiştim, doktor acilde sebeple ilgili bir şey dememişti. Birkaç ölçüm yapıp "kendi doktorunun verdiği dozda progestanı kullan ve bol bol istirahat et" demişti. Neyse, bu doktorun muayene raporu geçen gün gelmiş telefonuma (Acıbademde doktorların muayenede aldıkları notlar geliyor hastaya) orada doktor plasenta ön duvara yerleşimli, rahim ağzı 32mm kapalı yazmış. Bilginiz veya yaşayanız var mı, plasenta önde olunca bir şey olur mu? İnternette yukarı çıkabilir, çıkmazsa sezeryan olur, kırmızı renkli kanama yapar vs yazmışlar, bilemedim doğru mu. Rahim ağzı için de 32mm iyi midir acaba? 15+1 haftalığız.
Tek dileğim kırgınlıkların bitmesi ama zaman tanımak lazım biraz..Amin inşallahh canım
Valla her sey kararınca ama oldu mu oluyor sanırım :/
Eger 2. Sezeryaninsa 38 de aliniyor eger bebegin kilosuda muasitse..degilse yatis yapiliyor bebegin kilosu icin 40 a kadar bekleniyor tabi eski dikis yerlerinde sorun olmamasi icin gozlem altinda oluyorsun. Ilk sezeryansa 40 tan once dogum ne zaman baslarsa o zaman 40 i gecerse dogum baslamazsa 40 +3 te sezeryana aliniyorsun tabi normal dogum ihtimali yoksa.Kızlar sezeryan Doğum da kaçıncı haftada Doğuma alıyorlar? Muhtemel Doğum tarihi 14 kasım ama sanırım 40. Haftaya kadar beklemiyorlar
Eger 2. Sezeryaninsa 38 de aliniyor eger bebegin kilosuda muasitse..degilse yatis yapiliyor bebegin kilosu icin 40 a kadar bekleniyor tabi eski dikis yerlerinde sorun olmamasi icin gozlem altinda oluyorsun. Ilk sezeryansa 40 tan once dogum ne zaman baslarsa o zaman 40 i gecerse dogum baslamazsa 40 +3 te sezeryana aliniyorsun tabi normal dogum ihtimali yoksa.
Çok sag ol canım. Amin. Bebeklerimize sağ sağlim kavuşalım inşallah.Allah şifa versin canım. Kolay değil tek beden de iki kalp taşıyoruz ağrılar halsizlikler bazı güçlükler olacak. Allah sağ Salim kavuşmayı nasip etsin evlatlarımıza
Sanki hersey ustume geliyo herkes bana zıt dinir oluyorum onsanlardam nefret ediyorum diye bagırasim geliyo sanirim psikolojim bozuldu kocamın biran once ise baslaması lazim adamada yazık dun bayram bayram bana araba aldı hemde benim uzerime yapicak mıs hala yaranamadı dusunun yani sevinmedinmi diyo sen zorlanma diye aldim diyo yooo diyorum yazık valla gecende babam arabayi gizli kullaniyo diye kavga ettim adamcagix 80 le gidiyorum dedi oda bana bagirdi oturdum agladum onada herseye yani sebebli sebepsiz yere cok zor valla cevremdeki insanlara aciyorumYaaa ağlama canım((
Geçecek bugünler de inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?