Bir acile mi gitseniz?18+1
ya çok pimpirikli bir insan değilim, hani gün içinde bayağı aktiftim 2 gündür belki ondan fark etmedim.
bir de karnımda şişkinlik var, gazdan dolayı da hissetmemiş olabilir miyim diye düşündüm.
doktoruma randevum 3 temmuzda.
ama bi kaç gün daha bişey hissetmezsem giderim hemen. şu bayram geçsin de..
ben 16. haftanın içinde hissetmeye başladım
zayıfsın hissedebilirsin demişti doktor da.
o dedikten 2 gün sonra hissetmeye başladım.
biraz fazla kıpırdıyordu ama dünden beri bi şey hissedemedim.
B
Bir acile mi gitseniz?
senin yakinmis canim ne guzel yaa benim oylr yakin olsa bi gunlugune bile giderim ben :) sukur bugun evdeyim ben uzaniyorum kimildiyor yavas yavsss benimkide duygu degisiminden cok etkileniyor bende her gun ailemle konusup agladigim icin :)) doguracagimiz gunler gelsin insaallah biran once :)Ayyy gercekten ayni benim durumum insan isinlanmak istiyo ailesinin yaninaBenimde kv ler de burda ama onlarinda baska kimsesi yok dün onlara gittik bayramlastik geri eve geldik öyle bayram senligi yok yani. Benim ailem uzakta degil trenle 3.5 saat sürüyor ama doktor kontrollerim ust uste geldi bayram oncesi ayrintiliya girdim bayram sonrasi kendi doktoruma raporu goturcem bide kan tahlillerimi yeniden istemisti kan degerime sekerime yeniden bakicakmis onlari goturcem. Gitmisken aileme 2 gun degilde 15 gun fln kalmak istiyorum o yuzden bayram sonrasini bekledim. Benim bebegim zaten en ufak duygu degisimimde hareketi kesiyo. Sonra herseyi unutup kafayi ona takiyorum. Hayirlisiyla saglikla bi dogursaydik rahatlicaz :)
Tamam canım inşallah güzel bir tepik yersin :)şimdi tatlı bişey yiyip biraz uzanıp bekliycem, belki de sadece uyuyodur
biraz da karnımı dürtükleyeyim :)
haber veririm
canim o hareket ediyordur ama sen kaciriyorusndur farketmiyorsundur yani dunde benimki harekey etmiyordu yada bana oyle geldi blmyrum dun hareketliydim cunku baya bugun daha harekeyli dune goreşimdi tatlı bişey yiyip biraz uzanıp bekliycem, belki de sadece uyuyodur
haber veririm
Ilk hissetmeniz nasildi ya benimde kac gundur karnimda sanki damar atiyo gibi oluyo ama bebek mi bilmiyorum benimde doktorum zayifsin 16 da hisetmeye baslarsin demisti18+1
ya çok pimpirikli bir insan değilim, hani gün içinde bayağı aktiftim 2 gündür belki ondan fark etmedim.
bir de karnımda şişkinlik var, gazdan dolayı da hissetmemiş olabilir miyim diye düşündüm.
Benimde 2.sezeryanim doktoruma sordum boyle anlatti.38 e girince alicaz dedi insallah aksilik olmazsa
Kızlar yine yeni bir problemle aranızdayım. Sağlıkla doğurduğum gün ve bir ömür Rabbime şükürle geçireceğime eminim. Hele tekmeleri hissettikten sonra bu korkuları yaşamak.. Allahım acılarını göstermesin. Dün kanamalı akıntıyla acile koştuk ve Rahim ağzı tahriş olmuş yatacaksın dedi doktor. Bir kaç haftadır ayaktayım ve mutluydum sürekli yatmıyordum sebebi de gebelikmiş kan akılı arttığı için Rahim ağzı tahriş oluyormuş. Progestanı bile korkarak yapıyorum artık.. Var mı böyle bir şey duyan? Erken doğum riski varmış.Her bir yandan bu risk var ve kasılmam da çok. .
Evet sanırım öyle. Teşekkür ederim amin inşallah olmaz canımMaalesef bu konuda da çok bilgim yok. Ama fazla hareketli olmak iyi gelmiyor demek ki. Sen güzelce yat dinlen bir süre. Allah korusun birşey olmaz inşallah bebeğine.
İnşallah uyuyordur canım :) ilk hiasetmelerden sonra bir süre hissetmemek normalmiş diye okumuştum, o da olabilir, gazdan da olabilir. Yine de yemekten, tatlıdan sonra da hareket olmazsa bir git acile, aklın kalmasın. Hissetmedikçe stres yaparsın çünkü.şimdi tatlı bişey yiyip biraz uzanıp bekliycem, belki de sadece uyuyodur
haber veririm
Dediğin gibi karnın gazdan şişmişse belki tekme etkisini hissedemiyorsundur. Endişelenme bence. Ama baktın yarın da hissetmiyorsun bi acile gidersin.18+1
İlk böyle bir yerde toplanmış gibi top gibi sertliktiIlk hissetmeniz nasildi ya benimde kac gundur karnimda sanki damar atiyo gibi oluyo ama bebek mi bilmiyorum benimde doktorum zayifsin 16 da hisetmeye baslarsin demisti
Kızlar yine yeni bir problemle aranızdayım. Sağlıkla doğurduğum gün ve bir ömür Rabbime şükürle geçireceğime eminim. Hele tekmeleri hissettikten sonra bu korkuları yaşamak.. Allahım acılarını göstermesin. Dün kanamalı akıntıyla acile koştuk ve Rahim ağzı tahriş olmuş yatacaksın dedi doktor. Bir kaç haftadır ayaktayım ve mutluydum sürekli yatmıyordum sebebi de gebelikmiş kan akılı arttığı için Rahim ağzı tahriş oluyormuş. Progestanı bile korkarak yapıyorum artık.. Var mı böyle bir şey duyan? Erken doğum riski varmış.Her bir yandan bu risk var ve kasılmam da çok. .
saga yada sola hangisine yattiginda daha cok hissediyorsun ona dikkat et o tarfaa yattiginda fazla hareket eder benimki sagci mesela :)Kızlar tatlı yemeye götürdü eşim
Şimdi eve gelip uzandım çok küçük hareketler hissettim
Sanırım karnımdaki şişkinlik yüzünden çok iyi hissedemiyorum
Ama kıpırdadı yani :)
saga yada sola hangisine yattiginda daha cok hissediyorsun ona dikkat et o tarfaa yattiginda fazla hareket eder benimki sagci mesela :)
aynennyat canimm :)
Bu aklıma gelmemişti
Solda kıpırdıyor daha çok
Biraz da öyle yatayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?