2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hanımlar ben de hiç iyi değilim. Babamsız üçüncü bayramım. Ailem fln yanımda hamdolsun ama 2 gündür evden dışarı çıkmadım. Dokunsanız ağlayacam ki ağlıyorum. Evde eşyalar ile kavga eder haldeyim. Bir de kimseyi üzmek istemiyorum ama söylemezsem çıldıracam. Kolu bacağı kesilen köpekciği gördükce ağlıyorum ve şu mübarek günde onu yapanları Allah ıslah etsin. Beddua da etmek istemiyorum Allah havale ediyorum.

B
Bir acile mi gitseniz?

senin yakinmis canim ne guzel yaa benim oylr yakin olsa bi gunlugune bile giderim ben :) sukur bugun evdeyim ben uzaniyorum kimildiyor yavas yavsss benimkide duygu degisiminden cok etkileniyor bende her gun ailemle konusup agladigim icin :)) doguracagimiz gunler gelsin insaallah biran once :)

şimdi tatlı bişey yiyip biraz uzanıp bekliycem, belki de sadece uyuyodur
biraz da karnımı dürtükleyeyim :)
haber veririm
canim o hareket ediyordur ama sen kaciriyorusndur farketmiyorsundur yani dunde benimki harekey etmiyordu yada bana oyle geldi blmyrum dun hareketliydim cunku baya bugun daha harekeyli dune gore

Ilk hissetmeniz nasildi ya benimde kac gundur karnimda sanki damar atiyo gibi oluyo ama bebek mi bilmiyorum benimde doktorum zayifsin 16 da hisetmeye baslarsin demisti

Maalesef bu konuda da çok bilgim yok. Ama fazla hareketli olmak iyi gelmiyor demek ki. Sen güzelce yat dinlen bir süre. Allah korusun birşey olmaz inşallah bebeğine.

şimdi tatlı bişey yiyip biraz uzanıp bekliycem, belki de sadece uyuyodur
biraz da karnımı dürtükleyeyim :)
haber veririm
İnşallah uyuyordur canım :) ilk hiasetmelerden sonra bir süre hissetmemek normalmiş diye okumuştum, o da olabilir, gazdan da olabilir. Yine de yemekten, tatlıdan sonra da hareket olmazsa bir git acile, aklın kalmasın. Hissetmedikçe stres yaparsın çünkü.

Ben de kendi ailem ve eşim hariç herkesten nefret ediyorum bugün. Kimseyi görmek istemiyorum. Beni ilgilendiren olaylarda yorum yapılmasını istemiyorum. Kendi evime gitmek istiyorum. İnsanlara tahammülüm yok bugün.

Dediğin gibi karnın gazdan şişmişse belki tekme etkisini hissedemiyorsundur. Endişelenme bence. Ama baktın yarın da hissetmiyorsun bi acile gidersin.

Bu arada bir şey keşfettim arkadaşlar önceden decavit kullanıyordum şimdi başka bir ilaca geçtim içinde probiyotik var ve gerçekten kullandıgımdan beri kabız değilim ve günde 3 defa falan tuvalete çıkartıyor.

Ilk hissetmeniz nasildi ya benimde kac gundur karnimda sanki damar atiyo gibi oluyo ama bebek mi bilmiyorum benimde doktorum zayifsin 16 da hisetmeye baslarsin demisti
İlk böyle bir yerde toplanmış gibi top gibi sertlikti
Sonraki günlerde pıt yapıyordu 1-2 kere
Son 5-6 günde de çok sayıda içeriden seğirme gibi oluyor. Bağırsak hareketi olmadığına eminim
Elimi karnıma koyup sonra çekince o da hareket ediyor

Çok geçmiş olsun ya ne garip bişey gelmiş başına
Dinlen bol bol
Bazılarının hamileliği süper geçiyor
Ama bazen de böyle zorluklar oluyor şans işte
Hep zamanında doğacağına dair kendini telkin et
İnşallah erken falan olmayacak

Kızlar tatlı yemeye götürdü eşim
Şimdi eve gelip uzandım çok küçük hareketler hissettim
Sanırım karnımdaki şişkinlik yüzünden çok iyi hissedemiyorum
Ama kıpırdadı yani :)
saga yada sola hangisine yattiginda daha cok hissediyorsun ona dikkat et o tarfaa yattiginda fazla hareket eder benimki sagci mesela :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…