2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok ya öyle olmuyo 1 gunlugune gidiyim geliyim olmuyor hic. Gecenlerde 2 gunlugune gittimde kasiklarim cok agridi cok korktum bisey oldu diye. Seninki baslamis harekete masallah :) benim bagirsaklarim cok hareketli bugun cocugu hic hissedemedim

Yok ya öyle olmuyo 1 gunlugune gidiyim geliyim olmuyor hic. Gecenlerde 2 gunlugune gittimde kasiklarim cok agridi cok korktum bisey oldu diye. Seninki baslamis harekete masallah :) benim bagirsaklarim cok hareketli bugun cocugu hic hissedemedim
aslinda kimildiyordurda sen kaciriyorsundur canimm benimki kasiklara vuruyor cok cuvalettim habire o yuzden .:) soda ic hem gaza iyi gelir hem bebek hareketlenir icc uzan hrmen

İnşallah canım inşallah çok teşekkür ederim.

Yani sabah banyo yaptım banyo sonrası sarı su mu akıntı mı anlayamadım bayağı bi aktı ve hala sol kasığım ağırıyor

Kizlar iyi aksamlar. Ya bisey sorcam size de tuylenme var mi?? Gogus aramda ve karin bolgemde sanki tuyler artti gibi hissediyorum. Uzuyolar yada bilemedim. Normal mii?? Bacakta anlamiyorum agda fln yapinca ama alinmayan yerlerde cikti artis var. Hormon bozuklugu fln olamaz degil mi resmen tuylu bir karnim var

kizzz hamilesin ne hormon bozukluguu :))) hamilelerde gobekte goguste killanma olur genelde benim gobegimde vardi vardi ama hamilelikte dahada drtti agdacim almayalim son ay doguma giderjeb aliriz dedi

kizzz hamilesin ne hormon bozukluguu :))) hamilelerde gobekte goguste killanma olur genelde benim gobegimde vardi vardi ama hamilelikte dahada drtti agdacim almayalim son ay doguma giderjeb aliriz dedi

Ya ne bileyim. Tuhaf duruyo iste. Bende almayi dusundum ama artarsa ya diye de korkuyorum. Ama yani gorsellik kotu duruyo valla

Oh ne güzel, şifa olsun canım. Ben de Vinalac kullanıyorum. Multivitamin ve probiyotik bir sürü şey var içinde. Bademcik iltihabı olduğumda antibiyotik içmek zorunda kaldım, doktor içtiğin ilk hapla vajinal mantar başlayacaktır, kadın doğum doktorunla görüşür antibiyotik bitince onu da ayrı tedavi edersiniz dedi. Fakat vinalac sayesinde çok şükür mantar filan olmadı... Probiyotik hamilelikte çok önemliymiş gerçekten.

Ilk hamileligimde çenemin altı resmen sakal dolmustu kocam kadar sakalim vardi.dokunmadim dogumdan sonra bir kere sirle aldırdim bidaha cikmadilar.korkma kuşum oluyo :)

Canım bebeğin erkek mi? Benim de aynen acayip çoğaldı hatta eskiden tüysüz bile sayılırdım şimdi bayağı var göbeğimde falan. Hamilelik hormonları sağolsun. Bozukluk değil de aşırı yükleme diyelim :)

Ilk hamileligimde çenemin altı resmen sakal dolmustu kocam kadar sakalim vardi.dokunmadim dogumdan sonra bir kere sirle aldırdim bidaha cikmadilar.korkma kuşum oluyo :)
dogumdan sonra dokulcej onlar bisey blmazz

Ayy cok sagolun insallah. Cenemde yanaklarimda flnda cikmisti. Utaniyorum esim fln opunce istemsizce kendimi begenemedim. Dokulur insallah tek umudum suan bu

Kiz dedi doktorum canim. Lekede olusuyo hatra bikac sivilce de cikmisti. Dert cok valla ama tuy bambaska bi dert yani

Ayy cok sagolun insallah. Cenemde yanaklarimda flnda cikmisti. Utaniyorum esim fln opunce istemsizce kendimi begenemedim. Dokulur insallah tek umudum suan bu
cenemin altini aldiriyorum ben daha oncedende vardi cunku ama ne hikmetse hamileliktr azaldilar :) insalalah hamilelik boyuncada tamamen biterler :)

Kiz dedi doktorum canim. Lekede olusuyo hatra bikac sivilce de cikmisti. Dert cok valla ama tuy bambaska bi dert yani
Benimki erkek tüyler genelde erkek bebekte vücut erkek bebeği yadırgadığı ya da uyum sağlamaya çalıştığı için oluyormuş öyle okumuştum. Ve mutlaka dökülüyormuş İnsan doktora gidince utanıyor ama tek derdin bu olsun üzülme :) onlar neler görüyordur.

Aynı benim de cnm zaten vardı iyice arttı göbeğimde. Doğumdan sonra dökülür diyorlar doktorum da öyle dedi. Şimdi sen aldırırsan köklerini kuvvetlendirmiş olmaz mısın cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…