Yok ya öyle olmuyo 1 gunlugune gidiyim geliyim olmuyor hic. Gecenlerde 2 gunlugune gittimde kasiklarim cok agridi cok korktum bisey oldu diye. Seninki baslamis harekete masallah :) benim bagirsaklarim cok hareketli bugun cocugu hic hissedemedimsenin yakinmis canim ne guzel yaa benim oylr yakin olsa bi gunlugune bile giderim ben :) sukur bugun evdeyim ben uzaniyorum kimildiyor yavas yavsss benimkide duygu degisiminden cok etkileniyor bende her gun ailemle konusup agladigim icin :)) doguracagimiz gunler gelsin insaallah biran once :)
aslinda kimildiyordurda sen kaciriyorsundur canimm benimki kasiklara vuruyor cok cuvalettim habire o yuzden .:) soda ic hem gaza iyi gelir hem bebek hareketlenir icc uzan hrmenYok ya öyle olmuyo 1 gunlugune gidiyim geliyim olmuyor hic. Gecenlerde 2 gunlugune gittimde kasiklarim cok agridi cok korktum bisey oldu diye. Seninki baslamis harekete masallah :) benim bagirsaklarim cok hareketli bugun cocugu hic hissedemedim
İnşallah canım inşallah çok teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun ya ne garip bişey gelmiş başına
Dinlen bol bol
Bazılarının hamileliği süper geçiyor
Ama bazen de böyle zorluklar oluyor şans işte
Hep zamanında doğacağına dair kendini telkin et
İnşallah erken falan olmayacak
kizzz hamilesin ne hormon bozukluguu :))) hamilelerde gobekte goguste killanma olur genelde benim gobegimde vardi vardi ama hamilelikte dahada drtti agdacim almayalim son ay doguma giderjeb aliriz dediKizlar iyi aksamlar. Ya bisey sorcam size de tuylenme var mi?? Gogus aramda ve karin bolgemde sanki tuyler artti gibi hissediyorum. Uzuyolar yada bilemedim. Normal mii?? Bacakta anlamiyorum agda fln yapinca ama alinmayan yerlerde cikti artis var. Hormon bozuklugu fln olamaz degil mi resmen tuylu bir karnim var
kizzz hamilesin ne hormon bozukluguu :))) hamilelerde gobekte goguste killanma olur genelde benim gobegimde vardi vardi ama hamilelikte dahada drtti agdacim almayalim son ay doguma giderjeb aliriz dedi
Oh ne güzel, şifa olsun canım. Ben de Vinalac kullanıyorum. Multivitamin ve probiyotik bir sürü şey var içinde. Bademcik iltihabı olduğumda antibiyotik içmek zorunda kaldım, doktor içtiğin ilk hapla vajinal mantar başlayacaktır, kadın doğum doktorunla görüşür antibiyotik bitince onu da ayrı tedavi edersiniz dedi. Fakat vinalac sayesinde çok şükür mantar filan olmadı... Probiyotik hamilelikte çok önemliymiş gerçekten.Bu arada bir şey keşfettim arkadaşlar önceden decavit kullanıyordum şimdi başka bir ilaca geçtim içinde probiyotik var ve gerçekten kullandıgımdan beri kabız değilim ve günde 3 defa falan tuvalete çıkartıyor.
Hamilelik sebebiyle çıktığı icin hiç almayın çünkü hamilelikten sonra dökülecekmiş..öyle duymustum alirsan hep almak zorunda kalırmışsınYa ne bileyim. Tuhaf duruyo iste. Bende almayi dusundum ama artarsa ya diye de korkuyorum. Ama yani gorsellik kotu duruyo valla
Hamilelik sebebiyle çıktığı icin hiç almayın çünkü hamilelikten sonra dökülecekmiş..öyle duymustum alirsan hep almak zorunda kalırmışsın
Ilk hamileligimde çenemin altı resmen sakal dolmustu kocam kadar sakalim vardi.dokunmadim dogumdan sonra bir kere sirle aldırdim bidaha cikmadilar.korkma kuşum oluyo :)Kizlar iyi aksamlar. Ya bisey sorcam size de tuylenme var mi?? Gogus aramda ve karin bolgemde sanki tuyler artti gibi hissediyorum. Uzuyolar yada bilemedim. Normal mii?? Bacakta anlamiyorum agda fln yapinca ama alinmayan yerlerde cikti artis var. Hormon bozuklugu fln olamaz degil mi resmen tuylu bir karnim var
dogumdan sonra dokulcej onlar bisey blmazzYa ne bileyim. Tuhaf duruyo iste. Bende almayi dusundum ama artarsa ya diye de korkuyorum. Ama yani gorsellik kotu duruyo valla
Canım bebeğin erkek mi? Benim de aynen acayip çoğaldı hatta eskiden tüysüz bile sayılırdım şimdi bayağı var göbeğimde falan. Hamilelik hormonları sağolsun. Bozukluk değil de aşırı yükleme diyelim :)Kizlar iyi aksamlar. Ya bisey sorcam size de tuylenme var mi?? Gogus aramda ve karin bolgemde sanki tuyler artti gibi hissediyorum. Uzuyolar yada bilemedim. Normal mii?? Bacakta anlamiyorum agda fln yapinca ama alinmayan yerlerde cikti artis var. Hormon bozuklugu fln olamaz degil mi resmen tuylu bir karnim var
Ilk hamileligimde çenemin altı resmen sakal dolmustu kocam kadar sakalim vardi.dokunmadim dogumdan sonra bir kere sirle aldırdim bidaha cikmadilar.korkma kuşum oluyo :)
dogumdan sonra dokulcej onlar bisey blmazz
Canım bebeğin erkek mi? Benim de aynen acayip çoğaldı hatta eskiden tüysüz bile sayılırdım şimdi bayağı var göbeğimde falan. Hamilelik hormonları sağolsun. Bozukluk değil de aşırı yükleme diyelim :)
cenemin altini aldiriyorum ben daha oncedende vardi cunku ama ne hikmetse hamileliktr azaldilar :) insalalah hamilelik boyuncada tamamen biterler :)Ayy cok sagolun insallah. Cenemde yanaklarimda flnda cikmisti. Utaniyorum esim fln opunce istemsizce kendimi begenemedim. Dokulur insallah tek umudum suan bu
cenemin altini aldiriyorum ben daha oncedende vardi cunku ama ne hikmetse hamileliktr azaldilar :) insalalah hamilelik boyuncada tamamen biterler :)
Benimki erkek tüyler genelde erkek bebekte vücut erkek bebeği yadırgadığı ya da uyum sağlamaya çalıştığı için oluyormuş öyle okumuştum. Ve mutlaka dökülüyormuş İnsan doktora gidince utanıyor ama tek derdin bu olsun üzülme :) onlar neler görüyordur.Kiz dedi doktorum canim. Lekede olusuyo hatra bikac sivilce de cikmisti. Dert cok valla ama tuy bambaska bi dert yani
kizzz hamilesin ne hormon bozukluguu :))) hamilelerde gobekte goguste killanma olur genelde benim gobegimde vardi vardi ama hamilelikte dahada drtti agdacim almayalim son ay doguma giderjeb aliriz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?