yani hamielikte cikanlar zmanala dokulur diyorlar insaallah dokulur yaa tek temennim bu benim :)Ohh cok sanslisin bende de bikac vardi ama artis oldu. Kocamla artik sabahlari tiras seansi yasayacam diye korkuyorum
suan aldirmiyorum canim onceden aldiriyordum baktim hamielikte artti dokulur onlar dediler hic ellemedim bidaha agdaci oylr deyince olur dedim ama ne bilim sezeryan falan olursa aldirmazsakta kotu olur gibi geldi banaAynı benim de cnm zaten vardı iyice arttı göbeğimde. Doğumdan sonra dökülür diyorlar doktorum da öyle dedi. Şimdi sen aldırırsan köklerini kuvvetlendirmiş olmaz mısın cnm.
İyi aklima getirdin midem yaniyo zaten iciyim bi tane :)aslinda kimildiyordurda sen kaciriyorsundur canimm benimki kasiklara vuruyor cok cuvalettim habire o yuzden .:) soda ic hem gaza iyi gelir hem bebek hareketlenir icc uzan hrmen
suan aldirmiyorum canim onceden aldiriyordum baktim hamielikte artti dokulur onlar dediler hic ellemedim bidaha agdaci oylr deyince olur dedim ama ne bilim sezeryan falan olursa aldirmazsakta kotu olur gibi geldi bana
Akıntıyla su farklı ama ya, ilk gebeliğinden de hatırlarsın akıntı yoğun oluyor, Suyun ne olabileceğini bilmiyorum, Nedeni için bayağı geniş açıklamalar var, hangisinin olduğunu anlaman için tahlil yaptırman lazım. Ağrılı akıntı iltihap olabilir.Yani sabah banyo yaptım banyo sonrası sarı su mu akıntı mı anlayamadım bayağı bi aktı ve hala sol kasığım ağırıyor
Sıcak banyoda tetiklemiş olabilir sarı su gibiyse ihmal etme ama akıntıysa bilmiyorum ağrıda var diyorsun bence ihmal etmeYani sabah banyo yaptım banyo sonrası sarı su mu akıntı mı anlayamadım bayağı bi aktı ve hala sol kasığım ağırıyor
Hayırlı akşamlar kızlar dün geceden beri karın ağrısı çekiyorum adet sancısı gibi gaz kabızlık vs var ama arada altada baskı yaptı full yatışla geçti bugün akşam içim rahat etmedi acile gittim elhamdülillah rahim ağzı kapalı bebekte iyi korktum baya. ikinci kızımda da böyle gaz sancısı gibi ağrım oldu ılık duş aldım sabaha kadar tatlı tatlı sancı çektim sabah gittik 6 gibi ultrason muayenesi sonra çatı muayenesi 32.hafta 3 cm açıklık var dopum olur bugün dedi nasıl ağlıyorum korktum hiç hazır değilim sonra serum iğne ciğer geliştirici vs yapıldı çok şükür durdu 40 haftayı bile devirmiştik suni sancıyla oldu o yüzden aklınızda bulunsun diye yazıyorum ihmal etmeyin bide duş olayına girmeyin hızlandırıyor
Ohh sana da şifa olsun canım :) Gerçekten baya yararlıymış :)Oh ne güzel, şifa olsun canım. Ben de Vinalac kullanıyorum. Multivitamin ve probiyotik bir sürü şey var içinde. Bademcik iltihabı olduğumda antibiyotik içmek zorunda kaldım, doktor içtiğin ilk hapla vajinal mantar başlayacaktır, kadın doğum doktorunla görüşür antibiyotik bitince onu da ayrı tedavi edersiniz dedi. Fakat vinalac sayesinde çok şükür mantar filan olmadı... Probiyotik hamilelikte çok önemliymiş gerçekten.
Akıntıyla su farklı ama ya, ilk gebeliğinden de hatırlarsın akıntı yoğun oluyor, Suyun ne olabileceğini bilmiyorum, Nedeni için bayağı geniş açıklamalar var, hangisinin olduğunu anlaman için tahlil yaptırman lazım. Ağrılı akıntı iltihap olabilir.
Bana iltihaptan kaynaklı olabilir gibi geldi .. şu an sancı durdu gibiAkıntıyla su farklı ama ya, ilk gebeliğinden de hatırlarsın akıntı yoğun oluyor, Suyun ne olabileceğini bilmiyorum, Nedeni için bayağı geniş açıklamalar var, hangisinin olduğunu anlaman için tahlil yaptırman lazım. Ağrılı akıntı iltihap olabilir.
Sıcak banyoda tetiklemiş olabilir sarı su gibiyse ihmal etme ama akıntıysa bilmiyorum ağrıda var diyorsun bence ihmal etme
Sen dedin diyebir heves baktım ama canım yeni doğanlar için 2 1-18 ay için (onlarla beraber toplamda) 3 ürün var.Kizlar trendyolda sobeeye bakin indirim var
Ya niye ponduf patik aldim kiyafette var ayricaSen dedin diyebir heves baktım ama canım yeni doğanlar için 2 1-18 ay için (onlarla beraber toplamda) 3 ürün var.
Yeni doğacak bebişlerimiz için değil, halihazırda çocukları olanlar ilgilenebilir tabi...
Canım geçen hafta böyle bir sebeple gittim yataktan kalktım resmen su akti çay bardağı kadar ultrasonla sonrada alttan muayene oldum birşey yokmuş acile gitmiştik küçük bı polip varmış kanama oldu muayne yapincada malesef geçen gün kendi Dr sordum bu haftalarda olur su geldiğinde bacaklarına doğru akar çamaşırın tutmaz dedi Allah korusun birşey yoktur sonrada olmadı ama yine ardarda olursa hemen gel demişti enfeksiyon varsa da olabiliyomus. Geçmiş olsunBana iltihaptan kaynaklı olabilir gibi geldi .. şu an sancı durdu gibi
Olabilir sıcak su renginin sarı olması düşündrdü beni
ben erkek bebek diye arattığım için olabilir mi ki?Ya niye ponduf patik aldim kiyafette var ayrica
ben erkek bebek diye arattığım için olabilir mi ki?
Diyorum işte erkek bebelere seçenek yok diye.
Yaw arkadaşlar kendime lohusa pijaması falan bakıyorum ne o fiyatlar öyle 250 küsur? Uygun olanları da siz mi alıyorsunuz yoksa, hepsi tükenmiş?
iyi bari canım geçmiş bende ishale çevirse sevinicem hava değişti kayısı falan yemiştim bayramda karıştırınca sanırım hazımsızlık gaz diye dönüş yaptı şimdi sancı hafif var ama içim rahat takılmıyorumBenimde sabahtan beei gazim var ama yani oyle boyle degil. Onun agrisi da bambaska oluyo kivrandiriyor bildigin sonra da ishale cevirdi de rahatladim
eğer devam ederse eczanede amniyotik sıvının sızdırıp sızdırmadığını gösteren pedler varmış ondan takıp takip edebilirsin canım aklında olsunBana iltihaptan kaynaklı olabilir gibi geldi .. şu an sancı durdu gibi
Olabilir sıcak su renginin sarı olması düşündrdü beni
Kizlar iyi aksamlar. Ya bisey sorcam size de tuylenme var mi?? Gogus aramda ve karin bolgemde sanki tuyler artti gibi hissediyorum. Uzuyolar yada bilemedim. Normal mii?? Bacakta anlamiyorum agda fln yapinca ama alinmayan yerlerde cikti artis var. Hormon bozuklugu fln olamaz degil mi resmen tuylu bir karnim var
Canım bebeğin erkek mi? Benim de aynen acayip çoğaldı hatta eskiden tüysüz bile sayılırdım şimdi bayağı var göbeğimde falan. Hamilelik hormonları sağolsun. Bozukluk değil de aşırı yükleme diyelim :)
valla canim benim aci esigin yuksektir nornalde bu ay agdada mahvoldum yaa yapacak biseyde yok ben onumu giremiyorum artik mecbur gidicemİşin aslı görüntü kötü ama ben çok takmıyorum cnm. Neler görmüşlerdir doktorlarımız. Benim acı eşiğim düşük olduğu için hayatta cesaret edemem zaten aldırmaya. Doktruma sordum takma bunları dökülür onlar deyince rahatladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?