2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynı benim de cnm zaten vardı iyice arttı göbeğimde. Doğumdan sonra dökülür diyorlar doktorum da öyle dedi. Şimdi sen aldırırsan köklerini kuvvetlendirmiş olmaz mısın cnm.
suan aldirmiyorum canim onceden aldiriyordum baktim hamielikte artti dokulur onlar dediler hic ellemedim bidaha agdaci oylr deyince olur dedim ama ne bilim sezeryan falan olursa aldirmazsakta kotu olur gibi geldi bana

suan aldirmiyorum canim onceden aldiriyordum baktim hamielikte artti dokulur onlar dediler hic ellemedim bidaha agdaci oylr deyince olur dedim ama ne bilim sezeryan falan olursa aldirmazsakta kotu olur gibi geldi bana

İşin aslı görüntü kötü ama ben çok takmıyorum cnm. Neler görmüşlerdir doktorlarımız. Benim acı eşiğim düşük olduğu için hayatta cesaret edemem zaten aldırmaya. Doktruma sordum takma bunları dökülür onlar deyince rahatladım.

Yani sabah banyo yaptım banyo sonrası sarı su mu akıntı mı anlayamadım bayağı bi aktı ve hala sol kasığım ağırıyor
Akıntıyla su farklı ama ya, ilk gebeliğinden de hatırlarsın akıntı yoğun oluyor, Suyun ne olabileceğini bilmiyorum, Nedeni için bayağı geniş açıklamalar var, hangisinin olduğunu anlaman için tahlil yaptırman lazım. Ağrılı akıntı iltihap olabilir.

Hayırlı akşamlar kızlar dün geceden beri karın ağrısı çekiyorum adet sancısı gibi gaz kabızlık vs var ama arada altada baskı yaptı full yatışla geçti bugün akşam içim rahat etmedi acile gittim elhamdülillah rahim ağzı kapalı bebekte iyi korktum baya. ikinci kızımda da böyle gaz sancısı gibi ağrım oldu ılık duş aldım sabaha kadar tatlı tatlı sancı çektim sabah gittik 6 gibi ultrason muayenesi sonra çatı muayenesi 32.hafta 3 cm açıklık var dopum olur bugün dedi nasıl ağlıyorum korktum hiç hazır değilim sonra serum iğne ciğer geliştirici vs yapıldı çok şükür durdu 40 haftayı bile devirmiştik suni sancıyla oldu o yüzden aklınızda bulunsun diye yazıyorum ihmal etmeyin bide duş olayına girmeyin hızlandırıyor

Benimde sabahtan beei gazim var ama yani oyle boyle degil. Onun agrisi da bambaska oluyo kivrandiriyor bildigin sonra da ishale cevirdi de rahatladim

Ohh sana da şifa olsun canım :) Gerçekten baya yararlıymış :)

Bana iltihaptan kaynaklı olabilir gibi geldi .. şu an sancı durdu gibi
Sıcak banyoda tetiklemiş olabilir sarı su gibiyse ihmal etme ama akıntıysa bilmiyorum ağrıda var diyorsun bence ihmal etme

Olabilir sıcak su renginin sarı olması düşündrdü beni

Kizlar trendyolda sobeeye bakin indirim var
Sen dedin diyebir heves baktım ama canım yeni doğanlar için 2 1-18 ay için (onlarla beraber toplamda) 3 ürün var.
Yeni doğacak bebişlerimiz için değil, halihazırda çocukları olanlar ilgilenebilir tabi...

Sen dedin diyebir heves baktım ama canım yeni doğanlar için 2 1-18 ay için (onlarla beraber toplamda) 3 ürün var.
Yeni doğacak bebişlerimiz için değil, halihazırda çocukları olanlar ilgilenebilir tabi...
Ya niye ponduf patik aldim kiyafette var ayrica

Canım geçen hafta böyle bir sebeple gittim yataktan kalktım resmen su akti çay bardağı kadar ultrasonla sonrada alttan muayene oldum birşey yokmuş acile gitmiştik küçük bı polip varmış kanama oldu muayne yapincada malesef geçen gün kendi Dr sordum bu haftalarda olur su geldiğinde bacaklarına doğru akar çamaşırın tutmaz dedi Allah korusun birşey yoktur sonrada olmadı ama yine ardarda olursa hemen gel demişti enfeksiyon varsa da olabiliyomus. Geçmiş olsun

Ya niye ponduf patik aldim kiyafette var ayrica
ben erkek bebek diye arattığım için olabilir mi ki?
Diyorum işte erkek bebelere seçenek yok diye.

Yaw arkadaşlar kendime lohusa pijaması falan bakıyorum ne o fiyatlar öyle 250 küsur? Uygun olanları da siz mi alıyorsunuz yoksa, hepsi tükenmiş?

Cnm ben daha nerden bakayım ona bile karar veremedim. Modern bir şeyler istiyorum. Pudralı pembeli göğüs altından ipli gibiler pek benlik değil

Benimde sabahtan beei gazim var ama yani oyle boyle degil. Onun agrisi da bambaska oluyo kivrandiriyor bildigin sonra da ishale cevirdi de rahatladim
iyi bari canım geçmiş bende ishale çevirse sevinicem hava değişti kayısı falan yemiştim bayramda karıştırınca sanırım hazımsızlık gaz diye dönüş yaptı şimdi sancı hafif var ama içim rahat takılmıyorum

eğer devam ederse eczanede amniyotik sıvının sızdırıp sızdırmadığını gösteren pedler varmış ondan takıp takip edebilirsin canım aklında olsun

Benim hiç tüy yoktu karnımda ve ilk 3 ay çıktılar
Çok normalmiş
Hormonlar coştu işte

Bana da erkekte tüylenme olur dediler ama kız
Kestim ben karnımdakileri kısalttım rahatladım

valla canim benim aci esigin yuksektir nornalde bu ay agdada mahvoldum yaa yapacak biseyde yok ben onumu giremiyorum artik mecbur gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…