2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
valla canim benim aci esigin yuksektir nornalde bu ay agdada mahvoldum yaa yapacak biseyde yok ben onumu giremiyorum artik mecbur gidicem
O ilk aylardan beri bende de var. Kasımı aldiriken ne canım yanıyor sorma. Manikurde de oyle. Ay uy ay uy diye diye kızı delirtiyorum.
Tuylenme daha doğrusu kıllanma diyelim ( biz kuş muyuz memeliyiz) aynen ilk önce lazerli bolgelerimde basladi, uzuuun uzun tek tük ama siyah çikmaya basladilar. gobekte de ayva tüyü gibi sari sari kisa kisa başladı. Esim de farketti. Catlak olmasin diye Bio-oil suruyordum o yaptı sanip Lieraca gectim. Ama hormonel oldugu belli...Ellemeyin derim azıtmasınlar sonrasina...
Benim bıyıklarım yoktu, yurtta şaplı yemek yerken çıktılar siyah siyah 20sinde hem de. Bir kere aldirdim gündür mecbur aldiriyorum ....

Kizlar ben eminonunde bir han var oradan almistim lohusa takimini 150 tl idi. Pijamali benim aldigim ama cesit vardi orada. Bende ipli mipli seyler sevmedigim icin o tarz bisey aldim
Bir tane daha alacagim ama oysho yada zara home da cok guzel sabahliklar pijamalar var. Oradan alirim diye dusunuyorum

yok canim gobegimi simdi sldirmiyorum ama butun vucut icin mecbur gidiyorum :) lazerle cene bolgemi aldiriyordum hic azalna olmamisti bende hamilelikte daha cikti valla ne sevindim hamilelikte biyigim bile cikmadi gecen varsa alinsin dedin kadina cok yok ama ustunden gecim dedi :) ben manikure gitmiyorum yaa bide mikrop kaparsan faln diye nolur nolmaz diyordum tetanoz yaptirdik yaa siimdi artik gidebilirim sanirim :)

Şaplı yemek mi

Ben ilk doğumunda çeyize koyulan pijama takımımi giymiştim. Benim ki beyaz şık bir pijama takımıydı. Daha önceden hiç giymemistim. Boşuna bir sürü para vermemiş oldum. Şimdi de aynısını giymeyi düşünüyorum. Ona vereceğim parayla bebise birşeyler alırım. Eğer sizinde çeyizlik uygun pijama takımızın varsa değerlenebilirsiniz

Selam herkese nasilsiniz? Bayraminiz nasil geciyor

Bende de polip cikmisti kanam ile acile gidince ogrendik. Dogum ile bir sıkıntı olur mu sordunuz mu dr.nuza? Ben biraz panikledim polip ile kanama olunca ve es ile beraberlige de ara verin demisti

Kızlar bu sıra kocişinden koşe bucak kaçan varmı ?

Valla biraz tersi oluyor bizde ilk aylarda kose bucak kaciyordum gerci. Simdi is terse döndü

Anlamadıgım bi şekilde hiç istek yok. . Günlerdir aynı sey için kavga etmekten sıkıldım . Beni istemiyosun sevmiyosun bilmem neler. Biraz anlayıs goster dıyorum ama nafıle :/ nolck böyle bilmiyorum hiç . Sonrasında kasık ağrısı yasıyorum cunku epeyde eahatsız edıcı bı ağrı oluyo korkuyorum haliyle bu sebeptende istemiyorum . Ve zaten hala acıktıgımda öğürme gelmeleri filanda devam ettiği ve muhtemelende doğurcagım gune kdr devam etcegı için mıde karın kısmıma kendim bile elimi koymuyorum eahatsız oluyorum :/ . Kimse bana dokunmasın yatıp kalkıyım ıstıyorum . Geçer heralde inşallah umarım

Kızlar bu sıra kocişinden koşe bucak kaçan varmı ?
Bizde öyle kaçmada kovalama yok zaten 7 yıl sonra tup bebekle bulduk o bana ben ona yanaşmıyor bebeğe bişe olur diye sarılıp uyuyoruz ölümüne kankayiz arada sarilamiyoda hamile yastığım var bide aramızda

Tamamen aynıyız.

Merhaba kızlar cok uzak kaldim ya bir türlü giremedim siteye. Dortlu test sali günü sinirlerimi bozunca. Kararimi verdim yarin londraya gitmek uzere genetik amaclı kan testi verecegim. Trizomi18den cok korkuyorum çünkü yasama şda ansları yok. Kalan 4 ayimin da zehir olmasini istemiyorum . Dilerim hayırlı sonuclar alirim haftaya da detayli ultrasonumuz var dilerim orda canımızı sıkan bir sey duymayız

Bu arada saglik ocagi da kan almisti rutin kontrol icin d vitaminim ve b12 ciddi düşükmüş yememe icmeme dikkat de ediyorum aslinda ama alamamisim vitamin. Ayrica vitamin ilaci da kullandigim halde. Neyse b12 icin igne d vitamini icin damla baslandi. Telefonim alarm doldu valla vitamini unutma coraspini unutma kan sulandirici iğneyi yap demir hapini ic d vitamini al simdi de b12 ignesini yaptır

Allah şifa versin canım... Tüm uğraşların minik mucizen için. Rabbim kavuştursun sağlık sıhhatle

Canım polip için eğer büyürse aliyorlarmis ama skinti olmaz dedi miyom gibi riskli bişey degilmis çok büyürse alıyoruz dedi evet ilişki yasak ama miyom için demedi bana plasenta rahim ağzında diye dedi

selamm
arkadaşlar 47.5 kg ile hamile kaldım sonra biraz verdim falan şimdi 49.0
18 haftada 1.5 kg iyi mi?
sizce kaçla biter bu hamilelik?
sonraki aylarda çok mu alınıyor?

yaptır bence de aklında kalmasın
ben 3.lü test yaptırdım 4 lü istemedi doktorum?
senden neden dörtlü istediler acaba

Canım polip için eğer büyürse aliyorlarmis ama skinti olmaz dedi miyom gibi riskli bişey degilmis çok büyürse alıyoruz dedi evet ilişki yasak ama miyom için demedi bana plasenta rahim ağzında diye dedi

banada aynisi dediler bisey olmaz diye, ama kanama polip yuzunden degilmis bazi gebelerde kanama olmasi normalmis rahim buyudukce etrafindeki ince damarlar yuzunden kanam olurmus. bana pek tatmin edici gelmedi aciklamalari yine randevu alip bir jinokologa daha gorunmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…