O ilk aylardan beri bende de var. Kasımı aldiriken ne canım yanıyor sorma. Manikurde de oyle. Ay uy ay uy diye diye kızı delirtiyorum.valla canim benim aci esigin yuksektir nornalde bu ay agdada mahvoldum yaa yapacak biseyde yok ben onumu giremiyorum artik mecbur gidicem
yok canim gobegimi simdi sldirmiyorum ama butun vucut icin mecbur gidiyorum :) lazerle cene bolgemi aldiriyordum hic azalna olmamisti bende hamilelikte daha cikti valla ne sevindim hamilelikte biyigim bile cikmadi gecen varsa alinsin dedin kadina cok yok ama ustunden gecim dedi :) ben manikure gitmiyorum yaa bide mikrop kaparsan faln diye nolur nolmaz diyordum tetanoz yaptirdik yaa siimdi artik gidebilirim sanirim :)O ilk aylardan beri bende de var. Kasımı aldiriken ne canım yanıyor sorma. Manikurde de oyle. Ay uy ay uy diye diye kızı delirtiyorum.
Tuylenme daha doğrusu kıllanma diyelim ( biz kuş muyuz memeliyiz) aynen ilk önce lazerli bolgelerimde basladi, uzuuun uzun tek tük ama siyah çikmaya basladilar. gobekte de ayva tüyü gibi sari sari kisa kisa başladı. Esim de farketti. Catlak olmasin diye Bio-oil suruyordum o yaptı sanip Lieraca gectim. Ama hormonel oldugu belli...Ellemeyin derim azıtmasınlar sonrasina...
Benim bıyıklarım yoktu, yurtta şaplı yemek yerken çıktılar siyah siyah 20sinde hem de. Bir kere aldirdim gündür mecbur aldiriyorum ....
O ilk aylardan beri bende de var. Kasımı aldiriken ne canım yanıyor sorma. Manikurde de oyle. Ay uy ay uy diye diye kızı delirtiyorum.
Tuylenme daha doğrusu kıllanma diyelim ( biz kuş muyuz memeliyiz) aynen ilk önce lazerli bolgelerimde basladi, uzuuun uzun tek tük ama siyah çikmaya basladilar. gobekte de ayva tüyü gibi sari sari kisa kisa başladı. Esim de farketti. Catlak olmasin diye Bio-oil suruyordum o yaptı sanip Lieraca gectim. Ama hormonel oldugu belli...Ellemeyin derim azıtmasınlar sonrasina...
Benim bıyıklarım yoktu, yurtta şaplı yemek yerken çıktılar siyah siyah 20sinde hem de. Bir kere aldirdim gündür mecbur aldiriyorum ....
Ben ve bir ark daha boyattik biri daha sordu ama napti bilmiyorumKizçelerim bi soruda benden olsun saç boyatan varmi aranizda hamileyken
Ben de boyattım cnm doğal boya ile inoa ydı adıKizçelerim bi soruda benden olsun saç boyatan varmi aranizda hamileyken
Canım geçen hafta böyle bir sebeple gittim yataktan kalktım resmen su akti çay bardağı kadar ultrasonla sonrada alttan muayene oldum birşey yokmuş acile gitmiştik küçük bı polip varmış kanama oldu muayne yapincada malesef geçen gün kendi Dr sordum bu haftalarda olur su geldiğinde bacaklarına doğru akar çamaşırın tutmaz dedi Allah korusun birşey yoktur sonrada olmadı ama yine ardarda olursa hemen gel demişti enfeksiyon varsa da olabiliyomus. Geçmiş olsun
Kızlar bu sıra kocişinden koşe bucak kaçan varmı ?
Anlamadıgım bi şekilde hiç istek yok. . Günlerdir aynı sey için kavga etmekten sıkıldım . Beni istemiyosun sevmiyosun bilmem neler. Biraz anlayıs goster dıyorum ama nafıle :/ nolck böyle bilmiyorum hiç . Sonrasında kasık ağrısı yasıyorum cunku epeyde eahatsız edıcı bı ağrı oluyo korkuyorum haliyle bu sebeptende istemiyorum . Ve zaten hala acıktıgımda öğürme gelmeleri filanda devam ettiği ve muhtemelende doğurcagım gune kdr devam etcegı için mıde karın kısmıma kendim bile elimi koymuyorum eahatsız oluyorum :/ . Kimse bana dokunmasın yatıp kalkıyım ıstıyorum . Geçer heralde inşallah umarımSelam herkese nasilsiniz? Bayraminiz nasil geciyor
Bende de polip cikmisti kanam ile acile gidince ogrendik. Dogum ile bir sıkıntı olur mu sordunuz mu dr.nuza? Ben biraz panikledim polip ile kanama olunca ve es ile beraberlige de ara verin demisti
Valla biraz tersi oluyor bizdeilk aylarda kose bucak kaciyordum gerci. Simdi is terse döndü
Bizde öyle kaçmada kovalama yok zaten 7 yıl sonra tup bebekle bulduk o bana ben ona yanaşmıyor bebeğe bişe olur diye sarılıp uyuyoruz ölümüne kankayiz arada sarilamiyoda hamile yastığım var bide aramızdaKızlar bu sıra kocişinden koşe bucak kaçan varmı ?
Tamamen aynıyız.Anlamadıgım bi şekilde hiç istek yok. . Günlerdir aynı sey için kavga etmekten sıkıldım . Beni istemiyosun sevmiyosun bilmem neler. Biraz anlayıs goster dıyorum ama nafıle :/ nolck böyle bilmiyorum hiç . Sonrasında kasık ağrısı yasıyorum cunku epeyde eahatsız edıcı bı ağrı oluyo korkuyorum haliyle bu sebeptende istemiyorum . Ve zaten hala acıktıgımda öğürme gelmeleri filanda devam ettiği ve muhtemelende doğurcagım gune kdr devam etcegı için mıde karın kısmıma kendim bile elimi koymuyorum eahatsız oluyorum :/ . Kimse bana dokunmasın yatıp kalkıyım ıstıyorum . Geçer heralde inşallah umarım
Allah şifa versin canım... Tüm uğraşların minik mucizen için. Rabbim kavuştursun sağlık sıhhatleBu arada saglik ocagi da kan almisti rutin kontrol icin d vitaminim ve b12 ciddi düşükmüş yememe icmeme dikkat de ediyorum aslinda ama alamamisim vitamin. Ayrica vitamin ilaci da kullandigim halde. Neyse b12 icin igne d vitamini icin damla baslandi. Telefonim alarm doldu vallavitamini unutma coraspini unutma kan sulandirici iğneyi yap demir hapini ic d vitamini al simdi de b12 ignesini yaptır
Canım polip için eğer büyürse aliyorlarmis ama skinti olmaz dedi miyom gibi riskli bişey degilmis çok büyürse alıyoruz dedi evet ilişki yasak ama miyom için demedi bana plasenta rahim ağzında diye dediSelam herkese nasilsiniz? Bayraminiz nasil geciyor
Bende de polip cikmisti kanam ile acile gidince ogrendik. Dogum ile bir sıkıntı olur mu sordunuz mu dr.nuza? Ben biraz panikledim polip ile kanama olunca ve es ile beraberlige de ara verin demisti
Valla biraz tersi oluyor bizdeilk aylarda kose bucak kaciyordum gerci. Simdi is terse döndü
yaptır bence de aklında kalmasınMerhaba kızlar cok uzak kaldim ya bir türlü giremedim siteye. Dortlu test sali günü sinirlerimi bozunca. Kararimi verdim yarin londraya gitmek uzere genetik amaclı kan testi verecegim. Trizomi18den cok korkuyorum çünkü yasama şda ansları yok. Kalan 4 ayimin da zehir olmasini istemiyorum . Dilerim hayırlı sonuclar alirim haftaya da detayli ultrasonumuz var dilerim orda canımızı sıkan bir sey duymayız
Canım polip için eğer büyürse aliyorlarmis ama skinti olmaz dedi miyom gibi riskli bişey degilmis çok büyürse alıyoruz dedi evet ilişki yasak ama miyom için demedi bana plasenta rahim ağzında diye dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?