2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
selamm
arkadaşlar 47.5 kg ile hamile kaldım sonra biraz verdim falan şimdi 49.0
18 haftada 1.5 kg iyi mi?
sizce kaçla biter bu hamilelik?
sonraki aylarda çok mu alınıyor?

Ben ilk bebekte 52 ile hamile kaldım 31 haftaya kadar 8 kilo almistim az aldım diye sevinirken son 6 haftada 5 kilo daha alarak artı 13 kiloyla yani 65 kilo olarak doğuma gittim evet son aylarda daha çok aliniyor canım.

Allah korusun evet gözden kaçan birşey olurmu korkusu insanı yıpratıyor Allah yardimcimiz olsun şu aylarida sağlıkla dolduralım

yaptır bence de aklında kalmasın
ben 3.lü test yaptırdım 4 lü istemedi doktorum?
senden neden dörtlü istediler acaba
Cunku doktorum 3lu teste güvenmiyor dortluyu destekliyor omurga acikligina bakılmıyor canim üçlüde. Ama yaptirmasam daha iyiydi ikili zaten güzeldi ense de iyiydi kafam bulandi ama artik akn verecegim yarin zaten

Ben ilk bebekte 52 ile hamile kaldım 31 haftaya kadar 8 kilo almistim az aldım diye sevinirken son 6 haftada 5 kilo daha alarak artı 13 kiloyla yani 65 kilo olarak doğuma gittim evet son aylarda daha çok aliniyor canım.

Ayy son 6 hafta fenaymış :)
İlk defa bu kiloda oluyorum
Kalçam göğüsler de 90 olmuş kendime alışamadım gibi oldu
Yavaş yavaş alırım inşallah

Cunku doktorum 3lu teste güvenmiyor dortluyu destekliyor omurga acikligina bakılmıyor canim üçlüde. Ama yaptirmasam daha iyiydi ikili zaten güzeldi ense de iyiydi kafam bulandi ama artik akn verecegim yarin zaten

Hmmm anladım şimdi
Bana dörtlü teklif bile edilmedi
Kan ver rahatla ama bence sıkıntı yok üçlü dörtlüdense ikili daha güvenilirmiş diye okudum. İkilide de sorun yokmuş

Ayy son 6 hafta fenaymış :)
İlk defa bu kiloda oluyorum
Kalçam göğüsler de 90 olmuş kendime alışamadım gibi oldu
Yavaş yavaş alırım inşallah

Aslî kilo olmadığı için çabuk veriliyor zaten canım doğum yapar yapmaz 5 kilo gitmisti zaten. 6ayda filan tekrar 52 olmuştum. Ama göğüsler emzirme dönemi bitene kadar tombiş olmaya devam edecek kalça da normal doğum yaparsan biraz genişliyor ama sporla toparlayabilirsin. Jillian 30 day shred videolarina sarmıştım bir ara superdi ya... Yine yapmayı düşünüyorum bebiş doğunca :)

valla canim benim aci esigin yuksektir nornalde bu ay agdada mahvoldum yaa yapacak biseyde yok ben onumu giremiyorum artik mecbur gidicem

Ben normalde ağdayla mahvoluyorum cnm ağlayacak kıvamda oluyorum sadece bacaklarımı aldırıyorum o da arada tersine döner mi ki benim hamilelik ile

Doktorun istediyse yaptir bildigi bisey mutlaka vardir ama omurga acikligina detaylida bakiliyor canim yani herseyine tek tek bakiliyor. Bu tarama testleri insani cok yipratiyor. ikili test uclu ve dortluye gore daha dogru sonuc veriyomus bosuna sıkma kendini bisey cikmaz buyuk ihtimalle

Hamileliğin geri kalan kısmını rahat geçirmek için doğru bir karar bence. Ben de yaptırdım rahatladim. Bisey çıkmayacak Alalhin iziniyle sen de tamamen rahatlamış olacaksın.

Bende gecende onlara baktimda cok abarti yaa. Disardan alicam bende pijama takimi. Logusa dedimmi fiyatlar 2 3 kat artiyor

Ben daha gidemedim agdaya korkuyorum valla. Jiletle yola devam gibi geldi bana da. Hiic agda yaptirmadim cok mu aciyoo
canim benim normalde hic acimazdi ama hamile kalinca hemsire beni bi korkuttu enfeksiyon kaparsin falan diyee o zamana kadarda hic jilet amamistim elime bu aya kadar yaptim ama arada kanatiyordum falan ve artik gobekten giremiyorum o bolgeyi mevbur gittim jiletten sonra acidi evet ama bidahaki ay acimaz diye dusunuyorum

Bende gecende onlara baktimda cok abarti yaa. Disardan alicam bende pijama takimi. Logusa dedimmi fiyatlar 2 3 kat artiyor
valla bi arkadas oysho hm falan demis ben oralarda baktim baya pahaliydi oralarda ve ben lohusa pijama modellerini hic sevmiyorum zaten gecelik takimi alicma bitane onuda evmiyorjm ama mevbur ayicikli cicekli giyilmez sanirim :) o yuzden eyuzden en uygununh bulmaya calisjcam :)

selamm
arkadaşlar 47.5 kg ile hamile kaldım sonra biraz verdim falan şimdi 49.0
18 haftada 1.5 kg iyi mi?
sizce kaçla biter bu hamilelik?
sonraki aylarda çok mu alınıyor?

Canim zaten zayifsin 60 a kadar yolun var dert etme. Senin yag oranin dusuk oldugu icin ileri aylarda bel agrin fazla olur. Kilo alman suan iyi merak etme

Dantelli, abartılı pijama takımları çıkıyor direk lohusa pijama takımı deyince. O yüzden ben de normal pijama düşünüyorum. 44 bedenim bi de lohusa takımı bulmakta da zorlanıyorum.
Normal bir pijama takımı alıp anneme ona uygun renkte polardan sabahlık diktirmeyi düşünüyorum. Duruma göre pijamanın üstünü giymeyip direk emzirme atleti üzerine sabahlığı da geçirebilirim. Bi de lohusa terliği yerine lohusa pandufu düşünüyorum. Normalde de ayaklarım hep soğuktur benim, Doğum sonrası kesin buz keserler. Yumuşacık olur ısıtırım ben onları panduflarla

Lcwaikikide çok güzel pijama takımları var lohusa veya hamile için. Dün bir gecelik aldım, hamile giyim reyonundan fakat lohusayken de giyilmesi için yapmışlar. Tişört gibi kolları, boyu dize kadar. Ön kısımda sağ ve sol koltuk altından boyuna kadar çıt çıtları var yani emzirmeye de uygun. Hem de 46bedebe kadar gördüm.

Özel lohusa için olanlarda da kolay emzirebilmek için gizli göz var, çok beğendim, çok da şıktılar. Onlardan da alacağım inşallah birkaç tane. Fiyatları da aşırı uygun, lohusa pijama takımları 50liradan başlıyordu. Sabahlıklı olanlar filan da vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…