selamm
arkadaşlar 47.5 kg ile hamile kaldım sonra biraz verdim falan şimdi 49.0
18 haftada 1.5 kg iyi mi?
sizce kaçla biter bu hamilelik?
sonraki aylarda çok mu alınıyor?
Allah korusun evet gözden kaçan birşey olurmu korkusu insanı yıpratıyor Allah yardimcimiz olsun şu aylarida sağlıkla dolduralımbanada aynisi dediler bisey olmaz diye, ama kanama polip yuzunden degilmis bazi gebelerde kanama olmasi normalmis rahim buyudukce etrafindeki ince damarlar yuzunden kanam olurmus. bana pek tatmin edici gelmedi aciklamalari yine randevu alip bir jinokologa daha gorunmek istiyorum.
amon insaALLAH.Allah korusun evet gözden kaçan birşey olurmu korkusu insanı yıpratıyor Allah yardimcimiz olsun şu aylarida sağlıkla dolduralım
Cunku doktorum 3lu teste güvenmiyor dortluyu destekliyor omurga acikligina bakılmıyor canim üçlüde. Ama yaptirmasam daha iyiydi ikili zaten güzeldi ense de iyiydi kafam bulandi ama artik akn verecegim yarin zatenyaptır bence de aklında kalmasın
ben 3.lü test yaptırdım 4 lü istemedi doktorum?
senden neden dörtlü istediler acaba
Ben ilk bebekte 52 ile hamile kaldım 31 haftaya kadar 8 kilo almistim az aldım diye sevinirken son 6 haftada 5 kilo daha alarak artı 13 kiloyla yani 65 kilo olarak doğuma gittimevet son aylarda daha çok aliniyor canım.
Cunku doktorum 3lu teste güvenmiyor dortluyu destekliyor omurga acikligina bakılmıyor canim üçlüde. Ama yaptirmasam daha iyiydi ikili zaten güzeldi ense de iyiydi kafam bulandi ama artik akn verecegim yarin zaten
Ayy son 6 hafta fenaymış :)
İlk defa bu kiloda oluyorum
Kalçam göğüsler de 90 olmuş kendime alışamadım gibi oldu
Yavaş yavaş alırım inşallah
valla canim benim aci esigin yuksektir nornalde bu ay agdada mahvoldum yaa yapacak biseyde yok ben onumu giremiyorum artik mecbur gidicem
Doktorun istediyse yaptir bildigi bisey mutlaka vardir ama omurga acikligina detaylida bakiliyor canim yani herseyine tek tek bakiliyor. Bu tarama testleri insani cok yipratiyor. ikili test uclu ve dortluye gore daha dogru sonuc veriyomus bosuna sıkma kendini bisey cikmaz buyuk ihtimalleCunku doktorum 3lu teste güvenmiyor dortluyu destekliyor omurga acikligina bakılmıyor canim üçlüde. Ama yaptirmasam daha iyiydi ikili zaten güzeldi ense de iyiydi kafam bulandi ama artik akn verecegim yarin zaten
Hamileliğin geri kalan kısmını rahat geçirmek için doğru bir karar bence. Ben de yaptırdım rahatladim. Bisey çıkmayacak Alalhin iziniyle sen de tamamen rahatlamış olacaksın.Cunku doktorum 3lu teste güvenmiyor dortluyu destekliyor omurga acikligina bakılmıyor canim üçlüde. Ama yaptirmasam daha iyiydi ikili zaten güzeldi ense de iyiydi kafam bulandi ama artik akn verecegim yarin zaten
Allah sağ salim kavustursun cnmBizde öyle kaçmada kovalama yok zaten 7 yıl sonra tup bebekle bulduk o bana ben ona yanaşmıyor bebeğe bişe olur diye sarılıp uyuyoruz ölümüne kankayiz arada sarilamiyoda hamile yastığım var bide aramızda
: /Tamamen aynıyız.
ben erkek bebek diye arattığım için olabilir mi ki?
Diyorum işte erkek bebelere seçenek yok diye.
Yaw arkadaşlar kendime lohusa pijaması falan bakıyorum ne o fiyatlar öyle 250 küsur? Uygun olanları da siz mi alıyorsunuz yoksa, hepsi tükenmiş?
valla canim benim aci esigin yuksektir nornalde bu ay agdada mahvoldum yaa yapacak biseyde yok ben onumu giremiyorum artik mecbur gidicem
canim benim normalde hic acimazdi ama hamile kalinca hemsire beni bi korkuttu enfeksiyon kaparsin falan diyee o zamana kadarda hic jilet amamistim elime bu aya kadar yaptim ama arada kanatiyordum falan ve artik gobekten giremiyorum o bolgeyi mevbur gittim jiletten sonra acidi evet ama bidahaki ay acimaz diye dusunuyorumBen daha gidemedim agdaya korkuyorum valla. Jiletle yola devam gibi geldi bana da. Hiic agda yaptirmadim cok mu aciyoo
Kizçelerim bi soruda benden olsun saç boyatan varmi aranizda hamileyken
Kızlar bu sıra kocişinden koşe bucak kaçan varmı ?
valla bi arkadas oysho hm falan demis ben oralarda baktim baya pahaliydi oralarda ve ben lohusa pijama modellerini hic sevmiyorum zaten gecelik takimi alicma bitane onuda evmiyorjm ama mevbur ayicikli cicekli giyilmez sanirim :) o yuzden eyuzden en uygununh bulmaya calisjcam :)Bende gecende onlara baktimda cok abarti yaa. Disardan alicam bende pijama takimi. Logusa dedimmi fiyatlar 2 3 kat artiyor
selamm
arkadaşlar 47.5 kg ile hamile kaldım sonra biraz verdim falan şimdi 49.0
18 haftada 1.5 kg iyi mi?
sizce kaçla biter bu hamilelik?
sonraki aylarda çok mu alınıyor?
Bende gecende onlara baktimda cok abarti yaa. Disardan alicam bende pijama takimi. Logusa dedimmi fiyatlar 2 3 kat artiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?