2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Kuşum bak bunlara indirimede giriyo gecen hafta 55 ti sahinlerde aklinda olsun.cinsiyet kesinlesseydi alcaktim gecen hafta:)

ben tek gecelik yada pijama takimi bakiyoruffotograf cekimi olacagi icin iabahligimi kendim yaptiricam o yuzden daha uyguna bulurum diye dusunuyrihm :)

Canim oda 27 28 derece oluyo bebek üşümesin diye...o eskidenmis dogum yapinca usursun filan.... polarla pandufla pişer yanarsın

Eki Görüntüle 2158040 Eki Görüntüle 2158041
Kuşum bak bunlara indirimede giriyo gecen hafta 55 ti sahinlerde aklinda olsun.cinsiyet kesinlesseydi alcaktim gecen hafta:)
bakim canimbende ekran goruntusunu aldim unutmiyim diye boyle tek gecelik pijama istiyorum bende sabahligimi kendim yaptirican ayrintili ultrasondna sonra bide annemin benim lohusa ve mwvlidimde giydigi gecelik ve sabahlik takimida var onuda giyicem ben :) en buyuk hayalimde insaallah gercek olur

Canim zaten zayifsin 60 a kadar yolun var dert etme. Senin yag oranin dusuk oldugu icin ileri aylarda bel agrin fazla olur. Kilo alman suan iyi merak etme

Şimdiden ağrıyor zaten
Kalsiyum ve magnezyum takviyesi verdi doktor
Alayım bari ya öyle ağrım falan olmasın çok fena oluyor kuyruksokumu ve bel ağrısı

Çok yaşa sen
LCW’ya bakmak hayatta aklıma gelmezdi. Halbuki hamile kıyafetlerimin hemen hepsini de ordan aldım. Lohusa pijama ve sabahlık için de bakayım şimdiden. Kış dönemi kıyafetlerinden ellerinde kalanlar indirimdedir şimdi. Denk gelir belki bişeyler
Gecelik konusunda da çok kararsızım. Evde giyerim eminim ondan almayı da düşünüyorum da hastanede rahat edemem gibi geliyor. Ama kanama olursa da gecelikte iç çamaşırı değiştirmek falan daha kolay. Daha 5.5 ay var ben neler düşünüyorum

Hic agda yaptirmadim o bolgeye yaa. Ev tipi lazer kullaniyodum ki onu bile uyusturuyodum. Simdi bapicam bilmiyorum. Korkuyorum yani

Bende normal pijama takimi alirim sanirim

Canim oda 27 28 derece oluyo bebek üşümesin diye...o eskidenmis dogum yapinca usursun filan.... polarla pandufla pişer yanarsın

Ben çok üşüyen bir insanım. Evde kaloriferler en yüksekte yanarken bile kalın yün çorap üstüne pandufla dururum. Kansızlık tedavisi de gördüm ama geçmedi bu durum. He normal terlik de alırım yanıma büyük ihtimal ama kendimi tanıyorsam pandufsuz duramam ben.
Çocuğum bana bu konuda benzemez de inşallah sıcakkanlı bir çocuk olur, üşümez anası kadar

Merhabalar herkese, geçen Perşembe günü tatildeyken öğrendim hamile olduğumu, testte pozitif görünce doktora gittik, kalp atışı dinler miyiz diye düşünürken 18 haftalık olduğunu öğrendik ve şok olduk. Çünkü hem düşük hormonlarım erken menopoz sinyalleri veriyordu hem de hafif adet gördüm. Beklediğim bir şey değildi hamile olmam. Nithekim eşim de ben de çok sevindik, 8,5 yaşındaki kızına bir kız kardeş geldiğini öğrendik. Gittiğimiz doktor 230 gr. 18 haftalık dedi. Yarın kendi doktoruma gideceğiz. Umarım her şey yolundadır. Zira hiç hamile gibi yaşamadım.. Bu arada ikili test zamanı geçmiş, üçlü test zamanı gelmiş. Duydum ki bir de dörtlü test varmış. Ne olduğuyla ilgili bilgi verebilir misiniz? Amniyo sentez ister mi doktorum onu dabilmiyorum? 35 yaş üstü hamile olan var mı aranızda?

Ohh ne guzel. Benim hastane sicak sanirim odalar. Bende onu dugmeli seylere bakiyorum acmak kolay olur diye. Zaten 1 gece kalcaz abartmamak gerek

sagol canim bende baktim simdi ccekli bi pijama takimi begendim yedek icin oonu alirim bende :)

Hic agda yaptirmadim o bolgeye yaa. Ev tipi lazer kullaniyodum ki onu bile uyusturuyodum. Simdi bapicam bilmiyorum. Korkuyorum yani

Bende normal pijama takimi alirim sanirim
valla canim agda okadar rahatlikki hele hamilelikte hele bide son aylarda doguma tertemiz gidersin valla ben sonlara dogru 15 gunde bir gitmeyi dusunuyorym simdilik ayda bir jiletten daha iyi valla

Valla cok kiskandim ben haftalardir bulantidan surunuyorum su an bile yedigim yarim tostu midemde tutmaya calisirken 18 hafta hic belirtisiz hamilelik yasamak muhtesem bir sey olsa gerek diye dusundum

İyi yapıyorsun canım, şimdiden düşünmek lazım bence de hem benim şimdi bile devamlı yatmam gerekiyor, 6-7aylık olduktan sonra mümkün değil avm filan gezemem.. Riske girmeye gerek yok, erkenden bitiririz böyle böyle alınacakları. Kışlıklar indirime girmiştir diye düşünme hem. Evde küçük bebek olacak, evlerimiz sıcak olur inşallah. Kat kat giyinme ihtiyacı hissetmeyiz

Hamile giyimde çok beğeniyorum bunları. Koca avmde baktık doğru düzgün bir hamile pantolonu bile bulamadık da burada bulunca her şeyden almak istedim zaten özel hamile giyimi satan mağazalar da 150-200den açıyor kapıyı. Sade modeller sevdiğim için de zaten dantelliler aşırı geliyorlar bana. Ne olur ne olmaz hem gecelik bulunsun kenarda hem pijama. Ben de hastanede giymem ama dikiş olursa evde gecelikle daha mı kolay olur diye düşünüyordum, kanamayla da dediğin gibi kolaylık olur

Çok tatlıymış bu
Üstündeki yazılar çok hoş oluyor ya böyle spor modelleri daha çok beğeniyorum. Başka modelleri de vardı ama mağazada genelde sler mler daha çok vardı. Sen çok zayıfmışsın, o açıdan şanslısın. Hamile reyonunda büyük bedenleri daha çabuk bitiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…