Merhabalar herkese, geçen Perşembe günü tatildeyken öğrendim hamile olduğumu, testte pozitif görünce doktora gittik, kalp atışı dinler miyiz diye düşünürken 18 haftalık olduğunu öğrendik ve şok olduk. Çünkü hem düşük hormonlarım erken menopoz sinyalleri veriyordu hem de hafif adet gördüm. Beklediğim bir şey değildi hamile olmam. Nithekim eşim de ben de çok sevindik, 8,5 yaşındaki kızına bir kız kardeş geldiğini öğrendik. Gittiğimiz doktor 230 gr. 18 haftalık dedi. Yarın kendi doktoruma gideceğiz. Umarım her şey yolundadır. Zira hiç hamile gibi yaşamadım.. Bu arada ikili test zamanı geçmiş, üçlü test zamanı gelmiş. Duydum ki bir de dörtlü test varmış. Ne olduğuyla ilgili bilgi verebilir misiniz? Amniyo sentez ister mi doktorum onu dabilmiyorum? 35 yaş üstü hamile olan var mı aranızda?
Kumaşları pamuklu, gayet güzeldi. Güzel günlerde giyelim hepimiz canımsagol canim bende baktim simdi ccekli bi pijama takimi begendim yedek icin oonu alirim bende :)
İyi yapıyorsun canım, şimdiden düşünmek lazım bence dehem benim şimdi bile devamlı yatmam gerekiyor, 6-7aylık olduktan sonra mümkün değil avm filan gezemem.. Riske girmeye gerek yok, erkenden bitiririz böyle böyle alınacakları. Kışlıklar indirime girmiştir diye düşünme hem. Evde küçük bebek olacak, evlerimiz sıcak olur inşallah. Kat kat giyinme ihtiyacı hissetmeyiz
Hamile giyimde çok beğeniyorum bunları. Koca avmde baktık doğru düzgün bir hamile pantolonu bile bulamadık da burada bulunca her şeyden almak istedimzaten özel hamile giyimi satan mağazalar da 150-200den açıyor kapıyı. Sade modeller sevdiğim için de zaten dantelliler aşırı geliyorlar bana. Ne olur ne olmaz hem gecelik bulunsun kenarda hem pijama. Ben de hastanede giymem ama dikiş olursa evde gecelikle daha mı kolay olur diye düşünüyordum, kanamayla da dediğin gibi kolaylık olur
Üstündeki yazılar çok hoş oluyor ya böyle spor modelleri daha çok beğeniyorum. Başka modelleri de vardı ama mağazada genelde sler mler daha çok vardı. Sen çok zayıfmışsın, o açıdan şanslısın. Hamile reyonunda büyük bedenleri daha çabuk bitiyor sanırım
Aslında bir çok belirti vermiş, düşününce demek hamileliktenmiş diyorum. Hiç ihtimal vermeyince anlamıyor insan. 9 aydır düzenli yoga yapıyorum. Onun dışında da pilates, zumba derslerine arada giriyordum. Sporun faydası oldu sanırım. Mide şikayetleri bende de var aslında bulantı değil de şişkinlik ve hazımsızlık. Son 2 haftada kilo aldım ve karnım belli oldu. Umarım geçer mide şikayetleriniz.Sevgiler..Valla cok kiskandim ben haftalardir bulantidan surunuyorum su an bile yedigim yarim tostu midemde tutmaya calisirken 18 hafta hic belirtisiz hamilelik yasamak muhtesem bir sey olsa gerek diye dusundum
amin canim inzaallabKumaşları pamuklu, gayet güzeldi. Güzel günlerde giyelim hepimiz canım
bi kere cesaret et aldir bidaha hep gidersin :) bende baya zorlanarak gittim kas biyik cikmaza gene gitmezdim belkide :)Denicem inaallah diyeyim.Korkuyorum yahuu canim cok kiymetli
Bu sefer de hamile gibi yaşamamanın verdiği kaygılar oluyor. Umarım sağlıklıdır, ilaç da aldım, içki de içtim çünkü.. Güzel dilekleriniz için teşekkürler, Her bebek sağlıkla gelsin dünyaya, mutlu, huzurlu büyüsünOoi cok guzel. Saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah. Buyuk supriz olmus ve ne guzel hic belirti yasamamissin. Erken ogrenmemenin avantaji iste
Bayağı uzun bir süre sonra farketmissiniz:) hayırlı olsun. Inşallah sağlıkla sıhhatle gelir. Ben de 34 yaşındayım. 2.hamileliğim. doktorlar direk amniyosentez önermiyorlar. Kan dna testleri var. Non invaziv test diye geçiyor. 3lu yada 4lude risk çıkarsa onlardan yaptırabilirsiniz.Bu sefer de hamile gibi yaşamamanın verdiği kaygılar oluyor. Umarım sağlıklıdır, ilaç da aldım, içki de içtim çünkü.. Güzel dilekleriniz için teşekkürler, Her bebek sağlıkla gelsin dünyaya, mutlu, huzurlu büyüsün
bi kere cesaret et aldir bidaha hep gidersin :) bende baya zorlanarak gittim kas biyik cikmaza gene gitmezdim belkide :)
Merhabalar herkese, geçen Perşembe günü tatildeyken öğrendim hamile olduğumu, testte pozitif görünce doktora gittik, kalp atışı dinler miyiz diye düşünürken 18 haftalık olduğunu öğrendik ve şok olduk. Çünkü hem düşük hormonlarım erken menopoz sinyalleri veriyordu hem de hafif adet gördüm. Beklediğim bir şey değildi hamile olmam. Nithekim eşim de ben de çok sevindik, 8,5 yaşındaki kızına bir kız kardeş geldiğini öğrendik. Gittiğimiz doktor 230 gr. 18 haftalık dedi. Yarın kendi doktoruma gideceğiz. Umarım her şey yolundadır. Zira hiç hamile gibi yaşamadım.. Bu arada ikili test zamanı geçmiş, üçlü test zamanı gelmiş. Duydum ki bir de dörtlü test varmış. Ne olduğuyla ilgili bilgi verebilir misiniz? Amniyo sentez ister mi doktorum onu dabilmiyorum? 35 yaş üstü hamile olan var mı aranızda?
Hiiiç mi yaptırmadınn. Ay ben jilet lazer ağda hepsini denedim. Ama ağdaya devamBen daha gidemedim agdaya korkuyorum valla. Jiletle yola devam gibi geldi bana da. Hiic agda yaptirmadim cok mu aciyoo
Hiiiç mi yaptırmadınn. Ay ben jilet lazer ağda hepsini denedim. Ama ağdaya devamhatta bikaç gün önce kendi rekorumu kırdım o malum bölgeye 16 dk da kendim yaptım ki hiç kimseye oramı ağda yaptıramam. Ama bir iki ay sonra orayı göremeyince mecbur kuaföre gidicem. Şmdilik çok rahat ağda yarım saatte her yer mis gibi
Ben daha gidemedim agdaya korkuyorum valla. Jiletle yola devam gibi geldi bana da. Hiic agda yaptirmadim cok mu aciyoo
valla bi arkadas oysho hm falan demis ben oralarda baktim baya pahaliydi oralarda ve ben lohusa pijama modellerini hic sevmiyorum zaten gecelik takimi alicma bitane onuda evmiyorjm ama mevbur ayicikli cicekli giyilmez sanirim :) o yuzden eyuzden en uygununh bulmaya calisjcam :)
Cnm çok güzel sağlıkla giy inşallah.Kendi aldığım geceliği buldum internet sitesinde. Bakmak isteyen olursa diye linkini atayım dedim. İnternet sitesinde 48 bedene kadar varmış. Ben normalde 40-42giyiyorum ama şimdi rahat etmek için 44yani xl alıyorum. Benim gibi beden sorunu yaşayanlar lcwaikikide uygun fiyata bulabilir.
https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Gecelik/3161979/567319
Denicem inaallah diyeyim.Korkuyorum yahuu canim cok kiymetli
Insallah canim doktorum direk istemedi ben trizomi riskini 139da 1 olarak görünce artik yüzümün rengi nasil attiysa benim rahatlamam icin önerdi çünkü sinir deger 100 mus 39 adim uzaktayim cok fazla degil. Insallah ferah sonuclar gelir kani verip yarin beklemeye koyulacagimDoktorun istediyse yaptir bildigi bisey mutlaka vardir ama omurga acikligina detaylida bakiliyor canim yani herseyine tek tek bakiliyor. Bu tarama testleri insani cok yipratiyor. ikili test uclu ve dortluye gore daha dogru sonuc veriyomus bosuna sıkma kendini bisey cikmaz buyuk ihtimalle
hmde hc hamile kiyafeti bulamadim ben valla bebek icinde cok cesit var ama suanda oraya okadar para vermek istemiyorum belki aldiklarimizi 2 3 kere bile zor giyecek hm den aldiklarimi buyuk aliyorum ben :) gecende pelus yelek denk geldi indirimde hemen kaptim onu ama :)Hmde ben hiç birşey bulamıyorum zaten. Geçen hafta hamile kıyafetlerine baktım hiç iç açıcı şeyler yok malesef. Bebekler içinse muhteşemm.
Bir de gelinimize ayyıldızdan aldık gayet memnun kaldı. Alternatif olabilri.
Cnm çok güzel sağlıkla giy inşallah.
Ya ben de hiç denemedim ve çok korkuyorum. Başka da alternatifim yok gibi ağda dışında. Bir çözüm bulursan beni de bilgilendir cnm.
İlkinde acır ama sonrasında alışırsın bence. Zararın neresinden dönsen kârdır derler ya o misal. Ama hamileyken daha çok acırsa bilmem bende öyle şeyler olmadı hatta eskisi kadar acımıyo sanki. Bu hormonlar bende hep ters tepki yapıyo yahuYaptirmadim valla. Lazer yaptim ama ona da uyusturucju krem surdum en kuvvetlisinden. Ne guzel aliskinsan rahat is vesselam
Siz nerede ne kadara yaptınız? Nerdeyse dogum kadar bir para... ama icime dusen kurt cok uzdu beni Allah uzak etsin trizomi 18 downdan bile tehlikeli yasayani yok ya anne karninda ölüyor ya dogdugu ilk hafta. . Allah insallah beni de kimseyi de böyle bir acıyla sınamasın öğrenip kalan gebeligi huzurla gecirmek istiyorumHamileliğin geri kalan kısmını rahat geçirmek için doğru bir karar bence. Ben de yaptırdım rahatladim. Bisey çıkmayacak Alalhin iziniyle sen de tamamen rahatlamış olacaksın.
hmde hc hamile kiyafeti bulamadim ben valla bebek icinde cok cesit var ama suanda oraya okadar para vermek istemiyorum belki aldiklarimizi 2 3 kere bile zor giyecek hm den aldiklarimi buyuk aliyorum ben :) gecende pelus yelek denk geldi indirimde hemen kaptim onu ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?