2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Ooi cok guzel. Saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah. Buyuk supriz olmus ve ne guzel hic belirti yasamamissin. Erken ogrenmemenin avantaji iste

Az önce pullubiber arkadaşımıza da söyledim. Ben çok üşürüm normalde de o yüzden bi tık kalın bakıyorum herşeye. Ev istediği kadar sıcak olsun, mevsimlerden kış ise ben ısınamıyorum yazın bile çorapsız gezemem öyle diyeyim sen anla
Ama birkaç pijama takımı gözüme kestirdim lcw dan. Mağazalarda hiç görmemiştim burada. Olmadı internet sitesinden sipariş veririm. İadesi kolay oluyor nasılsa.
LCW’dan 2 tane eşofman altı almıştım çok rahat karın bölgesi falan. Kot pantolonum da var ama yazlık inçe pantolonlar da istiyorum, henüz bulamadım, aramadayım

Valla cok kiskandim ben haftalardir bulantidan surunuyorum su an bile yedigim yarim tostu midemde tutmaya calisirken 18 hafta hic belirtisiz hamilelik yasamak muhtesem bir sey olsa gerek diye dusundum
Aslında bir çok belirti vermiş, düşününce demek hamileliktenmiş diyorum. Hiç ihtimal vermeyince anlamıyor insan. 9 aydır düzenli yoga yapıyorum. Onun dışında da pilates, zumba derslerine arada giriyordum. Sporun faydası oldu sanırım. Mide şikayetleri bende de var aslında bulantı değil de şişkinlik ve hazımsızlık. Son 2 haftada kilo aldım ve karnım belli oldu. Umarım geçer mide şikayetleriniz.Sevgiler..

Ooi cok guzel. Saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah. Buyuk supriz olmus ve ne guzel hic belirti yasamamissin. Erken ogrenmemenin avantaji iste
Bu sefer de hamile gibi yaşamamanın verdiği kaygılar oluyor. Umarım sağlıklıdır, ilaç da aldım, içki de içtim çünkü.. Güzel dilekleriniz için teşekkürler, Her bebek sağlıkla gelsin dünyaya, mutlu, huzurlu büyüsün

Bayağı uzun bir süre sonra farketmissiniz:) hayırlı olsun. Inşallah sağlıkla sıhhatle gelir. Ben de 34 yaşındayım. 2.hamileliğim. doktorlar direk amniyosentez önermiyorlar. Kan dna testleri var. Non invaziv test diye geçiyor. 3lu yada 4lude risk çıkarsa onlardan yaptırabilirsiniz.

Çok güzel bir sürpriz olmuş, hayırlı olsun. Yaşım 38 3. gebelik benim de.
Geçen sene de Doğum yaptığım için sadece ultrasondan bakıldı. Yaş ileri olduğu için sonuçlar haliyle yüksek çıkacağından direk fetal DNA test yaptırdım. 3 hafta sonra da ayrıntılı ultrasona gireceğim.
Sağlıcakla kucağınıza alın yavrunuzu inşallah.

Ben daha gidemedim agdaya korkuyorum valla. Jiletle yola devam gibi geldi bana da. Hiic agda yaptirmadim cok mu aciyoo
Hiiiç mi yaptırmadınn. Ay ben jilet lazer ağda hepsini denedim. Ama ağdaya devam hatta bikaç gün önce kendi rekorumu kırdım o malum bölgeye 16 dk da kendim yaptım ki hiç kimseye oramı ağda yaptıramam. Ama bir iki ay sonra orayı göremeyince mecbur kuaföre gidicem. Şmdilik çok rahat ağda yarım saatte her yer mis gibi

Kızlar bnm gibi dantelli süslü puslu şeyler sevmiyorsanız pentiye bakın kiz kardeşime ordan pijama takımını altini şimdi pantolon gibi giyebiliyor:) hoş bende hayal çok kizimin hastane çıkışıyla aynı takımı giyesim var kafalarımıza huni süslemek istiyorum bnm var suslenmis kızımada küçük huni Ayy nasıl datlis düşününce :) delimi bu kadın demeyin evet :)))

Yaptirmadim valla. Lazer yaptim ama ona da uyusturucju krem surdum en kuvvetlisinden. Ne guzel aliskinsan rahat is vesselam

Ben daha gidemedim agdaya korkuyorum valla. Jiletle yola devam gibi geldi bana da. Hiic agda yaptirmadim cok mu aciyoo

Hmde ben hiç birşey bulamıyorum zaten. Geçen hafta hamile kıyafetlerine baktım hiç iç açıcı şeyler yok malesef. Bebekler içinse muhteşemm.
Bir de gelinimize ayyıldızdan aldık gayet memnun kaldı. Alternatif olabilri.

Cnm çok güzel sağlıkla giy inşallah.
Denicem inaallah diyeyim. Korkuyorum yahuu canim cok kiymetli

Ya ben de hiç denemedim ve çok korkuyorum. Başka da alternatifim yok gibi ağda dışında. Bir çözüm bulursan beni de bilgilendir cnm.

Insallah canim doktorum direk istemedi ben trizomi riskini 139da 1 olarak görünce artik yüzümün rengi nasil attiysa benim rahatlamam icin önerdi çünkü sinir deger 100 mus 39 adim uzaktayim cok fazla degil. Insallah ferah sonuclar gelir kani verip yarin beklemeye koyulacagim

hmde hc hamile kiyafeti bulamadim ben valla bebek icinde cok cesit var ama suanda oraya okadar para vermek istemiyorum belki aldiklarimizi 2 3 kere bile zor giyecek hm den aldiklarimi buyuk aliyorum ben :) gecende pelus yelek denk geldi indirimde hemen kaptim onu ama :)

Yaptirmadim valla. Lazer yaptim ama ona da uyusturucju krem surdum en kuvvetlisinden. Ne guzel aliskinsan rahat is vesselam
İlkinde acır ama sonrasında alışırsın bence. Zararın neresinden dönsen kârdır derler ya o misal. Ama hamileyken daha çok acırsa bilmem bende öyle şeyler olmadı hatta eskisi kadar acımıyo sanki. Bu hormonlar bende hep ters tepki yapıyo yahu

Ay bide biraz önce sanki bizim Yusuf Ege içerden bikaç kez tık tık yaptı. Durdu bidaha. Sanırm yavaş yavaş hareketlerini dha sık hissetmeye başlıycam

Hamileliğin geri kalan kısmını rahat geçirmek için doğru bir karar bence. Ben de yaptırdım rahatladim. Bisey çıkmayacak Alalhin iziniyle sen de tamamen rahatlamış olacaksın.
Siz nerede ne kadara yaptınız? Nerdeyse dogum kadar bir para... ama icime dusen kurt cok uzdu beni Allah uzak etsin trizomi 18 downdan bile tehlikeli yasayani yok ya anne karninda ölüyor ya dogdugu ilk hafta. . Allah insallah beni de kimseyi de böyle bir acıyla sınamasın öğrenip kalan gebeligi huzurla gecirmek istiyorum

Ewt cnm çok az giyiyorlar ama çok güzellergüle gül giydir inşallah.
Ben alamıyorum zaten cnm yaa elim hiçbirini gitmiyor bir sürü mağaza geziyorum bakıyorum sadece fikir ediniyorum. Ağustosa kadar da almayı düşünmüyorum. Herkese dedim sakın bir şey almayın diye. Biraz paranoyakça biliyorum ama içimden gelmiuor

Kızlar sizleri okudukça kendimi çok tuhaf hissediyorum şuan hiç bişey almaya hevesim yokmuş gibi. Bakmıyorumda açıkcası. Ama evde lohusa takımım falan var benim. İkinci kızımın doğum zamanı almıştım. Ve sadece 1 hafta giydiğim için tertemiz duruyo. Tekrar almayı hiç düşünmedim. Ben tüm pijamalarımı cotbox tan alıyorum. Tek eksi yanı, senelerce giyiyosun, sen giymekten bıkıyosun ama o eskimiyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…