Selam hanımlar bi sıkıntım var arefe günü bi güzellik merkezinde tüm vücut ağda yaptırdım eve gelince bacak aram kaşındı ve kızardı bende evdeki bi kremi sürdüm neyse yola çıktık eşimin memleketi Tokat erbaaya benim kaşıntı azıttı bi kolumun altıda kaşındı kızardı sonra bi baktım pişmiş gibi kabarmış elimde egzama vardı doktor hamilelere uygun diye önermişti sabah akşam onu sürdüm temiz hijyenik tuttum ama çok fena oldu ordada acil anababa günü özelde bi yer yok anca geldik daha hafifledi ama sanki yanık gibi renk değişmiş yarında eşimin toplantısı var salı gidicez artık
Sizce ağdanı yaptı yoksa ağda sonrası sürülen yağmı ? Normalde bende weetin sir ağda hazır bantlarını kullanırdım alışkınım normalde ama şimdi bilemedim
bunlarin hepsi istatiksel sonuclar sınırın uzerinde cikmis ve ikili testin normalmis bence hersey yolunda ama sen annesin endiselenmen cok dogal. İnsallah Allahin izniyle bisey cikmicaktirInsallah canim doktorum direk istemedi ben trizomi riskini 139da 1 olarak görünce artik yüzümün rengi nasil attiysa benim rahatlamam icin önerdi çünkü sinir deger 100 mus 39 adim uzaktayim cok fazla degil. Insallah ferah sonuclar gelir kani verip yarin beklemeye koyulacagim
Valla bende ilkkez bu ay gitcem gsliba artik goremiyorum asagiyi bende epilasyona giderken baslamistim jilete oylede kaldi.agdaya giderken nekadar uzatmak lazim aceba ben onceleri mskineyle kendim alistitmistim simdi jilet vuruyorum bir senedir sanirim agda yaparken cok aciyacakcanim benim normalde hic acimazdi ama hamile kalinca hemsire beni bi korkuttu enfeksiyon kaparsin falan diyee o zamana kadarda hic jilet amamistim elime bu aya kadar yaptim ama arada kanatiyordum falan ve artik gobekten giremiyorum o bolgeyi mevbur gittim jiletten sonra acidi evet ama bidahaki ay acimaz diye dusunuyorum
Ben doktorumun tavsiyesiyle triscreen test yaptırdım londraya gitti. 2150 tl. Doğum parası kadar ama yapacak bisey yok. Ic rahatlığı daha önemli. 10 günde geldi sonuçlar. Inşallah sizin de iyi gelecek sonuclar. Rahatca devam edeceksiniz hamileliginizeSiz nerede ne kadara yaptınız? Nerdeyse dogum kadar bir para... ama icime dusen kurt cok uzdu beni Allah uzak etsin trizomi 18 downdan bile tehlikeli yasayani yok ya anne karninda ölüyor ya dogdugu ilk hafta. . Allah insallah beni de kimseyi de böyle bir acıyla sınamasın öğrenip kalan gebeligi huzurla gecirmek istiyorum
Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Ben de benzer bir duryum yaşadım. Hamilelikten çene altı, gerdan ve göbek kısmında çok tüylenme yaşıyorum. (önceden pkodan çok çektim ama lazerle bitmişti) 2 ay kadar önce kuaföre gittim o üç bölge için. Kuaförden sonra üç yerde de silme küçük küçük isilik gibi yara çıktı.. Hem kaşındı, hem yandı. Bir haftadan sonra hafifledi ama tamamen iyileşmesi yaklaşık bir ayı buldu..Selam hanımlar bi sıkıntım var arefe günü bi güzellik merkezinde tüm vücut ağda yaptırdım eve gelince bacak aram kaşındı ve kızardı bende evdeki bi kremi sürdüm neyse yola çıktık eşimin memleketi Tokat erbaaya benim kaşıntı azıttı bi kolumun altıda kaşındı kızardı sonra bi baktım pişmiş gibi kabarmış elimde egzama vardı doktor hamilelere uygun diye önermişti sabah akşam onu sürdüm temiz hijyenik tuttum ama çok fena oldu ordada acil anababa günü özelde bi yer yok anca geldik daha hafifledi ama sanki yanık gibi renk değişmiş yarında eşimin toplantısı var salı gidicez artık
Sizce ağdanı yaptı yoksa ağda sonrası sürülen yağmı ? Normalde bende weetin sir ağda hazır bantlarını kullanırdım alışkınım normalde ama şimdi bilemedim
Evet bend yağdan şüpheleniyorum bakalım doktor ne dicekYag yapmis olma ihtimali yuksek. Tabi sicaklarda etkili. Serin tut sicak suyla yikama. Bepanthen varsa onu kullanabilirsin
Ay sağol canım sanada geçmiş oldun benimki keşke isilik gibi olsa yanık gibi koskoca kızarık ve kabarık yarın kesin gidicem kaşıntıdan dahada beter oluyoCanım çok geçmiş olsun öncelikle. Ben de benzer bir duryum yaşadım. Hamilelikten çene altı, gerdan ve göbek kısmında çok tüylenme yaşıyorum. (önceden pkodan çok çektim ama lazerle bitmişti) 2 ay kadar önce kuaföre gittim o üç bölge için. Kuaförden sonra üç yerde de silme küçük küçük isilik gibi yara çıktı.. Hem kaşındı, hem yandı. Bir haftadan sonra hafifledi ama tamamen iyileşmesi yaklaşık bir ayı buldu..
Biz de ankette oyumuzu kullandık bugün teyzeleri. Doktordan çıktık şimdi, bir kızımız olacakmış inşallah
Evet ben de triscreen test yapacağım bugun istanbuldayım 2300 ödeyeceğiz . Sonuclar insallah 10 gune gelsin. Yuregime su serpilsin. Nasio ogrendiniz sizi mi aradilat siz mi sordunuz yoksa mail mi?Ben doktorumun tavsiyesiyle triscreen test yaptırdım londraya gitti. 2150 tl. Doğum parası kadar ama yapacak bisey yok. Ic rahatlığı daha önemli. 10 günde geldi sonuçlar. Inşallah sizin de iyi gelecek sonuclar. Rahatca devam edeceksiniz hamileliginize
banada cebremdekiler alma diyorlar ama inanirmisin bu ani cok bekledim yaa :) esek eesek sipasi bi negatif tup bebekten sonra hic umit edemedigimiz anda asilama deneyelim denemek demeyiz dedigimiz ay geldi :) o yuzden ayuzden aliyoruzz bide fiyat arastirmasi yapiyorum hersey o kadar pahali ki son ayda cok masrafli olur diye yavas yavas aliyorum ve her aldigima allahim giydirmeyi nasip et diyerek aliyorumEwt cnm çok az giyiyorlar ama çok güzellergüle gül giydir inşallah.
Ben alamıyorum zaten cnm yaa elim hiçbirini gitmiyor bir sürü mağaza geziyorum bakıyorum sadece fikir ediniyorum. Ağustosa kadar da almayı düşünmüyorum. Herkese dedim sakın bir şey almayın diye. Biraz paranoyakça biliyorum ama içimden gelmiuor
canim jilet yaptiktan sonra 1 ay kadar beklersen hem altta kiriklarin kucuklerin kalmaz guzel alinir ben esimden utandigim icin her banyoya girdigimde jiletle ugrasirdim agdadan sonra rahatladim artik :)Valla bende ilkkez bu ay gitcem gsliba artik goremiyorum asagiyi bende epilasyona giderken baslamistim jilete oylede kaldi.agdaya giderken nekadar uzatmak lazim aceba ben onceleri mskineyle kendim alistitmistim simdi jilet vuruyorum bir senedir sanirim agda yaparken cok aciyacak
Ben de senin oğlanlarla boğuşurum artıkTeyzesi yer onuuuuu
Ben de kız hevesimi senin bebisle gideririm artık ne yapalım
Hayirlisi olsun saglikla gelsin mis kokulu prenses :)Biz de ankette oyumuzu kullandık bugün teyzeleri. Doktordan çıktık şimdi, bir kızımız olacakmış inşallah
Dün gece kız çocuğu hevesimizi alalım diye bir aile dostumuzun 4 yaşındaki kızını yatılı aldık eve. Hiç eziyeti olmamasına karşın şu an işyerinde adeta uyukluyorum... Hem hamile olup hem de ufak yaşta çocukları olan hanımlar ay ne zor işiniz. Kucaklamayayım yüklenmeyeyim diye diken üstündeydim. Haydi haydi haydi haydi... Galiba çocuklara en çok söylenen söz bu!Ben de senin oğlanlarla boğuşurum artık
Biz de ankette oyumuzu kullandık bugün teyzeleri. Doktordan çıktık şimdi, bir kızımız olacakmış inşallah
Al annesi ya ne istiyorsan al ...hic biri ziyan olmuyor her gun giyse bile eskimiyo zaten ihtiyaci olan baska bebege gidiyo oda faydalaniyo kuzunun kiyafet kardesi oluyobanada cebremdekiler alma diyorlar ama inanirmisin bu ani cok bekledim yaa :) esek eesek sipasi bi negatif tup bebekten sonra hic umit edemedigimiz anda asilama deneyelim denemek demeyiz dedigimiz ay geldi :) o yuzden ayuzden aliyoruzz bide fiyat arastirmasi yapiyorum hersey o kadar pahali ki son ayda cok masrafli olur diye yavas yavas aliyorum ve her aldigima allahim giydirmeyi nasip et diyerek aliyorum
çok mu acıyor ne demek gün genital bölge ağdası yaptırdım kuaförde kıza eziyet ettim resmen bırak çekme öyle kalsın istemiyorum diye ağladım ya ama bitti tertemiz oda güzel şimdi etim acıo resmen varyaBen daha gidemedim agdaya korkuyorum valla. Jiletle yola devam gibi geldi bana da. Hiic agda yaptirmadim cok mu aciyoo
ahh cnaim benimm keske kkeske etrafimdaki herkes bana senin gibi konussa yaaa :) ne guzel yazmissin valla kanatli tulumlari ben cok begeniyorum valla ama almiycam :) ablamin 2 kizi var benim kizla bielimte tasli tulum yaptiricam onlara buyuk kizlarda abla oldum yazicak benimkindede ismi yazicak en cok ona heves ediyorum :) ama etrafimdaki herkes ona ne gerek var buna ne gerek var dedikce cildiriyorum :) sen yazmisken sana sorayim 10 lu hastane cikisindan kac tane lazim geclazim gecen bi magazayi gezerken calisan kadin 2 tane 10 lu al 3 tanede 5 li al dedi bana cok olmazmi yaa diye dusundum bide kendime gore muslin battaniye bulamadim baa az degisik bsieylef olsun istiyorum ama heryerde ayni :))Al annesi ya ne istiyorsan al ...hic biri ziyan olmuyor her gun giyse bile eskimiyo zaten ihtiyaci olan baska bebege gidiyo oda faydalaniyo kuzunun kiyafet kardesi oluyo
Allah icine sindirsin insallah.hevesini al dunyanin en guzel heyecani...ben hic o cok moda olan melek kanatli tulumlardan tüllü süslu abartili seylerden kizima almadim ama alan anneleride hic yargilamadim...ikinciyide dogursan ucuncuyude dogursan hepsi evlat hepsi aşk ama ilk heyecanin yerini hic bisey alamiyo o yuzden canin ne istiyorsa imkanin neyw izin veriyosa yap kendini simart :) dunyanin en guzel mucizesini tasiyorsun karninda bir kac ay sonra da dunyanin em guzel bebegini kucagina alcaksin ohh canin sagolsun ne istiyosan al kuzuna...bir sure sonra zaten geciyo :)
çok mu acıyor ne demek gün genital bölge ağdası yaptırdım kuaförde kıza eziyet ettim resmen bırak çekme öyle kalsın istemiyorum diye ağladım ya ama bitti tertemiz oda güzel şimdi etim acıo resmen varya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?