2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar benim doktorum magnezyum ve balık hapı verdi. baktım ikisi de özel marka yani reçete edilen ürünler değil. Genelde bu özeldeki doktorlar böyle ilaçlar yazıyor. Ama ben eczaneden eşdeğer ilaç almak istiyorum. gereksiz pahalı oluyor bunlar. Şuan size doktorunuzun yazdığı reçete ile aldığınız magnezyum ilacınız var mı acaba. balık yağı için bi marka yazmış ama benim daha önce kendimin kullandığı marka daha güvenilir ve içeriği daha zengin. onun adını söyledim pek oralı olmadı. sizler ne kullanıyorsunuz.

bana sadece gyno ferro sanol verdi. balık yağı vs vermedi gerekli görmemiş

Canim her sey yolunda giderse 38.haftan icin gun veriyo sabahtan gidip yatisini yapiyosun saatinde aliyolar.cikincada geceligini giyiyosun tabi lazim :) en iyi ihtimalle 1 gece yatip kuzunu alip geliyosun eve

bana sadece gyno ferro sanol verdi. balık yağı vs vermedi gerekli görmemiş

Canım bana devlette decavit ve demir ferrum fort vermişti. özeldeki doktor ayrıca balık yağı ve magnezyum yazdı. magnezyum kramplar için .. şuan bende çok kramp yok. sadece sabahları gerinme hissi oluyor. yani başlamak lazım sanırım.. zaten demir şart. balık yağıda hamilelikte faydalı diye biliyorum ama cevizi semiz otunu balığı bol yersen onada gerek olmaz. benim balıkla pek aram yok.

Canim her sey yolunda giderse 38.haftan icin gun veriyo sabahtan gidip yatisini yapiyosun saatinde aliyolar.cikincada geceligini giyiyosun tabi lazim :) en iyi ihtimalle 1 gece yatip kuzunu alip geliyosun eve
Hım o zaman gecelikte alıcam yanı pijama takımı harıcınde . Tama cnm sağol . Yanı bende bı gun once gıtmedıgımızı dusundum sonucta yapılck bısey yok. Sabahtan gıdıncede kan tahlılı fılan yapıolardı saatımıze kadar sanırım . Sonrada hopplama doğurtmacalara : ) bnim gecelik dediğim elbise tarzı olandı demek ihtiyac duyuluyosa alırız

ne güzel benim de rabbim nasip ederse kızım olacak içimde böyle bazen kelebekler uçuşuyo sanki düşününce sonra diyorum yapma dur hele diye. bende de gaz gibi bişey oluyo ama tam bilmediğim için ayırt edemiyorum tekme attığı durmadığı zamanlara geçmek istiyorum artık ben benim karnım var maşallah belli artık hamile olduğum ama sabahları pek bişey yok öğlen biraz çıkıo öğleden sonra daha çok çıkıyor anlamadım gitti :)))
ben hiç bişey almadım şimdiye kadar az önce indirimde telsiz gördüm telsiz aldım ateş ölçer bakıyorum onu alcam o tarz şeyler almayı düşünüyorum eşya değilde

%100 mü? Bana da çok erkek gibi geliyordu, tutacağına bayağı inanıyordum

bende balık yiyemiyorum çünkü taze bulamıyorum canım. ceviz günde 3 tane kadar yiyorum unutmazsam ama hiç balık yağı veriyim vs. demedi. kramp bende de yok çok şükür ama doktor değiştiricem artık ben, hem muayene doğum ücreti yükselmiş hemde ilaç bağımlısı yapma taraftarı değil tamam ama boşluyomuş gibi geliyo

Kuzum bu tarz seyler hissetmekle alakali iste. Mesela ben daha yeni yeni hissediyorum hamileligimi. Kizim diyebiliyorum yeni yeni bi kabullenme yasiyorum. Herkesin bunyesi bir degil. Kimi daha keseyi gormeden kan tahliliyle kabullenir kimi cinsiyete kadar kimi de dogumla birlikte. Arada bakiyorum kiyafetlere arabaya besige fikir olussun diye. Ama onu alayim bunu alayim moduna giremedim cunku vana suan erken geliyor. 30 haftadan sonra alisverise baslarim sanirim. O korku illaki oluyor ama ona dayanarak alisveris yapmama durumu degil bendeki. Sadece zaman olarak erken diye dusundugum icin yapmiyorum. Mesela suan bi sinavim var. O gecsin sonrasinda annelikle ilgili kitaplar okumayi dusunuyorum vede battaniye ormeyi. Bide amigurumi denemeyi. Benim esim daha kan testiyle havalara girdi baba olcam diye ama ben gecen hafta ilk kez kizim olcak diyebildim. Annemler bile yeni yeni kabulleniyosun diyor. Adapte olma suresi kimi insanda uzun suruyor gercekten

%100 mü? Bana da çok erkek gibi geliyordu, tutacağına bayağı inanıyordum
Kız dedi yani bir yüzde vermedi ama bizim uykucu şirin yine uyuyordu, bir totosunu çevirse daha net görecektik ama almış kordonu bacaklarının arasına, plasentayı da yastık yapmış kafayı ona yaslamış uyuyordu bacakların arası bomboştu, arada çizgi halinde kordon görünüyordu ama anlaşılıyordu da kordon olduğu yani

Canim ben magvital 365 mg saşe aldim onu onerdi suda eritiliyo. Ama direkt agza dokulen tozlarda var sanirim. Omega ise suan bana erken dedi ama omega aldim ben. Ocean plus 1200mg almistim. Yaklasik 10 kutu 50 tablet seklinde nette indirimdeydi 140tlye aldim. Netten bakabilirsin. Buyuk ihtimal bir iki ay sonra kullan dicek bana ben onu kullancam. Hamileler icin uygun ve balik yagindan olusuyomus. Magnezyumu eczaneden al ama omegayi netten takip et derim uyguna alirsin

Amin caim insallah. O karin sismesini bende cozemedim valla. Sabah bisey yok aksama davul gibi. Ates olcer mantikli valla. Buyuk kucuk herkeste kullanilan bisey. Telsiz bakmadim hic yalniz kalmayacagim icin illaki biri olur bebisin yaninda. Bende gecende tansiyon aletine bakmistim arada esiyorlar bana nerden aklima geldiyse

balik yagi vermedi bana doktorum israrla israrla istiyorum vermiyor :) balik ye diyor bana magnezyum ilk aylarda migren icinvermisti o zaman icmistim sonrasinda biraktim her gub 2 tane maden suyu iciyorum hic agrim sizim yok ama

Şuan nereye gidiyorsun canım. bende bu konularda çok karasız kaldım. bugün özele başladım inşallah herşey iyi gider ama özeldede herşey para... detaylı ultrasona 450 tl dediler. başka bir ultrason merkezı adı verdı oradada 350 tl dedi.

Çok sağol canım. oceanı daha önce bende kullandım.. Balık yağını değerleri güzeldi güvenilir bir marka. magnezyum direk hap şeklinde içilen olsa daha güzel olur ama.. eczaneye soracağım bakalım eşdeğer neler varmış.

Valla cnm bende oyleyim 1 ay hic ekletmedim 15 gun iyi olur o zamn ilk aldiracagim icin acir dihe cok korkuyprum birde utaniyorum.aceba camasiri tam cikarttiriyorlarmi

2 seneyi aşkındır ağdaya gidiyorum. Hiç çamaşırı çıkartmamı istemediler. Eğer sen istersen çıkartıyorsun, istemezsen ayağında kalıyor onlar yönlendiriyorlar zaten seni şurdan tut şuraya çek diye.
Ağda büyük kolaylık. Bir süre sonra sohbet muhabbet de çok oluyor zaten. Benim ağdacım hamileliğime benden çok sevindi yani düşün kasma kendini güzelce temizlenirsin o rahata da alışırsın bir süre sonra zaten, başka bi yöntemi canın istemez.

Sevgili arkadaslarim ikinci cocugunu bekleyen annelere ordinaryus profesor cok bilen en sevimli akraba olarak seslenmek istiyorum.
Canim simdi korkutmak gibi olmasin ama iki cocuklu hayata sen daha gecmedin bilmiyosun iki cocuk zor.ikincisi hic uyumadigi icin ilkide uyumayacak ikincisi yemedigi icin ilkide yemeyecek sen cok sinirli ve bakimsiz olcaksin canim ya olan anneye oluyo babaya bisey olmuyo yazik senin hayatin bitti ikincisi kaza mi oldu hmmm cinsiyetleri aynimi yazik...neyse uzulme artik bunlara uzulcek zamanin olmiycak zaten cunku artik evinizden kavga dovus eksik olmayacak artik sen bi 5 seneyi unut hep kavga dovus gececek kiskancliktan birbilerini kesip gozlerini cikartmasinlar diye hic yanlarindan ayrilamayacaksin...valla canim isin zor korkutmak icin soylemiyorum sakin yanlis anlama bak birinin yedigini oburu yemez onun giydigini o giymez ahhh ahh..neyse canim hayirlisi olsun saglikla gelsin insallah.

Bayram akraba ziyaretlerinin özetini gectim yani yanlis anlama canim korkutmak icin soylemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…