Canımın içi benim, sen ne istersen yapabilirsinBitanecik kardeşim hamile olmuş olsun yani o kadar
bana sadece gyno ferro sanol verdi. balık yağı vs vermedi gerekli görmemişKızlar benim doktorum magnezyum ve balık hapı verdi. baktım ikisi de özel marka yani reçete edilen ürünler değil. Genelde bu özeldeki doktorlar böyle ilaçlar yazıyor. Ama ben eczaneden eşdeğer ilaç almak istiyorum. gereksiz pahalı oluyor bunlar. Şuan size doktorunuzun yazdığı reçete ile aldığınız magnezyum ilacınız var mı acaba. balık yağı için bi marka yazmış ama benim daha önce kendimin kullandığı marka daha güvenilir ve içeriği daha zengin. onun adını söyledim pek oralı olmadı. sizler ne kullanıyorsunuz.
Canim her sey yolunda giderse 38.haftan icin gun veriyo sabahtan gidip yatisini yapiyosun saatinde aliyolar.cikincada geceligini giyiyosun tabi lazim :) en iyi ihtimalle 1 gece yatip kuzunu alip geliyosun eveKızlar bişey sormak istiyorum ıkıncı doğumunu sezeryan yapmış olanlara, doğum zamanı nasıl oluyo gün ve saat mi verıyo dr yoksa verılen doğum gununden bi gün önce mi yatış yapılıyo ? Birde geceliğe normal doğumdaki gibi gerek duyuluyo mu? Ona göre uclu takım alıcm yada sadcee alt ust ?
bana sadece gyno ferro sanol verdi. balık yağı vs vermedi gerekli görmemiş
Hım o zaman gecelikte alıcam yanı pijama takımı harıcınde . Tama cnm sağol . Yanı bende bı gun once gıtmedıgımızı dusundum sonucta yapılck bısey yok. Sabahtan gıdıncede kan tahlılı fılan yapıolardı saatımıze kadar sanırım . Sonrada hopplama doğurtmacalara : ) bnim gecelik dediğim elbise tarzı olandı demek ihtiyac duyuluyosa alırızCanim her sey yolunda giderse 38.haftan icin gun veriyo sabahtan gidip yatisini yapiyosun saatinde aliyolar.cikincada geceligini giyiyosun tabi lazim :) en iyi ihtimalle 1 gece yatip kuzunu alip geliyosun eve
ne güzel benim de rabbim nasip ederse kızım olacak içimde böyle bazen kelebekler uçuşuyo sanki düşününce sonra diyorum yapma dur hele diye. bende de gaz gibi bişey oluyo ama tam bilmediğim için ayırt edemiyorum tekme attığı durmadığı zamanlara geçmek istiyorum artık ben benim karnım var maşallah belli artık hamile olduğum ama sabahları pek bişey yok öğlen biraz çıkıo öğleden sonra daha çok çıkıyor anlamadım gitti :)))Cinsiyet ogrendim canim kiz dedi doktor. Ama yani ara ara batma oluyo da bebek mi gaz mi ayirt edemiyorum. Sanirim 20den sonra baslarim hissetmeye. Daha karnim bile cikmadi ki. Gobegimi hissedince almaya baslarim sanirim. Bebegi bile yeni yeni benimsiyorum o derece bana tuhaf geliyodu. Yeni yeni bakiyorum esyalara ama almadim hic. Sadece bekarken bir elbise almistim o var
Ay ne blım eksilerde benm isteklrr
%100 mü? Bana da çok erkek gibi geliyordu, tutacağına bayağı inanıyordumSenin tahmin tutmadı bu sefer canım. Tutacağına çok inandırmışım kendimi ama kız deyince hemen adapte olamadım 30-40saniye gerekti kendime gelmem içinama doktor bakarken ben de fark ettim aslında kız olduğunu, çok net görünüyordu
bende balık yiyemiyorum çünkü taze bulamıyorum canım. ceviz günde 3 tane kadar yiyorum unutmazsam ama hiç balık yağı veriyim vs. demedi. kramp bende de yok çok şükür ama doktor değiştiricem artık ben, hem muayene doğum ücreti yükselmiş hemde ilaç bağımlısı yapma taraftarı değil tamam ama boşluyomuş gibi geliyoCanım bana devlette decavit ve demir ferrum fort vermişti. özeldeki doktor ayrıca balık yağı ve magnezyum yazdı. magnezyum kramplar için .. şuan bende çok kramp yok. sadece sabahları gerinme hissi oluyor. yani başlamak lazım sanırım.. zaten demir şart. balık yağıda hamilelikte faydalı diye biliyorum ama cevizi semiz otunu balığı bol yersen onada gerek olmaz. benim balıkla pek aram yok.
Canim kucagina alincada garantisi yokki. Bende senin gibiyim her doktora gittigimde kötü bisey duycak gibi hazirlik yapip gidiyorum. Magzalara bakip bisey almiyodum kitap flnda alip okumadim yok gibi yasadim. Ama gecenlerde düsündümde sacmaliyorum dedim 5.ayima girdim hala hamileligimi yasamadim dedim. Dun via porta gittik bi guzel alisveris yaptim. İnstgrama fotografimi koymazdim hamile oldugum anlasilmasin nazara gelmeyim diye dun koydum ama hep dua ile. Bizim mantigimizla esimize hic hediye almayalim onlarin da garantisi yok bu hayatta ya aldigimizi giyemezlerse bakip bakip uzulcez diye almayalim. Belki bize bisey olcak ama bebek yasayacak annesinden hic mi hatira hediye kalmasin. Kimin garantisi varki. En güzeli tevekkul etmek. Allah zaten tasiyamicagimiz bir yuku bize yuklemez. Tasiyabilirsek yukler ancak. Ben yavas yavas asiyorum kendimi sanada tavsiye ederm. Yoksa hamilelik yasamadan pat diye kucagimiza alinca apisip kalcaz noluyo diye. Hamilelik sureci annelige hazirlik bunu yasamadan cocugu alirsak daha buyuk psikolojik problemler yasayabiliriz.Saglicakla alalim kucaklarimiza her birimiz insallah :)
Kız dedi yani bir yüzde vermedi ama%100 mü? Bana da çok erkek gibi geliyordu, tutacağına bayağı inanıyordum
Kızlar benim doktorum magnezyum ve balık hapı verdi. baktım ikisi de özel marka yani reçete edilen ürünler değil. Genelde bu özeldeki doktorlar böyle ilaçlar yazıyor. Ama ben eczaneden eşdeğer ilaç almak istiyorum. gereksiz pahalı oluyor bunlar. Şuan size doktorunuzun yazdığı reçete ile aldığınız magnezyum ilacınız var mı acaba. balık yağı için bi marka yazmış ama benim daha önce kendimin kullandığı marka daha güvenilir ve içeriği daha zengin. onun adını söyledim pek oralı olmadı. sizler ne kullanıyorsunuz.
ne güzel benim de rabbim nasip ederse kızım olacak içimde böyle bazen kelebekler uçuşuyo sanki düşününce sonra diyorum yapma dur hele diye. bende de gaz gibi bişey oluyo ama tam bilmediğim için ayırt edemiyorum tekme attığı durmadığı zamanlara geçmek istiyorum artık ben benim karnım var maşallah belli artık hamile olduğum ama sabahları pek bişey yok öğlen biraz çıkıo öğleden sonra daha çok çıkıyor anlamadım gitti :)))
ben hiç bişey almadım şimdiye kadar az önce indirimde telsiz gördüm telsiz aldım ateş ölçer bakıyorum onu alcam o tarz şeyler almayı düşünüyorum eşya değilde
balik yagi vermedi bana doktorum israrla israrla istiyorum vermiyor :) balik ye diyor bana magnezyum ilk aylarda migren icinvermisti o zaman icmistim sonrasinda biraktim her gub 2 tane maden suyu iciyorum hic agrim sizim yok amaKızlar benim doktorum magnezyum ve balık hapı verdi. baktım ikisi de özel marka yani reçete edilen ürünler değil. Genelde bu özeldeki doktorlar böyle ilaçlar yazıyor. Ama ben eczaneden eşdeğer ilaç almak istiyorum. gereksiz pahalı oluyor bunlar. Şuan size doktorunuzun yazdığı reçete ile aldığınız magnezyum ilacınız var mı acaba. balık yağı için bi marka yazmış ama benim daha önce kendimin kullandığı marka daha güvenilir ve içeriği daha zengin. onun adını söyledim pek oralı olmadı. sizler ne kullanıyorsunuz.
bende balık yiyemiyorum çünkü taze bulamıyorum canım. ceviz günde 3 tane kadar yiyorum unutmazsam ama hiç balık yağı veriyim vs. demedi. kramp bende de yok çok şükür ama doktor değiştiricem artık ben, hem muayene doğum ücreti yükselmiş hemde ilaç bağımlısı yapma taraftarı değil tamam ama boşluyomuş gibi geliyo
Canim ben magvital 365 mg saşe aldim onu onerdi suda eritiliyo. Ama direkt agza dokulen tozlarda var sanirim. Omega ise suan bana erken dedi ama omega aldim ben. Ocean plus 1200mg almistim. Yaklasik 10 kutu 50 tablet seklinde nette indirimdeydi 140tlye aldim. Netten bakabilirsin. Buyuk ihtimal bir iki ay sonra kullan dicek bana ben onu kullancam. Hamileler icin uygun ve balik yagindan olusuyomus. Magnezyumu eczaneden al ama omegayi netten takip et derim uyguna alirsin
Valla cnm bende oyleyim 1 ay hic ekletmedim 15 gun iyi olur o zamn ilk aldiracagim icin acir dihe cok korkuyprum birde utaniyorum.aceba camasiri tam cikarttiriyorlarmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?