balik yagi vermedi bana doktorum israrla israrla istiyorum vermiyor :) balik ye diyor bana magnezyum ilk aylarda migren icinvermisti o zaman icmistim sonrasinda biraktim her gub 2 tane maden suyu iciyorum hic agrim sizim yok ama
Maşallah, uykucu şirinlerKız dedi yani bir yüzde vermedi amabizim uykucu şirin yine uyuyordu, bir totosunu çevirse daha net görecektik ama almış kordonu bacaklarının arasına, plasentayı da yastık yapmış kafayı ona yaslamış uyuyordu bacakların arası bomboştu, arada çizgi halinde kordon görünüyordu ama anlaşılıyordu da kordon olduğu yani
Çok sağol canım. oceanı daha önce bende kullandım.. Balık yağını değerleri güzeldi güvenilir bir marka. magnezyum direk hap şeklinde içilen olsa daha güzel olur ama.. eczaneye soracağım bakalım eşdeğer neler varmış.
Bizim doktorun ultrasonu çok güzel canım ya, yüzünü, ayak parmaklarını, hatta korneasına kadar her şeyini gösterdi doktor. Uyansın diye uğraştığı için de beklerken her şeyini anlattı bir yandan. Çok güzel olduMaşallah, uykucu şirinlerBenim doktorun ultrasonda bebeği zor görüyorum, kordonu hiç fark etmedim.
Sevgili arkadaslarim ikinci cocugunu bekleyen annelere ordinaryus profesor cok bilen en sevimli akraba olarak seslenmek istiyorum.
Canim simdi korkutmak gibi olmasin ama iki cocuklu hayata sen daha gecmedin bilmiyosun iki cocuk zor.ikincisi hic uyumadigi icin ilkide uyumayacak ikincisi yemedigi icin ilkide yemeyecek sen cok sinirli ve bakimsiz olcaksin canim ya olan anneye oluyo babaya bisey olmuyo yazik senin hayatin bitti ikincisi kaza mi oldu hmmm cinsiyetleri aynimi yazik...neyse uzulme artik bunlara uzulcek zamanin olmiycak zaten cunku artik evinizden kavga dovus eksik olmayacak artik sen bi 5 seneyi unut hep kavga dovus gececek kiskancliktan birbilerini kesip gozlerini cikartmasinlar diye hic yanlarindan ayrilamayacaksin...valla canim isin zor korkutmak icin soylemiyorum sakin yanlis anlama bak birinin yedigini oburu yemez onun giydigini o giymez ahhh ahh..neyse canim hayirlisi olsun saglikla gelsin insallah.
Bayram akraba ziyaretlerinin özetini gectim yani yanlis anlama canim korkutmak icin soylemedim
Bizim doktorun ultrasonu çok güzel canım ya, yüzünü, ayak parmaklarını, hatta korneasına kadar her şeyini gösterdi doktor. Uyansın diye uğraştığı için de beklerken her şeyini anlattı bir yandan. Çok güzel oldutoplamda 40dk sürmüş ultrason maşallah
cogu ozel doktoru oyle ama benim gittiklerim allaha sallaha sukur oyle degiller yaa hep receteli verir bana benimkiler dahiliye doktorum bile kendi hastanesinde yarintili yapmiyor benimki mesela unv hastanesine git dedi bide direk ordaki doktorun kendi telefin numrasini verdi o konuda cok sansliyim ceviz muz yogurt yogurt et yedigin surece ekstra vitamin yada baska birsey vermiyircanım aslında balık ceviz özellikle şuan tam mevsimi semizotu yiyebiliyorsam bunların içinde yüksek omega var zaten ama ben balık yıyemıyorum.. özeldeki doktor direk balık yağı alıyor musun dedi hayır dedım hemn başla ben bırak dıyene kadarda bırakma dedı. herhangi bir kan tahlılı falan da yaptırmadan görmeden verdi... ben çok ıyı beslenebilen biri değilim o yüzden alacağım en azından iki günde bir alırım hapı. magnezyumu da öyle.. öyle hergün hergün içmeyi düşünmüyorum ... 2 günde bir alırım herhalde.. özeldeki, doktorlar hemen anlaşmış gıbı özel markaların kendi reçetesini karalıyor ....
Oh ne güzel denk gelmiş, Ayrıntılı ultrason o kadar sürüyorBizim doktorun ultrasonu çok güzel canım ya, yüzünü, ayak parmaklarını, hatta korneasına kadar her şeyini gösterdi doktor. Uyansın diye uğraştığı için de beklerken her şeyini anlattı bir yandan. Çok güzel oldutoplamda 40dk sürmüş ultrason maşallah
Çok şakacı, eğlenceli ve garantici bir doktorum var. Elhamdulillah. Emin olana kadar bakar sağolsun, anlatır hep. Tedavi sürecimizde de çok ilgili ve pozitifti hepOoo masallah ben simdiye kadar toplasam ultrason yarim saat surmemistir
cogu ozel doktoru oyle ama benim gittiklerim allaha sallaha sukur oyle degiller yaa hep receteli verir bana benimkiler dahiliye doktorum bile kendi hastanesinde yarintili yapmiyor benimki mesela unv hastanesine git dedi bide direk ordaki doktorun kendi telefin numrasini verdi o konuda cok sansliyim ceviz muz yogurt yogurt et yedigin surece ekstra vitamin yada baska birsey vermiyir
hahaha cok guzel yazmissun valla birebir aynisii :) bunu iki cocuk icin konusmuyorlar tek cocuk icinde ionusuyirlar ben daginikligu sevmem herseyimi utulerim pek utusuz giyinmem hee simdi toplu utu yapamiyorhm bel agrisindan o ayri meselede esim hic utusuz ust giynemistir banada diyirlarki cocuk olsunda gorucez seni tuvalete gitmeye vaktin kalmiycak birak utuyu ne bulursan ne giycek hergun supurge yapmakmi cocuk uyusunda azcik dinlenim diceksin diyorlar :)) bence bunlari soyleyenelr usengec insanlar :)Sevgili arkadaslarim ikinci cocugunu bekleyen annelere ordinaryus profesor cok bilen en sevimli akraba olarak seslenmek istiyorum.
Canim simdi korkutmak gibi olmasin ama iki cocuklu hayata sen daha gecmedin bilmiyosun iki cocuk zor.ikincisi hic uyumadigi icin ilkide uyumayacak ikincisi yemedigi icin ilkide yemeyecek sen cok sinirli ve bakimsiz olcaksin canim ya olan anneye oluyo babaya bisey olmuyo yazik senin hayatin bitti ikincisi kaza mi oldu hmmm cinsiyetleri aynimi yazik...neyse uzulme artik bunlara uzulcek zamanin olmiycak zaten cunku artik evinizden kavga dovus eksik olmayacak artik sen bi 5 seneyi unut hep kavga dovus gececek kiskancliktan birbilerini kesip gozlerini cikartmasinlar diye hic yanlarindan ayrilamayacaksin...valla canim isin zor korkutmak icin soylemiyorum sakin yanlis anlama bak birinin yedigini oburu yemez onun giydigini o giymez ahhh ahh..neyse canim hayirlisi olsun saglikla gelsin insallah.
Bayram akraba ziyaretlerinin özetini gectim yani yanlis anlama canim korkutmak icin soylemedim
Doktora göre değişiyor sanırım, geçen muhabbet olduğunda foruma baktım 24. Hafta yaptıranlar vardı, hatta biri 26. Hafta yaptırdım yazmış.kızlar aranızda detaylı .2. düzey ultrason yaptıran yaptıracak olan var mı. nerede yaptırıyprsunuz. özellerde baya pahalı ben cerrahpaşada randevu aldım ama ondada ultrasonda önden gittiğim için 23+5 olacağım. çok mu geç olur. genelde hep 22. haftada öneriyorlar. ultrason merkezi bile 22. haftada gel dedi...
ben mersindeyim canim bide 2 yildir ayni doktora gidiyorum belki o yuzdende tolerans sagliyor olabilir :) kan tahlillerini bile orda yaptirmiyor burda yapin dyapin diyorhm git saglik saglik o yaptir gel diyor :) benimkide boyle degisikNe güzel canım. sen hangi hastaneye gidiyorsun. ben istanbuldayım.
Bende ayni süreclerden gectim geciyorumda hala o yüzden kendi düsüncelerimi paylasmak istedim. Bende mesela ultrasonda bebegi görnce sanki icimdeki bebegi degilde internette bir video izliyo gibi oluyorum :) hisstme konusunda haklisin ben 3 haftadir hissediyorum nerdeyse bu hafta daha netlesti heraketleri o yuzden daha bi benimsedim sanirim. yazma sebebim de yasadiklarini kendimle cok bagdastirdim. Baskalarinin yasadiklarini duyup etkilenmissin ya etkilenme rahatla diye yazdim. Bende hangi haftamdaysam o hafta basina mutlaka bisey gelmis bi hamile haberi duyuyorum. Yoksa kabullenme alisma sureci illaki herkesin farkli olur ona bende katiliyorum.Kuzum bu tarz seyler hissetmekle alakali iste. Mesela ben daha yeni yeni hissediyorum hamileligimi. Kizim diyebiliyorum yeni yeni bi kabullenme yasiyorum. Herkesin bunyesi bir degil. Kimi daha keseyi gormeden kan tahliliyle kabullenir kimi cinsiyete kadar kimi de dogumla birlikte. Arada bakiyorum kiyafetlere arabaya besige fikir olussun diye. Ama onu alayim bunu alayim moduna giremedim cunku vana suan erken geliyor. 30 haftadan sonra alisverise baslarim sanirim. O korku illaki oluyor ama ona dayanarak alisveris yapmama durumu degil bendeki. Sadece zaman olarak erken diye dusundugum icin yapmiyorum. Mesela suan bi sinavim var. O gecsin sonrasinda annelikle ilgili kitaplar okumayi dusunuyorum vede battaniye ormeyi. Bide amigurumi denemeyi. Benim esim daha kan testiyle havalara girdi baba olcam diye ama ben gecen hafta ilk kez kizim olcak diyebildim. Annemler bile yeni yeni kabulleniyosun diyor. Adapte olma suresi kimi insanda uzun suruyor gercekten
Hala bebeğimi hissetmiyorumçok merak ediyorum nasıl duygu.
canin ben cuma yaptiricam detayliyi 21 haftalik olucam o zaman bebekte onde ama kac haftaluk gozukur o zaman bilmiyorumkızlar aranızda detaylı .2. düzey ultrason yaptıran yaptıracak olan var mı. nerede yaptırıyprsunuz. özellerde baya pahalı ben cerrahpaşada randevu aldım ama ondada ultrasonda önden gittiğim için 23+5 olacağım. çok mu geç olur. genelde hep 22. haftada öneriyorlar. ultrason merkezi bile 22. haftada gel dedi...
en iyisi hamilelik boyunca kimseyle gorusmemek en mantiklisu :)Bende ayni süreclerden gectim geciyorumda hala o yüzden kendi düsüncelerimi paylasmak istedim. Bende mesela ultrasonda bebegi görnce sanki icimdeki bebegi degilde internette bir video izliyo gibi oluyorum :) hisstme konusunda haklisin ben 3 haftadir hissediyorum nerdeyse bu hafta daha netlesti heraketleri o yuzden daha bi benimsedim sanirim. yazma sebebim de yasadiklarini kendimle cok bagdastirdim. Baskalarinin yasadiklarini duyup etkilenmissin ya etkilenme rahatla diye yazdim. Bende hangi haftamdaysam o hafta basina mutlaka bisey gelmis bi hamile haberi duyuyorum. Yoksa kabullenme alisma sureci illaki herkesin farkli olur ona bende katiliyorum.
Doktora göre değişiyor sanırım, geçen muhabbet olduğunda foruma baktım 24. Hafta yaptıranlar vardı, hatta biri 26. Hafta yaptırdım yazmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?