2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
balik yagi vermedi bana doktorum israrla israrla istiyorum vermiyor :) balik ye diyor bana magnezyum ilk aylarda migren icinvermisti o zaman icmistim sonrasinda biraktim her gub 2 tane maden suyu iciyorum hic agrim sizim yok ama

canım aslında balık ceviz özellikle şuan tam mevsimi semizotu yiyebiliyorsam bunların içinde yüksek omega var zaten ama ben balık yıyemıyorum.. özeldeki doktor direk balık yağı alıyor musun dedi hayır dedım hemn başla ben bırak dıyene kadarda bırakma dedı. herhangi bir kan tahlılı falan da yaptırmadan görmeden verdi... ben çok ıyı beslenebilen biri değilim o yüzden alacağım en azından iki günde bir alırım hapı. magnezyumu da öyle.. öyle hergün hergün içmeyi düşünmüyorum ... 2 günde bir alırım herhalde.. özeldeki, doktorlar hemen anlaşmış gıbı özel markaların kendi reçetesini karalıyor ....

Maşallah, uykucu şirinler Benim doktorun ultrasonda bebeği zor görüyorum, kordonu hiç fark etmedim.

Aynen arastir oyle al canim. Ama krampin yoksa pek maden suyuda icebilirsin ne kadar az ilac o kadar iyi. Bende balik yiyemiyorum. Bana ceviz badem findik ye bol bol dedi. Suan erken dedi

Maşallah, uykucu şirinler Benim doktorun ultrasonda bebeği zor görüyorum, kordonu hiç fark etmedim.
Bizim doktorun ultrasonu çok güzel canım ya, yüzünü, ayak parmaklarını, hatta korneasına kadar her şeyini gösterdi doktor. Uyansın diye uğraştığı için de beklerken her şeyini anlattı bir yandan. Çok güzel oldu toplamda 40dk sürmüş ultrason maşallah

Cok iyi yaa boyle konusanlar iki cocugu pespese buyuttuler mi acebaa

Ooo masallah ben simdiye kadar toplasam ultrason yarim saat surmemistir

cogu ozel doktoru oyle ama benim gittiklerim allaha sallaha sukur oyle degiller yaa hep receteli verir bana benimkiler dahiliye doktorum bile kendi hastanesinde yarintili yapmiyor benimki mesela unv hastanesine git dedi bide direk ordaki doktorun kendi telefin numrasini verdi o konuda cok sansliyim ceviz muz yogurt yogurt et yedigin surece ekstra vitamin yada baska birsey vermiyir

Oh ne güzel denk gelmiş, Ayrıntılı ultrason o kadar sürüyor

kızlar aranızda detaylı .2. düzey ultrason yaptıran yaptıracak olan var mı. nerede yaptırıyprsunuz. özellerde baya pahalı ben cerrahpaşada randevu aldım ama ondada ultrasonda önden gittiğim için 23+5 olacağım. çok mu geç olur. genelde hep 22. haftada öneriyorlar. ultrason merkezi bile 22. haftada gel dedi...

Ne güzel canım. sen hangi hastaneye gidiyorsun. ben istanbuldayım.

hahaha cok guzel yazmissun valla birebir aynisii :) bunu iki cocuk icin konusmuyorlar tek cocuk icinde ionusuyirlar ben daginikligu sevmem herseyimi utulerim pek utusuz giyinmem hee simdi toplu utu yapamiyorhm bel agrisindan o ayri meselede esim hic utusuz ust giynemistir banada diyirlarki cocuk olsunda gorucez seni tuvalete gitmeye vaktin kalmiycak birak utuyu ne bulursan ne giycek hergun supurge yapmakmi cocuk uyusunda azcik dinlenim diceksin diyorlar :)) bence bunlari soyleyenelr usengec insanlar :)

Doktora göre değişiyor sanırım, geçen muhabbet olduğunda foruma baktım 24. Hafta yaptıranlar vardı, hatta biri 26. Hafta yaptırdım yazmış.

Ne güzel canım. sen hangi hastaneye gidiyorsun. ben istanbuldayım.
ben mersindeyim canim bide 2 yildir ayni doktora gidiyorum belki o yuzdende tolerans sagliyor olabilir :) kan tahlillerini bile orda yaptirmiyor burda yapin dyapin diyorhm git saglik saglik o yaptir gel diyor :) benimkide boyle degisik

Bende ayni süreclerden gectim geciyorumda hala o yüzden kendi düsüncelerimi paylasmak istedim. Bende mesela ultrasonda bebegi görnce sanki icimdeki bebegi degilde internette bir video izliyo gibi oluyorum :) hisstme konusunda haklisin ben 3 haftadir hissediyorum nerdeyse bu hafta daha netlesti heraketleri o yuzden daha bi benimsedim sanirim. yazma sebebim de yasadiklarini kendimle cok bagdastirdim. Baskalarinin yasadiklarini duyup etkilenmissin ya etkilenme rahatla diye yazdim. Bende hangi haftamdaysam o hafta basina mutlaka bisey gelmis bi hamile haberi duyuyorum. Yoksa kabullenme alisma sureci illaki herkesin farkli olur ona bende katiliyorum.

Hala bebeğimi hissetmiyorum çok merak ediyorum nasıl duygu.

canım bende bugün 19. oldum hatta ultrasona göre 19+5 ama ben çok istisna göbek altımda arada kıpırtı gibi çok az birşey hissediyorum o kadar. yani bende daha hissedemedim öyle aman aman. halbuki bebek önden gidiyor ultrasondada fır dönüyor ama demekki iç karnımız mı geniş anlamadım...:)

canin ben cuma yaptiricam detayliyi 21 haftalik olucam o zaman bebekte onde ama kac haftaluk gozukur o zaman bilmiyorum

en iyisi hamilelik boyunca kimseyle gorusmemek en mantiklisu :)

Doktora göre değişiyor sanırım, geçen muhabbet olduğunda foruma baktım 24. Hafta yaptıranlar vardı, hatta biri 26. Hafta yaptırdım yazmış.

İnşallah oluyordur canım.. Çünkü profesörden randevu aldım 120 tl. özel hastane dedi 450 tl. arada çok fark var... ama sınır 24. hafta diye yazıyor her yerde.. ona kafam karıştı.. giden olursa doktoruna bu konuyuda sorarsa çok sevınırım....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…