- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.885
- 448
- 32
Aynen canım, peşime hastası da yoktu. 21.haftada ayrıca bir de ayrıntılıya gireceksin ama tekrar geldiğinde de yine böyle bakarız detaylıca dediOh ne güzel denk gelmiş, Ayrıntılı ultrason o kadar sürüyor
canin ben cuma yaptiricam detayliyi 21 haftalik olucam o zaman bebekte onde ama kac haftaluk gozukur o zaman bilmiyorum
kızlar aranızda detaylı .2. düzey ultrason yaptıran yaptıracak olan var mı. nerede yaptırıyprsunuz. özellerde baya pahalı ben cerrahpaşada randevu aldım ama ondada ultrasonda önden gittiğim için 23+5 olacağım. çok mu geç olur. genelde hep 22. haftada öneriyorlar. ultrason merkezi bile 22. haftada gel dedi...
Benim de bildiğim 24 sınır ama 24 dahil, ne bileyim kadın 26. Hafta Ayrıntılı ultrason yaptırdım yazmış. Ben birkaç saate kadar giderim unutmazsam sorarım.İnşallah oluyordur canım.. Çünkü profesörden randevu aldım 120 tl. özel hastane dedi 450 tl. arada çok fark var... ama sınır 24. hafta diye yazıyor her yerde.. ona kafam karıştı.. giden olursa doktoruna bu konuyuda sorarsa çok sevınırım....:)
Kuzum bi de bunun 3. Çocuk versiyonunu düşünsene:) bende bayramda onu yaşadım.Sevgili arkadaslarim ikinci cocugunu bekleyen annelere ordinaryus profesor cok bilen en sevimli akraba olarak seslenmek istiyorum.
Canim simdi korkutmak gibi olmasin ama iki cocuklu hayata sen daha gecmedin bilmiyosun iki cocuk zor.ikincisi hic uyumadigi icin ilkide uyumayacak ikincisi yemedigi icin ilkide yemeyecek sen cok sinirli ve bakimsiz olcaksin canim ya olan anneye oluyo babaya bisey olmuyo yazik senin hayatin bitti ikincisi kaza mi oldu hmmm cinsiyetleri aynimi yazik...neyse uzulme artik bunlara uzulcek zamanin olmiycak zaten cunku artik evinizden kavga dovus eksik olmayacak artik sen bi 5 seneyi unut hep kavga dovus gececek kiskancliktan birbilerini kesip gozlerini cikartmasinlar diye hic yanlarindan ayrilamayacaksin...valla canim isin zor korkutmak icin soylemiyorum sakin yanlis anlama bak birinin yedigini oburu yemez onun giydigini o giymez ahhh ahh..neyse canim hayirlisi olsun saglikla gelsin insallah.
Bayram akraba ziyaretlerinin özetini gectim yani yanlis anlama canim korkutmak icin soylemedim
İnşallah oluyordur canım.. Çünkü profesörden randevu aldım 120 tl. özel hastane dedi 450 tl. arada çok fark var... ama sınır 24. hafta diye yazıyor her yerde.. ona kafam karıştı.. giden olursa doktoruna bu konuyuda sorarsa çok sevınırım....:)
Bilmiyorum ki ben de 19+2 yim benim ultrason 9 gün sonra. Hissedenleri görünce ben niye hissedemiyorum ki oluyorum :) neyse böylelikle pır pırı hissetmeden direkt tekme yumruk hissedicem galiba. Senin bebişe de maşallahcanım bende bugün 19. oldum hatta ultrasona göre 19+5 ama ben çok istisna göbek altımda arada kıpırtı gibi çok az birşey hissediyorum o kadar. yani bende daha hissedemedim öyle aman aman. halbuki bebek önden gidiyor ultrasondada fır dönüyor ama demekki iç karnımız mı geniş anlamadım...:)
unutmazsam sorarim canim ama 24 e kadar yapiliyor diye biliyorum ben 20 24 arasi gibiCanım tam vaktınde gıdıyorsun en uygun zamanmış 21-22 gittiğinde unutmazsan 23-24. haftada yapılmasında sakınca varmı dıye sorar mısın. yada ne farkı olur muş... eğer illa gerekli ise özele gidip yaptırırım artık..
Canım benim her zaman gittiğim doktorum kendisi yapacak. Her zamanki yerinde. Bana 20. Haftayı geçince gel dedi ben de 20+4 ken gideceğim.kızlar aranızda detaylı .2. düzey ultrason yaptıran yaptıracak olan var mı. nerede yaptırıyprsunuz. özellerde baya pahalı ben cerrahpaşada randevu aldım ama ondada ultrasonda önden gittiğim için 23+5 olacağım. çok mu geç olur. genelde hep 22. haftada öneriyorlar. ultrason merkezi bile 22. haftada gel dedi...
KorkunçKuzum bi de bunun 3. Çocuk versiyonunu düşünsene:) bende bayramda onu yaşadım.
Benim de bildiğim 24 sınır ama 24 dahil, ne bileyim kadın 26. Hafta Ayrıntılı ultrason yaptırdım yazmış. Ben birkaç saate kadar giderim unutmazsam sorarım.
Doğumevi ancak 25. Haftama verdi detaylı ultrason sırasını. Görevli hemşireye geç
Değil mi diye sordum, 30. Haftaya kadar yapılabiliyor geç değil dedi. Ama emin olmak için haftaya Pazartesi 4lü test için doktora gittiğimde soracağım. Geç derse özelle görüşeceğim ücreti ne kadar, ne zaman yapılır vs diye.
Bilmiyorum ki ben de 19+2 yim benim ultrason 9 gün sonra. Hissedenleri görünce ben niye hissedemiyorum ki oluyorum :) neyse böylelikle pır pırı hissetmeden direkt tekme yumruk hissedicem galiba. Senin bebişe de maşallah
Canım benim her zaman gittiğim doktorum kendisi yapacak. Her zamanki yerinde. Bana 20. Haftayı geçince gel dedi ben de 20+4 ken gideceğim.
Merhaba ben perşembe yaptıracağım. Kendi hastanemde 450 lira dediler. Ben de özel bir muayenehaneden randevu aldım 300 liraya. Farklı bir göz görecek en azından. Perşembe gittiğimde de detayları yazarım burayakızlar aranızda detaylı .2. düzey ultrason yaptıran yaptıracak olan var mı. nerede yaptırıyprsunuz. özellerde baya pahalı ben cerrahpaşada randevu aldım ama ondada ultrasonda önden gittiğim için 23+5 olacağım. çok mu geç olur. genelde hep 22. haftada öneriyorlar. ultrason merkezi bile 22. haftada gel dedi...
Merhaba ben perşembe yaptıracağım. Kendi hastanemde 450 lira dediler. Ben de özel bir muayenehaneden randevu aldım 300 liraya. Farklı bir göz görecek en azından. Perşembe gittiğimde de detayları yazarım buraya
Valla canım benim nette yaptığım araştırmalarda ve hstaneden elime verilen kağıtta hep 20-24 hafta arası yazıyor. bende geç olur diye endişe ettiğim için sorayım dedım. inşallah geç değildir.
canım cok sevindim Allah sağlıkla tamanına erdirsin hayırlı olsunBiz de ankette oyumuzu kullandık bugün teyzeleri. Doktordan çıktık şimdi, bir kızımız olacakmış inşallah
telsiz ilk almış oldum ben ateş ölçeri de alcam hala bakınıyorum tansiyonum benim hep düşük alet lazım olsaydı annem den alırdım annem hipertansiyon hastası olduğu için ev teşekküllü :)Amin caim insallah. O karin sismesini bende cozemedim valla. Sabah bisey yok aksama davul gibi. Ates olcer mantikli valla. Buyuk kucuk herkeste kullanilan bisey. Telsiz bakmadim hic yalniz kalmayacagim icin illaki biri olur bebisin yaninda. Bende gecende tansiyon aletine bakmistimarada esiyorlar bana nerden aklima geldiyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?