2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
canin ben cuma yaptiricam detayliyi 21 haftalik olucam o zaman bebekte onde ama kac haftaluk gozukur o zaman bilmiyorum

Canım tam vaktınde gıdıyorsun en uygun zamanmış 21-22 gittiğinde unutmazsan 23-24. haftada yapılmasında sakınca varmı dıye sorar mısın. yada ne farkı olur muş... eğer illa gerekli ise özele gidip yaptırırım artık..

Doğumevi ancak 25. Haftama verdi detaylı ultrason sırasını. Görevli hemşireye geç
Değil mi diye sordum, 30. Haftaya kadar yapılabiliyor geç değil dedi. Ama emin olmak için haftaya Pazartesi 4lü test için doktora gittiğimde soracağım. Geç derse özelle görüşeceğim ücreti ne kadar, ne zaman yapılır vs diye.

Benim de bildiğim 24 sınır ama 24 dahil, ne bileyim kadın 26. Hafta Ayrıntılı ultrason yaptırdım yazmış. Ben birkaç saate kadar giderim unutmazsam sorarım.

Kuzum bi de bunun 3. Çocuk versiyonunu düşünsene:) bende bayramda onu yaşadım.

Bana ne ayrintili ne baska bisey demedi yaa. 11 temmuza gel dedi. O zamana da 20 bitmis olcak. Heralde ihtiyac duyarsa yapacak gibi geldi. 3lu 4lu taramayi ise burda duydum. Onada bisey demedi

Bilmiyorum ki ben de 19+2 yim benim ultrason 9 gün sonra. Hissedenleri görünce ben niye hissedemiyorum ki oluyorum :) neyse böylelikle pır pırı hissetmeden direkt tekme yumruk hissedicem galiba. Senin bebişe de maşallah

unutmazsam sorarim canim ama 24 e kadar yapiliyor diye biliyorum ben 20 24 arasi gibi

Canım benim her zaman gittiğim doktorum kendisi yapacak. Her zamanki yerinde. Bana 20. Haftayı geçince gel dedi ben de 20+4 ken gideceğim.

Valla canım benim nette yaptığım araştırmalarda ve hstaneden elime verilen kağıtta hep 20-24 hafta arası yazıyor. bende geç olur diye endişe ettiğim için sorayım dedım. inşallah geç değildir.

Bilmiyorum ki ben de 19+2 yim benim ultrason 9 gün sonra. Hissedenleri görünce ben niye hissedemiyorum ki oluyorum :) neyse böylelikle pır pırı hissetmeden direkt tekme yumruk hissedicem galiba. Senin bebişe de maşallah

Merak etme canım bizim karın yapımız ile alakalı bence bi kaç haftaya başlarız sağlıklı olsunlarda .... demekki bizimkiler sakin uysal anneyi üzmüyor :)....:) öyle diyelim avunalım....:)

Merhaba ben perşembe yaptıracağım. Kendi hastanemde 450 lira dediler. Ben de özel bir muayenehaneden randevu aldım 300 liraya. Farklı bir göz görecek en azından. Perşembe gittiğimde de detayları yazarım buraya

Tamam canım gittiğinde unutmazsan 24. haftada yapılabılınır mı dıye de sorar mısın acaba.

Valla canım benim nette yaptığım araştırmalarda ve hstaneden elime verilen kağıtta hep 20-24 hafta arası yazıyor. bende geç olur diye endişe ettiğim için sorayım dedım. inşallah geç değildir.

Ben de 24 hafta diye okudum ama hemşire de sorun yok dedi. Biraz araştırdım, 24. haftadan sonra amniyosentez yapılamadığı için erken yapılması daha iyi deniyormuş. Ama net bilgim yok. Haftaya pazarttesi netleştiril söylerim burada da.

telsiz ilk almış oldum ben ateş ölçeri de alcam hala bakınıyorum tansiyonum benim hep düşük alet lazım olsaydı annem den alırdım annem hipertansiyon hastası olduğu için ev teşekküllü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…