- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Yok anlayıssız bı esım yok cok sukur a dan z ye aklınıza ne iş gelırse yapar evde evdeyken kahvaltıyı hazırlar yemek yaptırmaz öyle bi eşim var çok sukur ama aradan cok zaman gecınce arada bi sevıye yukselıo heralde . Yoksa asla bu konu saldırgan eşlerden değil .Zor bu isler yaa bizde tatil hersey anlayisli sagolsun. Insallah tum erkeklerde anlayis gosterir bu duruma
benim bebisinde ilk hediyesi telsizdi :) goruntulu degil ama zaten ben almayi dusunmuyordum hediye gelmezi iyi oldu sadece :)telsiz ilk almış oldum ben ateş ölçeri de alcam hala bakınıyorum tansiyonum benim hep düşük alet lazım olsaydı annem den alırdım annem hipertansiyon hastası olduğu için ev teşekküllü :)
Canım magnorm, magvital ikisi de yazılıyorKızlar benim doktorum magnezyum ve balık hapı verdi. baktım ikisi de özel marka yani reçete edilen ürünler değil. Genelde bu özeldeki doktorlar böyle ilaçlar yazıyor. Ama ben eczaneden eşdeğer ilaç almak istiyorum. gereksiz pahalı oluyor bunlar. Şuan size doktorunuzun yazdığı reçete ile aldığınız magnezyum ilacınız var mı acaba. balık yağı için bi marka yazmış ama benim daha önce kendimin kullandığı marka daha güvenilir ve içeriği daha zengin. onun adını söyledim pek oralı olmadı. sizler ne kullanıyorsunuz.
valla ben istinye üni.hastanesine gidiyodum detaylıya 575 tl dediler. doğum zaten 5binden başlıyodu şuan aradım fiyat bilgisi vermiyolar telefonda.Şuan nereye gidiyorsun canım. bende bu konularda çok karasız kaldım. bugün özele başladım inşallah herşey iyi gider ama özeldede herşey para... detaylı ultrasona 450 tl dediler. başka bir ultrason merkezı adı verdı oradada 350 tl dedi.
Kızlar bu ağda olayı tehlikeli diye okumuştum ben o bölge için. Erken doğumu tetikliyor gibisinden. Doktorlara sordunuz mu?2 seneyi aşkındır ağdaya gidiyorum. Hiç çamaşırı çıkartmamı istemediler. Eğer sen istersen çıkartıyorsun, istemezsen ayağında kalıyor onlar yönlendiriyorlar zaten seni şurdan tut şuraya çek diye.
Ağda büyük kolaylık. Bir süre sonra sohbet muhabbet de çok oluyor zaten. Benim ağdacım hamileliğime benden çok sevindi yani düşünkasma kendini güzelce temizlenirsin o rahata da alışırsın bir süre sonra zaten, başka bi yöntemi canın istemez.
valla ben sürekli ağda yapıyorum canım, doktorumda dikkat etmem gereken şeyleri söylerken hiç demedi o şekilde bişey yapma gibisinden. bide öyle bişey olsa bebeği kontrol ederkende illaki belli olmazmıydı.Kızlar bu ağda olayı tehlikeli diye okumuştum ben o bölge için. Erken doğumu tetikliyor gibisinden. Doktorlara sordunuz mu?aydingelini Y yagmur_20
Hani pat diye çekiyor ya canım ani hareket benzeri gibi oluyor sankivalla ben sürekli ağda yapıyorum canım, doktorumda dikkat etmem gereken şeyleri söylerken hiç demedi o şekilde bişey yapma gibisinden. bide öyle bişey olsa bebeği kontrol ederkende illaki belli olmazmıydı.
kendini kasıyosan sorun olabilir falan denilmişti burada ama bende çok şükür hiç bi sıkıntı olmadı bilemedim ki şimdibana normal hayatına devam et spor yapıyosan aşırı yüklenme kendine dedi sadece
valla ben istinye üni.hastanesine gidiyodum detaylıya 575 tl dediler. doğum zaten 5binden başlıyodu şuan aradım fiyat bilgisi vermiyolar telefonda.
başka hastanelere sordum 400 467 300 olarak değişiyo. ve ben hastane değiştirme kararıda aldım. bi hastanede normal 980 tl diğerinde 1500 tl. ben niye boşuna okadar uçuk bi fark ödeyeyim diye düşündüm. sen nerede oturuyosun? ben beylikdüzü medilife ya da avcılar hospital e geçmeyi düşünüyorum artıkaşağı yukarı aynıdır diyodumda bu kadarıda fazla
Canım bizim gelin 22. Haftada zor hissetti Zayıftı. Doktoru ona diğerlerine bakma sen gazdır onlarınki diye moral vermişti. Hiç takma senBilmiyorum ki ben de 19+2 yim benim ultrason 9 gün sonra. Hissedenleri görünce ben niye hissedemiyorum ki oluyorum :) neyse böylelikle pır pırı hissetmeden direkt tekme yumruk hissedicem galiba. Senin bebişe de maşallah
şimdi biraz araştırdım da sakıncası yok denilmiş. şöyle olabilir, ağdaya alışık değilse korkup kendini kasıyosa bebeğe zararı olabilir birde steril ortamda yapılmıyosa mikrop kapma ihtimalinden dolayı sakıncalı olabilir. yoksa benm çevremdekiler hep ağda yaptılar hiç öyle bişey duymamıştım. sende yaptıracaksan yapan kişiye rica eder ufak ufak çektirirsin. bende öyle bi tarafını tamamen bi kerede çekmiyorum. ufak ufak yapıyorum ne çok acıyo ne de kendimi kasıyorumHani pat diye çekiyor ya canım ani hareket benzeri gibi oluyor sanki
canım balık yağına bende para veriyorum çünkü sgk nın karşıladığı balık yağı yok 50 TL veriyoum mecburen ama magnezyum olarak magnorm kullanıyorum onu sgk karşılıyor bilgin olsunKızlar benim doktorum magnezyum ve balık hapı verdi. baktım ikisi de özel marka yani reçete edilen ürünler değil. Genelde bu özeldeki doktorlar böyle ilaçlar yazıyor. Ama ben eczaneden eşdeğer ilaç almak istiyorum. gereksiz pahalı oluyor bunlar. Şuan size doktorunuzun yazdığı reçete ile aldığınız magnezyum ilacınız var mı acaba. balık yağı için bi marka yazmış ama benim daha önce kendimin kullandığı marka daha güvenilir ve içeriği daha zengin. onun adını söyledim pek oralı olmadı. sizler ne kullanıyorsunuz.
canım balık yağına bende para veriyorum çünkü sgk nın karşıladığı balık yağı yok 50 TL veriyoum mecburen ama magnezyum olarak magnorm kullanıyorum onu sgk karşılıyor bilgin olsun
valla ben istinye üni.hastanesine gidiyodum detaylıya 575 tl dediler. doğum zaten 5binden başlıyodu şuan aradım fiyat bilgisi vermiyolar telefonda.
başka hastanelere sordum 400 467 300 olarak değişiyo. ve ben hastane değiştirme kararıda aldım. bi hastanede normal 980 tl diğerinde 1500 tl. ben niye boşuna okadar uçuk bi fark ödeyeyim diye düşündüm. sen nerede oturuyosun? ben beylikdüzü medilife ya da avcılar hospital e geçmeyi düşünüyorum artıkaşağı yukarı aynıdır diyodumda bu kadarıda fazla
O zaman ben de yaptırayım ya nefret ettim jiletten. Kendim asla göremiyorum ki yapayım Kuaför mantıklı .şimdi biraz araştırdım da sakıncası yok denilmiş. şöyle olabilir, ağdaya alışık değilse korkup kendini kasıyosa bebeğe zararı olabilir birde steril ortamda yapılmıyosa mikrop kapma ihtimalinden dolayı sakıncalı olabilir. yoksa benm çevremdekiler hep ağda yaptılar hiç öyle bişey duymamıştım. sende yaptıracaksan yapan kişiye rica eder ufak ufak çektirirsin. bende öyle bi tarafını tamamen bi kerede çekmiyorum. ufak ufak yapıyorum ne çok acıyo ne de kendimi kasıyorum
magnezyum içilmesi gerekiyor bildiğim kadarıyla çünkü benimde kramp şikayetim yoktu verdi aman sanki kramp giriyor dedim arada boşladım içmedim kaç akşam uykumdan kramplarla sıçrayarak uyandım ilerde olabilr yani seni doktoruna sor tatlım bide balık mevsimi olmadığı için balık yağı veriyor doktorlar beyin gelişimi için balık yemek gerçekten çok önemlibende balık yiyemiyorum çünkü taze bulamıyorum canım. ceviz günde 3 tane kadar yiyorum unutmazsam ama hiç balık yağı veriyim vs. demedi. kramp bende de yok çok şükür ama doktor değiştiricem artık ben, hem muayene doğum ücreti yükselmiş hemde ilaç bağımlısı yapma taraftarı değil tamam ama boşluyomuş gibi geliyo
ama mevsimi değil ki balığın benimde doktorum balık yemen gerek ama mevsimi değil o yüzden veriyorum çok öenmli demştibalik yagi vermedi bana doktorum israrla israrla istiyorum vermiyor :) balik ye diyor bana magnezyum ilk aylarda migren icinvermisti o zaman icmistim sonrasinda biraktim her gub 2 tane maden suyu iciyorum hic agrim sizim yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?