2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Zor bu isler yaa bizde tatil hersey anlayisli sagolsun. Insallah tum erkeklerde anlayis gosterir bu duruma
Yok anlayıssız bı esım yok cok sukur a dan z ye aklınıza ne iş gelırse yapar evde evdeyken kahvaltıyı hazırlar yemek yaptırmaz öyle bi eşim var çok sukur ama aradan cok zaman gecınce arada bi sevıye yukselıo heralde . Yoksa asla bu konu saldırgan eşlerden değil .

telsiz ilk almış oldum ben ateş ölçeri de alcam hala bakınıyorum tansiyonum benim hep düşük alet lazım olsaydı annem den alırdım annem hipertansiyon hastası olduğu için ev teşekküllü :)
benim bebisinde ilk hediyesi telsizdi :) goruntulu degil ama zaten ben almayi dusunmuyordum hediye gelmezi iyi oldu sadece :)

Canım magnorm, magvital ikisi de yazılıyor

valla ben istinye üni.hastanesine gidiyodum detaylıya 575 tl dediler. doğum zaten 5binden başlıyodu şuan aradım fiyat bilgisi vermiyolar telefonda.
başka hastanelere sordum 400 467 300 olarak değişiyo. ve ben hastane değiştirme kararıda aldım. bi hastanede normal 980 tl diğerinde 1500 tl. ben niye boşuna okadar uçuk bi fark ödeyeyim diye düşündüm. sen nerede oturuyosun? ben beylikdüzü medilife ya da avcılar hospital e geçmeyi düşünüyorum artık aşağı yukarı aynıdır diyodumda bu kadarıda fazla

Kızlar bu ağda olayı tehlikeli diye okumuştum ben o bölge için. Erken doğumu tetikliyor gibisinden. Doktorlara sordunuz mu? aydingelini Y yagmur_20

Kızlar bu ağda olayı tehlikeli diye okumuştum ben o bölge için. Erken doğumu tetikliyor gibisinden. Doktorlara sordunuz mu? aydingelini Y yagmur_20
valla ben sürekli ağda yapıyorum canım, doktorumda dikkat etmem gereken şeyleri söylerken hiç demedi o şekilde bişey yapma gibisinden. bide öyle bişey olsa bebeği kontrol ederkende illaki belli olmazmıydı.
kendini kasıyosan sorun olabilir falan denilmişti burada ama bende çok şükür hiç bi sıkıntı olmadı bilemedim ki şimdi bana normal hayatına devam et spor yapıyosan aşırı yüklenme kendine dedi sadece

Hani pat diye çekiyor ya canım ani hareket benzeri gibi oluyor sanki

Canım ben üsküdar da oturuyorum. Özel yunus emre hastanesine gittiim orada normalde sezeryanda 2200 tl dediler. hastaneye ilk defa bugün gittim. sakin temiz bir hastane. ne kadar doğum oluyor dedim hemşire bezen 2 bazen 6 oluyor günde dedi. odalar normal standart oda. öyle ahım şahım cicili bicili değil ama temiz güzel. zaten sıkıntı olmadıkça kalacağımız bir gece... birde koşuyolu medipol var onu denemek istiyorum sanırım ondada normal 2600 sezeryan 3500 ... birde üsküdarda meşhur zeynep kamil devlet doğum hastanesi var.... eskiden devlette şartlar baya kötüydü şimdi iyileşme çok diyorlar .. devletin tecrübesi zaten tartışılmaz ama orda tek başıma tramva da yaşamak istemem. bende şuan çok kararsızım. senin tarafta fiyatlar daha uygun. ben zaten burdaki medikalpark acıbademi hiç söylemiyorum onlar 5ooo-15000 falan

Bilmiyorum ki ben de 19+2 yim benim ultrason 9 gün sonra. Hissedenleri görünce ben niye hissedemiyorum ki oluyorum :) neyse böylelikle pır pırı hissetmeden direkt tekme yumruk hissedicem galiba. Senin bebişe de maşallah
Canım bizim gelin 22. Haftada zor hissetti Zayıftı. Doktoru ona diğerlerine bakma sen gazdır onlarınki diye moral vermişti. Hiç takma sen

Hani pat diye çekiyor ya canım ani hareket benzeri gibi oluyor sanki
şimdi biraz araştırdım da sakıncası yok denilmiş. şöyle olabilir, ağdaya alışık değilse korkup kendini kasıyosa bebeğe zararı olabilir birde steril ortamda yapılmıyosa mikrop kapma ihtimalinden dolayı sakıncalı olabilir. yoksa benm çevremdekiler hep ağda yaptılar hiç öyle bişey duymamıştım. sende yaptıracaksan yapan kişiye rica eder ufak ufak çektirirsin. bende öyle bi tarafını tamamen bi kerede çekmiyorum. ufak ufak yapıyorum ne çok acıyo ne de kendimi kasıyorum

canım balık yağına bende para veriyorum çünkü sgk nın karşıladığı balık yağı yok 50 TL veriyoum mecburen ama magnezyum olarak magnorm kullanıyorum onu sgk karşılıyor bilgin olsun

Canım yaklasik 2 sene önce esencan Hastanesi'nde 280 TL ye ayrıntılı ultrason yaptırdım çok da memnun kalmıştım o hastaneyi de dusunebilirsin.

O zaman ben de yaptırayım ya nefret ettim jiletten. Kendim asla göremiyorum ki yapayım Kuaför mantıklı .

magnezyum içilmesi gerekiyor bildiğim kadarıyla çünkü benimde kramp şikayetim yoktu verdi aman sanki kramp giriyor dedim arada boşladım içmedim kaç akşam uykumdan kramplarla sıçrayarak uyandım ilerde olabilr yani seni doktoruna sor tatlım bide balık mevsimi olmadığı için balık yağı veriyor doktorlar beyin gelişimi için balık yemek gerçekten çok önemli

pullubiber canım eksik soylemisler yaa ikinci bebekte eve yıldırım dusuyor hatta bazen meteor dusuyor ocağından incir ağacı filan çıkıyor korkutmak için söylemiyorum ama hazır ol yaneeee

Kızlar ben ayrıntılıyı hastanenin radyoloji bölümüne yaptırdım ve 25 lira ultrason ücreti ödedim sadece özelde. Doktorum da tekrar baktı ve o da bir sorun görmedi Radyoloji doktorları ultrason alanında uzman oldukları için aslında çok güvenilirler. Tavsiye ederim. Kendinden de çok emindi bakan doktor tek tek her organı hızlıca inceledi.

Kızlar zeynep kamilde daha önce doğum yapmış yada yapmayı düşünen anne adayları var mı... Hastane yenilenince iyileşti diyorlar ama benim hala korkularım var.. bir yandan özele harcayacağım parayı bebeğime harcamak istiyorum.. diğer yandan özelin konforu.... ama devlet hastanesinin tecrübesi.... kafam çok karışık...

balik yagi vermedi bana doktorum israrla israrla istiyorum vermiyor :) balik ye diyor bana magnezyum ilk aylarda migren icinvermisti o zaman icmistim sonrasinda biraktim her gub 2 tane maden suyu iciyorum hic agrim sizim yok ama
ama mevsimi değil ki balığın benimde doktorum balık yemen gerek ama mevsimi değil o yüzden veriyorum çok öenmli demşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…