Kızlar ben ayrıntılıyı hastanenin radyoloji bölümüne yaptırdım ve 25 lira ultrason ücreti ödedim sadece özelde. Doktorum da tekrar baktı ve o da bir sorun görmedi Radyoloji doktorları ultrason alanında uzman oldukları için aslında çok güvenilirler. Tavsiye ederim. Kendinden de çok emindi bakan doktor tek tek her organı hızlıca inceledi.
Ahahaa supermispullubiber canım eksik soylemisler yaa ikinci bebekte eve yıldırım dusuyor hatta bazen meteor dusuyor ocağından incir ağacı filan çıkıyor korkutmak için söylemiyorum ama hazır ol yaneeee
evet o taraf daha pahalıymış. istinyenin yeni doğan ünitesi çok iyi diye istedim ama uçuuuk fiyatlar gerek yok sanırım okadar fazlasına. doktorda iyi diye gidiyodum sonra değiştiririm demiştim ama adam bana perinatolog görsün 22.haftanda eğer benm görmeme gerek yoksa perinatologdan 6 hafta sonra bana gel dedi. yani 12 hafta yani 3 ay sonra. öyle bi doktor olabilir mi yani ya kötü bişey olsa. o yüzden değiştiricem yani. şimdi 2 hastane arasını bi düşünüp ona göre hareket edicemCanım ben üsküdar da oturuyorum. Özel yunus emre hastanesine gittiim orada normalde sezeryanda 2200 tl dediler. hastaneye ilk defa bugün gittim. sakin temiz bir hastane. ne kadar doğum oluyor dedim hemşire bezen 2 bazen 6 oluyor günde dedi. odalar normal standart oda. öyle ahım şahım cicili bicili değil ama temiz güzel. zaten sıkıntı olmadıkça kalacağımız bir gece... birde koşuyolu medipol var onu denemek istiyorum sanırım ondada normal 2600 sezeryan 3500 ... birde üsküdarda meşhur zeynep kamil devlet doğum hastanesi var.... eskiden devlette şartlar baya kötüydü şimdi iyileşme çok diyorlar .. devletin tecrübesi zaten tartışılmaz ama orda tek başıma tramva da yaşamak istemem. bende şuan çok kararsızım. senin tarafta fiyatlar daha uygun. ben zaten burdaki medikalpark acıbademi hiç söylemiyorum onlar 5ooo-15000 falan
Kızlar bu ağda olayı tehlikeli diye okumuştum ben o bölge için. Erken doğumu tetikliyor gibisinden. Doktorlara sordunuz mu?aydingelini Y yagmur_20
İkisi de bakıyor canım. Aslında şöyle oldu hastanenin normal muayene ücretini verdim kendi doktorum radyolojiye yönlendirdi. Ekstra olarak da 25 verdim.. Perinatologlar bazen asistan bile olabiliyor diye biliyorum o yüzden uzman bir radyolog böbrek kalp gibi organlarda en ufak ayrıntıyı görebiliyor. Benim böbreğimin milim milim büyüdüğünü de o radyolog tespit etmişti.Çok uyguna yaptırmışşsın canım.. Radyolojiden randevu mu aldın nasıl yaptırdın. perinatoloji bakıyor diye biliyorum ben ama... ne kadar çok detay var...
Görüsmesemde ya tv de ya internette kesin karsima cikiyo ya cekiyorum bu tarz haberleri. bende alisverise basladim rahatlatiyomus insani. Ufak ufak alicam bisiler artik.en iyisi hamilelik boyunca kimseyle gorusmemek en mantiklisu :)
İnşallah canım iyimiş o zaman. Ben geçmişte okumuştum o yüzden hiç yanaşmadım.Doktora sormadım ama annem ebe, ağdaya gittiğimi de biliyor bu konuda uyarmadı beni, sıkıntı olsa uyarırdı.
Her zaman gittiğim yer, hamile olduğumu da biliyor ona göre ekstra dikkat etti zaten ağda yaparken. Hijyen açısından bir sıkıntı zaten yok. O yüzden problem olacağını düşünmüyorum. Allah korusun tabi ki ama erken doğuma sebep olabilecek bişey yoktur sanki.
sen şuan hangi hastaneye gidiyosun peki canım medilife mıydı yanlış hatırlamıyosam? esencanı hiç düşünmedim ama olabilir aslında. onun öncesinde başka bi doktora muayene olup ona göre detaylıya girmeyi düşünüyorum doktor kabul etmezse vs. diye.Canım yaklasik 2 sene önce esencan Hastanesi'nde 280 TL ye ayrıntılı ultrason yaptırdım çok da memnun kalmıştım o hastaneyi de dusunebilirsin.
ben daha okadar göremez olmadım canım bu ay kendim yaptım bikaç hafta içinde de kendim yaparımda devamını bilemiyorum sanırım kuaföre giderim. ama rahatlık gerçekten jilet kötü yaO zaman ben de yaptırayım ya nefret ettim jiletten. Kendim asla göremiyorum ki yapayım Kuaför mantıklı .
doktor değiştiricem canım sanırım o o zaman verir. bu hafta karar verip cumartesi gidebilirim doktora açıkcasımagnezyum içilmesi gerekiyor bildiğim kadarıyla çünkü benimde kramp şikayetim yoktu verdi aman sanki kramp giriyor dedim arada boşladım içmedim kaç akşam uykumdan kramplarla sıçrayarak uyandım ilerde olabilr yani seni doktoruna sor tatlım bide balık mevsimi olmadığı için balık yağı veriyor doktorlar beyin gelişimi için balık yemek gerçekten çok önemli
evet bide başka doktor dene bakalım artık oda vermezse yapcak bişey yoksen şuan hangi hastaneye gidiyosun peki canım medilife mıydı yanlış hatırlamıyosam? esencanı hiç düşünmedim ama olabilir aslında. onun öncesinde başka bi doktora muayene olup ona göre detaylıya girmeyi düşünüyorum doktor kabul etmezse vs. diye.
ben daha okadar göremez olmadım canım bu ay kendim yaptım bikaç hafta içinde de kendim yaparımda devamını bilemiyorum sanırım kuaföre giderim. ama rahatlık gerçekten jilet kötü ya
doktor değiştiricem canım sanırım o o zaman verir. bu hafta karar verip cumartesi gidebilirim doktora açıkcası
başka doktorda vermezse demek bu cüsseye depoladıklarım yeterliymiş der kaderime razı olurumevet bide başka doktor dene bakalım artık oda vermezse yapcak bişey yok
mersin li misin canım benim eşimde mersin pozcu lu kütüğüm oralı oldu benimdeben mersindeyim canim bide 2 yildir ayni doktora gidiyorum belki o yuzdende tolerans sagliyor olabilir :) kan tahlillerini bile orda yaptirmiyor burda yapin dyapin diyorhm git saglik saglik o yaptir gel diyor :) benimkide boyle degisik
ahahahahha aynen o zaman bence şükretmelisin haline bunlar cılız vitaminsiz diyip dalga geçersin bizlebaşka doktorda vermezse demek bu cüsseye depoladıklarım yeterliymiş der kaderime razı olurum
sen şuan hangi hastaneye gidiyosun peki canım medilife mıydı yanlış hatırlamıyosam? esencanı hiç düşünmedim ama olabilir aslında. onun öncesinde başka bi doktora muayene olup ona göre detaylıya girmeyi düşünüyorum doktor kabul etmezse vs. diye.
istinyeden gözüm korktu açıkcası 90tl olan muayene ücreti şuan 120 olmuş. doğum ücretide yükselmiştir. peki ayrıntılıyı nerede yaptırmayı düşünüyosun istinye 575 tl diyo.Oğlumu Medilife da dünyaya getirdim şuan istinye Liv e devam ediyorum. Medilife artık devlet hastanesinden beter kalabalık malesef...
hemsireye sordum ben guvendigin ve bildigin bir yerde yaptirdigin surece sorun yok dedi kendi kasmazsanda hic problem degil dedi ki benim ablam 2 hamieligindede yaptirdi syaptirdi sukur bisey olmadiKızlar bu ağda olayı tehlikeli diye okumuştum ben o bölge için. Erken doğumu tetikliyor gibisinden. Doktorlara sordunuz mu?aydingelini Y yagmur_20
alabalik falan yersin canim sende kii doktorum hicc mevsimi degil yeme falanda demediama mevsimi değil ki balığın benimde doktorum balık yemen gerek ama mevsimi değil o yüzden veriyorum çok öenmli demşti
aynenn kuzum insan rahatliyor yaa ben her gittigimde ufakta olsa bisryler aliyorum mesela corap hastayim ben kizimida oyle yapicam herhalde her gittifin yerdeb corap aliyorum :)Görüsmesemde ya tv de ya internette kesin karsima cikiyo ya cekiyorum bu tarz haberleri. bende alisverise basladim rahatlatiyomus insani. Ufak ufak alicam bisiler artik.
esim mersinli canim burda oturuyoruz o yuzden :) benimde kutugum artikburasi :)mersin li misin canım benim eşimde mersin pozcu lu kütüğüm oralı oldu benimde
canım vallahi haftada 2 kere alabalık alıp pişirmekte pek işime gelmiyor açıkcası doktorum yiyemiceksen ki zaten mevsimi değil diğer balıklarıda alıp yapmıcaksan yazmam gerek dedi doktordan doktora da değişiyor olabilir tabi bazı doktorlar bazı şeylere çok takık olabiliyor.alabalik falan yersin canim sende kii doktorum hicc mevsimi degil yeme falanda demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?