2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok uyguna yaptırmışşsın canım.. Radyolojiden randevu mu aldın nasıl yaptırdın. perinatoloji bakıyor diye biliyorum ben ama... ne kadar çok detay var...
radyologta yapiyor canim ama benim doktorum perinatologa yonlendirdi beni bi doktorumxa perinatologa gerek yok demisti ama ben profa gitmeyi tercih ettim unv hastanesi bide daha para veririna

benim bebisinde ilk hediyesi telsizdi :) goruntulu degil ama zaten ben almayi dusunmuyordum hediye gelmezi iyi oldu sadece :)
benim ilk hediyem arkadaşım kız zıbını almıştı totem yapıorum kızın olsun die demişti kızım oluyor çok şükür ki ben bugün hem telsiz hemde ateş ölçer aldım ilk aldığım eşya kızıma

somon yiyebilirsin canim en faydalisida somon diye biliyorum firinda domates sogan sarimzak falan yapip ustune kekik oyle yapabilirzin cok guzel olur

çok güzel mersin.. Biraz sıcak ve bunaltıcı ama ben sevmiştim özellikle mezitli tarafı çok hoşuma gitmişti :)
evet canimcok sicakkk burasi ya aliskinolmayinca zor yani :) bende unuversitesinde tarafinda oturuyorum mezitliyr yakiniz yani :)

biz tup bebek denerken ablam ilk beyaz zibin almisti ugur getirsindiye ama tabiki o zaman tup bebegi tutmamisti esimde tam bir batman asigi oldugu icin batmanli onluk gorup almisti ilk hediyeleri bunlar bizim minigin:)

Evet ben de triscreen test yapacağım bugun istanbuldayım 2300 ödeyeceğiz . Sonuclar insallah 10 gune gelsin. Yuregime su serpilsin. Nasio ogrendiniz sizi mi aradilat siz mi sordunuz yoksa mail mi?
Iletişim kurduğumuz kadın sonuçlar gelince aradı hemen sonuç raporunu da whatsapptan atti. Tam 10.günde geldi

Medilife ayrintiliya 400 demişti diye aklımda kalmış canım. Ayrintiliyi doktor illa Liv de yaptır demezse yine esencan a giderim muhtemelen.

Ben daha gidemedim agdaya korkuyorum valla. Jiletle yola devam gibi geldi bana da. Hiic agda yaptirmadim cok mu aciyoo
Ben eskide agda yaptirirdim alışkındım yani ama sonra lazer yaptirdım ama cok fazla olmasa da cıktilar yine..Neyse gecen ağdaya gittim de öldüm öldum o azicık yeri bile zor aldirdim

Medilife ayrintiliya 400 demişti diye aklımda kalmış canım. Ayrintiliyi doktor illa Liv de yaptır demezse yine esencan a giderim muhtemelen.
bana bülent bey burada yaptır dedi normalde dışarıda da yaptırabilirsin derdi ama aytül hanım diye biri varmış haftada 1 geliyomuş çok iyi vs. dedi ama çok kararsızım okadar ücret verebilirmiyim, yoksa başka eksiğini tamamların bebişin başka hastaneye mi gitsem şuan kafam kazan gibi

Hayırlısı inşallah canım. Benim biraz da randevuyla ilgili sorunum olduğu için Liv Hastanesi'nde devam ediyorum. Oğlum küçük olduğu için illa eşimle gitmem gerekiyor haliyle o da devamlı izin alamadığı için Liv de esimin saatlerine uygun randevuyu daha kolay alabiliyoruz. Bir de oğlumda erken doğum riski olmuştu o yüzden risk almak istemiyorum Liv hastanesi içime daha çok sindi o konuda...

somon yiyebilirsin canim en faydalisida somon diye biliyorum firinda domates sogan sarimzak falan yapip ustune kekik oyle yapabilirzin cok guzel olur
vallahi ne yalan solim canım şu anda öyle bi canım istedi ki sanırım ilk işim somon yapmak olacak burnumda kokusu resmen

işte bende orayı çok beğenince diğer yerlere ayağım gitmek istemiyo ama doktorumdan da aşırı memnun değilim sanki 3 ay bi doktor hastaasına gelmesende olur der mi

işte bende orayı çok beğenince diğer yerlere ayağım gitmek istemiyo ama doktorumdan da aşırı memnun değilim sanki 3 ay bi doktor hastaasına gelmesende olur der mi
3 ay çok gerçekten canım. Arada perinatolog görecek gerçi. Acil bişe olsa gidersin zaten diye mi öyle dedi acep

Kızlar selamun aleyküm :) bulunduğum yerde tel çekmiyor uzak kaldım sizden. Nasılsınız? Cinsiyet kızlar öne geçmiş öğrenenlerin gözü aydın olsun bugün akşam kısmetse eve dönüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…