radyologta yapiyor canim ama benim doktorum perinatologa yonlendirdi beni bi doktorumxa perinatologa gerek yok demisti ama ben profa gitmeyi tercih ettim unv hastanesi bide daha para veririnaÇok uyguna yaptırmışşsın canım.. Radyolojiden randevu mu aldın nasıl yaptırdın. perinatoloji bakıyor diye biliyorum ben ama... ne kadar çok detay var...
çok güzel mersin.. Biraz sıcak ve bunaltıcı ama ben sevmiştim özellikle mezitli tarafı çok hoşuma gitmişti :)esim mersinli canim burda oturuyoruz o yuzden :) benimde kutugum artikburasi :)
benim ilk hediyem arkadaşım kız zıbını almıştı totem yapıorum kızın olsun die demişti kızım oluyor çok şükür ki ben bugün hem telsiz hemde ateş ölçer aldım ilk aldığım eşya kızımabenim bebisinde ilk hediyesi telsizdi :) goruntulu degil ama zaten ben almayi dusunmuyordum hediye gelmezi iyi oldu sadece :)
somon yiyebilirsin canim en faydalisida somon diye biliyorum firinda domates sogan sarimzak falan yapip ustune kekik oyle yapabilirzin cok guzel olurcanım vallahi haftada 2 kere alabalık alıp pişirmekte pek işime gelmiyor açıkcası doktorum yiyemiceksen ki zaten mevsimi değil diğer balıklarıda alıp yapmıcaksan yazmam gerek dedi doktordan doktora da değişiyor olabilir tabi bazı doktorlar bazı şeylere çok takık olabiliyor.
evet canimcok sicakkk burasi ya aliskinolmayinca zor yani :) bende unuversitesinde tarafinda oturuyorum mezitliyr yakiniz yani :)çok güzel mersin.. Biraz sıcak ve bunaltıcı ama ben sevmiştim özellikle mezitli tarafı çok hoşuma gitmişti :)
biz tup bebek denerken ablam ilk beyaz zibin almisti ugur getirsindiye ama tabiki o zaman tup bebegi tutmamisti esimde tam bir batman asigi oldugu icin batmanli onluk gorup almisti ilk hediyeleri bunlar bizim minigin:)benim ilk hediyem arkadaşım kız zıbını almıştı totem yapıorum kızın olsun die demişti kızım oluyor çok şükür ki ben bugün hem telsiz hemde ateş ölçer aldım ilk aldığım eşya kızıma
Iletişim kurduğumuz kadın sonuçlar gelince aradı hemen sonuç raporunu da whatsapptan atti. Tam 10.günde geldiEvet ben de triscreen test yapacağım bugun istanbuldayım 2300 ödeyeceğiz . Sonuclar insallah 10 gune gelsin. Yuregime su serpilsin. Nasio ogrendiniz sizi mi aradilat siz mi sordunuz yoksa mail mi?
istinyeden gözüm korktu açıkcası 90tl olan muayene ücreti şuan 120 olmuş. doğum ücretide yükselmiştir. peki ayrıntılıyı nerede yaptırmayı düşünüyosun istinye 575 tl diyo.
medilife eğer öyleyse avcılar hospitale dönebilirim daha bayramın 2.günü kuzenim orada doğum yaptı ona sorup soruşturucam bi
Ben eskide agda yaptirirdim alışkındım yani ama sonra lazer yaptirdım ama cok fazla olmasa da cıktilar yine..Neyse gecen ağdaya gittim de öldüm öldum o azicık yeri bile zor aldirdimBen daha gidemedim agdaya korkuyorum valla. Jiletle yola devam gibi geldi bana da. Hiic agda yaptirmadim cok mu aciyoo
bana bülent bey burada yaptır dedi normalde dışarıda da yaptırabilirsin derdi ama aytül hanım diye biri varmış haftada 1 geliyomuş çok iyi vs. dedi ama çok kararsızım okadar ücret verebilirmiyim, yoksa başka eksiğini tamamların bebişin başka hastaneye mi gitsem şuan kafam kazan gibiMedilife ayrintiliya 400 demişti diye aklımda kalmış canım. Ayrintiliyi doktor illa Liv de yaptır demezse yine esencan a giderim muhtemelen.
Ben eskide agda yaptirirdim alışkındım yani ama sonra lazer yaptirdım ama cok fazla olmasa da cıktilar yine..Neyse gecen ağdaya gittim de öldüm öldum o azicık yeri bile zor aldirdim
bana bülent bey burada yaptır dedi normalde dışarıda da yaptırabilirsin derdi ama aytül hanım diye biri varmış haftada 1 geliyomuş çok iyi vs. dedi ama çok kararsızım okadar ücret verebilirmiyim, yoksa başka eksiğini tamamların bebişin başka hastaneye mi gitsem şuan kafam kazan gibi
vallahi ne yalan solim canım şu anda öyle bi canım istedi ki sanırım ilk işim somon yapmak olacak burnumda kokusu resmensomon yiyebilirsin canim en faydalisida somon diye biliyorum firinda domates sogan sarimzak falan yapip ustune kekik oyle yapabilirzin cok guzel olur
ayy selam söyle bizden oralara mezitli nin de keyfini çıkar yerimize :)evet canimcok sicakkk burasi ya aliskinolmayinca zor yani :) bende unuversitesinde tarafinda oturuyorum mezitliyr yakiniz yani :)
işte bende orayı çok beğenince diğer yerlere ayağım gitmek istemiyoHayırlısı inşallah canım. Benim biraz da randevuyla ilgili sorunum olduğu için Liv Hastanesi'nde devam ediyorum. Oğlum küçük olduğu için illa eşimle gitmem gerekiyor haliyle o da devamlı izin alamadığı için Liv de esimin saatlerine uygun randevuyu daha kolay alabiliyoruz. Bir de oğlumda erken doğum riski olmuştu o yüzden risk almak istemiyorum Liv hastanesi içime daha çok sindi o konuda...
Bir de bunun cinsiyeti ne kız hmmm hayırlısı olsun kısmı var canımKuzum bi de bunun 3. Çocuk versiyonunu düşünsene:) bende bayramda onu yaşadım.
3 ay çok gerçekten canım. Arada perinatolog görecek gerçi. Acil bişe olsa gidersin zaten diye mi öyle dedi acepişte bende orayı çok beğenince diğer yerlere ayağım gitmek istemiyoama doktorumdan da aşırı memnun değilim sanki 3 ay bi doktor hastaasına gelmesende olur der mi
Bir de bunun cinsiyeti ne kız hmmm hayırlısı olsun kısmı var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?