2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
3 ay çok gerçekten canım. Arada perinatolog görecek gerçi. Acil bişe olsa gidersin zaten diye mi öyle dedi acep
Özlersen 6 haftadan önce gelirsin dedi. ama nolur nolmaz Allah korusun belki muayene ücretinden dolayı öyle demiştir dedim ama bilemedim eşimle bi konuşmam ona göre vaktiyle hareket etmem gerekli

biz tup bebek denerken ablam ilk beyaz zibin almisti ugur getirsindiye ama tabiki o zaman tup bebegi tutmamisti esimde tam bir batman asigi oldugu icin batmanli onluk gorup almisti ilk hediyeleri bunlar bizim minigin:)
allah giymeyi de kullanmayı da nasip etsin yavrularımıza inşallah

kızlar medilife hastanesine giden doktorundan memnun olan var mı? birde hangi doktora gidiyosunuz. azıcık yardım alabilir miyim

Bu haberden ben de faydalanıyorum Pinkom
Benim da randevum 25. Haftadaydı ama daha erken özele mi gitsm diyordum. Bu haberle birlikte içim ferahladı biraz
Senin minik adam nasılmış
Böbrekte biraz genişleme var şu an endişelenmene gerek yok dedi ama mümkün mü? Perinatolağa randevu alcam şimdi bakalım o ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…