- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Özlersen 6 haftadan önce gelirsin dedi. ama nolur nolmaz Allah korusun belki muayene ücretinden dolayı öyle demiştir dedim ama bilemedim eşimle bi konuşmam ona göre vaktiyle hareket etmem gerekli3 ay çok gerçekten canım. Arada perinatolog görecek gerçi. Acil bişe olsa gidersin zaten diye mi öyle dedi acep
Ayyy kız deyince himm kizmi neyse. Olsun napcan artık tüh nasip iste diyenler var offfff offfBir de bunun cinsiyeti ne kız hmmm hayırlısı olsun kısmı var canım
ayyy kusura bakma canimm yaavallahi ne yalan solim canım şu anda öyle bi canım istedi ki sanırım ilk işim somon yapmak olacak burnumda kokusu resmen
as canimm sicaktan pek cikamasamda :)ayy selam söyle bizden oralara mezitli nin de keyfini çıkar yerimize :)
allah giymeyi de kullanmayı da nasip etsin yavrularımıza inşallahbiz tup bebek denerken ablam ilk beyaz zibin almisti ugur getirsindiye ama tabiki o zaman tup bebegi tutmamisti esimde tam bir batman asigi oldugu icin batmanli onluk gorup almisti ilk hediyeleri bunlar bizim minigin:)
amin canim benim insaallahallah giymeyi de kullanmayı da nasip etsin yavrularımıza inşallah
yok önemli değil tatlım şimdi eşimi aradım alacak akşama yapıcam aslında bi yandan da iyi oldu akşama ne pişirsem diye düşünüyordum çok teşekkür ederim yaniayyy kusura bakma canimm yaakeske soylemeseydim
ayy iyi bari canimm simdiden afiyet olsun :)yok önemli değil tatlım şimdi eşimi aradım alacak akşama yapıcam aslında bi yandan da iyi oldu akşama ne pişirsem diye düşünüyordum çok teşekkür ederim yani
Canım 25. Haftada da yapılır dediÇok sevınırım canım. eğer yapılıyorsa özele o kadar para vermeyeyeım boşa zaten prof a gideceğim.
Iyiymis peki raporda nasil belirtiliyor yine ihtimal uzerinden mi yoksa sudur budur diye mi yazıyor canim?Iletişim kurduğumuz kadın sonuçlar gelince aradı hemen sonuç raporunu da whatsapptan atti. Tam 10.günde geldi
teşekkür ederim canım benimayy iyi bari canimm simdiden afiyet olsun :)
Kendi muayene ücretini alıyor. Ekstra almayacak. Bana kendisi 20. Hafta geçsin dedi sadece en uygun an şudur demedi :)Kendi doktorunun yapması çok ıyı canım. ekstra bir ücret alıyor mu peki... en uygun hafta 22. haftaymı. ultrason merkezı öyle dedi.
Hehe aynen benim de kıpırtı oluyor ama biliyorum ki o gaz falan :)Canım bizim gelin 22. Haftada zor hissetti Zayıftı. Doktoru ona diğerlerine bakma sen gazdır onlarınki diye moral vermişti. Hiç takma sen
Canım 25. Haftada da yapılır dedi
Canım 25. Haftada da yapılır dedi
Aleyküm selam canım hayırlı yolculuklar o zaman :)Kızlar selamun aleyküm :) bulunduğum yerde tel çekmiyor uzak kaldım sizden. Nasılsınız? Cinsiyet kızlar öne geçmiş öğrenenlerin gözü aydın olsunbugün akşam kısmetse eve dönüyoruz
Böbrekte biraz genişleme var şu an endişelenmene gerek yok dedi ama mümkün mü? Perinatolağa randevu alcam şimdi bakalım o ne diyecek.Bu haberden ben de faydalanıyorum Pinkom
Benim da randevum 25. Haftadaydı ama daha erken özele mi gitsm diyordum. Bu haberle birlikte içim ferahladı biraz
Senin minik adam nasılmış
Çok geçmiş olsun canım...Böbrekte biraz genişleme var şu an endişelenmene gerek yok dedi ama mümkün mü? Perinatolağa randevu alcam şimdi bakalım o ne diyecek.
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?