Hala giyebiliyomusun corap. Benim ayaklarimin alti geceleri cayir cayir yaniyo yikiyorum uykudan uyanip pencereye dayiyorum oyle uyuyabiliyorum anckaynenn kuzum insan rahatliyor yaa ben her gittigimde ufakta olsa bisryler aliyorum mesela corap hastayim ben kizimida oyle yapicam herhalde her gittifin yerdeb corap aliyorum :)
Böbrekte biraz genişleme var şu an endişelenmene gerek yok dedi ama mümkün mü? Perinatolağa randevu alcam şimdi bakalım o ne diyecek.
Ayyy kız deyince himm kizmi neyse. Olsun napcan artık tüh nasip iste diyenler var offfff offf
geçmiş olsun canım inşallah herşey yolundadırBöbrekte biraz genişleme var şu an endişelenmene gerek yok dedi ama mümkün mü? Perinatolağa randevu alcam şimdi bakalım o ne diyecek.
İnşallah canım endişelenme diyorlar ama dedikleri şey birşey de ifade etmiyor ki tamamı iyi sorun yoku duyana kadar İnan odaklı olcazİnsallah onemli birşey değildir canım
Hayat felsefem: en iyiyi umut et, en kötüye hazır ol... İnşallah perintolog güzel haberler verir bakalım canım.İnşallah canım endişelenme diyorlar ama dedikleri şey birşey de ifade etmiyor ki tamamı iyi sorun yoku duyana kadar İnan odaklı olcaz
Böbrekte biraz genişleme var şu an endişelenmene gerek yok dedi ama mümkün mü? Perinatolağa randevu alcam şimdi bakalım o ne diyecek.
yok canim giyniyorum corap nornalde cok usuyen biriydim ama hamielikte usunuyorum ve aksine cok terliyorum yaa klima aciyoruz bizde yoksa mumkun degil uyumak bide klima esimin tarafinda kendi isisina gore agore ayarliyor dereceyi gece ter icinde uyaniyorum adam usuyor ben yaniyorum :)Hala giyebiliyomusun corap. Benim ayaklarimin alti geceleri cayir cayir yaniyo yikiyorum uykudan uyanip pencereye dayiyorum oyle uyuyabiliyorum anck
gecmis olsun canim insaallah hayirli haberlerle gelirsin:)Böbrekte biraz genişleme var şu an endişelenmene gerek yok dedi ama mümkün mü? Perinatolağa randevu alcam şimdi bakalım o ne diyecek.
Iyiymis peki raporda nasil belirtiliyor yine ihtimal uzerinden mi yoksa sudur budur diye mi yazıyor canim?
Cok tesekkur ederimEki Görüntüle 2158280 sonuç raporu tek sayfa şöyle bi dosya
Ingilizce yazıyor. Ihtimal değil yes no olarak yazıyor. No dna anomalisi yok anlaminda
yok önemli değil tatlım şimdi eşimi aradım alacak akşama yapıcam aslında bi yandan da iyi oldu akşama ne pişirsem diye düşünüyordum çok teşekkür ederim yani
yaa çok enteresan benim canım bişey istesin isterse leş koksun yemem gerekiyor çok tuhaf bi hamilelik geçiriyorum kendimi tanıyamıyorumBenimde bi an canim ceker gibi oldu. Sonra buram buram kokunca vazgectim
yaa çok enteresan benim canım bişey istesin isterse leş koksun yemem gerekiyor çok tuhaf bi hamilelik geçiriyorum kendimi tanıyamıyorum
Sağol canım Allah razı olsun, doktor takip edecek perinatolog da 20. haftadan önce tam belli olmaz dediSen gönlünü ferah tut. Bizler de bol bol dua edelim canım. Allah’ın izniyle “bir sorun yok” cümlesini en kısa sürede duyacaksın
İnşallah canım sağol.gecmis olsun canim insaallah hayirli haberlerle gelirsin:)
son aylarda pis boğaz olunuyorsa ben yanmışım şimdiden böyleysem son aylarda kocamı fln yemeğe kalkmam inşallahSon aylarda pis bogaz olunuyo duyolar bakalim ben olcak miyim
Benim ilk hissim kıpırtıydı seğirme gibi ama iki tane ard arda olduğu için anladım Sonra sürekli olmaya başladı. İnşallah önemli olan sağ salim doğmaları gerisi boş :)Hehe aynen benim de kıpırtı oluyor ama biliyorum ki o gaz falan :)
Canım aynı benim sorun. Yatmaktan oluyormuş biliyor musun. Sürekli yattık o sebepten. Bol su iç ve o tarafa yatma. Benim bir aydır aynı seyirde devam ediyor.Böbrekte biraz genişleme var şu an endişelenmene gerek yok dedi ama mümkün mü? Perinatolağa randevu alcam şimdi bakalım o ne diyecek.
Senin kendi böbreğinde mi genişleme?Canım aynı benim sorun. Yatmaktan oluyormuş biliyor musun. Sürekli yattık o sebepten. Bol su iç ve o tarafa yatma. Benim bir aydır aynı seyirde devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?