2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
aynenn kuzum insan rahatliyor yaa ben her gittigimde ufakta olsa bisryler aliyorum mesela corap hastayim ben kizimida oyle yapicam herhalde her gittifin yerdeb corap aliyorum :)
Hala giyebiliyomusun corap. Benim ayaklarimin alti geceleri cayir cayir yaniyo yikiyorum uykudan uyanip pencereye dayiyorum oyle uyuyabiliyorum anck

İnşallah canım endişelenme diyorlar ama dedikleri şey birşey de ifade etmiyor ki tamamı iyi sorun yoku duyana kadar İnan odaklı olcaz
Hayat felsefem: en iyiyi umut et, en kötüye hazır ol... İnşallah perintolog güzel haberler verir bakalım canım.

Böbrekte biraz genişleme var şu an endişelenmene gerek yok dedi ama mümkün mü? Perinatolağa randevu alcam şimdi bakalım o ne diyecek.

Sen gönlünü ferah tut. Bizler de bol bol dua edelim canım. Allah’ın izniyle “bir sorun yok” cümlesini en kısa sürede duyacaksın

Hala giyebiliyomusun corap. Benim ayaklarimin alti geceleri cayir cayir yaniyo yikiyorum uykudan uyanip pencereye dayiyorum oyle uyuyabiliyorum anck
yok canim giyniyorum corap nornalde cok usuyen biriydim ama hamielikte usunuyorum ve aksine cok terliyorum yaa klima aciyoruz bizde yoksa mumkun degil uyumak bide klima esimin tarafinda kendi isisina gore agore ayarliyor dereceyi gece ter icinde uyaniyorum adam usuyor ben yaniyorum :)

Sen gönlünü ferah tut. Bizler de bol bol dua edelim canım. Allah’ın izniyle “bir sorun yok” cümlesini en kısa sürede duyacaksın
Sağol canım Allah razı olsun, doktor takip edecek perinatolog da 20. haftadan önce tam belli olmaz dedi
gecmis olsun canim insaallah hayirli haberlerle gelirsin:)
İnşallah canım sağol.

Hehe aynen benim de kıpırtı oluyor ama biliyorum ki o gaz falan :)
Benim ilk hissim kıpırtıydı seğirme gibi ama iki tane ard arda olduğu için anladım Sonra sürekli olmaya başladı. İnşallah önemli olan sağ salim doğmaları gerisi boş :)

Böbrekte biraz genişleme var şu an endişelenmene gerek yok dedi ama mümkün mü? Perinatolağa randevu alcam şimdi bakalım o ne diyecek.
Canım aynı benim sorun. Yatmaktan oluyormuş biliyor musun. Sürekli yattık o sebepten. Bol su iç ve o tarafa yatma. Benim bir aydır aynı seyirde devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…