Aaa bebekte mi varmış sende anladım benBöbrekte biraz genişleme var şu an endişelenmene gerek yok dedi ama mümkün mü? Perinatolağa randevu alcam şimdi bakalım o ne diyecek.
Amiiiiin :) yarısı bitti bile çok şükür Allah diğer yarısını da kazasız belasız atlatmayı nasip etsin.Benim ilk hissim kıpırtıydı seğirme gibi ama iki tane ard arda olduğu için anladım Sonra sürekli olmaya başladı. İnşallah önemli olan sağ salim doğmaları gerisi boş :)
Bebekte var canım, doktor 10 mm sınırına var daha, o yüzden endişe etme sadece haberin olsun diye söylüyorum takip edelim dedi. Geldiğimizden beri araştırıyoruz doğuma kadar normale dönen var, doğumdan sonra da normale dönen de , yani her konuda olduğu gibi iyi ve kötü örnekleri var. Rabbim hayırlısını nasip etsin.Aaa bebekte mi varmış sende anladım benİnşallah sıkıntı çıkmaz canım inşallah iyidir..
Geçmiş olsun canım. Hayatta iyiye odaklanmak her zaman daha hayırlı sonuçlar doğuruyor her ne kadar olumsuzluğa odaklanmaya meyilli olsak da. İyi düşünelim ki iyi olsun.Böbrekte biraz genişleme var şu an endişelenmene gerek yok dedi ama mümkün mü? Perinatolağa randevu alcam şimdi bakalım o ne diyecek.
Ayyy kesinlikle öyle yaaa.Her konuda hemdeKadin olmak ne zor yaa yani kolay hicbiseyimiz yokahh ahh
Çok cok geçmiş olsun...İnanıyorum ki doğumdan önce bişeysi kalmayacak..Sapasaglam gelecek sana bebişinBebekte var canım, doktor 10 mm sınırına var daha, o yüzden endişe etme sadece haberin olsun diye söylüyorum takip edelim dedi. Geldiğimizden beri araştırıyoruz doğuma kadar normale dönen var, doğumdan sonra da normale dönen de , yani her konuda olduğu gibi iyi ve kötü örnekleri var. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Annede çok yaygın görülüyormuş doğumdan sonra geçiyor mu bilmiyorum, Allah şifa versin.
Sağol canım, benim babam böbrek hastası olduğu için, doktor böbrek deyince ekstra endişe oldu, ilk şoku üzerimden attım şu an daha sakinim, Rabbim hayırlısını nasip etsin, Hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Geçmiş olsun canım. Hayatta iyiye odaklanmak her zaman daha hayırlı sonuçlar doğuruyor her ne kadar olumsuzluğa odaklanmaya meyilli olsak da. İyi düşünelim ki iyi olsun.
Sağol canım inşallahÇok cok geçmiş olsun...İnanıyorum ki doğumdan önce bişeysi kalmayacak..Sapasaglam gelecek sana bebişin
Bende cok korkuyorum ondan bi düğün zamani yapmistim cok acimisti bi daha denemedim o bölgeye tüy dökücü krem hic denemedim daha once ama bu aralar denesem mi diye düşünmüyo da degilimHmde ben hiç birşey bulamıyorum zaten. Geçen hafta hamile kıyafetlerine baktım hiç iç açıcı şeyler yok malesef. Bebekler içinse muhteşemm.
Bir de gelinimize ayyıldızdan aldık gayet memnun kaldı. Alternatif olabilri.
Cnm çok güzel sağlıkla giy inşallah.
Ya ben de hiç denemedim ve çok korkuyorum. Başka da alternatifim yok gibi ağda dışında. Bir çözüm bulursan beni de bilgilendir cnm.
tuy dokucu krem hamilelikte yasak canim icinde kimyasal oldoldugu icin deneme derim benBende cok korkuyorum ondan bi düğün zamani yapmistim cok acimisti bi daha denemedim o bölgeye tüy dökücü krem hic denemedim daha once ama bu aralar denesem mi diye düşünmüyo da degilim
Aaa bilmiyodum onu ben iyiki uyardin cok teşekkür ederim. Bende az önce almistim allahtan kullanmadan bi bakim bizim anneler napiyo diye düşünüp buraya kostumda mesaji gördümtuy dokucu krem hamilelikte yasak canim icinde kimyasal oldoldugu icin deneme derim ben
onun yerine jilet yap canim daha iyi :)Aaa bilmiyodum onu ben iyiki uyardin cok teşekkür ederim. Bende az önce almistim allahtan kullanmadan bi bakim bizim anneler napiyo diye düşünüp buraya kostumda mesaji gördüm
Canım ben de okumuştum bebekte belli bir sınırı geçmezse korkmayın diyorlardı. O da doğunca geçiyormuş sanırım. Bana bir de bebeğin beyin sıvısı fazla demişlerdi 14 hafta civarı şimdi her şey normal dediler. Umarım senin de normale döner. Allahım kuzuna şifa versin. Benim böbrekte büyüme var 11m olmuş daha yeni büyümüş ama takip edilecek dedi İnanılmaz ağrılar yaparmış.Bebekte var canım, doktor 10 mm sınırına var daha, o yüzden endişe etme sadece haberin olsun diye söylüyorum takip edelim dedi. Geldiğimizden beri araştırıyoruz doğuma kadar normale dönen var, doğumdan sonra da normale dönen de , yani her konuda olduğu gibi iyi ve kötü örnekleri var. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Annede çok yaygın görülüyormuş doğumdan sonra geçiyor mu bilmiyorum, Allah şifa versin.
Hem de en ağır alerjik kimyasallardantuy dokucu krem hamilelikte yasak canim icinde kimyasal oldoldugu icin deneme derim ben
Canim benim kizimin iki bobreginde de genisleme vardi 3mm ve 6mm annemde bobrek hastasiydi o yuzden endiseni anliyorum.dogumdan sonra ozel yerine ege uni arastirma hastanesi goturdum saglikli cocuk poliklinigine kaydini yaptirdim 2.ay icin ultrason istediler cunku genelde 2.ayda duzelirmis ama duzelmedi bizimki genisleme devam etti ultrason sonucuyla nefrolojiye sevkettiler nefroloji 2 ayda 1 ultrason cekilecek her ay idrar tahlili yapilacak 24.aya kadar takip edicez 24.ayda duzelir dediler onemli olan idrar yolu enfeksiyonu kapmamasiymis eger idrarinda koku degisimi renk degisimi en ufak birsey hissedersen kontrolu bekleme gel dediler.su an 18 aylik son kontrolde 13 haziranda bor onceki sonuca gore gerileme vardi her kontrolde sonuc normale daha cok yaklasiyor.dusuk seviyedeki bobrek genislemesi grade 1 olarak geciyor ve grade1 ler %99 2 yasinda tamamen duzeliyormus.tabi sirkeydi kefirdi corek otuydu bu arada pek cok dogal ve iyi gelecek sey arastirip kullandim sende elestirmistin hatta beni...sonuc olarak şu anda tuzu mumkun oldugunca azaltmak disinda elinden gelen hic bir sey olmadigi icin kendine bu sureyi zehir etmemeye calis.o kadar cok ayni sorunu yasayan bebek varmiski anlatamam....dogumdan sonra takibi yapilcak belkide 2.ayda gecmis olur.sen simdi endiselenip bebeginide uzmeSağol canım, benim babam böbrek hastası olduğu için, doktor böbrek deyince ekstra endişe oldu, ilk şoku üzerimden attım şu an daha sakinim, Rabbim hayırlısını nasip etsin, Hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Doguma geliym istersen hic rahatsiz etmiym seni arada deseydin....insallah ilgili bir doktor bulursun bir an onceişte bende orayı çok beğenince diğer yerlere ayağım gitmek istemiyoama doktorumdan da aşırı memnun değilim sanki 3 ay bi doktor hastaasına gelmesende olur der mi
Allah şifa versin, İnsan yaşamayınca görmüyor çokluğu, hakikaten bayağı yaşayan varmış. Bizim genişleme tek böbrekte varmış, ilk duyunca kötü oluyorsun da okuyup araştırdıkça ve kimden geldiğini idrak edince kendine geliyorsun.Canim benim kizimin iki bobreginde de genisleme vardi 3mm ve 6mm annemde bobrek hastasiydi o yuzden endiseni anliyorum.dogumdan sonra ozel yerine ege uni arastirma hastanesi goturdum saglikli cocuk poliklinigine kaydini yaptirdim 2.ay icin ultrason istediler cunku genelde 2.ayda duzelirmis ama duzelmedi bizimki genisleme devam etti ultrason sonucuyla nefrolojiye sevkettiler nefroloji 2 ayda 1 ultrason cekilecek her ay idrar tahlili yapilacak 24.aya kadar takip edicez 24.ayda duzelir dediler onemli olan idrar yolu enfeksiyonu kapmamasiymis eger idrarinda koku degisimi renk degisimi en ufak birsey hissedersen kontrolu bekleme gel dediler.su an 18 aylik son kontrolde 13 haziranda bor onceki sonuca gore gerileme vardi her kontrolde sonuc normale daha cok yaklasiyor.dusuk seviyedeki bobrek genislemesi grade 1 olarak geciyor ve grade1 ler %99 2 yasinda tamamen duzeliyormus.tabi sirkeydi kefirdi corek otuydu bu arada pek cok dogal ve iyi gelecek sey arastirip kullandim sende elestirmistin hatta beni...sonuc olarak şu anda tuzu mumkun oldugunca azaltmak disinda elinden gelen hic bir sey olmadigi icin kendine bu sureyi zehir etmemeye calis.o kadar cok ayni sorunu yasayan bebek varmiski anlatamam....dogumdan sonra takibi yapilcak belkide 2.ayda gecmis olur.sen simdi endiselenip bebeginide uzme
Seninki de Doğumla beraber geçiyormuş sanırım. Sağ Salim doğsunlar da, sen de iyi dayanıyorsun valla helal olsun, sürekli olumsuz birşeyle geliyorlar.Canım ben de okumuştum bebekte belli bir sınırı geçmezse korkmayın diyorlardı. O da doğunca geçiyormuş sanırım. Bana bir de bebeğin beyin sıvısı fazla demişlerdi 14 hafta civarı şimdi her şey normal dediler. Umarım senin de normale döner. Allahım kuzuna şifa versin. Benim böbrekte büyüme var 11m olmuş daha yeni büyümüş ama takip edilecek dedi İnanılmaz ağrılar yaparmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?