2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hayir farkinda bile degil en ufak bir sorun yasamadik.hayatini etkileyen bir durum degil..nefrolojide tanistigim bir anne ogul var 4 yasinda hala devam ediyormus genisleme oda idrar yolu enfeksiyonu gecirdigi icinmis 2 kez.o yuzden emzirirken kendi gidana ek gidaya baslayoncada mutlaka kefir mayalayarak v.s. kendin arastirirsin zaten probiyotik alimini artirarak bagisikligini guclendireceksin...arastirmaya baslayinca en iyisini en sagliklisini bulursun bebegin icin.bak gorceksin yavas yavas detayli ultrasona giren pek cok kisiden ayni seyleri duycaz yakinda bebeklerde bobrek genislemesi inanilmaz yaygin....cunku sagliksiz besleniyoruz probiyotik seviyemiz dusuk ve bu bebeklerde bobrek sorununu tetikliyor.dr umit aktasin bunla ilgili yazisi var bulursun.tabiki sagliksiz beslenmeyi bilincli tercih etmiyoruz artik yasam sartlarimiz bize sunulan gidalar bu..elimizden cok bisey gelmiyo malesef.

Aa onu hangi hastanede yaptınız acaba bide direkt olarak radyoloji bolumunden randevu mu aldiniz doktorunuz mu yonlendirdi

Eh
Eh artik 20 haftayi gecmis kuzun tekmeler tabi annesi. Sen onu 30 u gecince gor bide gobegini yamulta yamulta sagdan soldan kolunu bacagini cikartmaya baslasinda bak nasil guzel oluyo

Seninki de Doğumla beraber geçiyormuş sanırım. Sağ Salim doğsunlar da, sen de iyi dayanıyorsun valla helal olsun, sürekli olumsuz birşeyle geliyorlar.
Ohoo bombayı patlatmadım daha. Servikal uzunluk bi anda 29mm oldu.. Bu yavrum doğar da yaşarsa adı kesinlikle Mucize olacak benim gözümde. Bilmiyorum nasıl dayanıyorum ama inşallah bu haberler yüzünden stres üzüntü zarar vermez.

Annesi gucunu senden aliyo bebegin dogarda yasarsa nedemek uzme bebegini evet zor bir hamilelik bende ilk hamileligimde daha baska sorun kaldimi acaba diyodum o kadar sıkıntı cektim aylarca ama simdi tosbag 18 aylik oldu...sen ona guc ver hep guzel seyler soyle dogdugunda yapacaklarinizi anlat heveslendirki birakmasin annesini

Allah korusun İnşallah duymayız.
Kefir mayalıyorum ben, geçen sene doktorum sütyen kalsiyum alamazsın onu değil kefiri iç dediğinden beri hiç süt içmedim.
Bakalım işin bize düşen kısmı varsa uygularız.

İnşallah canım çok teşekkür ederim..O kadar çok korkutuldum ki kanama ile başlayan hamilelik serüvenimde. Kasılmalarım daha şimdiden çok şiddetli Diğer olumsuzlukları düşünmüyorum bile. Her geçen güne şükrediyorum. Allah sağ salim tamamlamak ve nihayetinde bütün acıları unutacak mutluluk nasip etsin hepimize

Hakikaten mucizeli bir ismi hak ediyor. İnşallah sağ Salim doğar bu günleri gülerek anlatırız.

Tekmelerle aranız nasıl kızlar :) benimki bazı sabahlar uyandırıyor kalk acıktım diyor heralde

Kızlaaaar tetanoz aşısını ne zaman vurulacaksınız? Sağlık ocağından aradıla

Mesajım yarım kalmış
18+5 iz bugün , yarın tetanoz aşısı için sağlık ocağından çağırdılar

@rozahak canım bebiş ve sen nasılsınız? Uzun süredir konuya yazmadin da aklıma geldin bir sorayım dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…