- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Hayir farkinda bile degil en ufak bir sorun yasamadik.hayatini etkileyen bir durum degil..nefrolojide tanistigim bir anne ogul var 4 yasinda hala devam ediyormus genisleme oda idrar yolu enfeksiyonu gecirdigi icinmis 2 kez.o yuzden emzirirken kendi gidana ek gidaya baslayoncada mutlaka kefir mayalayarak v.s. kendin arastirirsin zaten probiyotik alimini artirarak bagisikligini guclendireceksin...arastirmaya baslayinca en iyisini en sagliklisini bulursun bebegin icin.bak gorceksin yavas yavas detayli ultrasona giren pek cok kisiden ayni seyleri duycaz yakinda bebeklerde bobrek genislemesi inanilmaz yaygin....cunku sagliksiz besleniyoruz probiyotik seviyemiz dusuk ve bu bebeklerde bobrek sorununu tetikliyor.dr umit aktasin bunla ilgili yazisi var bulursun.tabiki sagliksiz beslenmeyi bilincli tercih etmiyoruz artik yasam sartlarimiz bize sunulan gidalar bu..elimizden cok bisey gelmiyo malesef.Allah şifa versin, İnsan yaşamayınca görmüyor çokluğu, hakikaten bayağı yaşayan varmış. Bizim genişleme tek böbrekte varmış, ilk duyunca kötü oluyorsun da okuyup araştırdıkça ve kimden geldiğini idrak edince kendine geliyorsun.
Zaten tuz tüketmiyorum o sorun olmayacak, bakalım inşallah normal seyrine döner.
Peki kızın bu süreçte ne yaşıyor? Ağrıları falan oluyor mu?
Aa onu hangi hastanede yaptınız acaba bide direkt olarak radyoloji bolumunden randevu mu aldiniz doktorunuz mu yonlendirdiKızlar ben ayrıntılıyı hastanenin radyoloji bölümüne yaptırdım ve 25 lira ultrason ücreti ödedim sadece özelde. Doktorum da tekrar baktı ve o da bir sorun görmedi Radyoloji doktorları ultrason alanında uzman oldukları için aslında çok güvenilirler. Tavsiye ederim. Kendinden de çok emindi bakan doktor tek tek her organı hızlıca inceledi.
Eh artik 20 haftayi gecmis kuzun tekmeler tabi annesi. Sen onu 30 u gecince gor bide gobegini yamulta yamulta sagdan soldan kolunu bacagini cikartmaya baslasinda bak nasil guzel oluyoKızlar 1 haftadır hiç giremiyorum internet çekmiyordu baya msj olmuş hiç okuyamadım inşallah herkes iyidir.
Ben 1 haftadır bebişi hissediyorum hafif hafif ama az önce baya belirgin bi tekme geldiçok hoşuma gitti yaaa çok tatlı
Ohoo bombayı patlatmadım daha. Servikal uzunluk bi anda 29mm oldu.. Bu yavrum doğar da yaşarsa adı kesinlikle Mucize olacak benim gözümde. Bilmiyorum nasıl dayanıyorum ama inşallah bu haberler yüzünden stres üzüntü zarar vermez.Seninki de Doğumla beraber geçiyormuş sanırım. Sağ Salim doğsunlar da, sen de iyi dayanıyorsun valla helal olsun, sürekli olumsuz birşeyle geliyorlar.
Evet canım doktorum ultrason kağıdı verdi hastanenin işleyişi bu şekilde. Dönüşte de yorumladı.Aa onu hangi hastanede yaptınız acaba bide direkt olarak radyoloji bolumunden randevu mu aldiniz doktorunuz mu yonlendirdi
Annesi gucunu senden aliyo bebegin dogarda yasarsa nedemek uzme bebegini evet zor bir hamilelik bende ilk hamileligimde daha baska sorun kaldimi acaba diyodum o kadar sıkıntı cektim aylarca ama simdi tosbag 18 aylik oldu...sen ona guc ver hep guzel seyler soyle dogdugunda yapacaklarinizi anlat heveslendirki birakmasin annesiniOhoo bombayı patlatmadım daha. Servikal uzunluk bi anda 29mm oldu.. Bu yavrum doğar da yaşarsa adı kesinlikle Mucize olacak benim gözümde. Bilmiyorum nasıl dayanıyorum ama inşallah bu haberler yüzünden stres üzüntü zarar vermez.
Allah korusun İnşallah duymayız.Hayir farkinda bile degil en ufak bir sorun yasamadik.hayatini etkileyen bir durum degil..nefrolojide tanistigim bir anne ogul var 4 yasinda hala devam ediyormus genisleme oda idrar yolu enfeksiyonu gecirdigi icinmis 2 kez.o yuzden emzirirken kendi gidana ek gidaya baslayoncada mutlaka kefir mayalayarak v.s. kendin arastirirsin zaten probiyotik alimini artirarak bagisikligini guclendireceksin...arastirmaya baslayinca en iyisini en sagliklisini bulursun bebegin icin.bak gorceksin yavas yavas detayli ultrasona giren pek cok kisiden ayni seyleri duycaz yakinda bebeklerde bobrek genislemesi inanilmaz yaygin....cunku sagliksiz besleniyoruz probiyotik seviyemiz dusuk ve bu bebeklerde bobrek sorununu tetikliyor.dr umit aktasin bunla ilgili yazisi var bulursun.tabiki sagliksiz beslenmeyi bilincli tercih etmiyoruz artik yasam sartlarimiz bize sunulan gidalar bu..elimizden cok bisey gelmiyo malesef.
İnşallah canım çok teşekkür ederim..O kadar çok korkutuldum ki kanama ile başlayan hamilelik serüvenimde. Kasılmalarım daha şimdiden çok şiddetli Diğer olumsuzlukları düşünmüyorum bile. Her geçen güne şükrediyorum. Allah sağ salim tamamlamak ve nihayetinde bütün acıları unutacak mutluluk nasip etsin hepimizeAnnesi gucunu senden aliyo bebegin dogarda yasarsa nedemek uzme bebegini evet zor bir hamilelik bende ilk hamileligimde daha baska sorun kaldimi acaba diyodum o kadar sıkıntı cektim aylarca ama simdi tosbag 18 aylik oldu...sen ona guc ver hep guzel seyler soyle dogdugunda yapacaklarinizi anlat heveslendirki birakmasin annesini
Hakikaten mucizeli bir ismi hak ediyor. İnşallah sağ Salim doğar bu günleri gülerek anlatırız.Ohoo bombayı patlatmadım daha. Servikal uzunluk bi anda 29mm oldu.. Bu yavrum doğar da yaşarsa adı kesinlikle Mucize olacak benim gözümde. Bilmiyorum nasıl dayanıyorum ama inşallah bu haberler yüzünden stres üzüntü zarar vermez.
Tekmelerle aranız nasıl kızlar :) benimki bazı sabahlar uyandırıyor kalk acıktım diyor heralde
Kızlaaaar tetanoz aşısını ne zaman vurulacaksınız? Sağlık ocağından aradıla
Tekmelerle aranız nasıl kızlar :) benimki bazı sabahlar uyandırıyor kalk acıktım diyor heralde
Benn daha saglik ocagina gitmedim bildirmedim. Yarin sabah giderim heralde bilmiyorum
Kayıt olmak için gittiğimde 20. Haftada gel tetanoz alışı için demişlerdi bana.Kızlaaaar tetanoz aşısını ne zaman vurulacaksınız? Sağlık ocağından aradıla
Kayıt olmak için gittiğimde 20. Haftada gel tetanoz alışı için demişlerdi bana.
Ben yarın gidicem yaparsa yaptırcam 3. Doz benim.Kızlaaaar tetanoz aşısını ne zaman vurulacaksınız? Sağlık ocağından aradıla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?