Ben yarın gidicem yaparsa yaptırcam 3. Doz benim.
17. Hafta içindeymişsiniz bildirin bence.
Tercih meselesi tabi ki ama ben yaptırmaktan yanayım.
Yaptircam zaten canim. En son ne zaman yaptirdim onu bile hatirlamiyorum
2. Gebelik 17. Hafta, beni normal izlem için çağırmışlardı, Doktoruma sordum aşı yapmak isterse yaptırayım mı diye yaptırabilirsin dedi.Kaç haftalıksınız? İkinci gebelik mi sizinde? Ben ilk gebeliğimde 2 sene önce 2 doz yaptırmıştım. Doğumdan sonra yaptırmadğım için bu hamilelikte de bir doz yaptırmam gerekiyormuş. Yani benimde 3. Olucak aşı
Bir hafta erken çağırdılar bir sakıncası olmaz dimi
2. Gebelik 17. Hafta, beni normal izlem için çağırmışlardı, Doktoruma sordum aşı yapmak isterse yaptırayım mı diye yaptırabilirsin dedi.
Çağırdıklarına göre vardır bir bildikleri. Şifa olsun inşallah :)
ben gecen hafta yaptirdim 19+6 da yaotirmis oldum 18 de ugra demisti gittim bebek kucuk daha dedi bana o zaman hemsire bide ogun doktor kontrolum olmasaydi hemsireye inanip uzelecetim yaa :)Sağol canım :)
Söz konusu bebeklerimiz olunca en ufak bi şeyde panik oluyor insan :)
benimde genelde yorgub uyanmadigim sabahlar hareketli oluyor kasiklaruma vuruyor surekli ve tuvaletim geliyir hep bu yuzden :)Tekmelerle aranız nasıl kızlar :) benimki bazı sabahlar uyandırıyor kalk acıktım diyor heralde
ben gecen hafta yaptirdim 19+6 da yaotirmis oldum 18 de ugra demisti gittim bebek kucuk daha dedi bana o zaman hemsire bide ogun doktor kontrolum olmasaydi hemsireye inanip uzelecetim yaa :)
sen bilirsjn canim bi git baksin kalbini falan dinliyor hemsire ogun kalp sesi derinden geliyrodu beninkinin ondan kucuk dedi sanirim hoss dineldigi alette el dopleri yaa oda ayri mesele :)Aaa o zaman beni neden erken çağırdılar ki. Çarşamba da doktor randevum var. Haftaya mı yaptırayım o zaman?
Ben bugün vurundum canım diğeri de bir ay sonra.Kızlaaaar tetanoz aşısını ne zaman vurulacaksınız? Sağlık ocağından aradıla
Ayrıntılı ultrasona kadar nerdeyse 1 aydı (ki mecburen şikayetim olunca gittim; ayrıntılı da bir muayene sayılıyor) sonrasında sonucu bana yolla 1 ay geçsin öyle gel dedi, benim doktorum da.işte bende orayı çok beğenince diğer yerlere ayağım gitmek istemiyoama doktorumdan da aşırı memnun değilim sanki 3 ay bi doktor hastaasına gelmesende olur der mi
İnşallah hemen düzelir.Bebekte var canım, doktor 10 mm sınırına var daha, o yüzden endişe etme sadece haberin olsun diye söylüyorum takip edelim dedi. Geldiğimizden beri araştırıyoruz doğuma kadar normale dönen var, doğumdan sonra da normale dönen de , yani her konuda olduğu gibi iyi ve kötü örnekleri var. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Annede çok yaygın görülüyormuş doğumdan sonra geçiyor mu bilmiyorum, Allah şifa versin.
Sağlıcakla alın mucize’nizi kucağınıza.Ohoo bombayı patlatmadım daha. Servikal uzunluk bi anda 29mm oldu.. Bu yavrum doğar da yaşarsa adı kesinlikle Mucize olacak benim gözümde. Bilmiyorum nasıl dayanıyorum ama inşallah bu haberler yüzünden stres üzüntü zarar vermez.
Bizdede durum ayni esim pencereyi actirmiyo bizim ev dagin tepesinde gece cok esiyo cok guzel :)) ben cogu zaman oturma odasinda uyuyorum pencere acmazsam boguluyorum yaniyorumyok canim giyniyorum corap nornalde cok usuyen biriydim ama hamielikte usunuyorum ve aksine cok terliyorum yaa klima aciyoruz bizde yoksa mumkun degil uyumak bide klima esimin tarafinda kendi isisina gore agore ayarliyor dereceyi gece ter icinde uyaniyorum adam usuyor ben yaniyorum :)
Teşekkür ederim, Allah razı olsunAyrıntılı ultrasona kadar nerdeyse 1 aydı (ki mecburen şikayetim olunca gittim; ayrıntılı da bir muayene sayılıyor) sonrasında sonucu bana yolla 1 ay geçsin öyle gel dedi, benim doktorum da.
İnşallah hemen düzelir.
Sağlıcakla alın mucize’nizi kucağınıza.
Cok teseekkur ederim canim icim birazda olsa rahatladi bu ay bende giderim artik2 seneyi aşkındır ağdaya gidiyorum. Hiç çamaşırı çıkartmamı istemediler. Eğer sen istersen çıkartıyorsun, istemezsen ayağında kalıyor onlar yönlendiriyorlar zaten seni şurdan tut şuraya çek diye.
Ağda büyük kolaylık. Bir süre sonra sohbet muhabbet de çok oluyor zaten. Benim ağdacım hamileliğime benden çok sevindi yani düşünkasma kendini güzelce temizlenirsin o rahata da alışırsın bir süre sonra zaten, başka bi yöntemi canın istemez.
Onlara ne aceba af edersinde kiclari cikiyor insanlar guzel bir seyler yapip guzel hayaller kurunca.bizdede var oyle benim daha ilk cocugum olmasina ragmen.araya araya buldum ay benim kiloma geldin ben iki tane dogurdum bu kilodayim sen ilkte boyle oldun cocuk doginca gorcem senin gezmelerini felan gercekten catliyorlarSevgili arkadaslarim ikinci cocugunu bekleyen annelere ordinaryus profesor cok bilen en sevimli akraba olarak seslenmek istiyorum.
Canim simdi korkutmak gibi olmasin ama iki cocuklu hayata sen daha gecmedin bilmiyosun iki cocuk zor.ikincisi hic uyumadigi icin ilkide uyumayacak ikincisi yemedigi icin ilkide yemeyecek sen cok sinirli ve bakimsiz olcaksin canim ya olan anneye oluyo babaya bisey olmuyo yazik senin hayatin bitti ikincisi kaza mi oldu hmmm cinsiyetleri aynimi yazik...neyse uzulme artik bunlara uzulcek zamanin olmiycak zaten cunku artik evinizden kavga dovus eksik olmayacak artik sen bi 5 seneyi unut hep kavga dovus gececek kiskancliktan birbilerini kesip gozlerini cikartmasinlar diye hic yanlarindan ayrilamayacaksin...valla canim isin zor korkutmak icin soylemiyorum sakin yanlis anlama bak birinin yedigini oburu yemez onun giydigini o giymez ahhh ahh..neyse canim hayirlisi olsun saglikla gelsin insallah.
Bayram akraba ziyaretlerinin özetini gectim yani yanlis anlama canim korkutmak icin soylemedim
Kac haftaliksin canim ben 15. Haftada hissettim yavas yavas simdilerde ucuyor masallah sende duyarsin insalkahHala bebeğimi hissetmiyorumçok merak ediyorum nasıl duygu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?