2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben yarın gidicem yaparsa yaptırcam 3. Doz benim.

Kaç haftalıksınız? İkinci gebelik mi sizinde? Ben ilk gebeliğimde 2 sene önce 2 doz yaptırmıştım. Doğumdan sonra yaptırmadğım için bu hamilelikte de bir doz yaptırmam gerekiyormuş. Yani benimde 3. Olucak aşı

Yaptircam zaten canim. En son ne zaman yaptirdim onu bile hatirlamiyorum

Tamam canım :) ne bilim bazı aşı karşıtı arkadaşlar oluyor özellikle bebeklerine aşı yaptırmıyorlar. Tabi ki dediğim gibi tercih meselesi ama bence riske atılacak şey değil aşılar.

2. Gebelik 17. Hafta, beni normal izlem için çağırmışlardı, Doktoruma sordum aşı yapmak isterse yaptırayım mı diye yaptırabilirsin dedi.

Bende Allahtan bi mani olmazsa yarın akşam gitcem kontrole. 1 ay oldu. 20. Haftanın içindeyim. Bakalım ayrıntılı ultrasonu ne zamana isteyecek.

Sağol canım :)
Söz konusu bebeklerimiz olunca en ufak bi şeyde panik oluyor insan :)
ben gecen hafta yaptirdim 19+6 da yaotirmis oldum 18 de ugra demisti gittim bebek kucuk daha dedi bana o zaman hemsire bide ogun doktor kontrolum olmasaydi hemsireye inanip uzelecetim yaa :)

ben gecen hafta yaptirdim 19+6 da yaotirmis oldum 18 de ugra demisti gittim bebek kucuk daha dedi bana o zaman hemsire bide ogun doktor kontrolum olmasaydi hemsireye inanip uzelecetim yaa :)

Aaa o zaman beni neden erken çağırdılar ki. Çarşamba da doktor randevum var. Haftaya mı yaptırayım o zaman?

Aaa o zaman beni neden erken çağırdılar ki. Çarşamba da doktor randevum var. Haftaya mı yaptırayım o zaman?
sen bilirsjn canim bi git baksin kalbini falan dinliyor hemsire ogun kalp sesi derinden geliyrodu beninkinin ondan kucuk dedi sanirim hoss dineldigi alette el dopleri yaa oda ayri mesele :)

işte bende orayı çok beğenince diğer yerlere ayağım gitmek istemiyo ama doktorumdan da aşırı memnun değilim sanki 3 ay bi doktor hastaasına gelmesende olur der mi
Ayrıntılı ultrasona kadar nerdeyse 1 aydı (ki mecburen şikayetim olunca gittim; ayrıntılı da bir muayene sayılıyor) sonrasında sonucu bana yolla 1 ay geçsin öyle gel dedi, benim doktorum da.

İnşallah hemen düzelir.

Sağlıcakla alın mucize’nizi kucağınıza.

Bizdede durum ayni esim pencereyi actirmiyo bizim ev dagin tepesinde gece cok esiyo cok guzel :)) ben cogu zaman oturma odasinda uyuyorum pencere acmazsam boguluyorum yaniyorum

Teşekkür ederim, Allah razı olsun

Cok teseekkur ederim canim icim birazda olsa rahatladi bu ay bende giderim artik

Onlara ne aceba af edersinde kiclari cikiyor insanlar guzel bir seyler yapip guzel hayaller kurunca.bizdede var oyle benim daha ilk cocugum olmasina ragmen.araya araya buldum ay benim kiloma geldin ben iki tane dogurdum bu kilodayim sen ilkte boyle oldun cocuk doginca gorcem senin gezmelerini felan gercekten catliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…