2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İyi ki doğmuş oğlun canım :)
İnşallah diğer evladına da sağlıkla kavuşursun.
Bizim de bir ay sonra 2.yaşgünümüz :)

Teşekkür ederim canım inşallah en hayırlı şekilde hepimiz yavrularımiza kavusuruz. Rabbim hepsinin güzel günlerini göstersin :) maşallah sanki daha dün doğdular şimdi abi/abla oluyorlar dimi...

Beylikduzu medilife asagi yukari ayni hospital biraz fazladir bende medicannaya gidiyofum ordada sezeryan fiyati 2750 imis ben sormadim daha ama doktorum docent cok iyi bi doktor

Teşekkür ederim canım inşallah en hayırlı şekilde hepimiz yavrularımiza kavusuruz. Rabbim hepsinin güzel günlerini göstersin :) maşallah sanki daha dün doğdular şimdi abi/abla oluyorlar dimi...

Amin canım inşallah
Evet hala inanamıyorum kızımın abla olacağına :)
Minik abla
Zorlu bir o kadar da güzel günler bekliyor bizi inşallah :) çok şükür kardeş sevgisini tadacaklar evlatlarımız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

19.06.2016 saat 00.42 de oğlumu kucağıma almıştım :) şimdi sıpamı ayağımda sallıyorum... Darısı diğer minnoslara inşallah :)
İyiki doğmuş minik:) gerçi çokta minik sayılmaz. İyi ayağında sallayabiliyosun canım. 2 yaşında, kendi uyumaya alışamadı heralde henüz?

Kac haftaliksin canim ben 15. Haftada hissettim yavas yavas simdilerde ucuyor masallah sende duyarsin insalkah
19+3 günlük canım. Belki hissediyorumdur da başka bi şey sanıyorumdur bilmiyorum ki. Karnım zaten agrıyor gaz şu bu vs :) düzenli bi şey yok senin 2. Bebek mi?

Bibliyo canım bebiş ve sen nasılsınız? Uzun süredir konuya yazmadin da aklıma geldin bir sorayım dedim...
Abuk subuk sıkıntılar yaşıyorum. O yüzden uzun zamandır okuyamadım yazılanları, uykumdan uyanmış artık bakayım tek tek yazılanlara derken mesajını gördüm, giriş yaptım foruma :))
Bebeğim iyi şükür, medilife betül hanım a devam ediyorum. Dün kontrolüm vardı, ayrıntılı ultrason için randevumu aldım. Bebeğim iyi ama diğer her şey de stresli bir dönem geçiriyorum, geçecek inşallah.
Sen nasılsın?

aydingelini medilife hastanesine gidiyorum, 10. Haftaya kadar medicana gittim ama fiyatları uçuk gelince uygun olarak bu hastaneyi buldum. Ben de öneriler almıştım medife için, genel itibariyle kötü bir eleştiriyle karşılaşmadım. Dr. Selda hanım var baya yoğun, randevu almak zor o yüzden ben randevusu daha kolay olan dr.burcu betül kazdal a başladım. Doktor ilgili fakat randevu alıp yine de saatinde giremiyorsun. O baya sıkıntılı oluyor. Baya kalabalık bir bölüm zaten. Sıra bekleme olmasa gayet iyi.

Medilife ayrıntılı ultrasona 400 küsür istiyor. Ben ikili taramayı orada yaptırmıştım ve 11 . Haftada %99 diye cinsiyetini söylemişti, baya iyiydi perinatolog. Tavsiye ederim.

Alışverişten bahsedilmiş. Eşimin arkadaşının 3 sene önce bebesi oldu, onlardan bize çikonun park yatağı, ana kucağı, küveti, emzirme yastığı, aventin süt sağma makinası, en iyilerinden kanguru, kullanılmamış fisher price oyuncaklara kadarını verdiler. Böyle olunca eşimin gözü inglesina bebek arabasındaydı, artık alırım bir sürü şey geldi zaten demeye durdu. Bu kadar eşya gelince kamera almak aklımda yoktu onu da ben düşündüm :)

Dün de eminönündeki havuzlu han a göz atmaya gittim, baya şeyler alınır oradan da, çok fazla çeşit vardı. Avmlerde yaz mevsimine göre kıyafetlerle karşılaştım ama havuzluhan da dört mevsim kıyafet vardı. Orayı da tavsiye ederim.

İlk cocukta banada laf edilince sacma sapan konusulunca cok sinirleniyordum herkese cevap veriyodum oyle olmycak diyodum gülüyorlardi ama benim dedigim oldu :) uyku egitimiyle az misafir kabul ederek huzurlu guler yuzlu uyku duzeni olan bir bebek yetistirdim özellikle eltim cok bozuldu duruma ama simdi 2.cide rahata bagladim onlar boyle konustukca ben neremle gulcegimi sasiriyorum kahkahalarla guluyorum karsilarinda resmen

Merhaba arkadaşlar ben de kasım ayında Doğum yapacağım ama sat bilmediğim için aklım çok karışık 7 haziranda ki Dr kontrolümde 12+5 tim bir yardımcı olsanız

Merhaba arkadaşlar ben de kasım ayında Doğum yapacağım ama sat bilmediğim için aklım çok karışık 7 haziranda ki Dr kontrolümde 12+5 tim bir yardımcı olsanız
Öncelikle merhaba
7 Haziranda 12+5sen canım sat 10 Mart olmalı. O zaman tahmini dığum tarihin de 15 Aralık olur. Aramızda 1hafta 1gün olmuş oluyor, öyle olunca kolay hesapladım

Öncelikle merhaba
7 Haziranda 12+5sen canım sat 10 Mart olmalı. O zaman tahmini dığum tarihin de 15 Aralık olur. Aramızda 1hafta 1gün olmuş oluyor, öyle olunca kolay hesapladım
Çok teşekkür ederim bu benim 3. ilk kez sat bilmiyorum çünkü spiral taktıracaktım hamile olduğumu öğrendim diğer ikisi sınırda prematüre sezeryan Doğum sanırım kasım sonuna denk gelecek bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…