Ben bugün vurundum canım diğeri de bir ay sonra.
19.06.2016 saat 00.42 de oğlumu kucağıma almıştım :) şimdi sıpamı ayağımda sallıyorum... Darısı diğer minnoslara inşallah :)
İyi ki doğmuş oğlun canım :)
İnşallah diğer evladına da sağlıkla kavuşursun.
Bizim de bir ay sonra 2.yaşgünümüz :)
Beylikduzu medilife asagi yukari ayni hospital biraz fazladir bende medicannaya gidiyofum ordada sezeryan fiyati 2750 imis ben sormadim daha ama doktorum docent cok iyi bi doktorvalla ben istinye üni.hastanesine gidiyodum detaylıya 575 tl dediler. doğum zaten 5binden başlıyodu şuan aradım fiyat bilgisi vermiyolar telefonda.
başka hastanelere sordum 400 467 300 olarak değişiyo. ve ben hastane değiştirme kararıda aldım. bi hastanede normal 980 tl diğerinde 1500 tl. ben niye boşuna okadar uçuk bi fark ödeyeyim diye düşündüm. sen nerede oturuyosun? ben beylikdüzü medilife ya da avcılar hospital e geçmeyi düşünüyorum artıkaşağı yukarı aynıdır diyodumda bu kadarıda fazla
Teşekkür ederim canım inşallah en hayırlı şekilde hepimiz yavrularımiza kavusuruz. Rabbim hepsinin güzel günlerini göstersin :) maşallah sanki daha dün doğdular şimdi abi/abla oluyorlar dimi...
Benim bi arkadas memnun bj profesore gidiyordu ondada dogum yapacak tek zaten kadin dogum profesor orda ismini bilmiyorumkızlar medilife hastanesine giden doktorundan memnun olan var mı? birde hangi doktora gidiyosunuz. azıcık yardım alabilir miyim
İyiki doğmuş minik:) gerçi çokta minik sayılmaz. İyi ayağında sallayabiliyosun canım. 2 yaşında, kendi uyumaya alışamadı heralde henüz?19.06.2016 saat 00.42 de oğlumu kucağıma almıştım :) şimdi sıpamı ayağımda sallıyorum... Darısı diğer minnoslara inşallah :)
19+3 günlük canım. Belki hissediyorumdur da başka bi şey sanıyorumdur bilmiyorum ki. Karnım zaten agrıyor gaz şu bu vs :) düzenli bi şey yok senin 2. Bebek mi?Kac haftaliksin canim ben 15. Haftada hissettim yavas yavas simdilerde ucuyor masallah sende duyarsin insalkah
Aleyküm selam canım hayırlı yolculuklar o zaman :)
Abuk subuk sıkıntılar yaşıyorum. O yüzden uzun zamandır okuyamadım yazılanları, uykumdan uyanmış artık bakayım tek tek yazılanlara derken mesajını gördüm, giriş yaptım foruma :))Bibliyo canım bebiş ve sen nasılsınız? Uzun süredir konuya yazmadin da aklıma geldin bir sorayım dedim...
Beylikdüzü medicana international bana sezeyan 7200 dedi, siz hangi medicanaya gidiyorsunuz?Beylikduzu medilife asagi yukari ayni hospital biraz fazladir bende medicannaya gidiyofum ordada sezeryan fiyati 2750 imis ben sormadim daha ama doktorum docent cok iyi bi doktor
İlk cocukta banada laf edilince sacma sapan konusulunca cok sinirleniyordum herkese cevap veriyodum oyle olmycak diyodum gülüyorlardi ama benim dedigim oldu :) uyku egitimiyle az misafir kabul ederek huzurlu guler yuzlu uyku duzeni olan bir bebek yetistirdim özellikle eltim cok bozuldu durumaOnlara ne aceba af edersinde kiclari cikiyor insanlar guzel bir seyler yapip guzel hayaller kurunca.bizdede var oyle benim daha ilk cocugum olmasina ragmen.araya araya buldum ay benim kiloma geldin ben iki tane dogurdum bu kilodayim sen ilkte boyle oldun cocuk doginca gorcem senin gezmelerini felan gercekten catliyorlar
Büyüdülerde abi abla oluyorlar yaaa19.06.2016 saat 00.42 de oğlumu kucağıma almıştım :) şimdi sıpamı ayağımda sallıyorum... Darısı diğer minnoslara inşallah :)
Öncelikle merhabaMerhaba arkadaşlar ben de kasım ayında Doğum yapacağım ama sat bilmediğim için aklım çok karışık 7 haziranda ki Dr kontrolümde 12+5 tim bir yardımcı olsanız
Çok teşekkür ederim bu benim 3. ilk kez sat bilmiyorum çünkü spiral taktıracaktım hamile olduğumu öğrendim diğer ikisi sınırda prematüre sezeryan Doğum sanırım kasım sonuna denk gelecek bu seferÖncelikle merhaba
7 Haziranda 12+5sen canım sat 10 Mart olmalı. O zaman tahmini dığum tarihin de 15 Aralık olur. Aramızda 1hafta 1gün olmuş oluyor, öyle olunca kolay hesapladım
Merhaba arkadaşlar ben de kasım ayında Doğum yapacağım ama sat bilmediğim için aklım çok karışık 7 haziranda ki Dr kontrolümde 12+5 tim bir yardımcı olsanız
Sezeryan olduğu için kasım olacakmışsen aralık annesi olacaksın :)
Süpriz bir bebek oldu demek, hayırlı olsunÇok teşekkür ederim bu benim 3. ilk kez sat bilmiyorum çünkü spiral taktıracaktım hamile olduğumu öğrendim diğer ikisi sınırda prematüre sezeryan Doğum sanırım kasım sonuna denk gelecek bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?