Öyle oldu gerçekten hayırlısı sağlıklısı hepimizeSüpriz bir bebek oldu demek, hayırlı olsun
ben dün vuruldumKızlaaaar tetanoz aşısını ne zaman vurulacaksınız? Sağlık ocağından aradıla
Sağol canım hepimiz inşallah Dün hiç ağrı olmadı bugün de hafif vurulduğum yer ağrıyor. Çok kullandığınız kolunuza vurdurmayın.Geçmiş olsun canım ağrısız atlatırsın inşallah
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah, dertsiz dert vermesin Allahım inşallah bişey çıkmazBebekte var canım, doktor 10 mm sınırına var daha, o yüzden endişe etme sadece haberin olsun diye söylüyorum takip edelim dedi. Geldiğimizden beri araştırıyoruz doğuma kadar normale dönen var, doğumdan sonra da normale dönen de , yani her konuda olduğu gibi iyi ve kötü örnekleri var. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Annede çok yaygın görülüyormuş doğumdan sonra geçiyor mu bilmiyorum, Allah şifa versin.
Ahhaha evet ya iyi dedin :)) inşallah bulurum eşimle konuştum o hala istinye de kalma taraftarı ayrıntılıyı orada yaptır diyo. Bakalım ne yapıcam oladar ücret boşuna ödemek istemiyorum öyle şaşaalı bi maddiyatımız yok çünkü :/D
Doguma geliym istersen hic rahatsiz etmiym seni arada deseydin....insallah ilgili bir doktor bulursun bir an once
Demekki benm doktorum gibi seninkide. Vardır bi bildikleri heraldeAyrıntılı ultrasona kadar nerdeyse 1 aydı (ki mecburen şikayetim olunca gittim; ayrıntılı da bir muayene sayılıyor) sonrasında sonucu bana yolla 1 ay geçsin öyle gel dedi, benim doktorum da.
İnşallah hemen düzelir.
Sağlıcakla alın mucize’nizi kucağınıza.
Oyy maşallah ona, rabbim kocaman adam olduğunuda göstersin :)19.06.2016 saat 00.42 de oğlumu kucağıma almıştım :) şimdi sıpamı ayağımda sallıyorum... Darısı diğer minnoslara inşallah :)
Muayene ücretin ne kadar canım bi de doktorun ismi, bide hangi medicana. Çok sordum ama kusura bakma :))Beylikduzu medilife asagi yukari ayni hospital biraz fazladir bende medicannaya gidiyofum ordada sezeryan fiyati 2750 imis ben sormadim daha ama doktorum docent cok iyi bi doktor
Anladm canım bi bakıyım benBenim bi arkadas memnun bj profesore gidiyordu ondada dogum yapacak tek zaten kadin dogum profesor orda ismini bilmiyorum
Anladm canım çok teşekkür ederim, bende dün fiyat aldım 400 demişti. Bende geçicem sanırım oraya bizim çevreden çok kişi orada yaptı doğumu. Kalabalığından çekiniyorum biraz. Ama memnunsan düşünülebilir. Sanırım detaylıya kadar karar verip değiştircem doktorumu istemesemde...Abuk subuk sıkıntılar yaşıyorum. O yüzden uzun zamandır okuyamadım yazılanları, uykumdan uyanmış artık bakayım tek tek yazılanlara derken mesajını gördüm, giriş yaptım foruma :))
Bebeğim iyi şükür, medilife betül hanım a devam ediyorum. Dün kontrolüm vardı, ayrıntılı ultrason için randevumu aldım. Bebeğim iyi ama diğer her şey de stresli bir dönem geçiriyorum, geçecek inşallah.
Sen nasılsın?
aydingelini medilife hastanesine gidiyorum, 10. Haftaya kadar medicana gittim ama fiyatları uçuk gelince uygun olarak bu hastaneyi buldum. Ben de öneriler almıştım medife için, genel itibariyle kötü bir eleştiriyle karşılaşmadım. Dr. Selda hanım var baya yoğun, randevu almak zor o yüzden ben randevusu daha kolay olan dr.burcu betül kazdal a başladım. Doktor ilgili fakat randevu alıp yine de saatinde giremiyorsun. O baya sıkıntılı oluyor. Baya kalabalık bir bölüm zaten. Sıra bekleme olmasa gayet iyi.
Medilife ayrıntılı ultrasona 400 küsür istiyor. Ben ikili taramayı orada yaptırmıştım ve 11 . Haftada %99 diye cinsiyetini söylemişti, baya iyiydi perinatolog. Tavsiye ederim.
Amin canım inşallah
Evet hala inanamıyorum kızımın abla olacağına :)
Minik abla
Zorlu bir o kadar da güzel günler bekliyor bizi inşallah :) çok şükür kardeş sevgisini tadacaklar evlatlarımız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Tesekkur ederiz teyzesi :)İyiki doğmuş minik:) gerçi çokta minik sayılmaz. İyi ayağında sallayabiliyosun canım. 2 yaşında, kendi uyumaya alışamadı heralde henüz?
Abuk subuk sıkıntılar yaşıyorum. O yüzden uzun zamandır okuyamadım yazılanları, uykumdan uyanmış artık bakayım tek tek yazılanlara derken mesajını gördüm, giriş yaptım foruma :))
Bebeğim iyi şükür, medilife betül hanım a devam ediyorum. Dün kontrolüm vardı, ayrıntılı ultrason için randevumu aldım. Bebeğim iyi ama diğer her şey de stresli bir dönem geçiriyorum, geçecek inşallah.
Sen nasılsın?
aydingelini medilife hastanesine gidiyorum, 10. Haftaya kadar medicana gittim ama fiyatları uçuk gelince uygun olarak bu hastaneyi buldum. Ben de öneriler almıştım medife için, genel itibariyle kötü bir eleştiriyle karşılaşmadım. Dr. Selda hanım var baya yoğun, randevu almak zor o yüzden ben randevusu daha kolay olan dr.burcu betül kazdal a başladım. Doktor ilgili fakat randevu alıp yine de saatinde giremiyorsun. O baya sıkıntılı oluyor. Baya kalabalık bir bölüm zaten. Sıra bekleme olmasa gayet iyi.
Medilife ayrıntılı ultrasona 400 küsür istiyor. Ben ikili taramayı orada yaptırmıştım ve 11 . Haftada %99 diye cinsiyetini söylemişti, baya iyiydi perinatolog. Tavsiye ederim.
Evet elhamdülillah bu günleri gösteren RabbimeBüyüdülerde abi abla oluyorlar yaaa
Kızlar balık yağında hangi markayı kullanıyorsunuz. ben hamilelikten önce ocean ve möller's kullandım. içerikleri baya iyiyidi şimdi doktorum Krilom diye bir marka verdi daha önce kullanmadım. ve balığın karaciğerinden mi yapılıyor yazmıyor. bu önemli çünkü. Siz şuan ne kullanıyorsunuz EPA DHA değerleri nasıl.
20. Haftadan sonra yapıyoruz dediler bana ben de yarın gidicem. Normalde gecen haftaydı ama sehur dışında olduğum icin bu haftaya sarktı.Mesajım yarım kalmış
18+5 iz bugün , yarın tetanoz aşısı için sağlık ocağından çağırdılar
Oo denizin gelmis senin haftasonu kocani alda yuzmeye gidin :)Hayirli sabahlar bayanlar. Ruyamda deniz tasiyodu. Evimi tamamen su kapliyodu ve kocacigimda catidaydi kacisiyoduk. Sonra su cekildi de adami buldumbi uyandim sanki islanmis gibiydim. Degisikti hayirlar olur insallah. Emira SY oo masallah oglusuna abi olmak ayakta sallanmayi gerektirir
Ocean ve mollerden memnunsan kullan yine. Bosver doktoru onlar anlasmali markalari soyluyorlar beni deli ediyorlar
Oo denizin gelmis senin haftasonu kocani alda yuzmeye gidin :)
Evet canım malesef öyle. Direk zaten anlaşmalı ürünleri işaretliyorlar. bu markayı daha önce duymadım. bir yandan da yazdıysa bir nedeni var mı acaba diye düşündüm...
20. Haftadan sonra yapıyoruz dediler bana ben de yarın gidicem. Normalde gecen haftaydı ama sehur dışında olduğum icin bu haftaya sarktı.
Yok canim balik yaglari icin ozel bi durum yok maalesef. Hani su hamileye faydali bi degil gibisinden onemli olan balik yaginin kullanilmis olmasi. Diger takviyeleri zaten aliyoruz. Bildigini kullanmak en guzelidir
Evet veriliyor. Ben gecen sefer gittigimde yaptirmistim idrar tahlili. Busefer de sabah ac karna gel takibini de yapalım dedi yine kan falan alacaklar gittiğimde.Bana da 20. haftada gel dediler canım. birde aile hekimliğinde idrar tahlilide verebiliyor muyuz canım.
uyarı için çok teşekkürler canım dikkatli olmak lazım kalabalık yerlerde haklısınKızlar yaz geldi kendinize havuzlarda plajlarda dikkat edin cok kalabaliksa cok fazla suriyeli veya yabanci uyruklularin tercih ettkkleri plajlarsa gitmeyin girmeyin gezinmeyin...el ayak agiz hastaligi yine cığ gibi patladi.gecen hafta kizimla ayni ayda bebegi olan 2 arkadasim bize yakin olan parktaydi kresten sonra yanlarina ugradik 5dk kaldik diye bize o gun bulasmamis ama diger 2 bebekte anneleride el ayak agiz hastaligi kapmis.parkta çimde oturnaktan.bilen vardir belki izmirin en elit kesimlerinden birinse oturuyoruz ustelik bostanlı sahildeyiz...hamilelerde el ayak agiz hastaligi bebekte cilt lekelerine sebep oluyor ustelik.arkadasimin oglu 3 yasinda 4 gundur 9 eylulde yatiyo cesmede haftasonu sinek isirmis kaninda kanla bulasan mikrop tespit edilmis uzakdoguda gorulen bir hastalikmis...sinek isirigindan baska kesik olmadigi icin vucudunda sinekten bulastigini dusunuyo doktorlarfelaket tellalligi yapmak istemiyorum kendinize dikkat edin haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?