2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
bende kan ve idrar tahlili verdim kızlar. tetanoz aşısını da yaptı hemşire. erken değilmidir falan dedim bebeği hissetmeye başladıysan erken değil dedi ki hissediyodum bikaç zamandır.
kalp atışını dinledik gayet güzel dedi bidaha kontrol için ve aşı için tarih verdi geldik işe geri çok şükür

Oo kotuymus bende aksam gec bise yemiyorum. Bide ogleye dogru kahvalti ediyorum. Yaklasik 15 saat yemedigim oluyo ama bulantim olmuyor cok sukur. Sadece kiyilma oluyo. Yatmadan salatalik fln yiyebilirsin kalorisi cok az hemde uzun sure yememis olmazsin

Evet canım malesef öyle. Direk zaten anlaşmalı ürünleri işaretliyorlar. bu markayı daha önce duymadım. bir yandan da yazdıysa bir nedeni var mı acaba diye düşündüm...
Ay hersey anlasma reklam para olmus ya...cocuk doktoruda oyle gidiyosun aptamile basla yok bilmemkimin doktoru hippe basla demis.ek gidaya geciyosun milupa irmikli kahvalti aksam milupa gece muhallebisi yazip veriyo ya doktor irmigi suyla haslamak 5dk icine meyve dogramak 1 dk...niye hazir mama yediriym nasil doktorsun kac para veriyo sana bu marka acaba diye sordum bi kere güldü sadece...ozel hastaneler iyi guzel tertemiz de ilac yada baska bisey yazdimi 5 kez dusunuyosun

Ayy gaza geldim giyineyimde gideyim saglik ocagina bi nasillar iyiler mi sorup geleyim

Artık bende aynı şeyi düşünüyorum canım.. bana dedi sana multivitamin yazacağım dedim önceki doktor decavit verdi dedim. yok ben decavit vermıyorum dedi elindeki listede özel 60 tl lik vitamin vardı ki onun içeriğini biliyorum decavitten daha düşük.. sonra yazmadı ben decavit alıyorum diyince....:)

Sabah yataktan kalkmadan krakee atisturabilirsin yada aksam yatmadan leblebi yiyebilirsin canim kilo alincak nasil olsa

Evet veriliyor. Ben gecen sefer gittigimde yaptirmistim idrar tahlili. Busefer de sabah ac karna gel takibini de yapalım dedi yine kan falan alacaklar gittiğimde.

Canım birşey daha danışacaktım. şimdi biz tetonoz aşısı için randevu almamız gerekiyor mu. mhrs den aile hekimi diye randevu almam gerekir mi tahliller içinde yoksa aşı için gittiğimizde desek giriş yaparlar mı...

olmadi deniycem canim onu yaa oda sadece su ama nasil tutar mideyi bilmem :)

Ya bulanti icin bile ilk hamileligimde emedur icilmez demisti doktorum buda emedur yaziyo sadece...valla ben bi saglik ocagina da soruyorum bunu yazdi ama bu var zaten almama gerek varmi diye :)

Ben dün bi sağlık ocağına girdim hemen yaptılar zaten kaydına bakıp yapılmadığını anlıyorlar hemen iki dk da yaptı. Hiçbi şeyle uğraşmıyorsun.

olmadi deniycem canim onu yaa oda sadece su ama nasil tutar mideyi bilmem :)

Dün gece yatmadan midem bulandı diye çubuk kraker yemiştim, sabah da kalkınca evden çıkacam diye oyalanmadan kahvaltı ettim. Arayı kısa tuttum diye herhalde bu sabah kusmadım. Bu akşam da deneyecem aynı şeyi, belki de artık sabahları kusmamanın yolunu bulmuşuzdur

Ne için gerekli seyleri kusum? Kiyafet mi odami alisverismi
kıyafet için genel ıhtıyaclar aslında zahmet olmassa yazabılrı mısın ilk etapta alısverıs ıcın ben kıyafet alısverısne başladım mesela çıtçıtlı badı aldım uzun kollu aldım ama kısa kollu da gerekır mı ayaklı pıjama kac tane almak gerekır tulum desen oyle 3 aylık 6 aylık aldım

Sabah yataktan kalkmadan krakee atisturabilirsin yada aksam yatmadan leblebi yiyebilirsin canim kilo alincak nasil olsa
sabah kraker yiyemiyorum canim cunku troid hapi iciyorum yarim saat onu beklerken mahvoluyroum yaa gece bisey yemedigim icin bugun daha kotuyum hatta leblebide denerim olamdi :) bide sana bisey sorucam sen tam yazmisken :) ben sabahlari cok gerinerek uyaniyorhm yaa bilerek degil ama istemsiz vucudum yapiyor ve bi kav gundur karnimi sisirip siktigimi farkediyorum bisey olurmu acaba

Kontrole hic gitmiyomusun ? Ben ikili yarama sonucumu biraktim hemsireye oda kagida tarih yazip asiya gelceksin diye verdi elime

bende ilk defa kilo almami durdurim diyee bisey yemeden yattim :) ondan sanirim mide fazla bos baldi diye

Ben dün bi sağlık ocağına girdim hemen yaptılar zaten kaydına bakıp yapılmadığını anlıyorlar hemen iki dk da yaptı. Hiçbi şeyle uğraşmıyorsun.

anladım canım. Aşıyı belki hemen yapıyorlardır da ben gitmişken kan ve idrar tahlili vermek istiyorum. acaba onun için randevu almamı isterler mi onu bilemedim.

Kontrole hic gitmiyomusun ? Ben ikili yarama sonucumu biraktim hemsireye oda kagida tarih yazip asiya gelceksin diye verdi elime

Sağlık ocağına yani aile hekimliğine hiç gitmiyorum canım .. Sadece ilk hamileliğimi öğrenmek için gitmiştim. Sonra hep hastaneye gittim. Oraya da düzenli gitmek gerekiyor mu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…