Canim etraftan akil veren çok olur hic unutma onlar kendi bebeklerinin gelisimine gore en cok ihtiyac duyduklari seyi soyluyolar sana senin bebeginin o tarz bir seye hic ihtiyaci olmayabilir...bi dogsun kucagina bi al annesi bak bakalim boyumu uzun gobusumu kocaman.eldivenleri cikarip atar belki kendinden eldivenli alirsin ustleri.belki uyusuk tembel tosbag olur hic oynamaz eldiveniyle :)
Bu arada cok begenip heves ettigin seyleri al ilk bebeginin yasattigi heycani bidaha yasayamazsin o yuzden kimsenin hevesini kirmasina izin verme abartili suslu seyler almak istiyosan al giymez ihtiyac olmaz diye biri laf eder diye kendini kiyaslama heveslerini yaşa mutlaka :) M mucize83
canım sabah aç karnına 10a kadar kan alıyo sağlık ocakları. sabahtan gidersin sıra alırsın danışmadan doktor görüp yönlendirir ebe hemşireye oda yapması gerekenleri yapar. çünkü doğumdan sonra bebişlerin aşılarını vs onlar takip edicekler.
onuda listeme yazıyım bari canım çok teşekkür ederim. şuan avcılar hospital medilife ya da medicana arasındayım. en kötü 500evler g.o.p tarafına gidebilirim ablamda şafakta doğum yapmıştı ama bana çok ters geliyo o tarafeşimde diyo ayrıntılıyı istinyede yaptır orası çok iyi falan. hatta doğuma bile orada kal dicek sanırım, ama kayınvalidem çocuk odasını alcak eksik gedik zaten alırız dert etme diyo. bide kadına doğumda azıcık bizi destekle diyemem demek istemiyorum sonra doğurana kadar çalıştı nereye gitti para dicekler ama oğlu acaip masraflı çıktı kadın bilmiyo ki çalışmasam ne olacakmış çok merak ediyorum valla
bugün hemşire benm tansiyonumu ölçtü ama ölçmeden anlamıştım düşük olduğunu beni sarsıyodu. tansiyonun düşük dedi, bişeyler ye hemen falan dedi. düşük tansiyonda riskli mi acaba
insaallah canim yaa :)Nasil guzel bir anne olcaksin :)
Guzel gorunuyo ama bence bir yakindan bak ince olabiliyo soobenin tulumlari.zaten arabasinin icinde olcagi icin islanma ihtimali yok onemli olan kalin puf puf bisey olmasi.muayneye gidince hop cikartican icinde normal tek kat kiyafeti olcak kat kat giydir soy ugrasmiycan pratik olcakevet yaa başladılar bıle sagolsunlar ama sunu alma gereksız aman bunu alma gereksız dıye benım ılk cocugum 35 yasındayım bırde zor zahmetlerle oldu heves fazlasıyla aslında kendımı frenlemeye çalışıyorum
https://www.soobe.com.tr/urun/detay/bebek-astronot-kirmizi-4468-cm/16639
sana zahmet bu lınke bakar mısın fıyatıda uygun geldı ??
9-6 ydı sanırım canım. yok kayınvalidemin hakkını yiyemem o konuda odasının herşeyini o yapacakmış. eksiklerinide alırız diyo. ama erkek olduğnu duyunca bu heves baki kalırmı bilememKacti ki tansiyonun canim?? Dusuk tansiyon bayginliga neden olabilir o yuzdrn demistir. Ne guzel yaa daha bana sunu biz alalim diyen olmadi. Tekliflere acik bekliyorum
Düşük tansiyon =uzun ömür demişti dahiliye doktoru :) Ama 8-7 aşağısı tehlikeli olabilir. Serum takarlar acil.bugün hemşire benm tansiyonumu ölçtü ama ölçmeden anlamıştım düşük olduğunu beni sarsıyodu. tansiyonun düşük dedi, bişeyler ye hemen falan dedi. düşük tansiyonda riskli mi acaba
evet yaa başladılar bıle sagolsunlar ama sunu alma gereksız aman bunu alma gereksız dıye benım ılk cocugum 35 yasındayım bırde zor zahmetlerle oldu heves fazlasıyla aslında kendımı frenlemeye çalışıyorum
https://www.soobe.com.tr/urun/detay/bebek-astronot-kirmizi-4468-cm/16639
sana zahmet bu lınke bakar mısın fıyatıda uygun geldı ??
korkma bisey olmaz canim azz tuzlu ayran ic yukselir insaallah benimde dusuk cikti gecende ama sabh saatleri falan yaa ben ona abglamistimcanım sabah aç karnına 10a kadar kan alıyo sağlık ocakları. sabahtan gidersin sıra alırsın danışmadan doktor görüp yönlendirir ebe hemşireye oda yapması gerekenleri yapar. çünkü doğumdan sonra bebişlerin aşılarını vs onlar takip edicekler.
onuda listeme yazıyım bari canım çok teşekkür ederim. şuan avcılar hospital medilife ya da medicana arasındayım. en kötü 500evler g.o.p tarafına gidebilirim ablamda şafakta doğum yapmıştı ama bana çok ters geliyo o tarafeşimde diyo ayrıntılıyı istinyede yaptır orası çok iyi falan. hatta doğuma bile orada kal dicek sanırım, ama kayınvalidem çocuk odasını alcak eksik gedik zaten alırız dert etme diyo. bide kadına doğumda azıcık bizi destekle diyemem demek istemiyorum sonra doğurana kadar çalıştı nereye gitti para dicekler ama oğlu acaip masraflı çıktı kadın bilmiyo ki çalışmasam ne olacakmış çok merak ediyorum valla
bugün hemşire benm tansiyonumu ölçtü ama ölçmeden anlamıştım düşük olduğunu beni sarsıyodu. tansiyonun düşük dedi, bişeyler ye hemen falan dedi. düşük tansiyonda riskli mi acaba
Bebeginin dogmasina nerden bakaan 17 18 hafta olan bir anne simdiden bebeginin yaninda sesinin tonuna bile dikkat edip esiyle tartismiyosa nasil kotu bir anne olabilirki :) buyudugu zaman annem beni bebekken yikamayi beceremiyodu bezimi yanlis baglayip ustumu kirletiyodu demiycekki annem hep guler yuzluydu cok guzel cocukluk yasatti bana diycek :)insaallah canim yaa :)
hahahha benim kvdede boyle br teklifle gelmedi :) bende teklif etmiyorum zaten benim ailem alicak cunku herseyini kendiside sus gibi gelir gider sanirim :)) kp gecende ben dogumdayken sen balonalri alir gelirsin demi esimin eli ayagina karisir yanlsi alir bide dedimm öfff balona ne gerek var dedi :) iyi dedim benim babam gider kii babamda sehirdisindan gelcek dusun :)Kacti ki tansiyonun canim?? Dusuk tansiyon bayginliga neden olabilir o yuzdrn demistir. Ne guzel yaa daha bana sunu biz alalim diyen olmadi. Tekliflere acik bekliyorum
ayy canim benimm insaallah bunalri soyler yaa olunca degismeyelimde bide :)Bebeginin dogmasina nerden bakaan 17 18 hafta olan bir anne simdiden bebeginin yaninda sesinin tonuna bile dikkat edip esiyle tartismiyosa nasil kotu bir anne olabilirki :) buyudugu zaman annem beni bebekken yikamayi beceremiyodu bezimi yanlis baglayip ustumu kirletiyodu demiycekki annem hep guler yuzluydu cok guzel cocukluk yasatti bana diycek :)
ama benim bayılmalarda oluyo, tam ters tepki yapmasında amanDüşük tansiyon =uzun ömür demişti dahiliye doktoru :) Ama 8-7 aşağısı tehlikeli olabilir. Serum takarlar acil.
Haha niye kiz torun mu istiyolar :) benimde 10 6 cikti ama dusuk demedi9-6 ydı sanırım canım. yok kayınvalidemin hakkını yiyemem o konuda odasının herşeyini o yapacakmış. eksiklerinide alırız diyo. ama erkek olduğnu duyunca bu heves baki kalırmı bilemem
tamam teşekkür ederım canım ya ınceleyerek alıyım en iyisiEki Görüntüle 2158433 Eki Görüntüle 2158434 bunlarda fikir olur.pratik olmasi cok onemli acemi anne olcan bebek her muaynede soyunucak soydugunda aglayacak giydirene kadar hemde...elin ayagin dolanmasin diye eb pratik ve sana kolay gelen olmali ve cok fazla kullanicaksin bunu en az 4 ay ustelik.o yuzden iyice incele alirken
ayy yok canım, benm kp yok, annemde yok. ablamın çocukları var uğraşır ama herşeye hemen laf söyleyen insan o yüzden ben pek bişey talep etmem ondan doğuma gelene kadar zaten uzun zaman geçer ha deyince gelemez. o yüzden kv yapar çoğu şeyi. önceden tavırlıydım ama artık içimdekileri yutmaya ve kindar bi anne olmamaya karar verdim. önceden olsa izin vermezdim bişeyler yapmasına ama eşimde annesi bişeyler yapacak diye seviniyo. susuyorum o yüzden zoraki bişey yaptırmıyorum odasını siz alında demedim. kendileri eşime söylemişler o yüzden umursamıyorum..hahahha benim kvdede boyle br teklifle gelmedi :) bende teklif etmiyorum zaten benim ailem alicak cunku herseyini kendiside sus gibi gelir gider sanirim :)) kp gecende ben dogumdayken sen balonalri alir gelirsin demi esimin eli ayagina karisir yanlsi alir bide dedimm öfff balona ne gerek var dedi :) iyi dedim benim babam gider kii babamda sehirdisindan gelcek dusun :)
evet canım kızcılar onlar. çocuklar erkek olunca kıza hasret kalmış. hala cinsiyeti bilmiyo kız olsun neler alcam neler deyip duruyoHaha niye kiz torun mu istiyolar :) benimde 10 6 cikti ama dusuk demedi
ben 17+2 deyim dün bana vurdular ilk dozu bir ay sonra da ikinci doz vurulacakmışımKayıt olmak için gittiğimde 20. Haftada gel tetanoz alışı için demişlerdi bana.
ay yok okadar değil valla kadının günahını alamam şuanTententen aman birak ya bisey almasalarda olur benimki hep bende biseyler almak istiyorum ama her seyi var derdi almak istemeyene bahane çok bende bisey gormedim kvden bu seferde bisey bwklemiyorum.
Aa bi dk pardon kızıma 2 tane mavi pijama alti alip gelimisti bi kere bak bunlari kapiya koymuslardi 5 tlye satiyolardi iyi dimi hep giyilir diye
hahahha benim kvdede boyle br teklifle gelmedi :) bende teklif etmiyorum zaten benim ailem alicak cunku herseyini kendiside sus gibi gelir gider sanirim :)) kp gecende ben dogumdayken sen balonalri alir gelirsin demi esimin eli ayagina karisir yanlsi alir bide dedimm öfff balona ne gerek var dedi :) iyi dedim benim babam gider kii babamda sehirdisindan gelcek dusun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?