2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

evet yaa başladılar bıle sagolsunlar ama sunu alma gereksız aman bunu alma gereksız dıye benım ılk cocugum 35 yasındayım bırde zor zahmetlerle oldu heves fazlasıyla aslında kendımı frenlemeye çalışıyorum

https://www.soobe.com.tr/urun/detay/bebek-astronot-kirmizi-4468-cm/16639

sana zahmet bu lınke bakar mısın fıyatıda uygun geldı ??

Kacti ki tansiyonun canim?? Dusuk tansiyon bayginliga neden olabilir o yuzdrn demistir. Ne guzel yaa daha bana sunu biz alalim diyen olmadi. Tekliflere acik bekliyorum

Guzel gorunuyo ama bence bir yakindan bak ince olabiliyo soobenin tulumlari.zaten arabasinin icinde olcagi icin islanma ihtimali yok onemli olan kalin puf puf bisey olmasi.muayneye gidince hop cikartican icinde normal tek kat kiyafeti olcak kat kat giydir soy ugrasmiycan pratik olcak

Kacti ki tansiyonun canim?? Dusuk tansiyon bayginliga neden olabilir o yuzdrn demistir. Ne guzel yaa daha bana sunu biz alalim diyen olmadi. Tekliflere acik bekliyorum
9-6 ydı sanırım canım. yok kayınvalidemin hakkını yiyemem o konuda odasının herşeyini o yapacakmış. eksiklerinide alırız diyo. ama erkek olduğnu duyunca bu heves baki kalırmı bilemem

bugün hemşire benm tansiyonumu ölçtü ama ölçmeden anlamıştım düşük olduğunu beni sarsıyodu. tansiyonun düşük dedi, bişeyler ye hemen falan dedi. düşük tansiyonda riskli mi acaba
Düşük tansiyon =uzun ömür demişti dahiliye doktoru :) Ama 8-7 aşağısı tehlikeli olabilir. Serum takarlar acil.

bunlarda fikir olur.pratik olmasi cok onemli acemi anne olcan bebek her muaynede soyunucak soydugunda aglayacak giydirene kadar hemde...elin ayagin dolanmasin diye eb pratik ve sana kolay gelen olmali ve cok fazla kullanicaksin bunu en az 4 ay ustelik.o yuzden iyice incele alirken

korkma bisey olmaz canim azz tuzlu ayran ic yukselir insaallah benimde dusuk cikti gecende ama sabh saatleri falan yaa ben ona abglamistim

insaallah canim yaa :)
Bebeginin dogmasina nerden bakaan 17 18 hafta olan bir anne simdiden bebeginin yaninda sesinin tonuna bile dikkat edip esiyle tartismiyosa nasil kotu bir anne olabilirki :) buyudugu zaman annem beni bebekken yikamayi beceremiyodu bezimi yanlis baglayip ustumu kirletiyodu demiycekki annem hep guler yuzluydu cok guzel cocukluk yasatti bana diycek :)

hahahha benim kvdede boyle br teklifle gelmedi :) bende teklif etmiyorum zaten benim ailem alicak cunku herseyini kendiside sus gibi gelir gider sanirim :)) kp gecende ben dogumdayken sen balonalri alir gelirsin demi esimin eli ayagina karisir yanlsi alir bide dedimm öfff balona ne gerek var dedi :) iyi dedim benim babam gider kii babamda sehirdisindan gelcek dusun :)

ayy canim benimm insaallah bunalri soyler yaa olunca degismeyelimde bide :)

9-6 ydı sanırım canım. yok kayınvalidemin hakkını yiyemem o konuda odasının herşeyini o yapacakmış. eksiklerinide alırız diyo. ama erkek olduğnu duyunca bu heves baki kalırmı bilemem
Haha niye kiz torun mu istiyolar :) benimde 10 6 cikti ama dusuk demedi

Tententen aman birak ya bisey almasalarda olur benimki hep bende biseyler almak istiyorum ama her seyi var derdi almak istemeyene bahane çok bende bisey gormedim kvden bu seferde bisey bwklemiyorum.
Aa bi dk pardon kızıma 2 tane mavi pijama alti alip gelimisti bi kere bak bunlari kapiya koymuslardi 5 tlye satiyolardi iyi dimi hep giyilir diye

ayy yok canım, benm kp yok, annemde yok. ablamın çocukları var uğraşır ama herşeye hemen laf söyleyen insan o yüzden ben pek bişey talep etmem ondan doğuma gelene kadar zaten uzun zaman geçer ha deyince gelemez. o yüzden kv yapar çoğu şeyi. önceden tavırlıydım ama artık içimdekileri yutmaya ve kindar bi anne olmamaya karar verdim. önceden olsa izin vermezdim bişeyler yapmasına ama eşimde annesi bişeyler yapacak diye seviniyo. susuyorum o yüzden zoraki bişey yaptırmıyorum odasını siz alında demedim. kendileri eşime söylemişler o yüzden umursamıyorum..
Haha niye kiz torun mu istiyolar :) benimde 10 6 cikti ama dusuk demedi
evet canım kızcılar onlar. çocuklar erkek olunca kıza hasret kalmış. hala cinsiyeti bilmiyo kız olsun neler alcam neler deyip duruyo

ay yok okadar değil valla kadının günahını alamam şuan

Valla bende iki taraftanda teklif gelmedi. Heralde herkes kiyafet dusunuyor. Bende besik araba filan alirim artik. Gelse guzel olurdu yani onlar pahali cunku nasip iste zorla mi teklif ettirem haa bak hakkini yemeyeyim bizim ev kredi borcumuz var. Kp demis ki 10bin vercem size eve odeyin. Arayip tesekkur bile etmedim simdiye kadar hicbisey yapmadilar cunku. Esim tesekkur etti babasina. Kv de de onlarda eskiden torun geldiginde kp kv o an ellerinde kollarinda ne varsa onu verirlermis geline. Kp nin de altin yuzugu vardi. Kv gulerek verirsin artik fln dedi millete eglence oldum

geçen bi muhabbet oldu, birisinin eskisini giydirmekten. bende okadarda değil 2 tane alacağıma 1tane alırım yine de onu düşünmem falan dedim. o da dedi ki sen giydirsende ben izin vermem öyle şey olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…