2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Ayy yok bnm kv para olsa alir yaa oyle biri degil aslinda. Ama erken daha o yuzden almiyodur. Yani kadin kp bagli ama bana harclik verdigini bilirim. Iyi bi kvm var cok sukur. Hani beni cok sevmese de oglu seviyo saygi gosterir bende onu severim ama yani biraz resmiyiz. Pek arayip sormam. Saygi gosteriyorum da o sevgi olmuyo bi turlu. Bizimkilerde yapar heralde biseyler de erken iste son aylarda cikar kokusu herkesin

ne guzel sana vereceklermis canim :) bize onu bile soylemediler kizz sukrett :)

Bizde de kizci herkes yaa esimde dahil kp bile kiz daha iyidir dedi. Neyse ki kiz dedi doktor

ne guzel sana vereceklermis canim :) bize onu bile soylemediler kizz sukrett :)

Valla zamaninda oyle uzuldugum seyler oldu ki canim. Saka bi yana herseyi de alsalar hicbisey yapmasalarda gozumde ayni degerdeler. Hicbi zaman degismeyecek. Hicbi zaman yapmadiklarini yuzlerine vurmam yaptiklari icinde minnet duymam. Ne yapiyolarsa iclerinden gelerek yapsinlar diyorum. Esimin isine geliyo o ayri ama ben karismiyorum pek

Haha niye kiz torun mu istiyolar :) benimde 10 6 cikti ama dusuk demedi
Canım benim 9-4 çıkıyor, doktor da çok iyi diyor. 10-6 da düşük değildir, korkma gayet iyi.
Dün gittiğimde cinsiyeti öğreneceğiz diye çok heyecanlıydım, yüksek çıkar kesin diyordum içimden, 10-5 çıktı Düşük olması daha iyi hamilelikte yüksek olduğunda daha çok dikkat etmek gerekiyor vs. Böyle olunca en azından canım istedi mi tuzlu ayran içebiliyorum

kuzum benim annemde yok babamda baskasiyla evli zaten ama sukur evelsnigi kisi iyi biri oyle kiskancliklari falan yok babamdan daha cok bsiyler alir bzie dugunumdede oyel boyel bir suru sey almisti aalmisti ama benim babannem halam ablam dedigim bi kuzenim o var onalr ekndi aralarinda herseyi paylastilar besikten tut arabasina kadar :) ama kvleri .durumu cok cok iyi olmasina ragmen hep birilerininbiseylerini kullanmami sunuyor bana bastan kafama cok takiyordhm agliyordum niye boyle yapiyro diyesimdi umursamiyorum artik o kendi kendine konusuyor :))

Aynen bende dusuk olmasindan yanayim. Tuza dikkat ediyorum gerci odem olmasin diye. Ama arada insan kaciriyo tuzun dozunu dusunmuyorum yukselir mi falan diye cok rahat

ahhh bu esler zatenn cok fenaa :) benimde esim bastan bebek arabasini siz alicaksiniz demisti kv kp dedim bidaha boyle birsey soyleme kendileri isterlerse alicazderler zaten ki sidi gerekte kalmadi :)

ahhh bu esler zatenn cok fenaa :) benimde esim bastan bebek arabasini siz alicaksiniz demisti kv kp dedim bidaha boyle birsey soyleme kendileri isterlerse alicazderler zaten ki sidi gerekte kalmadi :)

Daha ailesine sunu al fln demedi esim. Ama gelen seyi de alir reddetmez. Bakalim kalan 5 ay neler gostercek. Ben hep diyorum gorecekleri yilda 1 2 kez ki oda kendileri gelirse gorur. Ozellikle ayarlayip gitmem gitsemde 1 2 gun kalirim. Cok goremicekler zaten diyorum. Nasip kismet bakalim nolcak

benim kv kp burda ama oyle bize cok gelmezler :) bakalim torun olunca degisrimi bilmrm ama gorcez artik artik amnagenede gelmez :)

yaa banfa sakin gerinme dediler bi kac gundur gundur olunca panik yaptim bende yaa iyi bari rahatladim canim sagol
Canim ben hamileligimin basindan beri geriniyorum uykudan uyaninca istemsiz oluyo biraz. Hemen kendime gelemem ben ilk 3 5 dk uyanik olan ama hala uyuyanlardanim. Cok sukur hic biseycikte olmadi :) zaten sol tarafima yaticam diye sol tarafim acayip kasiliyo gerinmezsem yataktan kalkamam.

Beylikduzu medilife asagi yukari ayni hospital biraz fazladir bende medicannaya gidiyofum ordada sezeryan fiyati 2750 imis ben sormadim daha ama doktorum docent cok iyi bi doktor
canım hangi medicana ya gidiyorsun? çamlıca medicana ya gidiyorum ben normal 4750 sezeryan 5250 dediler bana hoş benim özel sigortam var %100 karşılıyor ama arada neden bu kdr fiyat farkı var merak ettim

bende oylee uyaniyorum ama hemen gozumu acamam :) o ara farkediyodum zaten gerindigimi iyi bari benim givi olanlar varmiz korkmiyim artik :) ben arada saga arada sola yatiyorum zaten gecesaga yatmadan uyuyMam o yuzde .ilk saga yatiyorum

regenesis kullanıyorum ben canım

bende senin gibiyim kalktığımdan beri midem bulanıyor akşam bende pek bişey yemedim ama uzun süredir bulrantılarım yoktu ne alaka oldum geçer inşallah hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…