Tententen aman birak ya bisey almasalarda olur benimki hep bende biseyler almak istiyorum ama her seyi var derdi almak istemeyene bahane çok bende bisey gormedim kvden bu seferde bisey bwklemiyorum.
Aa bi dk pardon kızıma 2 tane mavi pijama alti alip gelimisti bi kere bak bunlari kapiya koymuslardi 5 tlye satiyolardi iyi dimi hep giyilir diye
ne guzel sana vereceklermis canim :) bize onu bile soylemediler kizz sukrett :)Valla bende iki taraftanda teklif gelmedi. Heralde herkes kiyafet dusunuyor. Bende besik araba filan alirim artik. Gelse guzel olurdu yani onlar pahali cunku nasip iste zorla mi teklif ettiremhaa bak hakkini yemeyeyim bizim ev kredi borcumuz var. Kp demis ki 10bin vercem size eve odeyin. Arayip tesekkur bile etmedim simdiye kadar hicbisey yapmadilar cunku. Esim tesekkur etti babasina. Kv de de onlarda eskiden torun geldiginde kp kv o an ellerinde kollarinda ne varsa onu verirlermis geline. Kp nin de altin yuzugu vardi. Kv gulerek verirsin artik fln dedi millete eglence oldum
ayy yok canım, benm kp yok, annemde yok. ablamın çocukları var uğraşır ama herşeye hemen laf söyleyen insan o yüzden ben pek bişey talep etmem ondan doğuma gelene kadar zaten uzun zaman geçer ha deyince gelemez. o yüzden kv yapar çoğu şeyi. önceden tavırlıydım ama artık içimdekileri yutmaya ve kindar bi anne olmamaya karar verdim. önceden olsa izin vermezdim bişeyler yapmasına ama eşimde annesi bişeyler yapacak diye seviniyo. susuyorum o yüzden zoraki bişey yaptırmıyorum odasını siz alında demedim. kendileri eşime söylemişler o yüzden umursamıyorum..
evet canım kızcılar onlar. çocuklar erkek olunca kıza hasret kalmış. hala cinsiyeti bilmiyo kız olsun neler alcam neler deyip duruyo
eşimde kız olaydı bıcır bıcır iyiydi dediBizde de kizci herkes yaa esimde dahilkp bile kiz daha iyidir dedi. Neyse ki kiz dedi doktor
ne guzel sana vereceklermis canim :) bize onu bile soylemediler kizz sukrett :)
Canım benim 9-4 çıkıyor, doktor da çok iyi diyor. 10-6 da düşük değildir, korkma gayet iyi.Haha niye kiz torun mu istiyolar :) benimde 10 6 cikti ama dusuk demedi
eşimde kız olaydı bıcır bıcır iyiydi dedi
kuzum benim annemde yok babamda baskasiyla evli zaten ama sukur evelsnigi kisi iyi biri oyle kiskancliklari falan yok babamdan daha cok bsiyler alir bzie dugunumdede oyel boyel bir suru sey almisti aalmisti ama benim babannem halam ablam dedigim bi kuzenim o var onalr ekndi aralarinda herseyi paylastilar besikten tut arabasina kadar :) ama kvleri .durumu cok cok iyi olmasina ragmen hep birilerininbiseylerini kullanmami sunuyor bana bastan kafama cok takiyordhm agliyordum niye boyle yapiyro diyesimdi umursamiyorum artik o kendi kendine konusuyor :))ayy yok canım, benm kp yok, annemde yok. ablamın çocukları var uğraşır ama herşeye hemen laf söyleyen insan o yüzden ben pek bişey talep etmem ondan doğuma gelene kadar zaten uzun zaman geçer ha deyince gelemez. o yüzden kv yapar çoğu şeyi. önceden tavırlıydım ama artık içimdekileri yutmaya ve kindar bi anne olmamaya karar verdim. önceden olsa izin vermezdim bişeyler yapmasına ama eşimde annesi bişeyler yapacak diye seviniyo. susuyorum o yüzden zoraki bişey yaptırmıyorum odasını siz alında demedim. kendileri eşime söylemişler o yüzden umursamıyorum..
evet canım kızcılar onlar. çocuklar erkek olunca kıza hasret kalmış. hala cinsiyeti bilmiyo kız olsun neler alcam neler deyip duruyo
Canım benim 9-4 çıkıyor, doktor da çok iyi diyor. 10-6 da düşük değildir, korkma gayet iyi.
Dün gittiğimde cinsiyeti öğreneceğiz diye çok heyecanlıydım, yüksek çıkar kesin diyordum içimden, 10-5 çıktıDüşük olması daha iyi hamilelikte yüksek olduğunda daha çok dikkat etmek gerekiyor vs. Böyle olunca en azından canım istedi mi tuzlu ayran içebiliyorum
ahhh bu esler zatenn cok fenaa :) benimde esim bastan bebek arabasini siz alicaksiniz demisti kv kp dedim bidaha boyle birsey soyleme kendileri isterlerse alicazderler zaten ki sidi gerekte kalmadi :)Valla zamaninda oyle uzuldugum seyler oldu ki canim. Saka bi yana herseyi de alsalar hicbisey yapmasalarda gozumde ayni degerdeler. Hicbi zaman degismeyecek. Hicbi zaman yapmadiklarini yuzlerine vurmam yaptiklari icinde minnet duymam. Ne yapiyolarsa iclerinden gelerek yapsinlar diyorum. Esimin isine geliyo o ayri ama ben karismiyorum pek
ahhh bu esler zatenn cok fenaa :) benimde esim bastan bebek arabasini siz alicaksiniz demisti kv kp dedim bidaha boyle birsey soyleme kendileri isterlerse alicazderler zaten ki sidi gerekte kalmadi :)
benim kv kp burda ama oyle bize cok gelmezler :) bakalim torun olunca degisrimi bilmrm ama gorcez artik artik amnagenede gelmez :)Daha ailesine sunu al fln demedi esim. Ama gelen seyi de alir reddetmez. Bakalim kalan 5 ay neler gostercek. Ben hep diyorum gorecekleri yilda 1 2 kez ki oda kendileri gelirse gorur. Ozellikle ayarlayip gitmem gitsemde 1 2 gun kalirim. Cok goremicekler zaten diyorum. Nasip kismet bakalim nolcak
Canim ben hamileligimin basindan beri geriniyorum uykudan uyaninca istemsiz oluyo biraz. Hemen kendime gelemem ben ilk 3 5 dk uyanik olan ama hala uyuyanlardanim. Cok sukur hic biseycikte olmadi :) zaten sol tarafima yaticam diye sol tarafim acayip kasiliyo gerinmezsem yataktan kalkamam.yaa banfa sakin gerinme dediler bi kac gundur gundur olunca panik yaptim bende yaa iyi bari rahatladim canim sagol
canım hangi medicana ya gidiyorsun? çamlıca medicana ya gidiyorum ben normal 4750 sezeryan 5250 dediler bana hoş benim özel sigortam var %100 karşılıyor ama arada neden bu kdr fiyat farkı var merak ettimBeylikduzu medilife asagi yukari ayni hospital biraz fazladir bende medicannaya gidiyofum ordada sezeryan fiyati 2750 imis ben sormadim daha ama doktorum docent cok iyi bi doktor
bende oylee uyaniyorum ama hemen gozumu acamam :) o ara farkediyodum zaten gerindigimi iyi bari benim givi olanlar varmiz korkmiyim artik :) ben arada saga arada sola yatiyorum zaten gecesaga yatmadan uyuyMam o yuzde .ilk saga yatiyorumCanim ben hamileligimin basindan beri geriniyorum uykudan uyaninca istemsiz oluyo biraz. Hemen kendime gelemem ben ilk 3 5 dk uyanik olan ama hala uyuyanlardanim. Cok sukur hic biseycikte olmadi :) zaten sol tarafima yaticam diye sol tarafim acayip kasiliyo gerinmezsem yataktan kalkamam.
regenesis kullanıyorum ben canımKızlar balık yağında hangi markayı kullanıyorsunuz. ben hamilelikten önce ocean ve möller's kullandım. içerikleri baya iyiyidi şimdi doktorum Krilom diye bir marka verdi daha önce kullanmadım. ve balığın karaciğerinden mi yapılıyor yazmıyor. bu önemli çünkü. Siz şuan ne kullanıyorsunuz EPA DHA değerleri nasıl.
bende senin gibiyim kalktığımdan beri midem bulanıyor akşam bende pek bişey yemedim ama uzun süredir bulrantılarım yoktu ne alaka oldum geçer inşallah hemengunaydin kizlard ben bugun kotu uyandim yaa bulantim varronuda kilo almamak icin aksam yemegini yemekten sonra hicbisey yemedim sanirim ondan mide uzun sure bos kalinca zorluyor galibaa gec saatte biseyler yiyincede kilo aliyorumm napicam bilemedim yaa
ben ususttum galiba canim yaa gobek deligim ve midemde cok agriyorbende senin gibiyim kalktığımdan beri midem bulanıyor akşam bende pek bişey yemedim ama uzun süredir bulrantılarım yoktu ne alaka oldum geçer inşallah hemen
aaaa olabilir canım o zaman dikkat et biraz sıcak bişeyler iç geçer hemen inşallahben ususttum galiba canim yaa gobek deligim ve midemde cok agriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?