2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bana doktorum başka birşey yazacaktı krilom istedim, kullanan arkadaşım onu tavsiye ediyordu, bulantı vs yapmıyor 2 haftadır hiç rahatsız etmedi.

Sağol canım Allah razı olsun

Ben hic randevu almadım gittigimde giris yaptılar hep ilk hamile olduğumu soyleyince de hemen gebe izleme yonlendirdi doktorum onlara kayıt yaptır senin takibini yapacaklar diye. Normalde daha önceden sağlık ocağına takip için kayıt yaptırmadınmı unutsan bile aşı zamanı zaten ordan arayıp çağırıyorlar. Kayıt yatırmadıysan eğer doktora git tahlil yaptırmak istiyorum gebe izlem kaydı ve aşı icin geldim de o ebeye yönlendiriyor. Ama bazen doktorlar ve ebeler evde hasta takibine gidiyor onlarin sabit günleri oluyor o gün gidersen islem yaptıramazsın.

bende oylee uyaniyorum ama hemen gozumu acamam :) o ara farkediyodum zaten gerindigimi iyi bari benim givi olanlar varmiz korkmiyim artik :) ben arada saga arada sola yatiyorum zaten gecesaga yatmadan uyuyMam o yuzde .ilk saga yatiyorum
Ben yüzüstü uyurdum normalde karnim cikana kadarda oyle yattim son 1 aydir soluma yatiyorum gece dönersem hemen uyaniyorum bilinc altima nasil kuvvetli bi msj gönderdiysem artik :)

Ben yüzüstü uyurdum normalde karnim cikana kadarda oyle yattim son 1 aydir soluma yatiyorum gece dönersem hemen uyaniyorum bilinc altima nasil kuvvetli bi msj gönderdiysem artik :)
ilk bi kacgun denedim solda uyumayi ama artik yanlarima agriyordu biraktin bende sagda uyuyirum sonra sola donuyorum zaten :)

Kızlar kontrolümüz vardı dum 4lu test yaptı dr.umuz paketimiz karşılıyor diye. 3lu yapmadık. Ölçümler güzel herşey yolunda kan sonucunu haftaya öğreneceğiz.bizim minigimiz cinsiyetini göstermedi. Kapatmıştı her yerini poposunu yukarı kaldırmis:)) haftaya bakacağız

Ben de çok geriniyorum cnm aynı kaygı bende de var. Genelde istemsizce ama isteyerek yaptığımda oluyor sanki gerinmesen kaslarım büzüşecekmiş gibi hissediyorum. Bazen sadece ayakalarımı geriyorum. Perşembe randevum unutmazsam soracağım.

Bende cok korkuyorum ondan bi düğün zamani yapmistim cok acimisti bi daha denemedim o bölgeye tüy dökücü krem hic denemedim daha once ama bu aralar denesem mi diye düşünmüyo da degilim

Ben hiç denemedim cnm. Ne yapacam hiçbir fikrim yok

Bir de bir kaç gündür gördüğüm rüyaları anlatmak istiyorum. Bir rüyamda sol kasığımın altından amniyosentez oluyordum. İğnenin acısını hissettim. Birinde karnımdan stetoskop ile bebişimin kalp atışını dinliyordum. Bir diğerinde doğum yapıyorudum. Şimdi hatırlayamadığım birkaç rüyam daha var böyle

eşimde kız olaydı bıcır bıcır iyiydi dedi
Bizimki de hep hayirlisi sagliklisi olsun derdi ama erkek oldugunu duyunca tatlılar yemekler ısmarlamış arkadaslarina dedim kiz olsaydi yaparmiydin bunları diyo yapardım heralde bende kiz meraklisiydim ama nasip oglusummus

Bende bi kac kez ruyamda dogum animda rahmetlik babaannemi gördum beni cagiriyodu annemde onunla tartisiyo o gidemez cocuga kim bakcak giderse diye dogum korkum falanda yok ama nie boyle ruyalar görüyorum anlamiyorum

Bende erkekciyim sanirim gecen bi yeni dogan takim gordum Yarabbim dedim ne sevimli. Allah gonlumuzdeki gibi evlatlar yetistirmeyi nasip eder insallah
Amin canım amin inşallaah
Aay ne ağlıycan be canım, almazlarsa yapmazlarsa kendileri bilir. 3 alcağına 1 alırsın az öz alırsın. Bizimkilerdende ben hiçbişey istemiyorum. Hatta eşime almasınlar oda falan dediğimde bozuldu kızdı. Şimdi naparlarsa yapsınlar diyorum. Dünde bana diyoki eşim doğum iznine çıkınca annemde kalalım yorulursun evde orada dinlenirsin. Şimdide yoruluyorum ben dedim şimdide gidelim kalalım dedi. İstemiyorum evimde iyiyim ben dedim. Dün bide semiz otu ceviz iyi gelirmiş doktor balık yağı vermedi ya bana dedim. Annem semiz otu yapmış bugün dedi. Ağlamak istedim zor tuttum kendimi bilmiyorum neden öyle oldu. Ama yaparlarsa da kendilerine ben biraz ketum uyuzumdur kimseye eyvallahım olmaz çok şükür
Bizimki de hep hayirlisi sagliklisi olsun derdi ama erkek oldugunu duyunca tatlılar yemekler ısmarlamış arkadaslarina dedim kiz olsaydi yaparmiydin bunları diyo yapardım heralde bende kiz meraklisiydim ama nasip oglusummus
Valla benim eşim evlenmeden öncesinde flan hep erkek diyodu, hamile kaldım 2 aydan sonra kız olsa demeye başladı ama benm ettiğim duaların haddi hesabı yoktu aşırı içten istiyodum erkeği. Rabbim nasip etti ama eşim ben kadar sevinmedi sanırm.
Şimdi veliaht geliyo diyo ama sinirliyim hala ona

bebeği hissetmeye başladığında aşıyı vuruyolar canım, fırsat bulduğunda gider bi gözükürsün istersen aşı için illa 20.hafta şartını koymuyolar

Bana doktorum başka birşey yazacaktı krilom istedim, kullanan arkadaşım onu tavsiye ediyordu, bulantı vs yapmıyor 2 haftadır hiç rahatsız etmedi.

Anladım canım detaylı baktım içeriği güzel birde yerli bir markaymış. aslında denenenebilir. benim daha önce kullandığım balık yağları da hiç bulantı yapmadı bu alanda en iyi marka möllers aslında ama onda D ,E ve A vitamini de var. A vitamin fazlalığı zarar yoksa balık yağında içerik olarak bir numara bir marka. ileride çocuklara kullanılabilir. zamanında çok araştırmıştım...:)

bende istemsiz geriniyorum caniim hic isteyerek yapmadim daha cumada ayrintili var benim bende orda sorucam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…