Bana doktorum başka birşey yazacaktı krilom istedim, kullanan arkadaşım onu tavsiye ediyordu, bulantı vs yapmıyor 2 haftadır hiç rahatsız etmedi.Kızlar balık yağında hangi markayı kullanıyorsunuz. ben hamilelikten önce ocean ve möller's kullandım. içerikleri baya iyiyidi şimdi doktorum Krilom diye bir marka verdi daha önce kullanmadım. ve balığın karaciğerinden mi yapılıyor yazmıyor. bu önemli çünkü. Siz şuan ne kullanıyorsunuz EPA DHA değerleri nasıl.
Sağol canım Allah razı olsunGünaydın kızlar nasılsınız? Ben sağlık ocağındayım şuan kan ve kontrol için çağırmışlardı sıra bekliyorum şimdi
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah, dertsiz dert vermesin Allahım inşallah bişey çıkmaz
Ahhaha evet ya iyi dedin :)) inşallah bulurum eşimle konuştum o hala istinye de kalma taraftarı ayrıntılıyı orada yaptır diyo. Bakalım ne yapıcam oladar ücret boşuna ödemek istemiyorum öyle şaşaalı bi maddiyatımız yok çünkü :/
Demekki benm doktorum gibi seninkide. Vardır bi bildikleri heralde
Oyy maşallah ona, rabbim kocaman adam olduğunuda göstersin :)
Muayene ücretin ne kadar canım bi de doktorun ismi, bide hangi medicana. Çok sordum ama kusura bakma :))
Anladm canım bi bakıyım ben
Anladm canım çok teşekkür ederim, bende dün fiyat aldım 400 demişti. Bende geçicem sanırım oraya bizim çevreden çok kişi orada yaptı doğumu. Kalabalığından çekiniyorum biraz. Ama memnunsan düşünülebilir. Sanırım detaylıya kadar karar verip değiştircem doktorumu istemesemde...
Çok teşekkür ederim canım, inşallah sıkıntılarından da bian önce kurtulursun
Ben hic randevu almadım gittigimde giris yaptılar hep ilk hamile olduğumu soyleyince de hemen gebe izleme yonlendirdi doktorum onlara kayıt yaptır senin takibini yapacaklar diye. Normalde daha önceden sağlık ocağına takip için kayıt yaptırmadınmı unutsan bile aşı zamanı zaten ordan arayıp çağırıyorlar. Kayıt yatırmadıysan eğer doktora git tahlil yaptırmak istiyorum gebe izlem kaydı ve aşı icin geldim de o ebeye yönlendiriyor. Ama bazen doktorlar ve ebeler evde hasta takibine gidiyor onlarin sabit günleri oluyor o gün gidersen islem yaptıramazsın.Canım birşey daha danışacaktım. şimdi biz tetonoz aşısı için randevu almamız gerekiyor mu. mhrs den aile hekimi diye randevu almam gerekir mi tahliller içinde yoksa aşı için gittiğimizde desek giriş yaparlar mı...
benim kv kp burda ama oyle bize cok gelmezler :) bakalim torun olunca degisrimi bilmrm ama gorcez artik artik amnagenede gelmez :)
Ben yüzüstü uyurdum normalde karnim cikana kadarda oyle yattim son 1 aydir soluma yatiyorum gece dönersem hemen uyaniyorum bilinc altima nasil kuvvetli bi msj gönderdiysem artik :)bende oylee uyaniyorum ama hemen gozumu acamam :) o ara farkediyodum zaten gerindigimi iyi bari benim givi olanlar varmiz korkmiyim artik :) ben arada saga arada sola yatiyorum zaten gecesaga yatmadan uyuyMam o yuzde .ilk saga yatiyorum
deniycem canim bakalim pek midemde bisey almiyor ama su bile icemedim sabahtan beriaaaa olabilir canım o zaman dikkat et biraz sıcak bişeyler iç geçer hemen inşallah
aynenn en guzeli zaten yaa :)Az gelsinler bisey olmaz. Gelen sana karisir giden sana karisir. Yalniz ol bari kafan rahat etsin :)
ilk bi kacgun denedim solda uyumayi ama artik yanlarima agriyordu biraktin bende sagda uyuyirum sonra sola donuyorum zaten :)Ben yüzüstü uyurdum normalde karnim cikana kadarda oyle yattim son 1 aydir soluma yatiyorum gece dönersem hemen uyaniyorum bilinc altima nasil kuvvetli bi msj gönderdiysem artik :)
Bende istedim eczaneden dun dr.um tavsiye etti başlayacağımregenesis kullanıyorum ben canım
sabah kraker yiyemiyorum canim cunku troid hapi iciyorum yarim saat onu beklerken mahvoluyroum yaagece bisey yemedigim icin bugun daha kotuyum hatta leblebide denerim olamdi :) bide sana bisey sorucam sen tam yazmisken :) ben sabahlari cok gerinerek uyaniyorhm yaa bilerek degil ama istemsiz vucudum yapiyor ve bi kav gundur karnimi sisirip siktigimi farkediyorum bisey olurmu acaba
Bende cok korkuyorum ondan bi düğün zamani yapmistim cok acimisti bi daha denemedim o bölgeye tüy dökücü krem hic denemedim daha once ama bu aralar denesem mi diye düşünmüyo da degilim
Bizimki de hep hayirlisi sagliklisi olsun derdi ama erkek oldugunu duyunca tatlılar yemekler ısmarlamış arkadaslarina dedim kiz olsaydi yaparmiydin bunları diyo yapardım heraldeeşimde kız olaydı bıcır bıcır iyiydi dedi
Bende bi kac kez ruyamda dogum animda rahmetlik babaannemi gördum beni cagiriyodu annemde onunla tartisiyo o gidemez cocuga kim bakcak giderse diye dogum korkum falanda yok ama nie boyle ruyalar görüyorum anlamiyorumBen de çok geriniyorum cnm aynı kaygı bende de var. Genelde istemsizce ama isteyerek yaptığımda oluyor sanki gerinmesen kaslarım büzüşecekmiş gibi hissediyorum. Bazen sadece ayakalarımı geriyorum. Perşembe randevum unutmazsam soracağım.
Ben hiç denemedim cnm. Ne yapacam hiçbir fikrim yok
Bir de bir kaç gündür gördüğüm rüyaları anlatmak istiyorum. Bir rüyamda sol kasığımın altından amniyosentez oluyordum. İğnenin acısını hissettim. Birinde karnımdan stetoskop ile bebişimin kalp atışını dinliyordum. Bir diğerinde doğum yapıyorudum. Şimdi hatırlayamadığım birkaç rüyam daha var böyle
Amin canım amin inşallaahBende erkekciyim sanirim gecen bi yeni dogan takim gordum Yarabbim dedim ne sevimli. Allah gonlumuzdeki gibi evlatlar yetistirmeyi nasip eder insallah
Aay ne ağlıycan be canım, almazlarsa yapmazlarsa kendileri bilir. 3 alcağına 1 alırsın az öz alırsın. Bizimkilerdende ben hiçbişey istemiyorum. Hatta eşime almasınlar oda falan dediğimde bozuldu kızdı. Şimdi naparlarsa yapsınlar diyorum. Dünde bana diyoki eşim doğum iznine çıkınca annemde kalalım yorulursun evde orada dinlenirsin. Şimdide yoruluyorum ben dedim şimdide gidelim kalalım dedi. İstemiyorum evimde iyiyim ben dedim. Dün bide semiz otu ceviz iyi gelirmiş doktor balık yağı vermedi ya bana dedim. Annem semiz otu yapmış bugün dedi. Ağlamak istedim zor tuttum kendimi bilmiyorum neden öyle oldu. Ama yaparlarsa da kendilerine ben biraz ketum uyuzumdur kimseye eyvallahım olmaz çok şükürkuzum benim annemde yok babamda baskasiyla evli zaten ama sukur evelsnigi kisi iyi biri oyle kiskancliklari falan yok babamdan daha cok bsiyler alir bzie dugunumdede oyel boyel bir suru sey almisti aalmisti ama benim babannem halam ablam dedigim bi kuzenim o var onalr ekndi aralarinda herseyi paylastilar besikten tut arabasina kadar :) ama kvleri .durumu cok cok iyi olmasina ragmen hep birilerininbiseylerini kullanmami sunuyor bana bastan kafama cok takiyordhm agliyordum niye boyle yapiyro diyesimdi umursamiyorum artik o kendi kendine konusuyor :))
Valla benim eşim evlenmeden öncesinde flan hep erkek diyodu, hamile kaldım 2 aydan sonra kız olsa demeye başladı ama benm ettiğim duaların haddi hesabı yoktu aşırı içten istiyodum erkeği. Rabbim nasip etti ama eşim ben kadar sevinmedi sanırm.Bizimki de hep hayirlisi sagliklisi olsun derdi ama erkek oldugunu duyunca tatlılar yemekler ısmarlamış arkadaslarina dedim kiz olsaydi yaparmiydin bunları diyo yapardım heraldebende kiz meraklisiydim ama nasip oglusummus
canım sabah aç karnına 10a kadar kan alıyo sağlık ocakları. sabahtan gidersin sıra alırsın danışmadan doktor görüp yönlendirir ebe hemşireye oda yapması gerekenleri yapar. çünkü doğumdan sonra bebişlerin aşılarını vs onlar takip edicekler.
Tamam canım 20. haftada gideyim inşallah hem aşı hem tahliller hepsi aradan çıkmış olur. :)
regenesis kullanıyorum ben canım
Bana doktorum başka birşey yazacaktı krilom istedim, kullanan arkadaşım onu tavsiye ediyordu, bulantı vs yapmıyor 2 haftadır hiç rahatsız etmedi.
bende istemsiz geriniyorum caniim hic isteyerek yapmadim daha cumada ayrintili var benim bende orda sorucam :)Ben de çok geriniyorum cnm aynı kaygı bende de var. Genelde istemsizce ama isteyerek yaptığımda oluyor sanki gerinmesen kaslarım büzüşecekmiş gibi hissediyorum. Bazen sadece ayakalarımı geriyorum. Perşembe randevum unutmazsam soracağım.
Ben hiç denemedim cnm. Ne yapacam hiçbir fikrim yok
Bir de bir kaç gündür gördüğüm rüyaları anlatmak istiyorum. Bir rüyamda sol kasığımın altından amniyosentez oluyordum. İğnenin acısını hissettim. Birinde karnımdan stetoskop ile bebişimin kalp atışını dinliyordum. Bir diğerinde doğum yapıyorudum. Şimdi hatırlayamadığım birkaç rüyam daha var böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?