Ben hic randevu almadım gittigimde giris yaptılar hep ilk hamile olduğumu soyleyince de hemen gebe izleme yonlendirdi doktorum onlara kayıt yaptır senin takibini yapacaklar diye. Normalde daha önceden sağlık ocağına takip için kayıt yaptırmadınmı unutsan bile aşı zamanı zaten ordan arayıp çağırıyorlar. Kayıt yatırmadıysan eğer doktora git tahlil yaptırmak istiyorum gebe izlem kaydı ve aşı icin geldim de o ebeye yönlendiriyor. Ama bazen doktorlar ve ebeler evde hasta takibine gidiyor onlarin sabit günleri oluyor o gün gidersen islem yaptıramazsın.
kuzum ben almiyor diye aglamiyroumki :) ben alacagimada laf yapiyordu bastan sinirnolup oturup agliyordum cok sukur gucum yettigince yavas yavas aliyorum ben :)Amin canım amin inşallaah
Aay ne ağlıycan be canım, almazlarsa yapmazlarsa kendileri bilir. 3 alcağına 1 alırsın az öz alırsın. Bizimkilerdende ben hiçbişey istemiyorum. Hatta eşime almasınlar oda falan dediğimde bozuldu kızdı. Şimdi naparlarsa yapsınlar diyorum. Dünde bana diyoki eşim doğum iznine çıkınca annemde kalalım yorulursun evde orada dinlenirsin. Şimdide yoruluyorum ben dedim şimdide gidelim kalalım dedi. İstemiyorum evimde iyiyim ben dedim. Dün bide semiz otu ceviz iyi gelirmiş doktor balık yağı vermedi ya bana dedim. Annem semiz otu yapmış bugün dedi. Ağlamak istedim zor tuttum kendimi bilmiyorum neden öyle oldu. Ama yaparlarsa da kendilerine ben biraz ketum uyuzumdur kimseye eyvallahım olmaz çok şükür
Valla benim eşim evlenmeden öncesinde flan hep erkek diyodu, hamile kaldım 2 aydan sonra kız olsa demeye başladı ama benm ettiğim duaların haddi hesabı yoktu aşırı içten istiyodum erkeği. Rabbim nasip etti ama eşim ben kadar sevinmedi sanırm.
Şimdi veliaht geliyo diyo ama sinirliyim hala ona
bebeği hissetmeye başladığında aşıyı vuruyolar canım, fırsat bulduğunda gider bi gözükürsün istersen aşı için illa 20.hafta şartını koymuyolar
Bende bekarliktan beri hep kiz hep kiz olsun derdim bende kiz icin cok dua ettim ama hayirlisi buymus esimde hep erkek derdi hatta ilk kalp atisini duyunca bu kesin erkek kalbi cok hizli atiyo demisti oylede olduAmin canım amin inşallaah
Aay ne ağlıycan be canım, almazlarsa yapmazlarsa kendileri bilir. 3 alcağına 1 alırsın az öz alırsın. Bizimkilerdende ben hiçbişey istemiyorum. Hatta eşime almasınlar oda falan dediğimde bozuldu kızdı. Şimdi naparlarsa yapsınlar diyorum. Dünde bana diyoki eşim doğum iznine çıkınca annemde kalalım yorulursun evde orada dinlenirsin. Şimdide yoruluyorum ben dedim şimdide gidelim kalalım dedi. İstemiyorum evimde iyiyim ben dedim. Dün bide semiz otu ceviz iyi gelirmiş doktor balık yağı vermedi ya bana dedim. Annem semiz otu yapmış bugün dedi. Ağlamak istedim zor tuttum kendimi bilmiyorum neden öyle oldu. Ama yaparlarsa da kendilerine ben biraz ketum uyuzumdur kimseye eyvallahım olmaz çok şükür
Valla benim eşim evlenmeden öncesinde flan hep erkek diyodu, hamile kaldım 2 aydan sonra kız olsa demeye başladı ama benm ettiğim duaların haddi hesabı yoktu aşırı içten istiyodum erkeği. Rabbim nasip etti ama eşim ben kadar sevinmedi sanırm.
Güzel gorunuyo tabi denemek lazim acip kapamasi kolaymiInsallah reklama girmiyordur ama fiyati uygun geldi belki içinizden düşünenler olur diye bilgilendirmek istedim istanbul avcilarda bi magzaymis ama gercek halini bende henüz gormedim
Ben henuz gidip bakamadim bu yuzden yaniltmak istemem ama arkadasim almıs cok begenmis acip kapanmasida kolay tek basina idare edebilirsin dediGüzel gorunuyo tabi denemek lazim acip kapamasi kolaymi
bende biraz karpuz ve fındık yiyebildim fındık iyi geldi tuttu gibi bakalım Allah yardımcımız olsundeniycem canim bakalim pek midemde bisey almiyor ama su bile icemedim sabahtan beri
Amin canım amin inşallaah
tok karnına içmeye özen göster istersen çünkü aç karnına çok bulantı yapıyor geçende unutmuşum içim nolcak aman dedim gittim kustumBende istedim eczaneden dun dr.um tavsiye etti başlayacağım
inşallah canım biraz ağır bi hap işte tek sıkıntısı o mutlaka tok karnına içmek gerekiyor yoksa kusturuyor bebeğimiz için iyi olan ne yapıyorsak şifa olsun yarasın :)))Canım hem multivitamin hemde balık yağı içeriyormuş baktım. içerikleri de güzel. İnşallah şifa olur canım bebişe.
Tamam çok teşekkürler:)tok karnına içmeye özen göster istersen çünkü aç karnına çok bulantı yapıyor geçende unutmuşum içim nolcak aman dedim gittim kustum
yok canım yanlış anladın onun için ağlıyosun demedim zaten. sinir oldğunu anladım :) onu diyorum gücün neye yeterse azar azar alırsın çok şükür halimizekuzum ben almiyor diye aglamiyroumki :) ben alacagimada laf yapiyordu bastan sinirnolup oturup agliyordum cok sukur gucum yettigince yavas yavas aliyorum ben :)
demekki o daha çok istemişBende bekarliktan beri hep kiz hep kiz olsun derdim bende kiz icin cok dua ettim ama hayirlisi buymus esimde hep erkek derdi hatta ilk kalp atisini duyunca bu kesin erkek kalbi cok hizli atiyo demisti oylede oldu
beylikdüzü eskidji diye bi yerde orası canım. bebek odaları falan çok uygun orada. sanırım ben oradan alıcam bebek odası takımını bakılmasında fayda varInsallah reklama girmiyordur ama fiyati uygun geldi belki içinizden düşünenler olur diye bilgilendirmek istedim istanbul avcilarda bi magzaymis ama gercek halini bende henüz gormedim
cinsim ben diyorum yaCinslik yapma kiz esine kotu bise yapmamis. Ne guzel yaa yapiyosa gider yersin. Ohh miss. Benim kv yakin degil bi donem resmen koca kazanlarla yemek getiriyoduk. Valla cok rahat oh mis yemek derdim olmuyodu 1 hafta yesin onlari :)
Canım yaklasik 2 sene önce esencan Hastanesi'nde 280 TL ye ayrıntılı ultrason yaptırdım çok da memnun kalmıştım o hastaneyi de dusunebilirsin.
yok canım yanlış anladın onun için ağlıyosun demedim zaten. sinir oldğunu anladım :) onu diyorum gücün neye yeterse azar azar alırsın çok şükür halimize
demekki o daha çok istemişhayırlı evlat olsun inşallah
beylikdüzü eskidji diye bi yerde orası canım. bebek odaları falan çok uygun orada. sanırım ben oradan alıcam bebek odası takımını bakılmasında fayda var
cinsim ben diyorum yakız kadın beni çağırmıyo oğlunu çağırıyo, ne diye gidiyim gitmem bide herkes benden iş bekliyo kusmam vs yok diye. evde dururum daha iyi kadına kalkıp yardım etmeyince de olmuyo. zor işler vesselam
Bende pazar günü gidip bakicam insallah. Evim 2+1 çocuk odasi yapmak icin esimi ikna edemiyorum tabi henuz ama amacım bi odayi boşaltıp cocuk odasi yapmak insallah ikna edebilirsem cocuk odasida gitmisken bakarim yoksa da sadece arabayi alirim artikyok canım yanlış anladın onun için ağlıyosun demedim zaten. sinir oldğunu anladım :) onu diyorum gücün neye yeterse azar azar alırsın çok şükür halimize
beylikdüzü eskidji diye bi yerde orası canım. bebek odaları falan çok uygun orada. sanırım ben oradan alıcam bebek odası takımını bakılmasında fayda var
cinsim ben diyorum yakız kadın beni çağırmıyo oğlunu çağırıyo, ne diye gidiyim gitmem bide herkes benden iş bekliyo kusmam vs yok diye. evde dururum daha iyi kadına kalkıp yardım etmeyince de olmuyo. zor işler vesselam
Ama o nabız durumu ve seyirme nerdeyse başından beri var bende.Bende 19 +3 vardir biseylerde sen anlamiyorsundur canim ilk basta gaz olabilir diye umursamadim ama sonra gobegin altindan sanki hizli bir kalp atmasi olmus gibi oluyor.
kusmadığımı daha doğrusu oldum olası kusamadığımı iyi biliyolarAy benide cagirmaz oglunj arar cagirir ama reddetmem yani. Giderim nolcak sanatci gibi oturuyorum. O oglusuna meyve soyar oglu da banaama is bekliyosa otur evde bosver yada gidince kusasin gelsin
çok şükür bizim bi odamız boş, Egoşun sağlıcakla dünyaya gelmesini bekliyoruz. bizim bi tanıdık oradan tam takım bebek odası+ puşet + bebek arabası falan almış 4500 tlye. baya baya uygun. instagramda sayfası var oradan odalara vs bakabilirsin canım. bende montessori tarzı oda düşünüyorum ama 2. bebek gelince başka bi yatak daha odayı boğar diye sanırım onu rafa kaldırıcamBende pazar günü gidip bakicam insallah. Evim 2+1 çocuk odasi yapmak icin esimi ikna edemiyorum tabi henuz ama amacım bi odayi boşaltıp cocuk odasi yapmak insallah ikna edebilirsem cocuk odasida gitmisken bakarim yoksa da sadece arabayi alirim artik
afiyet olsun canim sen findik yazmisken bende gidimde cebiz muz yiyim :)bende biraz karpuz ve fındık yiyebildim fındık iyi geldi tuttu gibi bakalım Allah yardımcımız olsun
yok canım yanlış anladın onun için ağlıyosun demedim zaten. sinir oldğunu anladım :) onu diyorum gücün neye yeterse azar azar alırsın çok şükür halimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?