2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Anladım canım. hamilelik kesinleştiğinde aile hekimi hemşire kayıt yapsın dedi ama bekledim hemşire gelmemişti.. işe geçecektim bende beklemedim daha sonra hastanede gebe izlemeye kayıt yaptılar beni hemşire kendi aradı... hamilelik kesinleştimi diye evet dedim. aşı için gel dedi.... neyse çok geç sayılmaz gider bu sefer detaylı bir şekilde görüşürüm inşallah... teşekkürler canım.

kuzum ben almiyor diye aglamiyroumki :) ben alacagimada laf yapiyordu bastan sinirnolup oturup agliyordum cok sukur gucum yettigince yavas yavas aliyorum ben :)

bebeği hissetmeye başladığında aşıyı vuruyolar canım, fırsat bulduğunda gider bi gözükürsün istersen aşı için illa 20.hafta şartını koymuyolar

Bana hemşire illa 20. haftada gel deyince herhalde dedim o haftalarda aşı vuruluyor. neyse canım zaten bişey kalmadı.. inşallah gideceğim yakın zamanda.. teşekkürler canım..:)

Bende bekarliktan beri hep kiz hep kiz olsun derdim bende kiz icin cok dua ettim ama hayirlisi buymus esimde hep erkek derdi hatta ilk kalp atisini duyunca bu kesin erkek kalbi cok hizli atiyo demisti oylede oldu

Insallah reklama girmiyordur ama fiyati uygun geldi belki içinizden düşünenler olur diye bilgilendirmek istedim istanbul avcilarda bi magzaymis ama gercek halini bende henüz gormedim

Eklentiler

• Screenshot_20180619-144811.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 57
Insallah reklama girmiyordur ama fiyati uygun geldi belki içinizden düşünenler olur diye bilgilendirmek istedim istanbul avcilarda bi magzaymis ama gercek halini bende henüz gormedim
Güzel gorunuyo tabi denemek lazim acip kapamasi kolaymi

Cinslik yapma kiz esine kotu bise yapmamis. Ne guzel yaa yapiyosa gider yersin. Ohh miss. Benim kv yakin degil bi donem resmen koca kazanlarla yemek getiriyoduk. Valla cok rahat oh mis yemek derdim olmuyodu 1 hafta yesin onlari :)

Canım hem multivitamin hemde balık yağı içeriyormuş baktım. içerikleri de güzel. İnşallah şifa olur canım bebişe.
inşallah canım biraz ağır bi hap işte tek sıkıntısı o mutlaka tok karnına içmek gerekiyor yoksa kusturuyor bebeğimiz için iyi olan ne yapıyorsak şifa olsun yarasın :)))

kuzum ben almiyor diye aglamiyroumki :) ben alacagimada laf yapiyordu bastan sinirnolup oturup agliyordum cok sukur gucum yettigince yavas yavas aliyorum ben :)
yok canım yanlış anladın onun için ağlıyosun demedim zaten. sinir oldğunu anladım :) onu diyorum gücün neye yeterse azar azar alırsın çok şükür halimize
Bende bekarliktan beri hep kiz hep kiz olsun derdim bende kiz icin cok dua ettim ama hayirlisi buymus esimde hep erkek derdi hatta ilk kalp atisini duyunca bu kesin erkek kalbi cok hizli atiyo demisti oylede oldu
demekki o daha çok istemiş hayırlı evlat olsun inşallah
beylikdüzü eskidji diye bi yerde orası canım. bebek odaları falan çok uygun orada. sanırım ben oradan alıcam bebek odası takımını bakılmasında fayda var
Cinslik yapma kiz esine kotu bise yapmamis. Ne guzel yaa yapiyosa gider yersin. Ohh miss. Benim kv yakin degil bi donem resmen koca kazanlarla yemek getiriyoduk. Valla cok rahat oh mis yemek derdim olmuyodu 1 hafta yesin onlari :)
cinsim ben diyorum ya kız kadın beni çağırmıyo oğlunu çağırıyo, ne diye gidiyim gitmem bide herkes benden iş bekliyo kusmam vs yok diye. evde dururum daha iyi kadına kalkıp yardım etmeyince de olmuyo. zor işler vesselam

Canım yaklasik 2 sene önce esencan Hastanesi'nde 280 TL ye ayrıntılı ultrason yaptırdım çok da memnun kalmıştım o hastaneyi de dusunebilirsin.

Bende oraya başladım cnm ayrıntılı ultrason için 330₺ fiyat verdiler Cerrahpaşa da yer bulamazsam yine oraya gideceğim radyolog Gülseren hanım bakıyor. Hastane hakkında bilgin var mı cnm ben dogumuda orada istiyorum gezdim hastaneyi temiz güzel ama ekip hakkında bilgisi olan birilerini arıyorum.

Ay benide cagirmaz oglunj arar cagirir ama reddetmem yani. Giderim nolcak sanatci gibi oturuyorum. O oglusuna meyve soyar oglu da bana ama is bekliyosa otur evde bosver yada gidince kusasin gelsin

Bende pazar günü gidip bakicam insallah. Evim 2+1 çocuk odasi yapmak icin esimi ikna edemiyorum tabi henuz ama amacım bi odayi boşaltıp cocuk odasi yapmak insallah ikna edebilirsem cocuk odasida gitmisken bakarim yoksa da sadece arabayi alirim artik

Ay benide cagirmaz oglunj arar cagirir ama reddetmem yani. Giderim nolcak sanatci gibi oturuyorum. O oglusuna meyve soyar oglu da bana ama is bekliyosa otur evde bosver yada gidince kusasin gelsin
kusmadığımı daha doğrusu oldum olası kusamadığımı iyi biliyolar ben gidince öyle sanatçı olamıyorumda, huyuma lanet gelsin he o oğluna meyve soyarsa oğlu bana bakmaz bile iş beklemez hani yap şunu demez ama oturmıycağımıda bilir otur yapma ben yaparm da demez. dese hemen otururum ama bu aralar kanım kaynıyo kadına bilmiyorum
çok şükür bizim bi odamız boş, Egoşun sağlıcakla dünyaya gelmesini bekliyoruz. bizim bi tanıdık oradan tam takım bebek odası+ puşet + bebek arabası falan almış 4500 tlye. baya baya uygun. instagramda sayfası var oradan odalara vs bakabilirsin canım. bende montessori tarzı oda düşünüyorum ama 2. bebek gelince başka bi yatak daha odayı boğar diye sanırım onu rafa kaldırıcam

aynenn canim cok sukur halimize yaa bendende gittigim yerlerde is bekliyorlar bizimkilerde her gun telefon edip sakin bisesakin bisey yapma temizlik yapma birka pis kalsin falan diyorlar ben gittigim yerlerrde oturuyorum artik bisey yapmiyorum hem belim agriyor hem bulanti kusmaa biliyorlar oyle oldugumu cagirmasinlar madem :)) koskoca insanlar bide okadar insan varken bazen yardim edim blasiga diyorum onda bilr halimi bildikleri halde otur bsiey yapma demiyorlar en iyisi kendi evinde olmak benim herseyimi esim yapiyor o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…