2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Insallah reklama girmiyordur ama fiyati uygun geldi belki içinizden düşünenler olur diye bilgilendirmek istedim istanbul avcilarda bi magzaymis ama gercek halini bende henüz gormedim
guzel gorunuyor canim ama gorup dgorup dokunmak lazim :)

Aa baya uygunmus ben instagram kullanmıyorum ama tekrar kullanma zamanim gelmis sanirim dışardan bak bak olmuyo ohh sizinkinin ismide hazirmis daha bizim ismimiz bile yok ortada

Kızlar kolonya ve ıslak mendille bazen restoran çıkışı elimi yıkayamadığımda agzımı siliyordum. Ve bazen dudağımı yaladığımda kurusa bile tadı agzıma geliyordu. Kolonyayı da dezenfekte etmek için kullanıyordum elime falan sürüyordum. Hele bayramda bol bol döktüler. Severim de kolonyayı. Sanırım zararlıymış. Bundan sonra kullanmayı düşünmüyorum. O agzımla yuttuklarım da zarar vermemiştir inşallah. Korktum. Size de söyleyeyim dedim.

valla evimde yaptığım zoruma gitmiyoda gittiğim yerdeki zoruma gidiyo, eşim zaten evdekine yardım edemiyo adam cmartesi bile 12 saat çalışıyo. dün ablamda diyoki enişten izne çıksın daha size kahve içmeye çay içmeye yemeğe gelicez vs. eşimde yanımda.
valla yaparsan yeriz demler yaparsan içeriz kusura bakmayın dedim sinir oldu ama kusura bakmıcak kimse ablama daha katıyım bu konularda
Aa baya uygunmus ben instagram kullanmıyorum ama tekrar kullanma zamanim gelmis sanirim dışardan bak bak olmuyo ohh sizinkinin ismide hazirmis daha bizim ismimiz bile yok ortada
bizimki daha rahime düşmeden ismi hazırdı çok şükür. instagramda güzel şeyler oluyo ya uygunada bulunuyo.
hatta eşimin kuzenine şu çengelli isimli iğneler varya onlardan yaptırdım 85 tl ye. başka yerlerde 120 150 falandı gayette güzel geldi ürün
Dogumuma toplasip bundan alabilirsiniz
ne yazsam onu bulamadım canın sağolsun be canım herkeş herkeşe toplansın bundan alsın

benimde evimde yaptigim zoruma gitmiyor esimde 12 saat calisiyor ama aksam gelincd sagolsum tencereleri falan yikar ben bisey demeden ama baska bi yere gittigimde 10 kisiden isin bana kalmasina sinir oluyorum bende artik yemegimi yavas yavas yiyorum cayimi yavas yavas iciyorum :)

kızlar yanlış yazmışım boo bebek avcılarda mustafa kemal paşa durağının oradaki eskidjideymiş. benim lafıma bakıp marmaraparkın oradakine gitmeyin. avcılardakindeymiş şubesi, başka şubeside yokmuş

Grupcak battik desene :)

belim çok ağırıyo ay uy de bari

Ayy kardesim dun diyo ki abla kendimi mutfakta gelistircem bu yaz yemekler pastalar benden dedim menuyu ben belirlerim sen uzulme ne yapacam diye dusunme dedim. Kiz ciddiymis abla bugun ne yapayim diye sordu bende mercimekli bulgur pilavi ve cacik yapsan yanina tursu iyi gider dedim. Suan mutfakta ha bide cani kurabiye mi ne istiyomus onu yapiyo bu yaz rahatim valla

Aayyy ne güzel ne güzel maşallahh

ben taktik veriyorumda asla yapamıyorum, bu aralar sadece ay uy dedğim çorabımı giyerken karnım acıyo sadece o zaman
ben 1 aydir ayakkabimi kendim hiyemiyorum :) eyilince karnima kramplar giriyor bigun fazlasiyla yasadigimiz icin bu olayi sagolsun esim cikartip giydiriyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…