guzel gorunuyor canim ama gorup dgorup dokunmak lazim :)Insallah reklama girmiyordur ama fiyati uygun geldi belki içinizden düşünenler olur diye bilgilendirmek istedim istanbul avcilarda bi magzaymis ama gercek halini bende henüz gormedim
Aa baya uygunmus ben instagram kullanmıyorum ama tekrar kullanma zamanim gelmis sanirim dışardan bak bak olmuyokusmadığımı daha doğrusu oldum olası kusamadığımı iyi biliyolarben gidince öyle sanatçı olamıyorumda, huyuma lanet gelsin he o oğluna meyve soyarsa oğlu bana bakmaz bile iş beklemez hani yap şunu demez ama oturmıycağımıda bilir otur yapma ben yaparm da demez. dese hemen otururum ama bu aralar kanım kaynıyo kadına bilmiyorum
çok şükür bizim bi odamız boş, Egoşun sağlıcakla dünyaya gelmesini bekliyoruz. bizim bi tanıdık oradan tam takım bebek odası+ puşet + bebek arabası falan almış 4500 tlye. baya baya uygun. instagramda sayfası var oradan odalara vs bakabilirsin canım. bende montessori tarzı oda düşünüyorum ama 2. bebek gelince başka bi yatak daha odayı boğar diye sanırım onu rafa kaldırıcam
Aynen pazar gunune kadar bitmezse stoklar insallah gidip alicam o zaman tam bilgilendirme yaparimguzel gorunuyor canim ama gorup dgorup dokunmak lazim :)
teşekkürler canım sanada afiyet olsun :)))afiyet olsun canim sen findik yazmisken bende gidimde cebiz muz yiyim :)
ama benim bayılmalarda oluyo, tam ters tepki yapmasında aman
valla evimde yaptığım zoruma gitmiyoda gittiğim yerdeki zoruma gidiyo, eşim zaten evdekine yardım edemiyo adam cmartesi bile 12 saat çalışıyo. dün ablamda diyoki enişten izne çıksın daha size kahve içmeye çay içmeye yemeğe gelicez vs. eşimde yanımda.aynenn canim cok sukur halimize yaa bendende gittigim yerlerde is bekliyorlar bizimkilerde her gun telefon edip sakin bisesakin bisey yapma temizlik yapma birka pis kalsin falan diyorlar ben gittigim yerlerrde oturuyorum artik bisey yapmiyorum hem belim agriyor hem bulanti kusmaa biliyorlar oyle oldugumu cagirmasinlar madem :)) koskoca insanlar bide okadar insan varken bazen yardim edim blasiga diyorum onda bilr halimi bildikleri halde otur bsiey yapma demiyorlar en iyisi kendi evinde olmak benim herseyimi esim yapiyor o zaman :)
bizimki daha rahime düşmeden ismi hazırdı çok şükür. instagramda güzel şeyler oluyo ya uygunada bulunuyo.Aa baya uygunmus ben instagram kullanmıyorum ama tekrar kullanma zamanim gelmis sanirim dışardan bak bak olmuyoohh sizinkinin ismide hazirmis daha bizim ismimiz bile yok ortada
Dogumuma toplasip bundan alabilirsiniz
benimde evimde yaptigim zoruma gitmiyor esimde 12 saat calisiyor ama aksam gelincd sagolsum tencereleri falan yikar ben bisey demeden ama baska bi yere gittigimde 10 kisiden isin bana kalmasina sinir oluyorum bende artik yemegimi yavas yavas yiyorum cayimi yavas yavas iciyorum :)valla evimde yaptığım zoruma gitmiyoda gittiğim yerdeki zoruma gidiyo, eşim zaten evdekine yardım edemiyo adam cmartesi bile 12 saat çalışıyo. dün ablamda diyoki enişten izne çıksın daha size kahve içmeye çay içmeye yemeğe gelicez vs. eşimde yanımda.
valla yaparsan yeriz demler yaparsan içeriz kusura bakmayın dedim sinir oldu ama kusura bakmıcak kimseablama daha katıyım bu konularda
bizimki daha rahime düşmeden ismi hazırdı çok şükür. instagramda güzel şeyler oluyo ya uygunada bulunuyo.
hatta eşimin kuzenine şu çengelli isimli iğneler varya onlardan yaptırdım 85 tl ye. başka yerlerde 120 150 falandı gayette güzel geldi ürün
ne yazsam onu bulamadım canın sağolsun be canım herkeş herkeşe toplansın bundan alsın
valla evimde yaptığım zoruma gitmiyoda gittiğim yerdeki zoruma gidiyo, eşim zaten evdekine yardım edemiyo adam cmartesi bile 12 saat çalışıyo. dün ablamda diyoki enişten izne çıksın daha size kahve içmeye çay içmeye yemeğe gelicez vs. eşimde yanımda.
valla yaparsan yeriz demler yaparsan içeriz kusura bakmayın dedim sinir oldu ama kusura bakmıcak kimseablama daha katıyım bu konularda
bizimki daha rahime düşmeden ismi hazırdı çok şükür. instagramda güzel şeyler oluyo ya uygunada bulunuyo.
hatta eşimin kuzenine şu çengelli isimli iğneler varya onlardan yaptırdım 85 tl ye. başka yerlerde 120 150 falandı gayette güzel geldi ürün
ne yazsam onu bulamadım canın sağolsun be canım herkeş herkeşe toplansın bundan alsın
benimde evimde yaptigim zoruma gitmiyor esimde 12 saat calisiyor ama aksam gelincd sagolsum tencereleri falan yikar ben bisey demeden ama baska bi yere gittigimde 10 kisiden isin bana kalmasina sinir oluyorum bende artik yemegimi yavas yavas yiyorum cayimi yavas yavas iciyorum :)
ilahii cok guldumm :))Dogumuma toplasip bundan alabilirsiniz
batıyorsak hep beraber çıkıyorsak hep beraberGrupcak battik desene :)
arada onuda diyorum zaten ayy sandalyede cok oturamiyorum belime agri giriyor falan diyorum :)belim çok ağırıyo ay uy de bari
ben taktik veriyorumda asla yapamıyorum, bu aralar sadece ay uy dedğim çorabımı giyerken karnım acıyo sadece o zamanarada onuda diyorum zaten ayy sandalyede cok oturamiyorum belime agri giriyor falan diyorum :)
valla evimde yaptığım zoruma gitmiyoda gittiğim yerdeki zoruma gidiyo, eşim zaten evdekine yardım edemiyo adam cmartesi bile 12 saat çalışıyo. dün ablamda diyoki enişten izne çıksın daha size kahve içmeye çay içmeye yemeğe gelicez vs. eşimde yanımda.
Aayyy ne güzel ne güzel maşallahhAyy kardesim dun diyo ki abla kendimi mutfakta gelistircem bu yaz yemekler pastalar bendendedim menuyu ben belirlerim sen uzulme ne yapacam diye dusunme dedim. Kiz ciddiymis abla bugun ne yapayim diye sordu bende mercimekli bulgur pilavi ve cacik yapsan yanina tursu iyi gider dedim. Suan mutfakta ha bide cani kurabiye mi ne istiyomus onu yapiyo bu yaz rahatim valla
Aayyy ne güzel ne güzel maşallahh
ben 1 aydir ayakkabimi kendim hiyemiyorum :) eyilince karnima kramplar giriyor bigun fazlasiyla yasadigimiz icin bu olayi sagolsun esim cikartip giydiriyor :)ben taktik veriyorumda asla yapamıyorum, bu aralar sadece ay uy dedğim çorabımı giyerken karnım acıyo sadece o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?