ayyy canim istedi vla gorunce zaten yesilmercimekli biseyli cekiyordu canim esim esim gelimce yaptirim bende fena bi mide bulantisi kusma ve karin agrisi vagrisi vaar neden olurki acaba yaa esim bi gelsinde olmadi tansiyonumu olcturmeye giderizAyy kardesim dun diyo ki abla kendimi mutfakta gelistircem bu yaz yemekler pastalar bendendedim menuyu ben belirlerim sen uzulme ne yapacam diye dusunme dedim. Kiz ciddiymis abla bugun ne yapayim diye sordu bende mercimekli bulgur pilavi ve cacik yapsan yanina tursu iyi gider dedim. Suan mutfakta ha bide cani kurabiye mi ne istiyomus onu yapiyo bu yaz rahatim valla
ayyy canim istedi vla gorunce zaten yesilmercimekli biseyli cekiyordu canim esim esim gelimce yaptirim bende fena bi mide bulantisi kusma ve karin agrisi vagrisi vaar neden olurki acaba yaa esim bi gelsinde olmadi tansiyonumu olcturmeye gideriz
Canım hiç bilmiyorum kadın doğuma hiç gitmedim o hastanede...Bende oraya başladım cnm ayrıntılı ultrason için 330₺ fiyat verdiler Cerrahpaşa da yer bulamazsam yine oraya gideceğim radyolog Gülseren hanım bakıyor. Hastane hakkında bilgin var mı cnm ben dogumuda orada istiyorum gezdim hastaneyi temiz güzel ama ekip hakkında bilgisi olan birilerini arıyorum.
nane zararli degilmi canim hamilelikteUsutmus olma ihtimalin var canim nane limon yap kendine karnini ayaklarini sicak tut
nane zararli degilmi canim hamilelikte
Aa nane zararlı mıymış ? Bzim yemekhaneci abla sağolsun basıyodu naneyi herşeye. Bugün de naneli cacık falan yedim hiç bilmiyodumIlk aylar zararli canim. Cay icin biraz nane zararli degil. Ben cacikta fln nane tuketiyorum hic sikinti yasamadim. Dozunu kacirmazsan sikinti olmaz
cacikta azicik bende tuketiyorumda hani bu suyu yaa ondan dedim cnmIlk aylar zararli canim. Cay icin biraz nane zararli degil. Ben cacikta fln nane tuketiyorum hic sikinti yasamadim. Dozunu kacirmazsan sikinti olmaz
Selamm ben nezle olduğum ve üstüne 8 saat zor bir araba yolculuğu yaptığım için bugün memlekette doktora gittim ve kız olduğunu o da teyit etti
Her şey yolundaymış
19. Haftada detaylıya da sıra verdi bakalım Cuma günü bakılacak :)
Sağlıkla gelsin inşallah :)
Geçmiş olsun canım yazında hiç çekilmez nezle grip. Bol bol c vitamini tüketmeye çalış
Ben grip olduğuma sıcak su bal limon tüketmiştim baya etkili olmuştu
gecmis olsun canim yaa dikkate etSelamm ben nezle olduğum ve üstüne 8 saat zor bir araba yolculuğu yaptığım için bugün memlekette doktora gittim ve kız olduğunu o da teyit etti
Her şey yolundaymış
Aa nane zararlı mıymış ? Bzim yemekhaneci abla sağolsun basıyodu naneyi herşeye. Bugün de naneli cacık falan yedim hiç bilmiyodum
cacikta azicik bende tuketiyorumda hani bu suyu yaa ondan dedim cnm
Selamm ben nezle olduğum ve üstüne 8 saat zor bir araba yolculuğu yaptığım için bugün memlekette doktora gittim ve kız olduğunu o da teyit etti
Her şey yolundaymış
Olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?