2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ayyy canim istedi vla gorunce zaten yesilmercimekli biseyli cekiyordu canim esim esim gelimce yaptirim bende fena bi mide bulantisi kusma ve karin agrisi vagrisi vaar neden olurki acaba yaa esim bi gelsinde olmadi tansiyonumu olcturmeye gideriz

ayyy canim istedi vla gorunce zaten yesilmercimekli biseyli cekiyordu canim esim esim gelimce yaptirim bende fena bi mide bulantisi kusma ve karin agrisi vagrisi vaar neden olurki acaba yaa esim bi gelsinde olmadi tansiyonumu olcturmeye gideriz

Usutmus olma ihtimalin var canim nane limon yap kendine karnini ayaklarini sicak tut

Canım hiç bilmiyorum kadın doğuma hiç gitmedim o hastanede...

Ilk aylar zararli canim. Cay icin biraz nane zararli degil. Ben cacikta fln nane tuketiyorum hic sikinti yasamadim. Dozunu kacirmazsan sikinti olmaz
Aa nane zararlı mıymış ? Bzim yemekhaneci abla sağolsun basıyodu naneyi herşeye. Bugün de naneli cacık falan yedim hiç bilmiyodum

Kızlar o bebek arabasını almayı düşünüyosanız kahverenginin adeti daha çokmuş ama hafta sonuna kadar yüksek ihtimal tükenebilirmiş, gitmeden önce instagramdan yazarsanız cevap veriyolar

Sağlıkla gelsin inşallah :)
Geçmiş olsun canım yazında hiç çekilmez nezle grip. Bol bol c vitamini tüketmeye çalış
Ben grip olduğuma sıcak su bal limon tüketmiştim baya etkili olmuştu

Sağlıkla gelsin inşallah :)
Geçmiş olsun canım yazında hiç çekilmez nezle grip. Bol bol c vitamini tüketmeye çalış
Ben grip olduğuma sıcak su bal limon tüketmiştim baya etkili olmuştu

Teşekkür ederimmmm
Hiç uygun bi ortamda değilim ya
Misafirlikteyim ve bütün yemek, uyku düzenim bitti.
4-5 gün daha böyle yaşıycam bakalım inşallah iyileşirim

gecmis olsun canim yaa dikkate et

Dişçiye gittim bugün çekilmesi lazım dendi iltihap da bağlamış antibiyotik verdi mecbur çekecem umarım bebeğe zararı olmaz

Selam kızlar 2 gecedir baldırıma şiddetli bir krampla uyanıyorum..Kuzenim demisti krampların olcak diye ama ben herkeste olmaz diyodum..Anlayacağın bu durumla ilaç stoğuma cumartesi itibariyle magnezyum takviyeside eklenecektir.

Aa nane zararlı mıymış ? Bzim yemekhaneci abla sağolsun basıyodu naneyi herşeye. Bugün de naneli cacık falan yedim hiç bilmiyodum

Fazla kacirdiginda nane ve maydonoz sokturucu ozelliginden dolayi dusuk riski olabilir deniyor. Ama sen cok kacirmamissindir. Bende yiyorum hic kisitlama yapmadim ama asiri da yemedim. Bisey olmadi cok sukur

cacikta azicik bende tuketiyorumda hani bu suyu yaa ondan dedim cnm

Yok canim bosey olmaz. Hatta grip baslangicinda fln nane limon tuketin deniyo malum ilac kullanamiyoruz ya. Suan 5.aydasin gonul rahatligiyla yiyebilirsin. Cok kacirma ama

Hayirli ugurlu olsun canim. Ayy ne guzel bana niye detaydi demedi ki doktor. Bende 11 temmuzda gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…