2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Neeeey zararlı mı??? Yaaa geceleri sivri sinek yiyor beni deli gibi bende kolonya sürüyodum cok rahatlıyodum..gerci tahmin ettim icinde alkol var sonucta ama hiç araştirmamıştım..Ay ne yapıcam simfmdi beeeen

Dişçiye gittim bugün çekilmesi lazım dendi iltihap da bağlamış antibiyotik verdi mecbur çekecem umarım bebeğe zararı olmaz
Off bende hamileligin basindan beri dis ağrısı cekiyorum arka dislerim hep durup dururken kırıldı dis bakimimi da hic aksatmadan yaparim oysaki. Ama hamilelikte dislerim mahvoldu disciye gidicem bebege zarari olur diye gitmemek icin direniyorum anca evde aglayip sızlıyorum agriyinca

Neeeey zararlı mı??? Yaaa geceleri sivri sinek yiyor beni deli gibi bende kolonya sürüyodum cok rahatlıyodum..gerci tahmin ettim icinde alkol var sonucta ama hiç araştirmamıştım..Ay ne yapıcam simfmdi beeeen
Canim icmiyosun ya niye zararli olsun...herseyi alip kendine dert etmesen mi??

Dr bana dişin sallanıyor hiç farketmedin mi dedi ? Mecbur çekmem lazım dedi

Dr bana dişin sallanıyor hiç farketmedin mi dedi ? Mecbur çekmem lazım dedi
Allahin izniyle senin ki zor olmaz insallah bebege zararı da olmaz. Ama benim disler kirildigi icin sadece kökler iceride kalmis onlarda oyulup alinir ancak. Bu yuzden gitmiyorum ben sadece sallansa kendimde cekerdim belkide

Allahin izniyle senin ki zor olmaz insallah bebege zararı da olmaz. Ama benim disler kirildigi icin sadece kökler iceride kalmis onlarda oyulup alinir ancak. Bu yuzden gitmiyorum ben sadece sallansa kendimde cekerdim belkide

Benim de diş etlerim çekiliyor sürekli kanıyor fırçalarken

Çoğunluğu metil alkol içeriyormuş kana karışmadıkça büyük sıkıntı yokmuş fakat kullanmamak daha iyi diyorlar. Bir de bakteriyi öldürmek yerine çoğaltıyor yazıyordu ne kadar doğru bilmiyorum.

tanm cnm sagolasinnn

Hayirli ugurlu olsun canim. Ayy ne guzel bana niye detaydi demedi ki doktor. Bende 11 temmuzda gidecem
canin banada detayli demddi doktor sadece bunu yaptiricaksin biliyorsun demi evet dedim 20 de bana gel dedi gittim sormasam geme soylemiycekti benimki unuttu sanirim :) sonra dedim detayliya ne zaman gidim haftaya gidebilirsin dedi birinin nosunu verdi unv profmus cuma ona gidicem istee

Bu gidişle kendim çekecem umarım bebeğe zararı olmaz

Öncelikle sıkıntılarınız için geçmişolsun. Bende aynı hastaneye gidiyorum. Ali beyin hastasıyım. İkinci kızımda Selda hanımın hastasıydım. Çok memnun kalmıştım fakat bu sene aşırı yoğun o yüzden bu bebeğimde devam edemedim. Ali bey genelde nöbetçi doktor oluyor. Akşamları gidiyorum ve genelde çok sakin oluyor hastane. Bu hafta benden ayrıntılı ultrason ister büyük ihtimalle. 400 küsür de baya çokmuş.

Hele şu uyku eğitimine laf edenler yokmu
Ben ilk kızımı 4 aylıkken ikincisini 6 aylıkken ayırdım. Yok anne kokusu lazımmış ona, gerekirse hatta koynumda uyutacakmışım. Neler demediler. Hatta eltimin kızı oldu. Sürekli yanında yatırdı. Kız şimdi 5 yaşında geçen seneye kadar yanlarında yatıyodu, hatta hala aralarına girermiş. Şimdi oğlu oldu iki yaşında oda öyle. Şimdide şikayet ediyo üçümüz yatıyoz kocam salonda yatıyo diye. Bilmiyorum ama benim düşüncem, herkes yatağını bilecek. Çocukta anne baba mahremiyetinin farkında olacak. Bizimkiler çok şükür kapıyı tıklamadan odaya girmezler.

Hanımlar alışveriş konusunda nacizane fikirlerimi paylaşmak isterim. Hayırlısıyla ikinci bebeğime hamileyim tecrübeli sayılırım hastane çıkışı denen şeylerden hele de çoklu takımlardan pek almamak lazım çünkü kullanılamayacak parçalara fazla para veriliyor. Bi de hastane çıkışı denen şey 15 gün falan kullanılabiliyor sonrasında normal takımlara geçiliyor çok almamak lazım. Ben 4 yaşındaki oğlımun kıyafetlerini hep h&m den aldım inidirimleri falan takip ederim uyguna geldi. Şuanda da ikinci erkek bebek geliyor ve yine ordan alırım. H&m uygulamadan indirim bölümünü inceleyin çok uygun şeyler bulabilirsiniz. Çıtçıtlı body ve ayaklı pijamaları harikadır.
Bir de telsiz fikrimi paylaşayım. Bence dünyanın en faydalı aletlerinden biri. Yenidoğan bebekde olsa ileriki zamanlarda da çocuk hep başka odada oluyor ve siz sürekli tedirgin oluyorsunuz acaba uyandı mı ağladı mı diye. Öyle görüntülü falan pahalı şeylere de gerek yok orta halli bişey yetiyor. Ben weewell marka kullandım 150-200 gibi fiyatı var taş gibi çıktı ikinciyi de büyütür inşallah

Onun cocuklarida oyle kiz 11 oglan 5 yasinda biri anneyle biri babayla yatiyo.11 yasinda kiz tuvaltte altini silmeye annesini cagriyo hatta...cocuklara lafim yok annenin bilincli olmasi cok biliyorum dememesi kendini surekli gelistirmesi onemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…