- 11 Kasım 2014
- 937
- 1.031
- 113
- 41
Neeeey zararlı mı??? Yaaa geceleri sivri sinek yiyor beni deli gibi bende kolonya sürüyodum cok rahatlıyodum..gerci tahmin ettim icinde alkol var sonucta ama hiç araştirmamıştım..Ay ne yapıcam simfmdi beeeenKızlar kolonya ve ıslak mendille bazen restoran çıkışı elimi yıkayamadığımda agzımı siliyordum. Ve bazen dudağımı yaladığımda kurusa bile tadı agzıma geliyordu. Kolonyayı da dezenfekte etmek için kullanıyordum elime falan sürüyordum. Hele bayramda bol bol döktüler. Severim de kolonyayı. Sanırım zararlıymış. Bundan sonra kullanmayı düşünmüyorum. O agzımla yuttuklarım da zarar vermemiştir inşallah. Korktum. Size de söyleyeyim dedim.
Off bende hamileligin basindan beri dis ağrısı cekiyorum arka dislerim hep durup dururken kırıldı dis bakimimi da hic aksatmadan yaparim oysaki. Ama hamilelikte dislerim mahvoldu disciye gidicem bebege zarari olur diye gitmemek icin direniyorum anca evde aglayip sızlıyorum agriyincaDişçiye gittim bugün çekilmesi lazım dendi iltihap da bağlamış antibiyotik verdi mecbur çekecemumarım bebeğe zararı olmaz
Canim icmiyosun ya niye zararli olsun...herseyi alip kendine dert etmesen mi??Neeeey zararlı mı??? Yaaa geceleri sivri sinek yiyor beni deli gibi bende kolonya sürüyodum cok rahatlıyodum..gerci tahmin ettim icinde alkol var sonucta ama hiç araştirmamıştım..Ay ne yapıcam simfmdi beeeen
Ay ne bilim özellikle kolonya zararlı diyince ödüm koptu..bide vücuduma sürdugümü düşününce korktumCanim icmiyosun ya niye zararli olsun...herseyi alip kendine dert etmesen mi??
Off bende hamileligin basindan beri dis ağrısı cekiyorum arka dislerim hep durup dururken kırıldı dis bakimimi da hic aksatmadan yaparim oysaki. Ama hamilelikte dislerim mahvoldu disciye gidicem bebege zarari olur diye gitmemek icin direniyorum anca evde aglayip sızlıyorum agriyinca
Ahh nolcak bizim bu pinpirikli hallerimiz sanki bebekler pamuk ipliginde gibi hissediyoruz herseyden nem kapıyoruzCanim icmiyosun ya niye zararli olsun...herseyi alip kendine dert etmesen mi??
Allahin izniyle senin ki zor olmaz insallah bebege zararı da olmaz. Ama benim disler kirildigi icin sadece kökler iceride kalmis onlarda oyulup alinir ancak. Bu yuzden gitmiyorum ben sadece sallansa kendimde cekerdim belkideDr bana dişin sallanıyor hiç farketmedin mi dedi ? Mecbur çekmem lazım dedi
Allahin izniyle senin ki zor olmaz insallah bebege zararı da olmaz. Ama benim disler kirildigi icin sadece kökler iceride kalmis onlarda oyulup alinir ancak. Bu yuzden gitmiyorum ben sadece sallansa kendimde cekerdim belkide
Çoğunluğu metil alkol içeriyormuş kana karışmadıkça büyük sıkıntı yokmuş fakat kullanmamak daha iyi diyorlar. Bir de bakteriyi öldürmek yerine çoğaltıyor yazıyordu ne kadar doğru bilmiyorum.Neeeey zararlı mı??? Yaaa geceleri sivri sinek yiyor beni deli gibi bende kolonya sürüyodum cok rahatlıyodum..gerci tahmin ettim icinde alkol var sonucta ama hiç araştirmamıştım..Ay ne yapıcam simfmdi beeeen
tanm cnm sagolasinnnFazla kacirdiginda nane ve maydonoz sokturucu ozelliginden dolayi dusuk riski olabilir deniyor. Ama sen cok kacirmamissindir. Bende yiyorum hic kisitlama yapmadim ama asiri da yemedim. Bisey olmadi cok sukur
Yok canim bosey olmaz. Hatta grip baslangicinda fln nane limon tuketin deniyo malum ilac kullanamiyoruz ya. Suan 5.aydasin gonul rahatligiyla yiyebilirsin. Cok kacirma ama
canin banada detayli demddi doktor sadece bunu yaptiricaksin biliyorsun demi evet dedim 20 de bana gel dedi gittim sormasam geme soylemiycekti benimki unuttu sanirim :) sonra dedim detayliya ne zaman gidim haftaya gidebilirsin dedi birinin nosunu verdi unv profmus cuma ona gidicem isteeHayirli ugurlu olsun canim. Ayy ne guzel bana niye detaydi demedi ki doktor. Bende 11 temmuzda gidecem
Allahin izniyle senin ki zor olmaz insallah bebege zararı da olmaz. Ama benim disler kirildigi icin sadece kökler iceride kalmis onlarda oyulup alinir ancak. Bu yuzden gitmiyorum ben sadece sallansa kendimde cekerdim belkide
Öncelikle sıkıntılarınız için geçmişolsun. Bende aynı hastaneye gidiyorum. Ali beyin hastasıyım. İkinci kızımda Selda hanımın hastasıydım. Çok memnun kalmıştım fakat bu sene aşırı yoğun o yüzden bu bebeğimde devam edemedim. Ali bey genelde nöbetçi doktor oluyor. Akşamları gidiyorum ve genelde çok sakin oluyor hastane. Bu hafta benden ayrıntılı ultrason ister büyük ihtimalle. 400 küsür de baya çokmuş.Abuk subuk sıkıntılar yaşıyorum. O yüzden uzun zamandır okuyamadım yazılanları, uykumdan uyanmış artık bakayım tek tek yazılanlara derken mesajını gördüm, giriş yaptım foruma :))
Bebeğim iyi şükür, medilife betül hanım a devam ediyorum. Dün kontrolüm vardı, ayrıntılı ultrason için randevumu aldım. Bebeğim iyi ama diğer her şey de stresli bir dönem geçiriyorum, geçecek inşallah.
Sen nasılsın?
@aydingelini medilife hastanesine gidiyorum, 10. Haftaya kadar medicana gittim ama fiyatları uçuk gelince uygun olarak bu hastaneyi buldum. Ben de öneriler almıştım medife için, genel itibariyle kötü bir eleştiriyle karşılaşmadım. Dr. Selda hanım var baya yoğun, randevu almak zor o yüzden ben randevusu daha kolay olan dr.burcu betül kazdal a başladım. Doktor ilgili fakat randevu alıp yine de saatinde giremiyorsun. O baya sıkıntılı oluyor. Baya kalabalık bir bölüm zaten. Sıra bekleme olmasa gayet iyi.
Medilife ayrıntılı ultrasona 400 küsür istiyor. Ben ikili taramayı orada yaptırmıştım ve 11 . Haftada %99 diye cinsiyetini söylemişti, baya iyiydi perinatolog. Tavsiye ederim.
Ama yinede bi doktorunuza sorun isterseniz belki bi disci falan önerirBu gidişle kendim çekecem umarım bebeğe zararı olmaz
Hele şu uyku eğitimine laf edenler yokmuİlk cocukta banada laf edilince sacma sapan konusulunca cok sinirleniyordum herkese cevap veriyodum oyle olmycak diyodum gülüyorlardi ama benim dedigim oldu :) uyku egitimiyle az misafir kabul ederek huzurlu guler yuzlu uyku duzeni olan bir bebek yetistirdim özellikle eltim cok bozuldu durumaama simdi 2.cide rahata bagladim onlar boyle konustukca ben neremle gulcegimi sasiriyorum kahkahalarla guluyorum karsilarinda resmen
Canım hiç bilmiyorum kadın doğuma hiç gitmedim o hastanede...
Onun cocuklarida oyle kiz 11 oglan 5 yasinda biri anneyle biri babayla yatiyo.11 yasinda kiz tuvaltte altini silmeye annesini cagriyo hatta...cocuklara lafim yok annenin bilincli olmasi cok biliyorum dememesi kendini surekli gelistirmesi onemli..Hele şu uyku eğitimine laf edenler yokmu
Ben ilk kızımı 4 aylıkken ikincisini 6 aylıkken ayırdım. Yok anne kokusu lazımmış ona, gerekirse hatta koynumda uyutacakmışım. Neler demediler. Hatta eltimin kızı oldu. Sürekli yanında yatırdı. Kız şimdi 5 yaşında geçen seneye kadar yanlarında yatıyodu, hatta hala aralarına girermiş. Şimdi oğlu oldu iki yaşında oda öyle. Şimdide şikayet ediyo üçümüz yatıyoz kocam salonda yatıyo diye. Bilmiyorum ama benim düşüncem, herkes yatağını bilecek. Çocukta anne baba mahremiyetinin farkında olacak. Bizimkiler çok şükür kapıyı tıklamadan odaya girmezler.
Tmm cnm sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?