2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sabahtan aksama gayet iyiyken aksamla beraber karin-gobek agrisindan agladım durdum. Karnim davul gibi sert ve gergin.
Can yakacak kadar

Bugun ilk kez odem denilen seyi de ayak bileklerimde yasadim. Fil hastalıgi gibi ayak bileklerim. Su icme, tuzu sınirlama ayakları yukarida uzatma hepsini yaptım ama ancak biraz etki etti. 20. haftanin her semptomunu ayni gün yasadım kısacası...
Naneden maydanozdan kolonyadan durduk yere kendinizi korkutmayın lütfen arkadaslar, hamileligin bu gibi semptomlarını agrisi acısını yaşayınca inanın zaten bunları unutacaksınız.

canım hangi medicana ya gidiyorsun? çamlıca medicana ya gidiyorum ben normal 4750 sezeryan 5250 dediler bana hoş benim özel sigortam var %100 karşılıyor ama arada neden bu kdr fiyat farkı var merak ettim
canım hangi medicana ya gidiyorsun? çamlıca medicana ya gidiyorum ben normal 4750 sezeryan 5250 dediler bana hoş benim özel sigortam var %100 karşılıyor ama arada neden bu kdr fiyat farkı var merak ettim
Avcilar medicana canim

Sen nerde oturuyorsun canim neden ta gazi osman pasa valla benim fikrimi sorarsan orasi bana biraz soguk geliyo avcilardakileri sec bence hospitalde iyi ordada nil hanim var ama yogun bir kadim ben orda sira eklemeyi sevmedigim icin medicanaya geldim hemde cok iyi biliyotum doktoru.nil haniminda cok hastasi var tutulan bi doktor

Haklisin canim tinlamiyorum bilehafta sonlari tatile gidiyoz kisa kacamak kendi gidemiyor onu kiskaniyor .yuze dost kelimrler dusman .allah herkezin gonlunu kslbini biliyor ona gore davraniyor .allahima bin sukur ki bana bu gunleri gosterdi.cocuk icin bizim icimiz yanarken onlarin ustune ceket atsalar cocuklari oluyordu .insanlar cok acimasiz insanlarin acilarindan zevk aliyorlar ne diyeyim kapisini bile acmam sma hem esim hem iki tane pirtanta gibi oglu var bir de esi hurmetine yuzune bakiyorum yoksa konusulacak insan degil.onun kucuk cocuggu geliyor her hafta evimi silip supuruyor amcasida ona 50 yuz para variyor hic ona benzememisler vslla alkah razi olsun sadece onlar icin

Ya güzel anneler bebek öyle hoplamayla, zıplamayla, aksırıkla, hapşurukla düşmez korkmayınDüşük riski olanlar hariç tabi ki onlarda dikkat etmek istirahat önemli ama...Haa düşecek olan bebeği de ne yapsanız engel olamazsınız. İçiniz ferah olsun. ben yoğun bakım hemşiresiyim 19. haftaya girmek üzereyim hala 24 saat nöbet tutabiliyorum ve Allah a şükür her işimi aksatmadan yapabiliyorum. Yorulduğumuz için eve gidince bol bol dinleniyoruz tabi bebeğimle.

Himm o zaman ben 20de gittigimde soyler insallah

Yaninda uyutsan laf ederler uyutmasan laf ederler bu milletin agzini dikesim geliyo

Millet psikopat mıdır nedir zaten ya kendine bakmaz herkesi laf eder. Herkesin kendine göre doğrusu vardır. Bana ne sen nasıl büyütmüşsen büyüt çocuğunu.

Pek iyi yorum almadim canim ordan temiz zma ilgi alaka yokmus

467 tl istiyolar canım medilife da
ben beylikdüzünün gerisinde oturuyorum canım. kıraçtanda geride. g.o.p da bu tarafa yakın gibi kalıyo ya. çalışıyorum ben her defasında hafta içine randevu alamıyorum malesef. senin dediğin hastaneye de bi bakıcam olmazsa avcılar hospital ya da medilife bakalım 3ü arasındayım şuan. hospitalde kuzenim doğum yaptı ona bi sorucam, medilife de zaten yapan çok. vaktiyle karar verip detaylıya orada girmem lazım her doktor dışarıdan kabul etmiyo sanırm. eşimde diyo medilife ile istinye arasında çok yok istinyede yaptır nasıl olsa onu maddi kısımdan bağlayan bişey yok

Günaydın kızlar. Benimki cok sert vuruyor ya gözümden yas getiriyor artık oturdugum yerde. Ozellikle asagi dogru zıplayınca donup kalıyorum. Karnim da baya sertlesti sizler nasilsiniz ne alemdesiniz? Ayrica gun saymam devam ediyor yurtdisina giden kan testim için

inşallah hayırlı haberler alırsın canım.. Benimki de maşallah çok sert vuruyor geçende onunla konuştum konuşmam bitince sanki cevap verdi bi vurdu şok oldum.. Bazen tv ye dalıyorum birden bi vuruyor yerimden sıçrıyorum çok güzel bi his çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…