Valla bilmiyorhm cnm bendeki oyle oluyorAma o nabız durumu ve seyirme nerdeyse başından beri var bende.
canım hangi medicana ya gidiyorsun? çamlıca medicana ya gidiyorum ben normal 4750 sezeryan 5250 dediler bana hoş benim özel sigortam var %100 karşılıyor ama arada neden bu kdr fiyat farkı var merak ettim
Avcilar medicana canimcanım hangi medicana ya gidiyorsun? çamlıca medicana ya gidiyorum ben normal 4750 sezeryan 5250 dediler bana hoş benim özel sigortam var %100 karşılıyor ama arada neden bu kdr fiyat farkı var merak ettim
Canım sana mesaj yazmıştım özelden gördün mü acaba. Hastaneler ile ilgili.
Sen nerde oturuyorsun canim neden ta gazi osman pasa valla benim fikrimi sorarsan orasi bana biraz soguk geliyo avcilardakileri sec bence hospitalde iyi ordada nil hanim var ama yogun bir kadim ben orda sira eklemeyi sevmedigim icin medicanaya geldim hemde cok iyi biliyotum doktoru.nil haniminda cok hastasi var tutulan bi doktorcanım sabah aç karnına 10a kadar kan alıyo sağlık ocakları. sabahtan gidersin sıra alırsın danışmadan doktor görüp yönlendirir ebe hemşireye oda yapması gerekenleri yapar. çünkü doğumdan sonra bebişlerin aşılarını vs onlar takip edicekler.
onuda listeme yazıyım bari canım çok teşekkür ederim. şuan avcılar hospital medilife ya da medicana arasındayım. en kötü 500evler g.o.p tarafına gidebilirim ablamda şafakta doğum yapmıştı ama bana çok ters geliyo o tarafeşimde diyo ayrıntılıyı istinyede yaptır orası çok iyi falan. hatta doğuma bile orada kal dicek sanırım, ama kayınvalidem çocuk odasını alcak eksik gedik zaten alırız dert etme diyo. bide kadına doğumda azıcık bizi destekle diyemem demek istemiyorum sonra doğurana kadar çalıştı nereye gitti para dicekler ama oğlu acaip masraflı çıktı kadın bilmiyo ki çalışmasam ne olacakmış çok merak ediyorum valla
bugün hemşire benm tansiyonumu ölçtü ama ölçmeden anlamıştım düşük olduğunu beni sarsıyodu. tansiyonun düşük dedi, bişeyler ye hemen falan dedi. düşük tansiyonda riskli mi acaba
Haklisin canim tinlamiyorum bilehafta sonlari tatile gidiyoz kisa kacamak kendi gidemiyor onu kiskaniyor .yuze dost kelimrler dusman .allah herkezin gonlunu kslbini biliyor ona gore davraniyor .allahima bin sukur ki bana bu gunleri gosterdi.cocuk icin bizim icimiz yanarken onlarin ustune ceket atsalar cocuklari oluyordu .insanlar cok acimasiz insanlarin acilarindan zevk aliyorlar ne diyeyim kapisini bile acmam sma hem esim hem iki tane pirtanta gibi oglu var bir de esi hurmetine yuzune bakiyorum yoksa konusulacak insan degil.onun kucuk cocuggu geliyor her hafta evimi silip supuruyor amcasida ona 50 yuz para variyor hic ona benzememisler vslla alkah razi olsun sadece onlar icinBak ne kadar ayip ve günah...insan bile degil iste bunu yapanlar.Turkiyede hamilelik sureci survivor gibi zaten ne akil veren ne moralini bozan ne susmayi bilmeyen insanlar...yani hic hamile birine bu laf edilirmi ya....
Birak bosver ya sen bebegine odaklan.iki tane pirlanta gibi cocugu manyak olarak yetistirmis bir kadinin bana verdigi akillara tabiki gülüyorum o konusurken yuzune karsi guluyorum hemde.Hamile bir kadina sende belki ölü dogum yaparsin diycek kadar akil yoksunu bir insanin sözune itimat etmeyeceksin herhalde bundan sonra....bana ilk bebegime hamileyken derdi 2 sene uyumadim soyle agladi boyle yemedi boyle hastalandi...ilk 40 gun 1 gun kendi annesi bir gun kayinvaldem bakmis kizina gitmeyin beni yalniz birakmayin diye aglamis tabiki o devamli anane babane kucaginda kalmis bebegin ne uyku duzeni olur nede sakin yapısı olur.ben eve kimseyi sokmadim ilk gunden itibareb kendim baktim kendimi gelistirdim bir suru kitap okudum hep olumlu oldum elimi karnima koyar dunyanin en guler yuzlu en uyumlu bebegi geliyor derdim...sen kendine güven senin bebegin nasil inaniyorsan nasil şekil verirsen oyle buyuyecek hiicç kimsenin lafina helede boyle bir akil yoksununun lafina asla takilma...karnindaki bebegine olumlu seyler soyle annesi birlikte yapacaklarinizi anlat ona heveslendir kuzunu :) onlar dis kapinin dis mandali
canin banada detayli demddi doktor sadece bunu yaptiricaksin biliyorsun demi evet dedim 20 de bana gel dedi gittim sormasam geme soylemiycekti benimki unuttu sanirim :) sonra dedim detayliya ne zaman gidim haftaya gidebilirsin dedi birinin nosunu verdi unv profmus cuma ona gidicem istee
Hele şu uyku eğitimine laf edenler yokmu
Ben ilk kızımı 4 aylıkken ikincisini 6 aylıkken ayırdım. Yok anne kokusu lazımmış ona, gerekirse hatta koynumda uyutacakmışım. Neler demediler. Hatta eltimin kızı oldu. Sürekli yanında yatırdı. Kız şimdi 5 yaşında geçen seneye kadar yanlarında yatıyodu, hatta hala aralarına girermiş. Şimdi oğlu oldu iki yaşında oda öyle. Şimdide şikayet ediyo üçümüz yatıyoz kocam salonda yatıyo diye. Bilmiyorum ama benim düşüncem, herkes yatağını bilecek. Çocukta anne baba mahremiyetinin farkında olacak. Bizimkiler çok şükür kapıyı tıklamadan odaya girmezler.
Onun cocuklarida oyle kiz 11 oglan 5 yasinda biri anneyle biri babayla yatiyo.11 yasinda kiz tuvaltte altini silmeye annesini cagriyo hatta...cocuklara lafim yok annenin bilincli olmasi cok biliyorum dememesi kendini surekli gelistirmesi onemli..
Pek iyi yorum almadim canim ordan temiz zma ilgi alaka yokmusBende oraya başladım cnm ayrıntılı ultrason için 330₺ fiyat verdiler Cerrahpaşa da yer bulamazsam yine oraya gideceğim radyolog Gülseren hanım bakıyor. Hastane hakkında bilgin var mı cnm ben dogumuda orada istiyorum gezdim hastaneyi temiz güzel ama ekip hakkında bilgisi olan birilerini arıyorum.
Çok güzelmiş güle güle kullanın inşallah canımAnneannesinden bebegime ilk yorgan ve nevresim takimiaslinda almis biri gelirse kullanir diye ben el koydum olsun yine de ilk hediyeler guzeldir
Çok güzelmiş güle güle kullanın inşallah canım
467 tl istiyolar canım medilife daÖncelikle sıkıntılarınız için geçmişolsun. Bende aynı hastaneye gidiyorum. Ali beyin hastasıyım. İkinci kızımda Selda hanımın hastasıydım. Çok memnun kalmıştım fakat bu sene aşırı yoğun o yüzden bu bebeğimde devam edemedim. Ali bey genelde nöbetçi doktor oluyor. Akşamları gidiyorum ve genelde çok sakin oluyor hastane. Bu hafta benden ayrıntılı ultrason ister büyük ihtimalle. 400 küsür de baya çokmuş.
ben beylikdüzünün gerisinde oturuyorum canım. kıraçtanda geride. g.o.p da bu tarafa yakın gibi kalıyo ya. çalışıyorum ben her defasında hafta içine randevu alamıyorum malesef. senin dediğin hastaneye de bi bakıcam olmazsa avcılar hospital ya da medilife bakalım 3ü arasındayım şuan. hospitalde kuzenim doğum yaptı ona bi sorucam, medilife de zaten yapan çok. vaktiyle karar verip detaylıya orada girmem lazım her doktor dışarıdan kabul etmiyo sanırm. eşimde diyo medilife ile istinye arasında çok yok istinyede yaptırSen nerde oturuyorsun canim neden ta gazi osman pasa valla benim fikrimi sorarsan orasi bana biraz soguk geliyo avcilardakileri sec bence hospitalde iyi ordada nil hanim var ama yogun bir kadim ben orda sira eklemeyi sevmedigim icin medicanaya geldim hemde cok iyi biliyotum doktoru.nil haniminda cok hastasi var tutulan bi doktor
inşallah hayırlı haberler alırsın canım.. Benimki de maşallah çok sert vuruyor geçende onunla konuştum konuşmam bitince sanki cevap verdi bi vurdu şok oldum.. Bazen tv ye dalıyorum birden bi vuruyor yerimden sıçrıyorum çok güzel bi his çok şükürGünaydın kızlar. Benimki cok sert vuruyor ya gözümden yas getiriyor artık oturdugum yerde. Ozellikle asagi dogru zıplayınca donup kalıyorum. Karnim da baya sertlesti sizler nasilsiniz ne alemdesiniz? Ayrica gun saymam devam ediyor yurtdisina giden kan testim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?