2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar iki gündür başımda çok şiddetli olmasa da ağrı var.. ara ara zonkluyor. hatta ayağa kalkınca zonklamalar artıyor. bu durumu yaşayan var mı.. 2. trimester de olurmuş yazıyor ama bilemedim. bi kaç yaşadığım stresin de etkisi vardır diye düşünüyorum..

Benimde olmuştu canım doktor hamilelik migreni demişti ama benimki çok siddetliydi parol verdi bi ka kere kullandım sonra bi daha çok şükür ki ağrımadı sanırım geçici bi durum oluyor.

Canim hafta ici kontrollerine gidebilmek icin izin alman gerekmiyor.is kanununa gore gebelik kontrolleri icin gebeye ucretli izin verilir ve haftalik izninden dusulemez.yoneticinde bilmiyor olabilir ona soyle ik ya sorar bilgi alir.senelerce yoneticilik yaptim minumum personelle idare etmeye calisirken bile gebelik iznini kullanana hayir deme luksum hic olmadi kanun boyle.

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım...
Ben buradayım diyor senin minnoş desene biz henüz tekmelere geçemedik, günde birkaç kere ittiriyor şimdilik benimki de. Bazen aşağı doğru çok bastırıyor ama

Oyle gunlee gecirdimki ilk hamileligimde ilaca ragmen basim catlardi yatinca daha cok agridigi icin ayakta dururdum basimi dolaba dayar ayakta uyurdum korkunctu...agrin baslayinca hemen parol iç asla gecer diye bekleme bu haftalarda normal.agri kesicini gec alirsan dayanilmaz hale geliyo ve bu durum tansiyonunu tetikleyebilecegi icin ilacini erken icmen gerekiyor.ben hastanelik oldugumda doktoe bana niye baslar baslamaz icmedin sen gebesin kendini attigin tehlikenin farkindamisin demisti

Kan testinden yakinda guzel haberler alacagina inaniyorum cok normal artik haftana gore hareketleri 25 26 gibi yeri daralmaya basladigi icin daha guclu ama daha yumusak hissedeceksin annesi simdilik bi kac hafta boyle sert :) sen onu 30 dan sonra gor bide gobegini yamulta yamulta elini kolunu cikarmaya baslasinda disari

Bu arada çok şiddetli bel ağrılarım var. Fibromiyalji hastasıyım, galiba yağmurlar beni mahvetti. Baya zorlanıyorum... Spor yaparım normalde o biraz ağrılarımı azaltır. Doktora sordum ama izin vermedi spora hala riskin var dedi doğal olarak. Dayanacağım artık minnoşumu seve seve unutacağım inşallah..

Çok geçmiş olsun canım. baş ağrısı gerçekten zor bir durum .bende bu ara artmaya başladı ki ben normalde baş ağrısı pek yaşamam. evde parol yok. bugün giderken alayım inşallah. yoksa ne zaman şiddetleneceği belli olmuyor....:

Benimde olmuştu canım doktor hamilelik migreni demişti ama benimki çok siddetliydi parol verdi bi ka kere kullandım sonra bi daha çok şükür ki ağrımadı sanırım geçici bi durum oluyor.

Evet canım bende araştırdığım kadar 2. trimesterde baş ağrıları oluşabiliyormuş kan basıncı veya başka nedenlerden dolayı. ben biraz strese başlamıştım ama devam edince farklı olduğunu gördüm. Parol inşallah iyi gelir canım . çok sağol.

Allah'ın izniyle güzel haberler alicaksin canım hiç üzme kendini dualarinizdasin

Kızlar günaydın. Benim ayaklarım çok şiş resmen içeri gömülüyor.sizde durumlar nasıl? Bir de on 2 disim küçük küçük kırılmış böyle tirtiklasmis dış dış doktoruna mi gitsem acaba

Aa nane zararlı mıymış ? Bzim yemekhaneci abla sağolsun basıyodu naneyi herşeye. Bugün de naneli cacık falan yedim hiç bilmiyodum
İlk haftalar sürekli çayını içmek zararlı ama şu an ben sarımsağı da naneyi rahat yiyip içiyorum. Ama sürekli çayını içmemek lazım tabi.
kizlarr ayakkabimi giyerken az ayakkabi olmayinca sinirlenip tepindim biraz sinriden :) bebege bisey olmaz demi ayy farketmeden yaptim yaa
Ben ilk haftalar kaza geçirdim arabanın yer kısmına pat diye düştüm üstelik kanamam vardı acilden dönüyordum kanama ikiye katlandı ama elhamdülillah bi şey olmadı inşallah da olmaz Seninkine hele bu saatten sonra hiç olmaz inşallah :) İnstagram videolarında görmüyor musun cinsiyet öğrenince on kere zıplıyorlar kadınlar hiç bi şey olmuyor :)

rica ederim canım stres yapma bebeğini düşün sen baş ağrısıyla stresi geçiriyorsun o kim bilir neler hissediyor. Bide parol içeceksen ağrın tam başlamadan içmeni tavsiye ederim etkisini başta gösteriyor ilerlerse işe yaramıyor maalesef

insaallah hayirli haberler gelzin canim benimkide hizli veriyor yaa dun dugune gitmistim davul vurdukca oda tekmeledi surekli ve benimki surekli kasiklara vuruyor bazen endiseleniyorum acaba asagiya mi dustu diyee :) bide kasigima bi vuruyorki tutmasam altima yapicam oylr yanii

Canim acitacak kadar olmuyor bende tatli tatli dun gece saat 1 gibi esim eljni karnima koydu pat pat 5 defa tepti sipa .kv erkek cocuk narin vururmus tekmeyi kiz daha sert vuruyormus seninki kizmiydi canim kv 5 cocuk dogurmis tecrjbe etmistir belki

gecmis olsun canim rabbim tekrarini yasatmasin insaallah iste ben biraz panik ruhluyum :) evet instagramda kadinlar nasil zipliyor oylr hayret ediyofum vallahi :)

Arkadaslar sabah saglik ocagina gittim asi icin ama asiyi yarin olacagim bugun kan aldilar ve tansiyonum dusuk cikti 9 6 imis hamilelikten oncede hep 9 6 10 5 felan olurdu.ama doktorda 12 8 geliyodu hep elim asagim sistigi icin tuzu azalt desi tansiyo u gorunce normal ye tuzu azaltma dedi.bi de kalp atisini dinletti bana saglik ocaginda kalp atisi dinlemek icin kucuk i alet vardi elinde cjma yada cumarteside kontrolum geldi bebisimi gormek icin cok heyecenlim ozledim yahuuu

ihmal etme bence bi diş doktoruna git canım belki dişlerini güçlendirecek bişey verir yada doktoruna sorabilirsin. Akşamları benimde bacaklarım davul gibi oluyor masa başı çalıştığım için gün boyu aşağı sarkıtıyorum haliyle şişiyor. Malesef bi çözümü yok eve gittiğimde yükseğe uzatıyorum eşimde masaj yapıyor o kdr.. Sabaha geçmiş oluyor ama gün içinde yine şiş haline geri dönüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…