2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kadin dogum olarak degilde canim hastane olarak gelismis degil birde dusun cocuk yogun bakimi varmi .bu cok onemli bence parasi ucuz olabilir ama okadar emekle elxe etfigin evladin soz konusu sen bilirsin tabkkide

Yenidoğan yoğun bakım ünitesi var ve Liv hospital da bana tüp bebeği yapan doktorum oraya geçti. Onunla da konuştum hastanenin tecrübesi iyi çokta rahat edersin burda dedi doğumumu da o yaptıracak ona güvenerek gidiyorum oraya ama kafam karıştı şimdi :/

Aynen Canim ben de masa başı calisyorum önümüzdeki ay hamilelik izninde bı gideyim dişe ya da doktora bı sorayım

canım onu biliyorum ama şuan bile beni işten çıkartma durumları var işyeri ufalmaya gitti 8 9 kişi çıkarttı. ve şuan ilk gözden çıkaracakları benm. şimdi bile neler duydum kolumu kıpırdatacak halim yok insanlar çok çok kötü.
yöneticilik yapmışsın bilirsin belki, işveren işçisini küçülme sebebiyle haklı sebep göstererek çıkarabilir mi hamile iken. eğer öyle bişey yaparlarsa dava etmeyi düşünüyorum artık hakkımı yedirmeyi düşünmüyorum

Kızlar bahsetmiştim ağda sonrası kaşıntı sardı diye alerjik reaksiyon olmuş doktor aynı yere gitme dedi kremler verdi
Resimde görüldüğü üzere kaşırken farkında olmadan yurtmışım kendimi oysa iç bacak oldukça elastik yumuşaktır gerilecek bi durum yoktu ama gebelikte işte diyolarya kalınırken dikkatli olun yırtıklara sebep olur diye çok doğruymuş buda kanıtı aman diyim sizde tedbirli olun

aslında pullubiber doğru söylüyor hakların var ve hamilesin izin vermek gibi bi durumları yok istediğin zaman doktora kontrolune gidebilirsin fakat özel sektörde pekte böyle yürümüyor işler öyle bi kılıfına uyduruyorlar yalancı şahitlerle pislik yapıyorlar ki hamile hamile uğraşmak insanı daha çok yıpratıyor ve maalesef bu sebepten dolayı susup huyuna suyuna gitmeyi tercih ediyorsun sonunda davanda hakli çıkmazsın demiyorum ama çok uğraşırsın ve hamileliğin keyfini çıkaracağına yıpranır üzülürsün. Bende özel sektörde çalışıyorum çok şükür sadece söylüyorum doktora gidicem diye ses çıkarmıyorlar ama muhasebeci olduğum için doğum izninde dönemsel kimseyi bulamıcakları beni izin dönüşü çıkarklarını tüm haklarımı vereceklerini söylediler bende tamam dedim çünkü yapacak bişey yok haklarını veririz dediler. Aslında onlarada hak veriyorum 1 ay bile bu pozisyon boş kalamaz çünkü genel muhasebe burdan yapılıyor beyannameler vs bunların aksamaması gerek. Neyse demem o ki sık dişini köprüyü geçene kadar ayıya dayı yapcak bişey yok

Hayir hamileler işten cikartilamaz isterseniz patronla bi sen kal seni dogurmadan cikartamaz ise geri iadeni talep edersin calismadigin surenin tazminatiji odemek zorunda kalir ayrica hamileye mobingten manevi tazminatta odemek zorunda kalir hepsini arastirmislardir merak etme

Bende muhasebedeyim, ama alt yapısını yapıp müşavire yolluyoruz herşeyi. bi muhasebeci daha var o da finansa bakıyo. ama o ağzından kaçırdı işten çıkaracaklarmış vs. zaten sigortamı 1 ay sonra başlattılar. gayri resmi işlemleride biliyorum istiyosa çıkarabilir yani kendi bilir ama evet yalancı şahit vs. herşeyi güzelce halledebiliyolar ama bi muhasebecide boş atmayacağı için korkarlar sanırım. ama yinede suyuna gitmek mecburiyetindeyiz haklısın..
araştırmazlar bunlar herşeyi kendileri halledebilecek sanıyolar. ama dava yoluna gitmek işime gelir kendileri bilir.. doğuma kadar beni idare edin devletten ödenek alıcam dedim. adam sadece tebessüm etti. 1ay geç yaptı zaten sigortamı. bilmiyorum nasıl olacak..

Bebegim bacaklarini geriyo icerde gecen haftada hissetmeye baslamistim ara ara kipirtilar ama su an resmen hissediyorum hareketlerini :) yaşasin danam kilo almis guclenmis de kendini hissettirmeye baslamis :)
yaa maşallah ona, bende ilk defa bu sabah yataktan kalkınca baktım sol tarafım baya şişik. lavaboya girdim sonra düzeldi. şuan bebek aşağıdan yukarı çıkmışmıdır, benmki göbek deliğimin 2 3 cm yukarısından başlıyodu şişliği. acaba tuvalet ihtiyacımdan dolayımı öyle oldu diye düşündüm

Canim ben en son gratiste ust duzey yoneticiydim.yapilan iş hizli magazalarin kurallari var ve lokasyonlarina gore bazi magazalarin icerdeki personel sayisinin 5 in altina dusmemesi gerekli oldugu halde hamile personel iznini kullanir magaza muduru izni yazar onaya gonderir hic sansin yok...hani gratis kadar sahada aktif personelle calismasi gereken bir sirket bile yasal haklar soz konusu olunca gık diyemiyodu...birazda kraldan çok kralcilik var tabi.ben onay vermisim zaten vermemek gibi bir luksum de yok ama magaza muduru sanki sirketin sahibiymis gibi personeline tavir yapip canini sıkıyo o da onun kalitesizligi....bu insanlarin onune illaki cikiyodur bu.Ya ben ilk kizima hamileyken sürünüyodum resmen bulantidan ayakta duramiyodum ama stajyerim vardi onu yetistirip isten cikmak istiyodum o kiz varya ustunden 3 sene gecti hala hirsimi alamiyorum aklima geldikce surunsun istiyorum be halden anlardi ne insandi hakkimda insanlara hic calismiyo hamileyim ayagina kusuyorum diye habire dinleniyo diye soylemedigini birakmadi sonunda ugrasmadim zaten 9.haftdamda biraktim isi.sanirim 2 ay once karsilastik hastanede hamileymis hergun serum takiliyomus icimden hala insallah daha beter olursun 9 ay surunursun dedim...boyle hamileye eziyet edenin acisisa illa cikiyo yani.

Bizimki de bayağı hareketlendi canım özellikle yatınca çok hareketli oluyo :) o testin sonucunu beklemek çok zor geliyo günler geçmek bilmiyo. Aklıni başka şeylerle meşgul etmeye çalış. Bi de kromozom sorunu olan bebeklerin bi özelliği anne karnında daha sakin ve yavaş hareketlere sahip olmalarıymis. Seninki maşallah güçlü ve hareketli. Icini rahatlatman için bi sebep daha

Yok gobek deliginin hizasindadir dik durunca asagida hissesiyosundur.dik durup ayaklarini gerip bastirir :)

Bebegim bacaklarini geriyo icerde gecen haftada hissetmeye baslamistim ara ara kipirtilar ama su an resmen hissediyorum hareketlerini :) yaşasin danam kilo almis guclenmis de kendini hissettirmeye baslamis :)
ayyy msaallah ona annesii :) bacaklrini gerdigini nasil hissediyorsun bide ben arda dolandigini hissediyorum tekmeleri hissediyorumda bazende iki yerden vurunca aha diyorum kolu bacagi vuruyor :) am disardan hala goremiyorum ve elimi koydigumdadada hissedemiyorum esimde kokuyor bekliyor tekme atsin diye yok atmiyor esim elini cekiyor basliyor hareketlenmeye adm rtik diyor bu cocuk cocuk beni sevmiyor galiba enerjimi iyi bulmdi glib diyor :)

Esin elini koyunca sıcaklik artiyo sicaklik artinca kedi gibi mayışırlarmış hemen ondan :) ilk bebegimden bildigim icin hareketlerini anlayabiliyorum ilk hamileligimde bende simdi napiyo derdim anlamazdim 27 28 i gecince tam olarak ne yaptigini anlamaya basliycaksin iyice ogrenmis olcaksin bebeginin hareketlerini sende:)

Canım sana bi şey sorcam karnın hiç sertleşiyor muydu sanki içinde balon şişiyormuş gibi.

aaa ne kadr ilgincmiss esimde oylee 5 10 fakika bekliyorr kulagini falan dayiyor :) tik yok bebiste dolndigini yer degistigini hissediyorum ama o zman snki biylee icim disim cikicak gibi oluyor :) artik a
ingilizce cocuk sarkilari dinletiyorhm begendikelrine tepki veriyor begenmedikelrinde sessizce bekliyor kuzum :) bide ilhi dinledigimde cok skinliyor :)

Yok hayatim davaya filan gerek yok artik is o kadar uzamasin diye arabulucu avulataklar var iş mahkemesine bagli ucretsiz. durumunu anlatiyosun o da guzel bir dille senin haklarini patronuna gidip hatirlatiyo onlarda o kadari yetiyo zaten :) Işci mahkemeleri inanolmaz uzun suren sacma surecler ve isverenler iyi avukatlarla milyon sebepten kendini hakli cikartiyo ama hamilelerde durum cook farkli :) işçi gebeyse her turlu hakli

Yok gobek deliginin hizasindadir dik durunca asagida hissesiyosundur.dik durup ayaklarini gerip bastirir :)
ben yukarıda gibi gördüm sabah, yada onun heyecanından tepeden bakınca öyle geldi ama ilk defa öyle olunca çok garip oldum bikaç hafta sonra iyice hissedicem inşallah

Canım sana bi şey sorcam karnın hiç sertleşiyor muydu sanki içinde balon şişiyormuş gibi.
yattigimd benim bi yere toplaniyor canim snki boyle yavas yavas balon sisiyormus gibi oluyor aha diyorum benimki sola gecti yada saga gecti diyroum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…