2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım sana bi şey sorcam karnın hiç sertleşiyor muydu sanki içinde balon şişiyormuş gibi.
Tabi bazen oluyo.icerde ayaklarini kendine cekip top gibi toplaninca sertlesiyo karnin ki ilk haftalar kollari henuz yeterince uzun olmadigi icin en cok yaptiklari hareket bu :)

anladım canım demek illa davaya gerek yok bu daha iyiymiş çok teşekkür ederim

anladım canım demek illa davaya gerek yok bu daha iyiymiş çok teşekkür ederim
Kuşum ugrasmamazlik etme kimseye hakkini birakma.esimin abisi cok iyi bir firmanjn lojistik muduru adamin beyninde kitle var 2 senedir mr cekiliyo tahliller v.s. hala tani konmadi.bu pazartesi omurilik sivisi alindi hasteneye yatti 2 gun.adam diyoki mecbir olmadigi halde ben bayramda caliscam islerimi toparliym iki gun hastaneye yatcam adama diyolarki e sen yokken biz napicaz iki gün oyle mi olcak boylemi...bir kiside demiyoki gecmis olsun neden hastaneye yatican noldu....o yuzden ugrasmamazlik etme butun haklarini kullan talep et sana orda surat asmaya bile haklari yok

haklısın evet yapıcam, şimdi diğer muhasebecide diyo beni işten çıkaramazsınız hamileyken diye söyle patron bunu bilmiyodur diyo ki cidden bilmiyodur. adamın okuma yazması olmasına şaşırıyoruz.
bide surat asma konusu çok farklıymış, benm arkamdan sekreter diğer muhasebeciye neler neler demiş onun hakkında çok pis şeyler söylemişim gibi kadını doldurmuş. dayanamadı anlattı şimdi gayet iyi aramız surat vs yapmıyo. ama her geçen gün başka bi pislik öğreniyorum ona üzülüyorum okadar salakmışım ben..

Yok ya salakliktan degil kendin yapmayinca baskasinin sacma sapan seyler yapma ihtimali aklina gelmiyor :)

Bunun disinda seni performans yetersizliginden cikarabilir eger bunu one suruyorsa ise girdigin aydan itibaren duzenli performans degerlendirilmesi yapilmis ve belgelenmis ibraz edilmis tarafina imzalatilmis olmalidir.eger ilk gunden itibaren yapilmamista isten cikarilmandan onceki 6 ay icinde ilk defa yapilmissa yine basa doner....he duzenli yapilmissa aon 3 periyodda yetersizsen ve ilk 2si sana imzalatilip uyari verilmisse ancak o zaman performans yetersizliginde hakli

sizin şirketin açıkları varmış sen onları topla canım nolur nolmaz ispat olarak kullanırsın.. Benim şirketin hiç bir açığı olmadığı için bişey iddaa edemem hoş şu an öyle bi durum da yok ama inşallah işten çıkarma gibi bi durum yapmazlar uğraşmak gerçekten zor oluyor Allah yardımcın olsun

Allah kimsenin yanına bırakmıyor canım elbet bi şekilde çıkartıyor acısını er yada geç ama gerçekten oda haketmiş yani e biçim insanlar var anlamıyorum bazen ben miyim anormal diyorum bu tipleri görünce maalesef o kdr çoklar ki Allh hiç biriyle karşılaştırmasın.. Ben çok hassas biri olduğum için ( özellikle bu hamilelikte katlandı ve aşıma uğradı) iş yerinde müdürümün huyuna suyuna gitmek zorunda kalıyorum.. Mobing denilen o illeti yaptıkları zaman ne iş yerinde nede evde huzurum kalmıyor hamileliğimi güzel ve huzurlu bi şekilde geçirmek istiyorum. İnşallah böyle de devam eder. İş yerinde sıkıntı yaşayanları da o yüzden çok iyi anlıyorum uğraşması hele ki bu zamanda o kadar zor ki Allah yardımcıları olsun.

Bizde hiç öyle performansla alakalı bişey imzalatılmıyo canım, bilglerin için çok teşekkür ederim. zaten 1 ay da geç yaptı sigortamı daha 5 ay çalışıyo gibiyim şuan yani.
Bizde açık çoook, gayri resmiyi de ben tutuyorum :) o yüzden açıkcası böyle biraz sert duruyorum

Canim acitacak kadar olmuyor bende tatli tatli dun gece saat 1 gibi esim eljni karnima koydu pat pat 5 defa tepti sipa .kv erkek cocuk narin vururmus tekmeyi kiz daha sert vuruyormus seninki kizmiydi canim kv 5 cocuk dogurmis tecrjbe etmistir belki
Canim benimkide kiz 21. Haftadayim benimkide cok yumusak vuruyor cocugun yapisiyla alakali olabilir

o zmaan bunu sonuna kdr kullanabilirsin zaten hamile bi kadını işten çıkardığı için yüklü bir tazminat öder o ayrı ama bide açıkları varsa maferdersin onları.. Eski iş yerim öyleydi öttürdüm resmen onları tazminat ödemek zorunda bıraktım ama tabi biraz uğraştım ve hamile değildim. Finansçı sırf senin canını sıkmak için böyle demiş olabilir mi? Çünkü zannetmiyorum yaaa hamile bi kadını işten çıkarmayı düşünsünler garp geldi bana

Yok o beni üzmek anlamında değil iyi anlamda koruma amaçlı söyledi, günahımı çok aldığı için şuan vicdan rahatlatıyo olabilir. ama hamilede olsam öttürürüm evde oturup canım sıkılcağına.. zaten g.resmi işlerin bazı bilgileri benm telefonumda var. ister istemz müşterilerle irtibat kuruyoruz. o raddeye getirirlerse kendileri kaybeder

yaaa sizde de mi aynıııı eşim elini koyuyor tık yok kaldırıyor başlıyor tekmeye bende oğlum beni yalancı mı çıkarıyorsun sen diyorum eşimde babası kılıklı inatçı köpek inat ettiatmıyor tekmeyi diyor

nası böyle bi riski göze alıpta çkarmayı düşünür bir şirket bende onu anlamam insanları salak mı sanıyorlar acaba.. Tabi ki iş o raddeye geldiğinde hakkını savunacaksın onların yanına kar kalmasın. Ama böyle bişeye gerek kalmaz inşallah ta güzel güzel iznini yapar çocuğuna işine gücüne bakarsın..

Rahatlatici bir cevap oldu cok teşekkürler

Canim acitacak kadar olmuyor bende tatli tatli dun gece saat 1 gibi esim eljni karnima koydu pat pat 5 defa tepti sipa .kv erkek cocuk narin vururmus tekmeyi kiz daha sert vuruyormus seninki kizmiydi canim kv 5 cocuk dogurmis tecrjbe etmistir belki
Evet kız bekliyoruz canim ilk kızım da böyleydi cok aci verirdi vuruşları

Sagol canim insallah iyi haber alırım. Karnim hala cok fazla yok ama icerde neler oluyor bilmiyorum sanki tekme tokay girişiyor bana :) ilk kızım da cok acıtiyordu

Sagol canim tesekkur ederim. Senin de yakindir 19da vurmalar artti 20den sonra coştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…