2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
aynen canim benim esimde sevmiyor beni diye dolanmaya basladi enerjisni begenmemis sozde bebek :)

işçi haklarını hukuklarını bilmiyolar ki canım, herşeyi parmaklarında oynatacaklarını sanıyolar. inşallah öyle bi tavırda bulunmazlarda bende ekime kadar hem maaşımı alırım hemde devletten paramı, yoksa iş sıkıntı çünkü sigorta bile maaşlar üzerinden yatmıyo

hadi yaaa bak bu senin açından kötü olmuş canım şimdi ne kdrdan yatarsa o kdr üzerinden devletten para alacaksın işte insanların hakkını yiyorlar böyle yazık çok yazık bide böyleleri patron olup işçi çalıştırıyor hakediyor gibi... burdan bile aslında dava etsen sigorta farkını yatırtabilirsin bunun için bile ayrı tazminat ve ceza öderler ayy ne cahiller yaa deli cehaleti resmen

Kızlar geçen yazmıştım probiyotikli omega3 kullanıyorum diye. Gün içinde çok tuvalete çıkarttı o yüzden onu kullanmak istemiyorum. Şöyle güzel normal bi omega3lü vitaminli hap tavsiyeniz var mı?

aradaki farkı elden vermezse de sorun yaratacağımı düşünüyorum canım. gayri resmi ise gayri resmi versin benim ödeneğimi. sanırım son zamanlar çirkefleşicem

aradaki farkı elden vermezse de sorun yaratacağımı düşünüyorum canım. gayri resmi ise gayri resmi versin benim ödeneğimi. sanırım son zamanlar çirkefleşicem
bu çirkefleşmek değil boş ver öyle deme hakkını savunuyorsun sonuçta o senin hakkın benim maaşımdan yatıyor sigortam başlarda bunun önemini farketmiyordum ama haklarını vericez dediklerinde hesap yaptığımda o kdr fark ediyorki o zaman anladım önemini işte sende sonuna kadar iste hatta 1 ay yapmadıkları sgk nın ücretini de iste yoksa sizi sigortaya şikayet ederim fazlasını alırım de ben eski iş yerimde öyle yaptım bana paşa paşa ödediler hatta avukatı aramışlar avukat direk o muhasebeci eğer böyle diretiyorsa içerden bütün ispatları toplamıştır istediklerini verin demiş ben tabiki fazlasını deil hakkım olanı istemiştim bu senin iş yerini benim eski yere çok benzettim bide çıkarken ihbarla kıdemi ödeyecekler dedim sen benimm maaşımı eksik gösteriyorsun tazminatımı ihbarımı ona göre vericeksin yok öyle bana ne maaş ödüyorsan onun üzernden verceksin dedim vermek zorunda kaldılar iyi ki de öyle yapmışım diyorum şimdi arkamdan eylül gibi personel çalıştırmam diyormuş

Kızlar geçen yazmıştım probiyotikli omega3 kullanıyorum diye. Gün içinde çok tuvalete çıkarttı o yüzden onu kullanmak istemiyorum. Şöyle güzel normal bi omega3lü vitaminli hap tavsiyeniz var mı?

omepaWM kullanıyorum. doktorum tavsiye etti. hiç rahatsız etmedi. yeni çıkmış yalnız. her eczanede olmayabilir. 70-75 lira

hahahha çok iyi yapmışsın canım, valla o raddeye gelirse bende yaparım bunları. tabikide resmiden yatmasında çok fark var. mesela 10günlük rapor ücretim yatmış, bankaya gidip onu çekicem ama g.resmi olan kısmımıda mecbur verecekler. yoksa 300 tl nerede 700küsür tl nerede

bak işte ne kadar farkediyor canım yazık günah iste versinler yani öyle üstüne yatmak olmaz hak bu

Tabi bazen oluyo.icerde ayaklarini kendine cekip top gibi toplaninca sertlesiyo karnin ki ilk haftalar kollari henuz yeterince uzun olmadigi icin en cok yaptiklari hareket bu :)
Canım bu harekete kasılma dedi doktorum ve tehlikeli dedi. Çocuk hareketi sanıyorlar ama değil dedi. Bende çok sık oluyor işte.

yattigimd benim bi yere toplaniyor canim snki boyle yavas yavas balon sisiyormus gibi oluyor aha diyorum benimki sola gecti yada saga gecti diyroum :)
Canım yatınca hep bende de oluyor ama işte ayakta ve otururken de oluyor o kasılma dedi doktor internetten baktım herkes de öyle demiş. Normalde arada sırada olurmuş zaten doğuma hazırlık ama sürekli olursa sıkıntıymış.

hic bilmiyorumki canim okduum bende kasilma yazan falan var ama hic aklima kasilma olabilecegi gelmiyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…