2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
hic bilmiyorumki canim okduum bende kasilma yazan falan var ama hic aklima kasilma olabilecegi gelmiyor yaa
Keşke olmasa. Erken doğum yapan bir kaç kişiyle de görüştüm doğruladılar. Magnezyum ve Adalat içmeme rağmen oluyor bende. Allah yardımcımız olsun.

Kızlar geçen yazmıştım probiyotikli omega3 kullanıyorum diye. Gün içinde çok tuvalete çıkarttı o yüzden onu kullanmak istemiyorum. Şöyle güzel normal bi omega3lü vitaminli hap tavsiyeniz var mı?
Regenesis var ama mide bulantısı yapıyordu başlarda şimdi yapar mı bilmem ben yarım bıraktım. Vinalaca başladım Probiyotik de çok önemli çünkü. İdrar yolları iltihabı hastalık açısından falan.

Keşke olmasa. Erken doğum yapan bir kaç kişiyle de görüştüm doğruladılar. Magnezyum ve Adalat içmeme rağmen oluyor bende. Allah yardımcımız olsun.
ben gunde 2 tane maden suyu iciyorum canim ve seninki sik sik mimoluyor yoksa arada mi sanirim saatte 1 kere olursa kasilmaymis yanlis anlamadiysam benim sadece yattigimda bebek toplanir gibi oluyor o kadar

Canim merhaba.kasim annesi değilim Allahin izniyle eylül annesiyim,mesajini görünce cevaplamak istedim.ben vinalaci ilk 12 hafta boyunca kullanmistim.ondan sonra doktorum regenesis max a gecti.ve 12inci haftadan itibaren regenesis kullaniyorum.icinde omega 3 var.başlarda bi kac gün bende de hafif bulanti yapmıştı.ama sonra gecti birden.suan 26 inci haftadayim hala kullaniyorum.bu vitaminin en iyisi oldugunu soylemisti doktorum.ben hic düzgün beslenebilen bi insan degilim.yalniz yaşıyorum.gunde 2 oğün zor yiyorum.ama rabbime şükürler olsun gelisimde bi gerileme yok.ben bu ilaca bagliyorum

selam kızlar asımı vurdurdum bugun ben hareketlerını ayırt edemiyorum ya bana bırsey soyleyın arada böyle batma gırıyor duruyor bırde sankı kavrıyor bırakıyor gıbı ama bebegın hareketı mı karnımız buyuyor o mu hani siz diyorsunuz tekmeledı hıc oyle seyler anlamıyorum

Canım regenesis i hiç ihmal etme bende onu kullanıyorum ilk başlarda hep kustum ama sonra bünyem alıştı ve devam ediyorum en iyisi bu diye duydum çünkü... gerçekten içinde bir sürü vitamin var çok iyi beslenemiyorum çalıştığım için bunu içince kendime geliyorum hiç halim yoktu bunun sayesinde daha iyiyim. doktorum bebeğe çok faydalı gerekirse demir hapını içme bunu iç zorla kendini demişti.

Canım bu harekete kasılma dedi doktorum ve tehlikeli dedi. Çocuk hareketi sanıyorlar ama değil dedi. Bende çok sık oluyor işte.
Benimki kasilma degil top gibi bacaklarini cekip birakiyor ultrasonda gordugumde de aynisini hissetmistim artik anliyorum.

Benim 18.haftadan itibaren karnimda seyirme seklimde biseyler oluyodu ama bebekmi degilmi emin olamiyodum hic. O kadar hafiftiki psikolojikmi acaba diye bile düsünüyodum. 20. haftamin sonuna dogru icerden disa dogru bi vurus hissediyorum hala cok narin vuruyo benimki. Bana herkes bigun bi vurur anlarsin diyodu oyle olmadi yani. hafif bi vurusu var daha once hic yasamadigim bisey oldugu icin anliyorum onun bebegim oldugunu :)

Sonuç raporu gibi bişey yaziyolarmi canım ikili taramadaki gibi falan yoksa sadece bakiyormu
Yaziyor canim rapor. Hem sana ultrasonda bakarken tek tek acikliyor doktorun iste burasi kalbi burda 4 odacigi var evet cok normal diyo nereye bakiyosa orayi sanada gosterip aciklamalar yapiyor. Her yer veriyomu bilmiyorum ama ayriyeten cd icinde bebeginin görüntüsünü veriyor. Ve sonuc raporunun ciktisini veriyor

bana da içerden birşey vuruyor gibi oluyor ama gazdır diyorum sanki böyle tekme gibi bazen solda bazen sağda oluyor ama ayırt edemiyorum.

Benim kullandogim vitamin bu jelibon seklinde cigniyorsun mide bulantisi cok olanlara gore

bana da içerden birşey vuruyor gibi oluyor ama gazdır diyorum sanki böyle tekme gibi bazen solda bazen sağda oluyor ama ayırt edemiyorum.
Yok canim bende gazdir diyodum ama bebekmis. Karnina vurduktan sonra yellenme ihtiyaci duyuyomusun? Benim gazim varsa karnm hareketliyse o gazi cikarmadan rahat edemem mesela sıkıstirir ama bebek oyle degil vuruyo gidiyo vuruyo gidiyo hem kendini dinlersen daha farkli oluyor. bizimkiler narin vuruyo ondan aklimizi karistiryolarda ben artik eminm :)

canim benimki ilk pitpit atmaya basladi boyle sagda solda bnde gazmi degilmi ayirt edemiyordum ama simdi simdi baya boyle bekme atiyor evet bebek bu diyorum

valla anlamadım sağlık ocagındakı hemsırede o hıssettıklerın onun hareketıdır dedı ama ayırt edemiyorum haftaya bakalım ayrıntılı ultrason heyecanla beklıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…