2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ama sürekli ishal tarzı ağrılı tuvalete çıkartıyordu zaten kasık agrımda var iyice yıpranmıştım. Öneri için çok teşekkürler.

Kızlar benim kaç gündür yine başım tuttu bugün şiddetli ağrın olursa 2 parol iç dedi diye doktorum içtim. Başımı bağlayıp yattım. Yeni kalktım az bi ağrım var ama karnımı bozmuşum ve bulanık görüyorum. Acaba çokmu sıktım kafamı diye düşündüm. Baya oldu kalkalı ama geçmedi görme bozukluğu. Mahvettim kendimi.

Canım tansiyonunu ölç istersen ihmal etme

canim ben bas agrisi icin magnezyum oil diye sprey kullaniyorum hafif agridigind bundn sikip hemen yatiyorum iyi geliyor bide patates koy gozlerine muhtemelen agrisindn midene vurmus ve oda bagirsklari etkiliyor gecmis olsun insallah

Bugun avm de aniden sag kasigimda bi batma hissettim. Boyle icerden biswy batmis gibiydi. Eve geldik 2 kez daha hissettim. Tekme midir acebaa

Arkadaşlar merhaba elevit kullanıyorum ben. İçinde ağır metal olduğunu söyledi arkadaş. Ocean d vitamini ni önerdi bitkisel diye. Başka bir arkadaş ocean ın orta derece bir vitamin olduğunu eczacıdan öğrendiğini söyledi. Diğer bir arkadaş oceanda da ağır metal olduğunu söyledi. Bana imom önerdiler. Kafam çok karıştı. Ben aylardır elevit kullanıyorum. Bana yardımcı olur musunuz bu konuda?

Bende ilk elevit kullandim. Sonra drcavite gectim canim. Decavit icin bisey deniyo muymus?? Bi bak istersen ona

Selam kızlar nasılsınız?
Bizim bugün kontrolümüz vardı çok şükür gelişimimiz iyi gidiyor 3 gün öne geçmişiz
Yanlız kızlar bende kaşıntı ve akıntı oluyor . Doktor fitil ve krem verdi. Böyle birşey yaşayanınız var mı? Birde fitilden korktum açıkçası bir zararı olsa doktor vermezdi ama ne bilim tereddütte kaldım.

Canım bende imom kullanıyorum ve memnunum. Doktorum yazmıştı.

Ya kızlar benim canım çok sıkılıyo hiçbirşey yapmak istemiyorum iş yapmak istemiyorum tv izlenek istemiyorum internette sıkıldım hep yatayım keyif yapayım bu nedir yaaa

Kaşıntı yoktu ama yoğun akıntı sebebiyle bana da fitil ve krem verdi doktor geçtiğimiz ay. Hamilelere uygun fitilmiş zaten, hiç tereddüt etmene gerek yok dedi. Kullandım, şükür herşey yolunda. Siz de tereddüt etmeyin. Şifa olsun inşallah.

Anladım canım teşekkür ederim. Geçer inşallah çok sinir bozucu bir durum. Gece yatarken mi koyuyorsun fitili?

valla anlamadım sağlık ocagındakı hemsırede o hıssettıklerın onun hareketıdır dedı ama ayırt edemiyorum haftaya bakalım ayrıntılı ultrason heyecanla beklıyoruz
Aynı şekilde bende hissedemiyorum cnm ya böyle pıt pıt bişi oluyo ama bağırsak hareketi gibi geliyor banada

Ya kızlar benim canım çok sıkılıyo hiçbirşey yapmak istemiyorum iş yapmak istemiyorum tv izlenek istemiyorum internette sıkıldım hep yatayım keyif yapayım bu nedir yaaa

Ayy orgu or. Bu aralar taktim. Sinavim var o gecsin bende bebegime battaniye ve amigurumi deneyecegim ve okumak istedigim kitaplari okumak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…