- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
Ama sürekli ishal tarzı ağrılı tuvalete çıkartıyordu zaten kasık agrımda var iyice yıpranmıştım. Öneri için çok teşekkürler.Regenesis var ama mide bulantısı yapıyordu başlarda şimdi yapar mı bilmem ben yarım bıraktım. Vinalaca başladım Probiyotik de çok önemli çünkü. İdrar yolları iltihabı hastalık açısından falan.
Ben imom kullanıyorum canım, hem bir çok vitamin hem omega3 var içinde. 30lu paketi 35 tl.Ama sürekli ishal tarzı ağrılı tuvalete çıkartıyordu zaten kasık agrımda var iyice yıpranmıştım. Öneri için çok teşekkürler.
Yenidoğan yoğun bakım ünitesi var ve Liv hospital da bana tüp bebeği yapan doktorum oraya geçti. Onunla da konuştum hastanenin tecrübesi iyi çokta rahat edersin burda dedi doğumumu da o yaptıracak ona güvenerek gidiyorum oraya ama kafam karıştı şimdi :/
Yenidoğan yoğun bakım ünitesi var ve Liv hospital da bana tüp bebeği yapan doktorum oraya geçti. Onunla da konuştum hastanenin tecrübesi iyi çokta rahat edersin burda dedi doğumumu da o yaptıracak ona güvenerek gidiyorum oraya ama kafam karıştı şimdi :/
Çok teşekkürler canım.Ben imom kullanıyorum canım, hem bir çok vitamin hem omega3 var içinde. 30lu paketi 35 tl.
Canım tansiyonunu ölç istersen ihmal etmeKızlar benim kaç gündür yine başım tuttubugün şiddetli ağrın olursa 2 parol iç dedi diye doktorum içtim. Başımı bağlayıp yattım. Yeni kalktım az bi ağrım var ama karnımı bozmuşum ve bulanık görüyorum. Acaba çokmu sıktım kafamı diye düşündüm. Baya oldu kalkalı ama geçmedi görme bozukluğu. Mahvettim kendimi.
canim ben bas agrisi icin magnezyum oil diye sprey kullaniyorum hafif agridigind bundn sikip hemen yatiyorum iyi geliyor bide patates koy gozlerine muhtemelen agrisindn midene vurmus ve oda bagirsklari etkiliyor gecmis olsun insallahKızlar benim kaç gündür yine başım tuttubugün şiddetli ağrın olursa 2 parol iç dedi diye doktorum içtim. Başımı bağlayıp yattım. Yeni kalktım az bi ağrım var ama karnımı bozmuşum ve bulanık görüyorum. Acaba çokmu sıktım kafamı diye düşündüm. Baya oldu kalkalı ama geçmedi görme bozukluğu. Mahvettim kendimi.
Benim kullandogim vitamin bu jelibon seklinde cigniyorsun mide bulantisi cok olanlara goreEki Görüntüle 2159002 Eki Görüntüle 2159003
Arkadaşlar merhaba elevit kullanıyorum ben. İçinde ağır metal olduğunu söyledi arkadaş. Ocean d vitamini ni önerdi bitkisel diye. Başka bir arkadaş ocean ın orta derece bir vitamin olduğunu eczacıdan öğrendiğini söyledi. Diğer bir arkadaş oceanda da ağır metal olduğunu söyledi. Bana imom önerdiler. Kafam çok karıştı. Ben aylardır elevit kullanıyorum. Bana yardımcı olur musunuz bu konuda?
Canım bende imom kullanıyorum ve memnunum. Doktorum yazmıştı.Arkadaşlar merhaba elevit kullanıyorum ben. İçinde ağır metal olduğunu söyledi arkadaş. Ocean d vitamini ni önerdi bitkisel diye. Başka bir arkadaş ocean ın orta derece bir vitamin olduğunu eczacıdan öğrendiğini söyledi. Diğer bir arkadaş oceanda da ağır metal olduğunu söyledi. Bana imom önerdiler. Kafam çok karıştı. Ben aylardır elevit kullanıyorum. Bana yardımcı olur musunuz bu konuda?
Benimkide ben nezaman dışarı çıksam yürürken sanki dimdik geriliyo rahatsızmı oluyo nebileyimBugun avm de aniden sag kasigimda bi batma hissettim. Boyle icerden biswy batmis gibiydi. Eve geldik 2 kez daha hissettim. Tekme midir acebaa
Selam kızlar nasılsınız?
Bizim bugün kontrolümüz vardı çok şükür gelişimimiz iyi gidiyor 3 gün öne geçmişiz
Yanlız kızlar bende kaşıntı ve akıntı oluyor . Doktor fitil ve krem verdi. Böyle birşey yaşayanınız var mı? Birde fitilden korktum açıkçası bir zararı olsa doktor vermezdi ama ne bilim tereddütte kaldım.
Benimkide ben nezaman dışarı çıksam yürürken sanki dimdik geriliyo rahatsızmı oluyo nebileyim
Kaşıntı yoktu ama yoğun akıntı sebebiyle bana da fitil ve krem verdi doktor geçtiğimiz ay. Hamilelere uygun fitilmiş zaten, hiç tereddüt etmene gerek yok dedi. Kullandım, şükür herşey yolunda. Siz de tereddüt etmeyin. Şifa olsun inşallah.
Aynı şekilde bende hissedemiyorum cnm ya böyle pıt pıt bişi oluyo ama bağırsak hareketi gibi geliyor banadavalla anlamadım sağlık ocagındakı hemsırede o hıssettıklerın onun hareketıdır dedı ama ayırt edemiyorum haftaya bakalım ayrıntılı ultrason heyecanla beklıyoruz
Ya kızlar benim canım çok sıkılıyo hiçbirşey yapmak istemiyorum iş yapmak istemiyorum tv izlenek istemiyorum internette sıkıldım hep yatayım keyif yapayım bu nedir yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?