Anladım canım teşekkür ederim. Geçer inşallah çok sinir bozucu bir durum. Gece yatarken mi koyuyorsun fitili?
elevitin muadili decavit canim elevitte agir metal varmi bilmiyorum ama domuz jelatini icerdigi icin kullanmiyorum ben decavit yazdir saglik ocagindanArkadaşlar merhaba elevit kullanıyorum ben. İçinde ağır metal olduğunu söyledi arkadaş. Ocean d vitamini ni önerdi bitkisel diye. Başka bir arkadaş ocean ın orta derece bir vitamin olduğunu eczacıdan öğrendiğini söyledi. Diğer bir arkadaş oceanda da ağır metal olduğunu söyledi. Bana imom önerdiler. Kafam çok karıştı. Ben aylardır elevit kullanıyorum. Bana yardımcı olur musunuz bu konuda?
benim ilk zamanlar hic ayaktayken kimildamazdi hep yattigimda hissederdim o yuzden tekme diyemiyorjm canim sana :)Hic bilmiyorum canim. Bebek mi ondan da emin degilim gerci
benim ilk zamanlar hic ayaktayken kimildamazdi hep yattigimda hissederdim o yuzden tekme diyemiyorjm canim sana :)
Elinde geliyosa keçeden kapı süsü yastık foto albümü falan yapabilirsin bebeğin için cnmYa kızlar benim canım çok sıkılıyo hiçbirşey yapmak istemiyorum iş yapmak istemiyorum tv izlenek istemiyorum internette sıkıldım hep yatayım keyif yapayım bu nedir yaaa
yaaa bende dusundum bunlari ama yapabilirmiyim bilemedim elde dikince nasil olur yaniElinde geliyosa keçeden kapı süsü yastık foto albümü falan yapabilirsin bebeğin için cnm
Ben hâlâ bebeğimi hissedemiyorum kızlar ya ne zaman hissederim ki???arada bı pıt pıt oluyo ama sanki bağırsak hareketi gibi geliyor bana
bu aralar fena gaz var bende bazen yellenme oluyor bazen olmuyor o yüzden karıştırıyorum ZatenYok canim bende gazdir diyodum ama bebekmis. Karnina vurduktan sonra yellenme ihtiyaci duyuyomusun? Benim gazim varsa karnm hareketliyse o gazi cikarmadan rahat edemem mesela sıkıstirir ama bebek oyle degil vuruyo gidiyo vuruyo gidiyo hem kendini dinlersen daha farkli oluyor. bizimkiler narin vuruyo ondan aklimizi karistiryolarda ben artik eminm :)
Onun içinde aynı şeyleri duydum.Bende ilk elevit kullandim. Sonra drcavite gectim canim. Decavit icin bisey deniyo muymus?? Bi bak istersen ona
Aman Allahum domuz jelatini mi. Dediğin iyi oldu bir daha bakayım ben onaelevitin muadili decavit canim elevitte agir metal varmi bilmiyorum ama domuz jelatini icerdigi icin kullanmiyorum ben decavit yazdir saglik ocagindan
evet canim gecendede kullanlar var diye yazmistim ben snirim kacirdin orayi doktorum ban decavit verdi onuda sglik ochi karsiliyorAman Allahum domuz jelatini mi. Dediğin iyi oldu bir daha bakayım ben ona
Onun içinde aynı şeyleri duydum.
Ben elde yapıyorum canım, ablamın ilk oğluna, Salih'e yapmıştım ilk. Şimdi bizimkiler için yine başladım yapmaya. Bugün hatta ilk örnekleri çıkarttımyaaa bende dusundum bunlari ama yapabilirmiyim bilemedim elde dikince nasil olur yani
Ayy cok guzel. Bende bu tarz seylere yonelcem insallah. Almak istesen disarda cok pahali bunlar bide. Hem vakit gecirir insan hemde kendini gelistirir ne guzelBen elde yapıyorum canım, ablamın ilk oğluna, Salih'e yapmıştım ilk. Şimdi bizimkiler için yine başladım yapmaya. Bugün hatta ilk örnekleri çıkarttım
Yıldız ablamın oğlu, kuş benim kızım için hediyelik verilmeye buzdolabı magneti. Kapı süsleri filan da uyumlu olacak inşallah
Stres atıyor insan yaptıkça ya, hem de severek yapıyorsun. El emeği göz nuru işte. Daha bi güzel, anlamlı geliyor insan kendi yapıncaAyy cok guzel. Bende bu tarz seylere yonelcem insallah. Almak istesen disarda cok pahali bunlar bide. Hem vakit gecirir insan hemde kendini gelistirir ne guzel
iste bende gaz varsa o gazi cikaramazsam cok rahatsiz ediyo beni sıkıstırıyo. Ama bebek oyle degil bi vuruyo gidiyo herhangi bi rahatszlik vermiyo. Ben ordan anlayabiliyorum. ben 21+2 deyim daha surda 4-5 gündür ayirt edebiliyorum. zaten bebegimde cok hareketli degil bi kere vurup kayboluyo :)bu aralar fena gaz var bende bazen yellenme oluyor bazen olmuyor o yüzden karıştırıyorum Zaten
Bende hemşireyim evet bazen gün aşırı 24 saat nöbet tutuyorum. Dünyaya gelecekse hiçbişey olmaz napalımYa güzel anneler bebek öyle hoplamayla, zıplamayla, aksırıkla, hapşurukla düşmez korkmayın Düşük riski olanlar hariç tabi ki onlarda dikkat etmek istirahat önemli ama...Haa düşecek olan bebeği de ne yapsanız engel olamazsınız. İçiniz ferah olsun. ben yoğun bakım hemşiresiyim 19. haftaya girmek üzereyim hala 24 saat nöbet tutabiliyorum ve Allah a şükür her işimi aksatmadan yapabiliyorum. Yorulduğumuz için eve gidince bol bol dinleniyoruz tabi bebeğimle.
Bu bebiş henüz hiçbir şey almadım 2.olunca büyük şeyler var zaten kıyafete bazılarını saklamıştım.bakalım kıyafet alırım sadece :)Anneannesinden bebegime ilk yorgan ve nevresim takimiaslinda almis biri gelirse kullanir diye ben el koydum olsun yine de ilk hediyeler guzeldir
Stres atıyor insan yaptıkça ya, hem de severek yapıyorsun. El emeği göz nuru işte. Daha bi güzel, anlamlı geliyor insan kendi yapınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?