2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Anladım canım teşekkür ederim. Geçer inşallah çok sinir bozucu bir durum. Gece yatarken mi koyuyorsun fitili?

Bana verdiği fitilin içinde 2 tane vardı. Gece yatmadan en son tuvaletini yapınca koy, diğerini de aynı şekilde kullan ama 3 gün sonra kullan dedi. Durması lazım yani içeride.

elevitin muadili decavit canim elevitte agir metal varmi bilmiyorum ama domuz jelatini icerdigi icin kullanmiyorum ben decavit yazdir saglik ocagindan

Ben hâlâ bebeğimi hissedemiyorum kızlar ya ne zaman hissederim ki???arada bı pıt pıt oluyo ama sanki bağırsak hareketi gibi geliyor bana

Ya kızlar benim canım çok sıkılıyo hiçbirşey yapmak istemiyorum iş yapmak istemiyorum tv izlenek istemiyorum internette sıkıldım hep yatayım keyif yapayım bu nedir yaaa
Elinde geliyosa keçeden kapı süsü yastık foto albümü falan yapabilirsin bebeğin için cnm

Eklentiler

• Screenshot_20180620-195651.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_20180620-195640.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 67
Henüz bayramdan önce hastanede 2 gece kalmıştık. Oğlum 7 aylıkken havale geçirdi. Ne zaman ateşlense yeniden nöbet geçirecek diye elim ayağım boşalıyor. Şimdi yine Boğaz enfeksiyonumuz var hastanedeyiz. Dualarınızı bekleriz.

Ben hâlâ bebeğimi hissedemiyorum kızlar ya ne zaman hissederim ki???arada bı pıt pıt oluyo ama sanki bağırsak hareketi gibi geliyor bana

Gitgide o pıt pıtlar şiddetlenir anlarsınız ki bebek. İlk oğlumda Doğuma yaklaşınca günlük hareketlerini takip et, denilmişti. Çok merak ederdim günlük hareket ne diye; 2. de anladım. İlki çok sakin uslu bir bebekti.

bu aralar fena gaz var bende bazen yellenme oluyor bazen olmuyor o yüzden karıştırıyorum Zaten

Onun içinde aynı şeyleri duydum.

Valla canim pek alternatif yok gibi gozukuyor. Ilac bu illaki zararli seyleri olacaktir. Dogal beslenmeye hatta bol bol beslenmeye agirlik vermek gerek. Kendi adima maalesef saglikli beslenmiyorum yeterli miktarda tuketmiyorum. Daha simdiye kadar 1 bardak sut icmis biri degilim sen dusun yani. Mecbur vitaminlere yoneliyoruz

yaaa bende dusundum bunlari ama yapabilirmiyim bilemedim elde dikince nasil olur yani
Ben elde yapıyorum canım, ablamın ilk oğluna, Salih'e yapmıştım ilk. Şimdi bizimkiler için yine başladım yapmaya. Bugün hatta ilk örnekleri çıkarttım
Yıldız ablamın oğlu, kuş benim kızım için hediyelik verilmeye buzdolabı magneti. Kapı süsleri filan da uyumlu olacak inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20180620-201828.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 54
Ayy cok guzel. Bende bu tarz seylere yonelcem insallah. Almak istesen disarda cok pahali bunlar bide. Hem vakit gecirir insan hemde kendini gelistirir ne guzel

Ayy cok guzel. Bende bu tarz seylere yonelcem insallah. Almak istesen disarda cok pahali bunlar bide. Hem vakit gecirir insan hemde kendini gelistirir ne guzel
Stres atıyor insan yaptıkça ya, hem de severek yapıyorsun. El emeği göz nuru işte. Daha bi güzel, anlamlı geliyor insan kendi yapınca

bu aralar fena gaz var bende bazen yellenme oluyor bazen olmuyor o yüzden karıştırıyorum Zaten
iste bende gaz varsa o gazi cikaramazsam cok rahatsiz ediyo beni sıkıstırıyo. Ama bebek oyle degil bi vuruyo gidiyo herhangi bi rahatszlik vermiyo. Ben ordan anlayabiliyorum. ben 21+2 deyim daha surda 4-5 gündür ayirt edebiliyorum. zaten bebegimde cok hareketli degil bi kere vurup kayboluyo :)

Bende hemşireyim evet bazen gün aşırı 24 saat nöbet tutuyorum. Dünyaya gelecekse hiçbişey olmaz napalım

Anneannesinden bebegime ilk yorgan ve nevresim takimi aslinda almis biri gelirse kullanir diye ben el koydum olsun yine de ilk hediyeler guzeldir
Bu bebiş henüz hiçbir şey almadım 2.olunca büyük şeyler var zaten kıyafete bazılarını saklamıştım.bakalım kıyafet alırım sadece :)

Stres atıyor insan yaptıkça ya, hem de severek yapıyorsun. El emeği göz nuru işte. Daha bi güzel, anlamlı geliyor insan kendi yapınca

Katiliyorum baktimda netten keceden uygulamali anlatim bile var. Annemle gecende doguma hediye ne dusunuyosun diye soruyodu. El yapimi magnetler yapabilirim belki. Biri Yasin-i Serif vermis dogum hediyesi disi cok giuzeldi kadife cep boy yapilmis. Ama ben baska bisey dusunuyodum sevdim bu fikri. Bi yerden sonra insan hizlanir ustelik mantigi kavraninca. Ayy gozumde canlandi bir an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…