2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Eğer biraz yatkınlığın varsa o videolara bile ihtiyacın olmaz canım. Beğendiğin modeli gördün mü kafadan bile yaparsın gerisini. Ben öyle yapıyorum Bir de malzemeleri almak için yer bulmak lazım tabi

Ne guzel o zaman. Bizde maalesef kimsenin kiyafeti esyasi yok. Ben ilk torun ve ilk evlenenim cocugumda ilk torun yegen olcak. Esimde evin buyugu onlarda da ilk. Bizde hersey yeni olcak. Ama saklanilmis seyler olmasini isterdim. Anneme gecende neden bana ordugun kiyafetleri saklamadin insan birini saklar en azindan dedim kizdim. Sadece 1haftalikken beni sardiklari bordo dantel orme bir battaniyem duruyo belki bebegime kullanirim :)

Yatkinligim olup olmadigini bilmiyorum valla 15yil olmustur bu tarz seyler yapmayali. Ama annem sen yaparsin deyip gazliyo. Eminim ugrasirsak hepimiz yapariz. Biraz yetenek gerekse de ugrasinca insan bi yerden sonra her gordugu seyden model cikariyor olmadi kursa gideriz yaa elimizden her is gelir :)

Benim son 4 gündür başımda sürekli ağrı var parol içiyorum. Gerçi 20 lik dişim çıkamamış enfekte olmuş onunda etkisi olabilir antibiyotik kullanıyorum haftaya çarşamba dişim çekilecek. 3_6 ay arası en uygun zamanmış diş çekimi için. Bilginiz olsun

Aslında o Yasini şeriflerde çok güzel oluyor bebek mevlüt için yanında aynı renk tespih yaptırıyorlar kalıcı bir hediye ve okudukça sevabı sizde gelir. Ben bu seferde mevlüt yaparsam o Yasini şeriflerden düşünürüm.

Bizde mevlut yok maalesef. Mevlutte mantikli ama dogum yapinca hastanedekilere cevreye fln vercez. Atilma ihtimali oluyor uzuluyorum. O yuzden daha eglenceli seyler daha guzel olur gibi geliyor

Bizde mevlut yok maalesef. Mevlutte mantikli ama dogum yapinca hastanedekilere cevreye fln vercez. Atilma ihtimali oluyor uzuluyorum. O yuzden daha eglenceli seyler daha guzel olur gibi geliyor
ben onun icin atilmasin diyee gazoz acacagi yaptiricam canim magnetli olandan ben begendim ablam yaptiricak gerci :)

deniycem canim bakalim bende :) elde dikmette kolay olur hem

Bayıldım bunlara
Bulut şeklinde düşünüyordum ben de ama nasıl yapılır hiç bi fikrim yok. Önce araştırma yapmam lazım, KPSS geçsin diye bekliyorum. Kendimi kaptırıp hepten ders çalışmayı boşlarım yoksa
Baktığın bir video veya YouTube kanalı falan var mı canım? Ben bu tarz bi magnet istiyorum annemin de kokulu taşta hevesi varmış. Becerebilirsek ikisini birden yapacaz. Atmak isteyen atar, şaklamak isteyen saklar

Ay inşallah cnm ya benimde şimdi ilk o yüzden merak ediyorum

Tententen Y yagmur_20
Aaa bi dk simdi hediye konusu acilmis ben kusur kalmiym hemen sectiklerimi ekliym

Seker lokum kece magnet ve metal magnet yaptircam cunku herkese ayni kalitede hediye dagitamam yakin akrabalar var kapidan ugrayanlar var ona gore dagticam :)

Kizimin 40i icin ve dogumgunu icin bende acacak magnet yaptirmistim valla hic ziyan olmadi kime dagittiysam dolabinda hala kullaniliyo

Hanımlar magnesie calcinee toz kullanan bar mı kabızlık için vermişti doktor ama ölçeğine birşey demedi siz nasıl kullanıyorsunuz

Ben yapmıştım yeğenim için magnet cnm istediğin şeyin netten kalıbını çiz kağıda etrafını kes ordan da keceye çiz bı daha hep aynı kalıp kesip içini boncuk elyaf falan doldurup dikeceksin.ustune işleme süsleme yap süper oluyor

Bende takipteyim gizem şekerleri düşünüyorum mevlüt için nide tül kesede küçük havlu düşündüm yanına biley daha lazım magnet istemiyorum atıl gidiyor bisüre sonra hastaneyede gelenlere çikolata ve küçük şişe kolonya düşünüyorum

Kızlar bir fikir daha verebilirim geçen sene görümceme yaptım kızına krem ve pudra koku kesesi çok beğenildi yaptığım resmini bulamadım örnek görsel attım

Son düzenleme:
Cnm ne krem verdi bede ilk baslarda boyle olmustum ama gecti sukur benimkine benziuor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…