- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.885
- 448
- 32
Eğer biraz yatkınlığın varsa o videolara bile ihtiyacın olmaz canım. Beğendiğin modeli gördün mü kafadan bile yaparsın gerisini. Ben öyle yapıyorumKatiliyorum baktimda netten keceden uygulamali anlatim bile var. Annemle gecende doguma hediye ne dusunuyosun diye soruyodu. El yapimi magnetler yapabilirim belki. Biri Yasin-i Serif vermis dogum hediyesi disi cok giuzeldi kadife cep boy yapilmis. Ama ben baska bisey dusunuyodum sevdim bu fikri. Bi yerden sonra insan hizlanir ustelik mantigi kavraninca. Ayy gozumde canlandi bir an
Bende hemşireyim evet bazen gün aşırı 24 saat nöbet tutuyorum. Dünyaya gelecekse hiçbişey olmaz napalım
Bu bebiş henüz hiçbir şey almadım 2.olunca büyük şeyler var zaten kıyafete bazılarını saklamıştım.bakalım kıyafet alırım sadece :)
Eğer biraz yatkınlığın varsa o videolara bile ihtiyacın olmaz canım. Beğendiğin modeli gördün mü kafadan bile yaparsın gerisini. Ben öyle yapıyorumBir de malzemeleri almak için yer bulmak lazım tabi
Benim son 4 gündür başımda sürekli ağrı var parol içiyorum. Gerçi 20 lik dişim çıkamamış enfekte olmuş onunda etkisi olabilir antibiyotik kullanıyorum haftaya çarşamba dişim çekilecek. 3_6 ay arası en uygun zamanmış diş çekimi için. Bilginiz olsunKızlar iki gündür başımda çok şiddetli olmasa da ağrı var.. ara ara zonkluyor. hatta ayağa kalkınca zonklamalar artıyor. bu durumu yaşayan var mı.. 2. trimester de olurmuş yazıyor ama bilemedim. bi kaç yaşadığım stresin de etkisi vardır diye düşünüyorum..
Aslında o Yasini şeriflerde çok güzel oluyor bebek mevlüt için yanında aynı renk tespih yaptırıyorlar kalıcı bir hediye ve okudukça sevabı sizde gelir. Ben bu seferde mevlüt yaparsam o Yasini şeriflerden düşünürüm.Katiliyorum baktimda netten keceden uygulamali anlatim bile var. Annemle gecende doguma hediye ne dusunuyosun diye soruyodu. El yapimi magnetler yapabilirim belki. Biri Yasin-i Serif vermis dogum hediyesi disi cok giuzeldi kadife cep boy yapilmis. Ama ben baska bisey dusunuyodum sevdim bu fikri. Bi yerden sonra insan hizlanir ustelik mantigi kavraninca. Ayy gozumde canlandi bir an
Bende hemşireyim evet bazen gün aşırı 24 saat nöbet tutuyorum. Dünyaya gelecekse hiçbişey olmaz napalım
Aslında o Yasini şeriflerde çok güzel oluyor bebek mevlüt için yanında aynı renk tespih yaptırıyorlar kalıcı bir hediye ve okudukça sevabı sizde gelir. Ben bu seferde mevlüt yaparsam o Yasini şeriflerden düşünürüm.
Sana yine iyi öyle diyorlarsa ben ban çok nöbet yazmayın durumumu biliyorsunuz diyorum. Durumunda ne var durumunu anormalleştirme diyorlarÇok memnun oldum canımbana diyorlar zaten kızın Zeyna olacak diye.
ben onun icin atilmasin diyee gazoz acacagi yaptiricam canim magnetli olandan ben begendim ablam yaptiricak gerci :)Bizde mevlut yok maalesef. Mevlutte mantikli ama dogum yapinca hastanedekilere cevreye fln vercez. Atilma ihtimali oluyor uzuluyorum. O yuzden daha eglenceli seyler daha guzel olur gibi geliyor
deniycem canim bakalim bende :) elde dikmette kolay olur hemBen elde yapıyorum canım, ablamın ilk oğluna, Salih'e yapmıştım ilk. Şimdi bizimkiler için yine başladım yapmaya. Bugün hatta ilk örnekleri çıkarttım
Yıldız ablamın oğlu, kuş benim kızım için hediyelik verilmeye buzdolabı magneti. Kapı süsleri filan da uyumlu olacak inşallah
Ben elde yapıyorum canım, ablamın ilk oğluna, Salih'e yapmıştım ilk. Şimdi bizimkiler için yine başladım yapmaya. Bugün hatta ilk örnekleri çıkarttım
Yıldız ablamın oğlu, kuş benim kızım için hediyelik verilmeye buzdolabı magneti. Kapı süsleri filan da uyumlu olacak inşallah
ben onun icin atilmasin diyee gazoz acacagi yaptiricam canim magnetli olandan ben begendim ablam yaptiricak gerci :)
Gayet güzel oluyor cnm ben yeğenim için yapmıştım elde diktim hepsini fotoları atayım bakalım beğenecek misinyaaa bende dusundum bunlari ama yapabilirmiyim bilemedim elde dikince nasil olur yani
Ay inşallah cnm ya benimde şimdi ilk o yüzden merak ediyorumHenüz bayramdan önce hastanede 2 gece kalmıştık. Oğlum 7 aylıkken havale geçirdi. Ne zaman ateşlense yeniden nöbet geçirecek diye elim ayağım boşalıyor. Şimdi yine Boğaz enfeksiyonumuz var hastanedeyiz. Dualarınızı bekleriz.
Gitgide o pıt pıtlar şiddetlenir anlarsınız ki bebek. İlk oğlumda Doğuma yaklaşınca günlük hareketlerini takip et, denilmişti. Çok merak ederdim günlük hareket ne diye; 2. de anladım. İlki çok sakin uslu bir bebekti.
Ben yapmıştım yeğenim için magnet cnm istediğin şeyin netten kalıbını çiz kağıda etrafını kes ordan da keceye çiz bı daha hep aynı kalıp kesip içini boncuk elyaf falan doldurup dikeceksin.ustune işleme süsleme yap süper oluyorBayıldım bunlara
Bulut şeklinde düşünüyordum ben de ama nasıl yapılır hiç bi fikrim yok. Önce araştırma yapmam lazım, KPSS geçsin diye bekliyorum. Kendimi kaptırıp hepten ders çalışmayı boşlarım yoksa
Baktığın bir video veya YouTube kanalı falan var mı canım? Ben bu tarz bi magnet istiyorum annemin de kokulu taşta hevesi varmış. Becerebilirsek ikisini birden yapacaz. Atmak isteyen atar, şaklamak isteyen saklar
Bende takipteyim gizem şekerleri düşünüyorum mevlüt için nide tül kesede küçük havlu düşündüm yanına biley daha lazım magnet istemiyorum atıl gidiyor bisüre sonra hastaneyede gelenlere çikolata ve küçük şişe kolonya düşünüyorumTententen Y yagmur_20
Aaa bi dk simdi hediye konusu acilmis ben kusur kalmiym hemen sectiklerimi ekliym
Eki Görüntüle 2159128 Eki Görüntüle 2159129 Eki Görüntüle 2159130 Eki Görüntüle 2159131
Seker lokum kece magnet ve metal magnet yaptircam cunku herkese ayni kalitede hediye dagitamam yakin akrabalar var kapidan ugrayanlar var ona gore dagticam :)
Kizimin 40i icin ve dogumgunu icin bende acacak magnet yaptirmistim valla hic ziyan olmadi kime dagittiysam dolabinda hala kullaniliyo
Eki Görüntüle 2159135 Eki Görüntüle 2159136 Eki Görüntüle 2159137
Cnm ne krem verdi bede ilk baslarda boyle olmustum ama gecti sukur benimkine benziuorEki Görüntüle 2158879 Kızlar bahsetmiştim ağda sonrası kaşıntı sardı diye alerjik reaksiyon olmuş doktor aynı yere gitme dedi kremler verdi
Resimde görüldüğü üzere kaşırken farkında olmadan yurtmışım kendimi oysa iç bacak oldukça elastik yumuşaktır gerilecek bi durum yoktu ama gebelikte işte diyolarya kalınırken dikkatli olun yırtıklara sebep olur diye çok doğruymuş buda kanıtı aman diyim sizde tedbirli olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?