2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
deniycem canim bakalim bende :) elde dikmette kolay olur hem
Canım hayalet iplikle dikiyorum ben. Keçe de sert olduğu için biraz el yorabiliyor. İç dolgulu yapmak istiyorsan ince keçe, iki boyutlu yapmak istiyorsan kalın dolgulu keçe kullanmak lazım. Silikon tabancası da olmazsa olmaz tabi

Yok canım Salihe yaptığımda da satılan modellere baktım, kafamda bir şeyler canlandırdım, öyle hepsini yaptım kendim. Kpssden sonra başla ama başına oturduğunda kalkamıyorsun çünkü çok eğlenceli

Kokulu taş yapmadım ama sabun yaptım. Onu yapmak da çok eğlenceliydi

bunlarda guzelmiss canimmm ben sey dusundum bide bu gazoz acacgindan bide havlu alicam sanirim kucuk pembe hediyelik cantalar var yaa onlardan alip icine koyucam

ayy bakim esim izne cikicak onunla beraber yapicaz :) onun cizimi iyi cizer keser ben dikerim :)

Bugun avm de aniden sag kasigimda bi batma hissettim. Boyle icerden biswy batmis gibiydi. Eve geldik 2 kez daha hissettim. Tekme midir acebaa
Canım tekme batma gibi olmuyor. Parmak ucunla hafifce vucuduna dokunur gibi yap ilk başlarda hissedilen şey o tarz bişey. Birkaç gün sonrasında şiddeti biraz artmaya başlıyor.

Kesme biçme işlerine çok yabancı değilim aslında. Mimarım ben, öğrenciliğimde elime geçen malzeme ile maket yapmışlığım çok ama dikme işini bilmiyorum işte. Kes biç yapıştır deseydin tamamdı deneyeceğiz bakalım

Keçenin öyle çeşitleri de mi var
Daha öğreneceğim çok şey var sanırım

hahahha esim gibisin benim esimd einsaat muhendisi oda cizme kesme bicme isinde ustaa :)) bende dikicem artik :)

Canım bende aslında şöyle oluyor. Otururken yatarken bir ağrı yok ama ani hareket te yada ayağa kalkınca 3-5 saniye başım şiddetli zonkluyor. Özellikle sağ şakağımın üstü. Damar sanki basınçla atıyor. Gözlerimi kapayıp 5 snye bekleyince yavaş yavaş geçiyor. Doktorum tansiyon la alakalı olabilir yada nörolojik muayene gerekebilir dedi. Dün biraz ağır stres yaşadım ondan sonra oldu gibi hissediyorum bugün parol aldım ama zonklamaya etkisi olmadı.

Bide boyle sise buldun 20 li satiliyo bunlarada kolonya doldururum dedim :)

Eklentiler

• Screenshot_20180620-215205_Trendyol.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 69
bunlarda guzelmiss canimmm ben sey dusundum bide bu gazoz acacgindan bide havlu alicam sanirim kucuk pembe hediyelik cantalar var yaa onlardan alip icine koyucam
Bende pembe poşet canta alcam :) ustunede yuvarlak etiket tasarladim ondan yapistircam cikartma :)

Önce bı kaç defa dene başka yerde dikmeyi cnm geliştirirsin deneyerek.ben öğretmenim lisedeki iğne tutmayı bilmeyen öğrencilerime bile ne keçeler diktirip neler yaptirdimonlar bile yaptıysa herkes yapar

Ayy kizin mi o fistik cok guzelmis hepsi balonlara bayildim canim

Buda cok guzelmis canim renkleride hos duruyor hem cok begendim

Ayy buda cok sekermis cok guzel olur eminim

Cok guzel seyler paylasmissiniz yaa dusunuyorum gercekten yapmayi. Nette gunes ile ilgili keceli guzel seyler var. Gunes ismini koyarsaniz kiziniza sanslisiniz bu noktada kardesime gosterdim oda cok begendi. Denicem valla sinavim bi gecsin de ne tv seyrediyorum ne dizi bari yararli isler yapam

Bide boyle sise buldun 20 li satiliyo bunlarada kolonya doldururum dedim :)
dugunde dugunde dagittim canim ben boylee icindeki kolonya bitince herkes atiyor yaa benim kv bile atmis sanirjn ortalikta yok ne ugrasmistim bide yapmak icin etiketinden tut susu kurdelasi heraeyi esimle kendimiz yapmistik

Canım tekme batma gibi olmuyor. Parmak ucunla hafifce vucuduna dokunur gibi yap ilk başlarda hissedilen şey o tarz bişey. Birkaç gün sonrasında şiddeti biraz artmaya başlıyor.

Himm benimki baska biseydi o zaman daha gobegim bile yok gerci hissetmeme cok var sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…