- 23 Mayıs 2015
- 360
- 756
- 103
- 38
Canım hayalet iplikle dikiyorum ben. Keçe de sert olduğu için biraz el yorabiliyor. İç dolgulu yapmak istiyorsan ince keçe, iki boyutlu yapmak istiyorsan kalın dolgulu keçe kullanmak lazım. Silikon tabancası da olmazsa olmaz tabideniycem canim bakalim bende :) elde dikmette kolay olur hem
Yok canım Salihe yaptığımda da satılan modellere baktım, kafamda bir şeyler canlandırdım, öyle hepsini yaptım kendim. Kpssden sonra başla ama başına oturduğunda kalkamıyorsun çünkü çok eğlenceliBayıldım bunlara
Bulut şeklinde düşünüyordum ben de ama nasıl yapılır hiç bi fikrim yok. Önce araştırma yapmam lazım, KPSS geçsin diye bekliyorum. Kendimi kaptırıp hepten ders çalışmayı boşlarım yoksa
Baktığın bir video veya YouTube kanalı falan var mı canım? Ben bu tarz bi magnet istiyorum annemin de kokulu taşta hevesi varmış. Becerebilirsek ikisini birden yapacaz. Atmak isteyen atar, şaklamak isteyen saklar
Aa ustunde ayet ama gazoz acacagimi :)
bunlarda guzelmiss canimmm ben sey dusundum bide bu gazoz acacgindan bide havlu alicam sanirim kucuk pembe hediyelik cantalar var yaa onlardan alip icine koyucamTententen Y yagmur_20
Aaa bi dk simdi hediye konusu acilmis ben kusur kalmiym hemen sectiklerimi ekliym
Eki Görüntüle 2159128 Eki Görüntüle 2159129 Eki Görüntüle 2159130 Eki Görüntüle 2159131
Seker lokum kece magnet ve metal magnet yaptircam cunku herkese ayni kalitede hediye dagitamam yakin akrabalar var kapidan ugrayanlar var ona gore dagticam :)
Kizimin 40i icin ve dogumgunu icin bende acacak magnet yaptirmistim valla hic ziyan olmadi kime dagittiysam dolabinda hala kullaniliyo
Eki Görüntüle 2159135 Eki Görüntüle 2159136 Eki Görüntüle 2159137
ayy bakim esim izne cikicak onunla beraber yapicaz :) onun cizimi iyi cizer keser ben dikerim :)Canım hayalet iplikle dikiyorum ben. Keçe de sert olduğu için biraz el yorabiliyor. İç dolgulu yapmak istiyorsan ince keçe, iki boyutlu yapmak istiyorsan kalın dolgulu keçe kullanmak lazım. Silikon tabancası da olmazsa olmaz tabi
Yok canım Salihe yaptığımda da satılan modellere baktım, kafamda bir şeyler canlandırdım, öyle hepsini yaptım kendim. Kpssden sonra başla ama başına oturduğunda kalkamıyorsun çünkü çok eğlenceli
Kokulu taş yapmadım ama sabun yaptım. Onu yapmak da çok eğlenceliydi
Canım ya birlikte çok eğlenceli ve güzel olue eminimayy bakim esim izne cikicak onunla beraber yapicaz :) onun cizimi iyi cizer keser ben dikerim :)
Canım tekme batma gibi olmuyor. Parmak ucunla hafifce vucuduna dokunur gibi yap ilk başlarda hissedilen şey o tarz bişey. Birkaç gün sonrasında şiddeti biraz artmaya başlıyor.Bugun avm de aniden sag kasigimda bi batma hissettim. Boyle icerden biswy batmis gibiydi. Eve geldik 2 kez daha hissettim. Tekme midir acebaa
Ben yapmıştım yeğenim için magnet cnm istediğin şeyin netten kalıbını çiz kağıda etrafını kes ordan da keceye çiz bı daha hep aynı kalıp kesip içini boncuk elyaf falan doldurup dikeceksin.ustune işleme süsleme yap süper oluyor
Canım hayalet iplikle dikiyorum ben. Keçe de sert olduğu için biraz el yorabiliyor. İç dolgulu yapmak istiyorsan ince keçe, iki boyutlu yapmak istiyorsan kalın dolgulu keçe kullanmak lazım. Silikon tabancası da olmazsa olmaz tabi
Yok canım Salihe yaptığımda da satılan modellere baktım, kafamda bir şeyler canlandırdım, öyle hepsini yaptım kendim. Kpssden sonra başla ama başına oturduğunda kalkamıyorsun çünkü çok eğlenceli
Kokulu taş yapmadım ama sabun yaptım. Onu yapmak da çok eğlenceliydi
evet canim cok guzel oluyor yaa biz dugunumuzdede nikah sekerini beraber yapmistik insaallah bu seferde kizimizin kapi susunu kullanmak nasip olur :)Canım ya birlikte çok eğlenceli ve güzel olue eminim
hahahha esim gibisin benim esimd einsaat muhendisi oda cizme kesme bicme isinde ustaa :)) bende dikicem artik :)Kesme biçme işlerine çok yabancı değilim aslında. Mimarım ben, öğrenciliğimde elime geçen malzeme ile maket yapmışlığım çokama dikme işini bilmiyorum işte. Kes biç yapıştır deseydin tamamdı deneyeceğiz bakalım
Keçenin öyle çeşitleri de mi var
Daha öğreneceğim çok şey var sanırım
Benim son 4 gündür başımda sürekli ağrı var parol içiyorum. Gerçi 20 lik dişim çıkamamış enfekte olmuş onunda etkisi olabilir antibiyotik kullanıyorum haftaya çarşamba dişim çekilecek. 3_6 ay arası en uygun zamanmış diş çekimi için. Bilginiz olsun
Bide boyle sise buldun 20 li satiliyo bunlarada kolonya doldururum dedim :)Bende takipteyim gizem şekerleri düşünüyorum mevlüt için nide tül kesede küçük havlu düşündüm yanına biley daha lazım magnet istemiyorum atıl gidiyor bisüre sonra hastaneyede gelenlere çikolata ve küçük şişe kolonya düşünüyorum
Bende pembe poşet cantabunlarda guzelmiss canimmm ben sey dusundum bide bu gazoz acacgindan bide havlu alicam sanirim kucuk pembe hediyelik cantalar var yaa onlardan alip icine koyucam
Önce bı kaç defa dene başka yerde dikmeyi cnm geliştirirsin deneyerek.ben öğretmenim lisedeki iğne tutmayı bilmeyen öğrencilerime bile ne keçeler diktirip neler yaptirdimKesme biçme işlerine çok yabancı değilim aslında. Mimarım ben, öğrenciliğimde elime geçen malzeme ile maket yapmışlığım çokama dikme işini bilmiyorum işte. Kes biç yapıştır deseydin tamamdı deneyeceğiz bakalım
Keçenin öyle çeşitleri de mi var
Daha öğreneceğim çok şey var sanırım
cok guzel yaa ne kadar canim bunun fiyatiBende pembe poşet cantaEki Görüntüle 2159154 alcam :) ustunede yuvarlak etiket tasarladim ondan yapistircam cikartma :)
Tententen Y yagmur_20
Aaa bi dk simdi hediye konusu acilmis ben kusur kalmiym hemen sectiklerimi ekliym
Eki Görüntüle 2159128 Eki Görüntüle 2159129 Eki Görüntüle 2159130 Eki Görüntüle 2159131
Seker lokum kece magnet ve metal magnet yaptircam cunku herkese ayni kalitede hediye dagitamam yakin akrabalar var kapidan ugrayanlar var ona gore dagticam :)
Kizimin 40i icin ve dogumgunu icin bende acacak magnet yaptirmistim valla hic ziyan olmadi kime dagittiysam dolabinda hala kullaniliyo
Eki Görüntüle 2159135 Eki Görüntüle 2159136 Eki Görüntüle 2159137
Hediyelikler bile seçilmiş kızlar hızlısınız Maaşallah düşünüp düşünüp oturuyorum ben deyalnız beşik kenarı yastıkları yapmaya başlayacağız biz de annemle. Hayırlısıyla detaylı ultrasona bi gireyim de.Eki Görüntüle 2159143 Eki Görüntüle 2159143
Eki Görüntüle 2159146 boylr oluck benimki
Kusum bak sen resimlimagnet.com dan ben hep magnetti suydu buydu ordan yaptiriyorum stickerler uvuz baya 50 li bastiriyosun tanesi 20 kurus ama boyuna gore degisiyocok guzel yaa ne kadar canim bunun fiyati
dugunde dugunde dagittim canim ben boylee icindeki kolonya bitince herkes atiyor yaa benim kv bile atmis sanirjn ortalikta yok ne ugrasmistim bide yapmak icin etiketinden tut susu kurdelasi heraeyi esimle kendimiz yapmistikBide boyle sise buldun 20 li satiliyo bunlarada kolonya doldururum dedim :)
Canım tekme batma gibi olmuyor. Parmak ucunla hafifce vucuduna dokunur gibi yap ilk başlarda hissedilen şey o tarz bişey. Birkaç gün sonrasında şiddeti biraz artmaya başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?